teamviewer beta for android.... potreban vam je ovaj program i za komp teamviewer 6... isprobao sam ga i to mi je dosad najbolji pc remote program
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koji je najbolji android music player?
Kako mogu zbrisati ext particiju? I kako mogu vidjeti sta je sve na njoj?
Jednostavno odeš u Recovery i reformatiraš SD karticu tako da ti je veličina ext particije 0 MB. Ne znam točno kako vidjeti što je unutra, jedina metoda za koju znam da radi (provjereno s Pulseom) je da spojiš uređaj s PC-em koji vrti Linux OS i mountaš. I ext particija bi se trebala mountati pa ćeš vidjeti što je tamo gore.
EDIT:
@Mitsuoka
Meni je Winamp zakon jer podržava playliste pa si mogu s kompa importati sve tek tako (ako netko zna neki player koji može sinkronizirati library s nekom plejlistom u Winampu na PC-u nek javi). MixZing, KISS player i 3 čujem da su jako dobri, ali ih nisam baš mnogo isprobavao.
Kako mogu zbrisati ext particiju? I kako mogu vidjeti sta je sve na njoj?
ja spojim s pcem(vrtim linux mint)
Jednostavno odeš u Recovery i reformatiraš SD karticu tako da ti je veličina ext particije 0 MB. Ne znam točno kako vidjeti što je unutra, jedina metoda za koju znam da radi (provjereno s Pulseom) je da spojiš uređaj s PC-em koji vrti Linux OS i mountaš. I ext particija bi se trebala mountati pa ćeš vidjeti što je tamo gore.
EDIT:
@Mitsuoka
Meni je Winamp zakon jer podržava playliste pa si mogu s kompa importati sve tek tako (ako netko zna neki player koji može sinkronizirati library s nekom plejlistom u Winampu na PC-u nek javi). MixZing, KISS player i 3 čujem da su jako dobri, ali ih nisam baš mnogo isprobavao.
evo mountao sam na ubuntuu i mogu pregledavati samo sadrzaj sd kartice :/
Uglavnom, ovakav je problem: nesto mi zauzima prostor na sd kartici. Pod "Total space" mi pise 1,36 GB a kartica je od 2 GB. A glavni problem je taj sto vise ni jednu aplikaciju ne mogu instalirati.. Valjda je ponestalo prostora na particiji. A takoder kad stavim opciju da mi se appovi instaliraju na internoj memoriji, takoder mi dode poruka: "Installation unsucessfull". Sad uopce neam pojma gdje su mi aplikacije spremljene..
To se pocelo dogadati poslije instalacije froyda 1.7, na froydu 1.5 sam napravio particiju za aplikacije.
E da, sa root explorerom sam pregledao ext particiju i tamo nisam nasao nista. Nemam pojma sta da vise radim.
Sa GParted bi trebao moći izbrisati ext particiju, a stanje zauzeća te (i ostalih) particije možeš vidjeti tako što ćeš pokrenuti komandu "a2sd check" u Terminal Emulatoru.
Par pitanja vezanih za sigurnost.Mobilni interent je postao svakodnevnica i sve vise se vremena provodi na netu s pomocu mobitela.Mene zanima par stvari:
-Dali i koji antivirus koristiti na Androidu(vidio sam da ih ima par)
-kakav je slucaj sa sigurnoscu maila,facea,twitera i njihovih pasworda....
blalablalbla,uglavnom antivirusno firewall pitanje
hmmm... potpuni sam tukac za android, nemam ništa što iz ruke ide na internet, ali sam zapazio aplikaciju koja mi se čini dobrom riječ je o firewallu (ipak je sve to isti univerzalni internet sa ipv4, svojim svugdje istim zakonitostima protokolima i portovima) ovdje, hvale je i ovdje (ako to nešto znači), pa probaj, uz moju ogradu kao totalnog idiota za android (a i šire, neki kažu)
Jel zna netko jel se mogu aplikacije sa applaneta updateat, jer sam skinuo nekakvu aplikaciju koju nemogu pokrenut bez najnovijeg updatea, a on ne prolazi..

PowerAMP definitivno

Uglavnom, ovakav je problem: nesto mi zauzima prostor na sd kartici. Pod "Total space" mi pise 1,36 GB a kartica je od 2 GB. A glavni problem je taj sto vise ni jednu aplikaciju ne mogu instalirati.. Valjda je ponestalo prostora na particiji. A takoder kad stavim opciju da mi se appovi instaliraju na internoj memoriji, takoder mi dode poruka: "Installation unsucessfull". Sad uopce neam pojma gdje su mi aplikacije spremljene..
To se pocelo dogadati poslije instalacije froyda 1.7, na froydu 1.5 sam napravio particiju za aplikacije.
E da, sa root explorerom sam pregledao ext particiju i tamo nisam nasao nista. Nemam pojma sta da vise radim.
u titanium backupu mozes vidjeti podatke za svaku particiju, pa i a EXT...pa vidis sto ti tocno i koliko zauzima.
pod total space ti pise 1,36 zato kaj si valjda npravio ext particiju od 512mb i jos nesto ak si swap koristio,a ti najvjerovatnije imas froyu pa instliravas na fat32 kad instliravas na karticu,izbrisat bi ju trebo moc s gpartedom kao sto je neko vec napiso al ak imas ubuntu instliran nabavi za njega neki partition manager i u njemu bi isto to trebo moc
Postoji li emulator za ps2 igre za igranje na htc desireu?
ako koristiš apps2sd funkciju, onda se ta particija oduzme od ukupne memorije...znači pokazivat će ti smanjeni kapacitet mem. kartice...ako je uopće zbog apps2sd setup-a
EDIT: otvori Terminal na mobu i upiši: df -h
pod redom /dev/block/mmcblk0p2 možeš vidjeti kolike je veličine particija za apps2sd te postotak zauzeća
p.s.zavisi od ext2/ext3...
ako koristiš apps2sd funkciju, onda se ta particija oduzme od ukupne memorije...znači pokazivat će ti smanjeni kapacitet mem. kartice...ako je uopće zbog apps2sd setup-a
pod redom /dev/block/mmcblk0p2 možeš vidjeti kolike je veličine particija za apps2sd te postotak zauzeća
Evo pise mi da je velicina particije 457.3 MB, a zauzeto je 124.2 MB. Kako onda nemogu instalirati ni jednu aplikaciju vise? To mi se pocelo dogadati nakon sto sam dosta aplikacija instalirao..
Jel znaš neki dobar widget gdje mi se pokazuju domaće vijesti?
U stvari ak imas preporuku za bilo kakav widget reci, nemora imat veze sa vijestima...
Svak ima svoj izbof widgeta koje preferira, ulgavnom počneš s tim da nabacaš sveg i svačeg, a onda završiš s tim da je to sve skupa beskorisno, osim onih par stvarno korisnih, i umjesto kičarenja počneš štovati minimalizam. Pritom i produžiš trajanje baterije. Live wallpaperi, animacije, đinđe i đinđuve fino spremiš u ladicu i zaboraviš. Meni je koristan kalendar, sat i prognoza.
Za praćenje vijesti preporučam Google news reader - svi domaći portali (po vlastitom izboru) na jednom mjestu. To je RSS reader i traži da se stvari poslože prije upotrebe ali kako to možeš učiniti i iz desktop browsera bitno je lakše postaviti što i u kojoj mjeri želiš pratiti.
Par pitanja vezanih za sigurnost.Mobilni interent je postao svakodnevnica i sve vise se vremena provodi na netu s pomocu mobitela.Mene zanima par stvari:
-Dali i koji antivirus koristiti na Androidu(vidio sam da ih ima par)
-kakav je slucaj sa sigurnoscu maila,facea,twitera i njihovih pasworda....
blalablalbla,uglavnom antivirusno firewall pitanje
hmmm... potpuni sam tukac za android, nemam ništa što iz ruke ide na internet, ali sam zapazio aplikaciju koja mi se čini dobrom riječ je o firewallu (ipak je sve to isti univerzalni internet sa ipv4, svojim svugdje istim zakonitostima protokolima i portovima) ovdje, hvale je i ovdje (ako to nešto znači), pa probaj, uz moju ogradu kao totalnog idiota za android (a i šire, neki kažu)
Sve to je u ovoj fazi zbilja nepotrebno i samo usporava mob, dakle troši resurse i bateriju, a upitne je korisnosti. Firewall na mobitelu? Čemu? Sigurnost mobitela i svih povezanih lozinki se svodi na to da dok ti je mobitel u rukama sve je u redu, a kad ga izgubiš (ili si tome sklon) dobro razmisli što na njemu imaš i kako ti je to zaštićeno.
Jel zna netko jel se mogu aplikacije sa applaneta updateat, jer sam skinuo nekakvu aplikaciju koju nemogu pokrenut bez najnovijeg updatea, a on ne prolazi..
Updetaju se isto kao i 'regularni' appovi samo što app planet ne može ili ne uspijeva uvijek biti u toku (up to date) sa svim novim nadogradnjama pa su neke aplikacije na njemu zapele u prošlosti, a neke uopće nije moguće skinuti iako su vrlo zanimljive. Nadogradnje uglavnom prolaze, ali neki put i zapnu. Meni se zna dogoditi da napravim par nadogradnji i onda dođem do jedne koja nikako ne uspjeva. Ugasim sve, i krenem ispočetka i onda prođe ili ako ne prođe odmah prođe pola sata kasnije.
po meni je PowerAMP za slušanje sa slušalicama, a za ovako slušanje je Winamp
je, winamp je super. iako je jos u beti. nekom ce mozda smetat sto nema eq ali i bez toga rula
je, winamp je super. iako je jos u beti. nekom ce mozda smetat sto nema eq ali i bez toga rula
da, zaista mu fali eq... i pošalji feadback i vidit ćeš link za neku anketu, pa tamo glasaj za eq
Zna netko zasto ne mogu instalirati apove vise?
Zna netko zasto ne mogu instalirati apove vise?
malo prostora ???
Evo pise mi da je velicina particije 457.3 MB, a zauzeto je 124.2 MB. Kako onda nemogu instalirati ni jednu aplikaciju vise? To mi se pocelo dogadati nakon sto sam dosta aplikacija instalirao..
Vidim da ti apps2sd radi ali stvarno ne znam zašto ne možeš ništa instalirat...
meni nije bas tako super kad ima noisy ljudi po kući...
negooo... vidjeh da spominjete reckless racing u drugoj temi al da pitam ovdje - jel tko imao problem da nece downloada, samo se odma izbaci iz igre? napise checking license i ode.
E meni se upravo to dogodilo. Sve ide dobro i dođe do checking license i samo se crasha na homescreen. Rješenje??
E da, to vam nova verzija ima pojačanu zaštitu i možete se slikati...ja sam ga skinuo od prije i sve je super radi, osim ako bi slučajno update-ao...tako da vam nema druge, ili plati, ili odite igrati neš drugo
ja imam xperiu x8 i kad u tražilicu na marketu upišem splinter cell conviction ne nađe ga isto kao i teamviewer gdje ja mogu nnaći te programe