Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.677.040
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: Android borbeni komplet
Proz0r kaže...

Korisnici Desirea, Heroa i Legenda! Imate kuhinju za ROM-ove s više baza, aplikacije se mogu ukloniti i dodavati po želji i možete sami uploadati svoje aplikacije u obliku .zip arhive. Prije kuhanja preporučam čitanje FAQ-a.

Proz0r kaže...

Korisnici Desirea, Heroa i Legenda! Imate kuhinju za ROM-ove s više baza, aplikacije se mogu ukloniti i dodavati po želji i možete sami uploadati svoje aplikacije u obliku .zip arhive. Prije kuhanja preporučam čitanje FAQ-a.

Cookmyrom.se

Proz0r kaže...

Lijepo,lijepo ali vidim da za Hero ima samo stariji romovi...

16 godina
neaktivan

Zapravo je samo Floyo 1.1.8 umjesto 1.1.9 i FroydVillain 1.5.0 umjesto 1.6.1 ili 1.6.2, nemam pojma sad vise sta su radili s tim updateovima, znam samo da je ROM ultrabrz. No ipak, CM je na najnovijoj verziji, a ovi se temelje na njemu. Iako bi stvarno trebali updateati na FV 1.6.* jer je 1.5.* mnogo losiji u usporedbi sa sesticom, nakon nekog vremena se abnormalno uspori i vuce se gore od 1.5 stock... Ostalo je OK. Mogli su isto napisati verzije programa jer je, npr. izasao nedavno novi ADW i nemam pojma koji je trenutno na njihovoj stranici. Sve u svemu, fora mi je stranica.

:D
15 godina
Evo da jos jednom zahvalim n3ni na applanet aplikaciji ali i da warnam korisnike da ako vam bude aplikacija prazna da nije do.vad nego do applanet servera (took me 20 min to figure that out). Takodjer mi je fantasticno sto hoce updateat sve moje aplikacije koje nisam skinio s marketa. Pre-dobra stvar!
16 godina
neaktivan
Ako ne otvara cookmyrom.se, onda probajte .co.cc adresu...

'Znam' tog lika i uglavnom je jako zaposlen i ne stize updateati ROMove (mozda mu se ni neda, kad sam mora placat najam servera...) . Pomagao sam mu oko nekih aplikacija :D
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
14 godina
LIX kaže...
Evo da jos jednom zahvalim n3ni na applanet aplikaciji ali i da warnam korisnike da ako vam bude aplikacija prazna da nije do.vad nego do applanet servera (took me 20 min to figure that out). Takodjer mi je fantasticno sto hoce updateat sve moje aplikacije koje nisam skinio s marketa. Pre-dobra stvar!

da, dobra je to stvar ali problem je da rijetko radi...navecer mi je radila bez problema, sve 5..a danas vec nikako..ocito je server dosta opterecen.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja nikako Apshalt HD ne mogu skinut, skida i skida i na kraju faila instal... I jako mi je usporen Applanet općenito, valjda zbog opterećenosti servera.

3D Designer
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Uzmite u obzir da vi i dalje skidate gusarske programe! Ako neki app ima u svojoj aplikaciji još neki license checker, on vam ga neće proći! Ja sam skinio fishing 2 go i odmah vam kaže da je ilegalna. Tako da ne očekujte da sve radi, ali je puno lakše tražiti nego guglajući po milijon stranica...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...

Ja nikako Apshalt HD ne mogu skinut, skida i skida i na kraju faila instal... I jako mi je usporen Applanet općenito, valjda zbog opterećenosti servera.

da, u marketu app oko 20 mb ili teze nece nikako da pocne, pocket legends me tako zezao. skini ga kao apk file i sa astro managerom ga šišni i to je to.

14 godina
Stoja kaže...

Uzmite u obzir da vi i dalje skidate gusarske programe! Ako neki app ima u svojoj aplikaciji još neki license checker, on vam ga neće proći! Ja sam skinio fishing 2 go i odmah vam kaže da je ilegalna. Tako da ne očekujte da sve radi, ali je puno lakše tražiti nego guglajući po milijon stranica...

ma http://forum.mobilism.org/ i drugo u zivotu ne treba {#}

16 godina
neaktivan
Applanet meni radi relativno dobro. Ima tih nekih bugova, ali...

Samo je problem sto neke aplikacije se ne daju instalirat (Prince Of Persia, AC, npr.)
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima ko od vas Samsung Galaxy i7500? Da mi preporuči neke igre, jer ovaj Pocket Legends ne radi na mom {#}

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Ima ko od vas Samsung Galaxy i7500? Da mi preporuči neke igre, jer ovaj Pocket Legends ne radi na mom {#}

Parkour: Roof Riders

Scooter Hero

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 15:09 (djigibao).
15 godina
protjeran
djigibao kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Ima ko od vas Samsung Galaxy i7500? Da mi preporuči neke igre, jer ovaj Pocket Legends ne radi na mom  {#}

Parkour: Roof Riders

Scooter Hero

Ovo je vise freerunning nego parkour  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan

Da i ja imam taj problem sa Applanetom. Al evo vec 2 dana radi savrseno... Ako me zeza, a znam koji app tražim onda malo pogledam po 4sharedu i APKtoru...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 16:41 (N3N0).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Sad zamislite da smo svi u Windows podforumu... 

Bilo bi kartona :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Sad zamislite da smo svi u Windows podforumu... 

Bilo bi kartona :D

Hehe a j*ga mi smo prisiljeni na pirate,  čak i ako želimo originalne appove moramo raditi rootanje i slično da bi dobili pristup plaćanju... Tako da nismo mi krivi što oni nemaju pojma kako zaradit xD

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav, zna netko kako ugasiti emoticone na Androidu? Bas me nerviraju... Skuzio sam kako ih promijeniti, a ne da mi se sad crtati nove emoticone koji bi u osnovi bili :), :( itd. napisani na slici u paintu pomocu Insert text... funkcije.

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 0:56 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imam HTC tattoo i nikako ne mogu da se ulogujem na account,ni na Google,ni na Yahoo....Tako da ne mogu da koristim ni market! Moze li mi neko pomoci? Unapred hvala!

1 0 hvala 0
17 godina
Probaj ugasit pa upalit mobitel...za pocetak
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
neaktivan
Pr0zor te emotikone vidis samo ti i drugi Androidi, ako saljes na obicni mob bit ce normalno... sta ti onda smetaju?
14 godina
neaktivan

Hvala sto ste pokusali da mi pomognete! Ali i  posle gasenja telefon nece da mi prihvati account na marketu! Imate li neki drugi predlog? Hvala!

15 godina
Android borbeni komplet

Da li netko zna gdje mogu skinuti cijelu verziju Scren Shoot it ili barem kako mogu kupiti preko marketa iako bih vise volio ovo prvo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@fear na marketu nadji Shoot Me screen grabber, free je, mob ti mora bit rootan( kod nekih korisnika cini se ne mora, po komentarima)...
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zna li neko kako da mi htc tattoo cita html text file? Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Evo jedne zanimljive aplikacije koju morate isprobati! Zove se brainwave tuner i košta jedno 3$(ili google search/appplanet{#})

Uglavnom što app radi? U aplikaciji možete odabrati razne zvukove koji kako tamo piše, mogu usmjeriti naš mozak da bolje radimo određene radnje, od spavanja, do meditiranja, relaxiranja ili pak učenja i hipnotiziranja, pmoću raznih šumova i tonova niske frekvencije koji se ponavljaju određenim ritmom. Također možete namjestiti koliko dugo da radi te se tada samo ugasi(imate 5,10,15,30,60 minuta) te naravno glasnoću.

E sada, pitanje je da li to stvarno fukncionira? Ja sam sinoć prije spavanja upalio mod za spavanje, stavio da svira 30 minuta i išao spavati. Ujutro sam se probudio vrlo odmorani vrlo rano(u 8:30) a išao sam spavati oko 1:30, a inače obično ako nemam budilice spavam do 11 sati{#} Tako da mi se čini da ovo zbilja funkcionira.

Probati ću još tokom tjedna mod za učenje, i mod za odmaranje(e da ima i mod za glavobolju, tojest protiv nje{#}) da vidim da li to sve tako funkcionira, ako da, onda je to super stvar za bildanje i odmaranje mozga{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 8
16 godina
Android borbeni komplet

Evo mojih programa:

Zeam - jednostavniji i osiromaseniji home launcher, preferiram ga zbog brzine

-Guns- program sa raznim vrstama vatrenog oruzja, moze se pucati pomocu motion sensora ili ekrana zvukovi pusaka preuzimani iz CSS-a, BF BC2...

Advanced Task Killer - task killer koji korektno obavlja svoj posao, mozete izabrati koje aplikacije hocete "ubiti"

Air Control Lite - Jednostavna igra, gdje je vas cilj postici da sleti sto vise aviona bez sudaranja

AK 47 - aplikacija u koja sluzi da pomocu motion senzora pucate metke iz legendarnomg AK47

Alchemy - zarazna igra u kojoj je vas cilj kombiniranjem razlicitih elemenata otkljucati daljnje, zasada otkljucano 240 elemenata

Angry Birds - igra u kojoj vi iz pracke ispucavate ljute ptice na svinje :D

App 2 SD - aplikacija kojom neke programe mozete iz memorije telefona prebaciti na karticu

Audio Menager - program kojim upravljate svim postavkama zvuka svojeg telefona

Backbreaker - igra u kojoj preuzimate ulogu Ragbijasa u kojoj je cilj izbceci protivnike i dati Tucdown

Backgrounds - program pomocu kojega mozete preuzeti ljepe wallpapere za vas mobitel

Barcode Beasties - igra u kojoj skenirate barcodove iz kojih proizlaze razna cudovista, koja se kasnije mogu boriti

Barcode Scanner - aplikacija za skeniranje barkodova

Basketball Shot - koliko koseva mozete poostici u odredenom vremenu, rekord 1286 bodova

BBC News - program za vjesti od svima na poznatog BBC-a

BellShaker - aplikacija za oponasanje zvuka crkve, radi na motion senzor

BlueTooth File transfer - program za upravljanje bluetoohtom

Bubble - po naski vaservaga

Bump - program kojim na drugi Android ili iPhone mozete poslati podatke tako da "Bumpnete" dva telefona

City Jump - jednostavna igra gdje je vas cilj pospesti se sto vislje skacuci s ljeve na desnu stranu bez da vas razna cudovista uhvate

Compass - sto vise reci

Cubes Free - jos jedna zarazna igra u kojoj preuzimate ulogu Droida i cilj je sto dulje prezivjeti u izbjegavanju kocki

DeciBel - program za mjerenje glasnoce u DB-ima, isti koriste i BUG-ovci kada mjere glasnocu neke komponente

Desktop Visualizer - program za mjenjanje ikona na desktopu drugima

Dice - ako ikada igrate neku igru s kockama, a nezelite ih bacati ovaj program je za vas

DiskUsage - najbolji i najpregledniji program za detekciju i ciscene programa koje nezelite/zauzimaju nezeljen prostor

Easy Metal Detector - detektor metala, cini se da radi dobro

ES File Explorer - jos jedan program za RAR/Unrar, ciscenje kartice itd...

Extreme Droid Jump - zabavna igra slicna iPhonovom Doodle Jumpu, jedino glavnu ulogu ovdje ima droid

Falling Ball - igra u kojoj je vasa misija prezivjeti sto dulje pred padajucim loptama

Fancy Widget Pro - ljep widget za Home, vrijeme i prognozu

FIFA 10 - fifa za android, ljepe grafike, igraci se kontroliraju preko motion senzora, napomena-igra zauzima 6mb na mobitelu i 40-ak u memoriji

Finger Race - zabavna igra gdje je vas zadatak u sto kracem roku prstima pretrcati 100/200/500cm

Fruit Slice - igra u kojoj je vas zadatak prerezati sto vise voca u odredenom vremenu/broju neposjecenih vocki

Full Screen Caller ID - aplikacija pomocu koje se slika kontakta koji vas zove prikazuje preko cijelog ekrana

Gangstar - 3D TPS igra nalik GTA III po izgledu i osjecaju, kod mene radi na niskih 15fps-a, ali to je vjerojatno zato sto je gusaraska verzija 1.0, igra je teska 90mb na memorijskoj kartici

GO!Chat - prgram za chatanje preko facebooka, po meni bolje rjesenje nego odlazenje na internet pa chatanje preko browsera

Guitar Hero WoR - zasada isprobao samo demo i mogu reci da sam impresioniran, svirka i pol :D

Handcent SMS - napredniji i brzi program od defaultne androidove verzije

HeavyGunner - na listi cekanja za isprobavanje (ipak ovdje ima preko sto programa) prema dojmovima jako zabavna igra

Hungry Shark - igra u kojoj preuzimate ulogu gladnog morskog psa koji trazi hranu i sve drugo jestivo (relativno)

ILG Lite - nemoguca igra, i ja sam svatio da je nemoguca

iLightr Free - upaljac koji koristi motion senzor za odredivanje kuta plamena i njegovo gasenje, mikrofon, i razne druge tikove

iMobsters - Multyplayer igra, gdje upravljate svojom bandom mafijasa, kupujete oruzja i investirate

Instant Heart Rate - mjerac otkucaja srca na vasem mobitelu, cini se da na Desireu radi (prikazuje realne brojke) dok na prijateljevoj X10 sam imao otkucaje izmedu 10 i 15 :D

K-9 Mali - napredniji i bolji mail posluzitelj od stock verzije

LauncerPro Icons - program za download LP style ikona (dakle iskljucivo sivkaste ikone)

mineFinder - minesweeper na mobitel, need I say more?

Mini Info - ljepi widget za prikaz nekih informacija o mobitelu (baterija, stanje memorije...)

Mole!Mole!Mole! - jednostavna igra u kojoj je vas cilj udariti sto vise krtica u sto kracem roku

Music Downloader Lite - program za skidanje muzike direktno na vas android

Need for Speed Shift - najbolja vozacka igra za android, izgleda savrseno i radi tako, napomena zauzima 40mb interne memorije bez mogucnosti A2SD

Paper Toss - igra u kojoj je cilj baciti sto vise papirica u kantu za smece bez promasaja

Papi Missle - igra u kojoj preuzimate ulogu papija koji mora unistiti protivnicke bombe

PapiRiver - ponovno ste papi, ali ovaj put morate stici sto dalje niz rijeku

Pokemon Game - dosta losa verzija pokemona, ali pokemoni su pokemoni :D

PowerAMP - najbolji player muzike na Androidu, jedini koji ima equilizer

Pure Music Widget - ljepi widget za kontrolu muzike, nazalost radi samo na stock playeru stoga ako netko zna neki ljepsi widget za PowerAMP

Racing Live - igra jako slicna iMobsteru jedino se ovdje sve vrti oko auta

Robo Defense Free - jednostana, zabavna i ljepa tower defense igra

RockPlayer - daleko najbolji player Filmova, podrzava razlicite formate i podnaslove

ROM Menager - nezaobilazan program za one koji se bave Rootanjem, romovima itd.

Ruger SR9 - aplikacja kojom pomocu motion senzorom pucate iz pistolja

SchottGunn - sve isto kao i Ruger, jedino pucate iz sacmarice

ScooterHero - zarazna igra u kojoj svojim scooterom morate prikupiti sto vise bodova

Screen Crack - aplikacija koja realno oponasa puknuti ekran

Scrollable News - predivan widget za vjesti

SetCPU - program za OC-anje CPU-a i postavke CPU-a u raznim trenutcima rada, osobno sam OC-ao svoj CPU na 1152mhz

ShootME - program za uzimanje screen shotova sa vaseg mobitela

Skatedroid AIR - igra u kojoj droid skejta

Skype - znate sto je skype

Sniper - igra u kojoj preuzimate ulogu snajperista na zadatku

Sniper shot! - aplikacija u koja preuzme sliku kamere i na nju zaljepi rupu od metka :D

Soccer - pucanje lopte u gol kroz metu

Solitaire - pasijans, sto vise reci

Solo Lite - svirajte gitaru na vasem androidu

Spin the Bottle - igrajte bocu istine pomocu vaseg mobitela

Steamy Window - aplikacija koja "zamagli" vas mobitel i morate pocistiti ekran od vlage

Stroge light - aplikacija koja pretvara ekran vaseg mobitela u blinkajuci light show

Super Pac - pacman na mobitelu

SwitchPRO Widget - ljepi widget za upravljanje postavkama mobitela

Talking Tom Cat Free - Macka koja moze ponoviti ono sto mu kazete, mozete ga udariti dati mu mlijeka...

TeslaLED - program za upravljanje bljeskalicom na mobitelu

The Inferno - 2D igra, tesko mi je opisati  sto se u ovoj igri radi, ali zabavna je

The Schwartz - aplikacija u kojoj upravljate light saberom prekom motion senzora

The Weather Challenge - widget za prognozu, u mojem slucaju sa prozirnom custom temom skinut sa XDA

ThrottleCopter - upravljajte helikopterom i pokusajte doci sto dalje

Toilet Paper Touch - koliko WC papira mozete odmotati u 10 sekundi.

Toss It - losija verzija Paper Tossa, ali ima level u kojem bacate iPhone u smece :D

Traffic Rush - igra u kojoj morate paziti da se auti na krizanju ne sudare

Trap! - morate zarobiti lopticu u sto manjem prostotu da bi presli level

Trism - Tetris na androidu

TVDroid - program za pracenje programa na televiziji

Unblock Me Free - igra u kojoj morate natjerati plocicu da prode kroz izlaz

Vibrator - program pomocu kojeg vas mobitel moze vibrirati na razlicite nacine

Winds of Steel - igra u kojoj upravljate avionom u 1. svjetskom ratu

xPiano - aplikacija u kojoj svirate klavir

Evo, trebalo mi je dobrih sat vremena da sve ovo napisem, stoga zanemarite ako ima gdje koja greska, ili ako opis nije potpun.

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 22:31 (zaki).
Moj PC  
1 0 hvala 7
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Stoja to je psiha :D Sam sebe si uvjerio da ces se probudit odmoran i eto ti :P

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

A čuj, nisam ja ništa od ovoga očekivao, samo sam upalio i išao spavati, moram jedino priznati da mi je prvih 10 minuta bila iritirajuće i da sam htio ugasiti da mogu zaspati{#} Ali uglavnom, probajte pa vidite, kažem ja ću još probati kada budem učio ili se opuštao da vidim da li i za to funkcionira...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehehhe

sa dvoje djece u spavacoj sobi i to jedno do 2,5 godina i jedno od 3 mjeseca plus zena jos mi samo to treba ;)

:)
15 godina
neaktivan
@zaki jel ti mob spor s toliko appova? P.S. znate kolika je cijena Micro SD od 16gb, treba mi za Milestone.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice