Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.684.734
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel imamo kakvu aplikaciju za editiranje wordovih i excelovih dokumenata? Naravno, mislim na besplatne, ne trail i ne koje moram platiti.

dzodzoista doista
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
dzodzo kaže...

Jel imamo kakvu aplikaciju za editiranje wordovih i excelovih dokumenata? Naravno, mislim na besplatne, ne trail i ne koje moram platiti.

Možeš skinuti Documents to go Full version na kompjuter pa prebacit na karticu. Npr. na stranici getandroidstuff.com

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
dzodzo kaže...

Možeš skinuti Documents to go Full version na kompjuter pa prebacit na karticu. Npr. na stranici getandroidstuff.com

Besplatno?

:)
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Šef kaže...
dzodzo kaže...

Besplatno?

Ahaaaa... cough cough...

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Sad skinuo xScope Lite browser, čini se jako dobar, a izgledom oponaša Chrome.Osmijeh

Nadam se da će mi radit bolje nego Dupin HD koji je spor...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Sad skinuo xScope Lite browser, čini se jako dobar, a izgledom oponaša Chrome.Osmijeh

Nadam se da će mi radit bolje nego Dupin HD koji je spor...

kakav je u odnosu na operu?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
16 godina
neaktivan

Skini pa vidi
...koji ti više paše. Meni se čini dobar, ali koristim ga tek 10 minuta, pa možda ima i on nekih mušica...

Edit: Forum ne prikazuje bas dobro ako se zumira, ali je puuuno brzi od Dupina. Koliko vidim nema addonova, ali to mi ne smeta...

Za sve slikare tamo - skinite Paint Joy, odlican program za slikanje 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 18:14 (Šef).
16 godina
Šef kaže...

Koliko tabova podržava i dali ima flash? Ja se držim stock browsera jer je ipak najbrži, i što imam flash on demand, a dolphin hd je pun opcija ali totalno se usporio od svih tih dodataka, prije par mjeseci je bio odlican dok nije imao sve što ima danas...

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Šef kaže...

Koliko tabova podržava i dali ima flash? Ja se držim stock browsera jer je ipak najbrži, i što imam flash on demand, a dolphin hd je pun opcija ali totalno se usporio od svih tih dodataka, prije par mjeseci je bio odlican dok nije imao sve što ima danas...

Podrzava 6 tabova, ima flash, ali je potrebno kliknuti na onu strelicu prema dole da se pokrene. Brz je kao Opera mini...

16 godina
Android borbeni komplet

Evo jedne super showoff aplikacije za svaki android mob! Zove se floating image.

To vam je galerija slika, ali malo drukčijeg koncepta. Naime ovdje su vam slike pobacane po ekranu, i lagano se miču u jednom smjeru, te odabirom jedne poveća se na cijeli ekran. Ono što je posebno štosno je što se slike rotiraju kako mob okreće uz kompletnu animaciju kao što vam se na iphonu događa rotacija ekrana, pa i na desireu izgleda vrlo lijepo i bez ikakvog trzanja. Svakako stavite da se možete hvaliti pred frendovimaBelji se

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 6
15 godina
Stoja kaže...

Evo jedne super showoff aplikacije za svaki android mob! Zove se floating image.

To vam je galerija slika, ali malo drukčijeg koncepta. Naime ovdje su vam slike pobacane po ekranu, i lagano se miču u jednom smjeru, te odabirom jedne poveća se na cijeli ekran. Ono što je posebno štosno je što se slike rotiraju kako mob okreće uz kompletnu animaciju kao što vam se na iphonu događa rotacija ekrana, pa i na desireu izgleda vrlo lijepo i bez ikakvog trzanja. Svakako stavite da se možete hvaliti pred frendovimaBelji se

lovely :) imam nesto slicno otkad sam roota, neki custom gallery mod ali ne ovako lovely.

jos da se nadodam na dolphina, izdali su danas update u kojem su ga smanjili i ubrzali, primijetio sam poboljsanje, ali mi ni prije nije bio los. ima on masu addonova koji me odusevljavaju, npr u tabbed browsingu kad sam sam trznem mob lijevo-desno i on prebacuje tabove. isprobaj pa vidi jel ti se sto ubrzao. and dont jerk it too hard :D

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo da i ja napišem što koristim:Osmijeh

Svašta:

MixZing - muzika i videi. ASTRO Player beta mi je prebugav...

Laputa - knjige

ebuddy - Facebook chat, MSN chat, ICQ, GTalk,...

Bic Concert Lighter - Mislim da naslov sve govori. Zgodan programčić...

Apps Organizer - organizirajte aplikacije u Igre, Android, Alati, Internet,...

eFile i ASTRO - file manageri, oba su podjednako dobri, eFile bolji kod ekstraktiranja datoteka.

Horvat Andro - domaća aplikacija s domaćim vijestima, aktualnostima, TV rasporedom, vremenom,...

Photoshop Express i PicSay Pro - aplikacije za editiranje slika, PicSay je malkicu bolji.

Smart Measure - izmjerite daljinu i visinu pomoću kamere! Radi

TeslaLED - aplikacija kojom upravljate LEDicom na poleđini, ima više funkcija od Flashlight.

SpeedView - pokazuje kojom se brzinom krećete, računa je pomoću GPS-a (da nebi bilo zabune).

IMDb - aplikacija koja prikazuje informacije o filmovima sa svima nam poznate stranice.

Drinks Recipes - recepti za pića.

Compass - kompas iliti busola

PaintJoy - Paint, ali jaaako dobar paint

Countries of the World - Zemlje svijeta i neke osnovne informacije o njima

F1 Pocket - vijesti iz F1 svijeta

Retro Camera - retro kamera...

Urban Dictionary - urbani/moderni rječnik

RealCalc - PRAVI kalkulator.

Wallpaper Rotator - mijenja wallpapere nakon određenog vremena

Browseri:

Dolphin HD - nešto kao FF za kompjutere. krcat add-onovima, ali sporiji od ostalih.

xScope - Chrome look-a-like browser, brz, dobar, ima i zoomiranje jednim prstom za one bez multitoucha (logic :)).

Opera Mini - ima puno prednosti nad drugim, ali i mana. Fali joj Flash, ne možete pisati ako je WYSIWYG uključen,...

SkyFire - još jedan browser, kojeg sam tek instalirao, ima nekih svojih prednosti, ali svejedno, čini mi se da će brzo s mog Desirea.

Steel - tek stavio na skidanje, ali kažu ljudi po forumima da je dobar

Igre (neke već spomenute preskačem):

Armageddonid - Obranite gradove od projektila

Fifa 10, RealFootbal 10 - nogomet

NFS Shift, RagingThunder2, Asphalt - utrke autima...

Glow Puzzle - odlična (logička) igra, trebate povezati sve točke po zadanim pravcima

BlowUp i iDemolished - cilj je dinamitom raznijeti neke konstrukcije.

Super K.O. Boxing - jako dobra igra

SkyForce - slična igrama sa starih aparata za igranje. Jako dobra

Carrom3D - biljar(i) i još neke slične igre...

GeoQuiz - ispitajte svoje znanje iz zemljopisa

Garden of Weeden -   uzgojite svoju marihuanu (virtualnu)

Hero Of Sparta - 3D igra, jako dobra

Guitar Hero - valjda nije potrebno objašnjavati

Monopoly Classic - Monopoly

Overkill - Space Impact za Nokiu 3310 - moderniziran 

Paper Wars - 2D Tank wars.

Tux3D - vozite slalom s Tuxom

Žabolomac - igra koja je osvojila onih 91.000kn iz Bug + Vip natječaja. Kao Glow Puzzle, ali sa žabom i pričom... 

Alati:

3G Data Usage beta - po meni - bolje od 3G Watchdoga

Gauge Battery Widget - napokon wid/gad-get koji lijepo prikazuje koliko je baterija napunjena

Sweet Dreams - brine se da ugodno spavate, da va nebi netko kasno u noći budio pozivima. Gasi i 3G i Wi-Fi preko noći. Jako dobra aplikacija 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 23:05 (Šef).
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
ej ljudi, evo tu mi je kum sa x10 kod mene pa ce vam on postavit par pitanja, mozda ga nagovorim da se uclani :)

Dobar dan, kupio sam x10 prije tjedan dana, i trebaju mi aplikacije, evo napisat cu vam za sto, nadam se da cete znati:
1.GPS navigacija, galsovna, da zagreb ima ucitan
2. za editiranje fotografija i videa, sa sto vise opcija
3.browser, po mogucnosti BEZ flasha, da mi ne jede impulse, samo da je sto brzi
4.aplikacija za editiranje teksta, sa sto vise formata
5. sve gore navedeno samo za pdf
6. music player, Sven (1337Code_breaker) mi stalno kaze da skinem neki meridian player, ako moze vase misljenje.
7 igrice, nekakve utrke, vidio sam jednu di okreces mobitel da skreces, a to mi se jako sviđa..., jos mi neke preporucite, po vasem izboru
hvala unaprijed
50Niggas
17 godina
neaktivan

Hvala sto mislis na mene ;)

Inace umjesto sweatdreams probaj timeriffic. Puno bolja aplikacija.

15 godina
neaktivan
+ nesto za citanje knjiga :)
50Niggas
15 godina
neaktivan
sry na duplom postu
dali ima neka app s kojom radi chat na facebooku
50Niggas
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ej ljudi, evo tu mi je kum sa x10 kod mene pa ce vam on postavit par pitanja, mozda ga nagovorim da se uclani :)

Dobar dan, kupio sam x10 prije tjedan dana, i trebaju mi aplikacije, evo napisat cu vam za sto, nadam se da cete znati:
6. music player, Sven (1337Code_breaker) mi stalno kaze da skinem neki meridian player, ako moze vase misljenje.
7 igrice, nekakve utrke, vidio sam jednu di okreces mobitel da skreces, a to mi se jako sviđa..., jos mi neke preporucite, po vasem izboru
hvala unaprijed

1. Motonav

2. sef ti rece neke

3. takodje

4. documets to go

5. vidi pod 4

6 i 7. sef gore rece dosta toga a ta sto spominjes je asfalt

16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
dali ima neka app s kojom radi chat na facebooku

Da, zove se eBuddy

1337Code_breaker kaže...
+ nesto za citanje knjiga :)

Laputa, Aldiko, ili ako su PDF onda obični PDF Reader

1337Code_breaker kaže...

hvala unaprijed

1. logic reče

2. Ja već rekoh

3. Opera Mini

4. Documents to go, ali je potraži na googleu, rečeno je kako par postova iznad

5. Reče logic

6. Ja već rekoh, MixZing

7. Mnogi drugi, a i ja već rekoše - Asphalt 5, NFS Shift, Raging Thunder, ali ih potraži na getandroidstuff.com

Osmijeh

logic kaže...

Hvala sto mislis na mene ;)

Inace umjesto sweatdreams probaj timeriffic. Puno bolja aplikacija.

Uvijek mislim ma tebe... reče tnakir da je to ljubavPoljubac  Belji se

A nisu valjda sweatdreams...Izlanuo seBelji se

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 23:28 (Šef).
15 godina
Android borbeni komplet

šefe, probaj ilightr, mislim da će te puno bolje oduševiti od bic lightera. apk je lako naći Šutim

0 0 hvala 0
15 godina
LIX kaže...

šefe, probaj ilightr, mislim da će te puno bolje oduševiti od bic lightera. apk je lako naći Šutim

ilightr je zakon, samo puno troši baterije.

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ima li kakav dobar program za overclocking?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

XD Zar je to potrebno?

Btw. jel zna netko dali postoji "Welcome note" na X10i? Pozdravna poruka kada pališ mob, ne mogu nikako pronaći, a gotovo mi je apsurdno da toga nema...

3D Designer
17 godina
neaktivan
Ima dosta programa za OC ali ti telefon mora biti rootovan. Nemam rot tako da nsiam probao aali potrazi.
http://stondenstik.com/index.php
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Evo ti link sa par programa

BTW, jesi uspio sredit mob?

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

XD Zar je to potrebno?

Btw. jel zna netko dali postoji "Welcome note" na X10i? Pozdravna poruka kada pališ mob, ne mogu nikako pronaći, a gotovo mi je apsurdno da toga nema...

overclock n ije potreban al promjena pozdravne poruke jeste ;)

15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
evo sad sak skinuo overclock widget, pa me zanima na ooliko je preporucljivo staviti frekvenciju. Mislio sam je staviti kad je mob zakljucan na najmanju, ali ne znam je pi to sigurno, pa bih molio savijete..
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

a čemu uopće služi taj overlocking ??

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf

0 0 hvala 0
16 godina
Genoxxx kaže...

a čemu uopće služi taj overlocking ??

Pa da klokiraš procesor i povećaš performanse u aplikacijama...naravno na račun jače potrošnje/zagrijavanja ovisno o kojem je procesoru riječ...

Stoja
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
zna tko?
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EZY-E kaže...
zna tko?

Napisi koji imas mob.

Ovako od oka; najmanji stavi na  minimum (pa vidi kako ti se ponasa mob), a najveci malo vise od defaultnog (cca 50mhz) i vidi da li ce ti telefon stekat/restartat/temp. baterije...

...onda opet malo podignes i provjeravas...slicno kao i na kompu Namigiva

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice