2 problema - hangouts i google play skidanje

poruka: 4
|
čitano: 3.676
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Pozdrav!

Tata mi je do ovog tjedna svakog dana bio normalno spojen na wi fi s mobitelom i primao je od hangoutsa poruke kad mu je netko na gmailu pisao na chat.

Sada kad pritisnem na njegovom mobitelu Hangouts za otvaranje, pojavi se natpis "Povezivanje s posluziteljem nije moguce". Da li je itko imao isti problem i kako ga je rijesio?

Drugo - skidanje aplikacija s google play-a. Nenormalno sporo mi skida aplikacije, a ne znam koji je razlog tome... Aplikacije od par megabajta mi je skidalo prije za
par sekundi, a sad mu treba par minuta. Konkretno - koristim samsung galaxy s5, ali ne znam koji je uzrok tome... Nadam se da mi netko moze pomoci. HVALA PUNO!!! 

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: 2 problema - hangouts i google play skidanje
acmilan2 kaže...

Pozdrav!

Tata mi je do ovog tjedna svakog dana bio normalno spojen na wi fi s mobitelom i primao je od hangoutsa poruke kad mu je netko na gmailu pisao na chat.

Sada kad pritisnem na njegovom mobitelu Hangouts za otvaranje, pojavi se natpis "Povezivanje s posluziteljem nije moguce". Da li je itko imao isti problem i kako ga je rijesio?

Drugo - skidanje aplikacija s google play-a. Nenormalno sporo mi skida aplikacije, a ne znam koji je razlog tome... Aplikacije od par megabajta mi je skidalo prije za
par sekundi, a sad mu treba par minuta. Konkretno - koristim samsung galaxy s5, ali ne znam koji je uzrok tome... Nadam se da mi netko moze pomoci. HVALA PUNO!!! 

Izbrisi podatke/predmemoriju hangouta ili jos bolje reinstaliraj

12 godina

Reinstalirao sam Hangouts, nakon reinstalacije mi to opet pise...

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: 2 problema - hangouts i google play skidanje
Odes na postavke - aplikacije - google play service - obrisi cache
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice