Kao što i sam naslov kaže!!! Sve o 4GBnim modelima, jer mislim da trenutno pružaju najbolji omjer uloženog i dobivenog, a i sam planiram kupiti jedan takav model!!! Pa tko ima aktualni model neka piše da li je zadovoljan, kakva je brzina čitanaj/pisanja, kakvo je kućište itd... Ako netko ima nešto za preporučiti, samo izvolite....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovak nedavno sam kupil Corsair Flash Voyager 4Gb ...
Sta mogu rec ... pa da je prokleto brz (Hd-Tune javlja prosjecan transfer od 46Mb/s), malen , ne grije se (koristim ga pri instalu racunala znaci zna biti ukopcan po 4-5 sati i sve se radi prek njega), kompletno gumiran tako da ga se moze gaziti, padati i ostale dide ..
A najsmjesnije je to sto je bil jefitniji od PQI, ST i raznih noname stickova
Athlon64 X2 4200+@2200MHz//MSI K8N Neo4 Platinum//ST 2x1024 DDR 400 CL2 // Seagate 80 Gb ST380815AS//Seagate 320Gb ST3320620AS//Gigabyte 8800GTS 512Mb//Chieftec CA-01B-B-SL//Chieftec 550W//LG F900P//Plextor DVD-RW PX-810SA// LiteOn DVD DH-16D2S
Laptop :
Acer 5520G - AMD Turion TL-56\\Nvidia 8400M GS\\2Gb ddr2\\WD 160Gb sata
USB2.0 Flash Disk A-Data RB19
--
USB2.0 Flash Disk A-Data RB19, 4Gb, Rubber, Anti-shock, Water-proof, ReadyBoost, LED Indication for Data Access, Works with Windows Vista, Orange, retail
--
Cijena: 169.00 kn
Baš sam danas kupio Corsair Voyager 4GB za 150kn u Optimum računalima. Stik je odličan, brz, gumen. A cijena-prava sitnica.
Sve preporuke.
Baš sam danas kupio Corsair Voyager 4GB za 150kn u Optimum računalima. Stik je odličan, brz, gumen. A cijena-prava sitnica.
Sve preporuke.
I ja ga imam. Nema mana...
i dobra kapaciteta
Evo ja ti imam SanDisk Cruzer® Micro 4GB (Black) i stvarno sam zadovoljan. Sve 5
Evo link pa si i sam pogledaj: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx
Evo ja ti imam SanDisk Cruzer® Micro 4GB (Black) i stvarno sam zadovoljan. Sve 5
Evo link pa si i sam pogledaj: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx
USB2.0 Flash Disk A-Data RB19
--
USB2.0 Flash Disk A-Data RB19, 4Gb, Rubber, Anti-shock, Water-proof, ReadyBoost, LED Indication for Data Access, Works with Windows Vista, Orange, retail
--
Cijena: 169.00 kn

Napoleon Bonparte
Ja nedavno kupio Sandiskov Contour. Predobar disk. Skuplji, ali meni je bitno bilo da je brz i da ima U3, a i volim da bude lep ;)))
cca. 400kn.
Kakva su iskustva kada se vas USB disk ponudi na rapoloaganju VISTI za speed-up? Zanima me to, jer imam 1GB memorije koju jos dijeli i video kartica, a comp je na poslu. Ako steknem 4GB disk i omogucim VISTI da ga korisiti, koliko ubrzanje mogu ocekivati. Zanimam me i na koju specifikaciju kod USB diska posebno moram obratiti pozornost, vjerojatno na brzinu citanja/pisanja?
Ja sam si kupio Apacer-ov stick od 4 GB za 139 kuna i radi odlično. Onda sam si drugi dan kupio još AData stick od 8 GB za 250 kuna. I on radi odlično. Često premještam stvari sa laptopa na komp pa mi treba dosta GB a ne da mi se stalno pržiti na DVD RW.
I ja imam taj stick, ali mi ne radi na mp3 fm adapteru. Imam i drugi Toshibin 512mb, taj radi. Mislim da je greška u tome jer prvi stick ima file system:FAT32 a drugi file system:fat
Jel mogu kak promjeniti da na Apaceru imam file system FAT?
Kakva su iskustva kada se vas USB disk ponudi na rapoloaganju VISTI za speed-up? Zanima me to, jer imam 1GB memorije koju jos dijeli i video kartica, a comp je na poslu. Ako steknem 4GB disk i omogucim VISTI da ga korisiti, koliko ubrzanje mogu ocekivati. Zanimam me i na koju specifikaciju kod USB diska posebno moram obratiti pozornost, vjerojatno na brzinu citanja/pisanja?
I ja imam ovoga i zadovoljan sam. Po HD tune-u prosječna brzina mu je 25.4 MB/s, ali jako konstantna
jel mi može netko pomoć. kad trebam uc u taj usb pojavi se neka instalacija i trazi neki password