USB memorija od 4GB!

poruka: 19
|
čitano: 5.584
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
USB memorija od 4GB!

Kao što i sam naslov kaže!!! Sve o 4GBnim modelima, jer mislim da trenutno pružaju najbolji omjer uloženog i dobivenog, a i sam planiram kupiti jedan takav model!!! Pa tko ima aktualni model neka piše da li je zadovoljan, kakva je brzina čitanaj/pisanja, kakvo je kućište itd...  Ako netko ima nešto za preporučiti, samo izvolite....

0 0 hvala 0
17 godina
USB memorija od 4GB!

Ovak nedavno sam kupil Corsair Flash Voyager 4Gb ...

Sta mogu rec ... pa da je prokleto brz (Hd-Tune javlja prosjecan transfer od 46Mb/s), malen , ne grije se (koristim ga pri instalu racunala znaci zna biti ukopcan po 4-5 sati i sve se radi prek njega), kompletno gumiran tako da ga se moze gaziti, padati i ostale dide ..

A najsmjesnije je to sto je bil jefitniji od PQI, ST i raznih noname stickova Smijeh

Main Komp :
Athlon64 X2 4200+@2200MHz//MSI K8N Neo4 Platinum//ST 2x1024 DDR 400 CL2 // Seagate 80 Gb ST380815AS//Seagate 320Gb ST3320620AS//Gigabyte 8800GTS 512Mb//Chieftec CA-01B-B-SL//Chieftec 550W//LG F900P//Plextor DVD-RW PX-810SA// LiteOn DVD DH-16D2S
Laptop :
Acer 5520G - AMD Turion TL-56\\Nvidia 8400M GS\\2Gb ddr2\\WD 160Gb sata
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: USB memorija od 4GB!
Ja sam kupio u KVARKU:

USB2.0 Flash Disk A-Data RB19
--
USB2.0 Flash Disk A-Data RB19, 4Gb, Rubber, Anti-shock, Water-proof, ReadyBoost, LED Indication for Data Access, Works with Windows Vista™, Orange, retail
--
Cijena: 169.00 kn
17 godina
neaktivan
USB memorija od 4GB!

Baš sam danas kupio Corsair Voyager 4GB za 150kn u Optimum računalima. Stik je odličan, brz, gumen. A cijena-prava sitnica.

Sve preporuke.

0 0 hvala 0
17 godina
ico1 kaže...

Baš sam danas kupio Corsair Voyager 4GB za 150kn u Optimum računalima. Stik je odličan, brz, gumen. A cijena-prava sitnica.

Sve preporuke.

I ja ga imam. Nema mana...

www.suvenirshop.com
17 godina
protjeran
sto reči koštaju oko 500 ili mislim manje KN
i dobra kapaciteta
17 godina

Evo ja ti imam SanDisk Cruzer® Micro 4GB (Black) i stvarno sam zadovoljan. Sve 5

Evo link pa si i sam pogledaj: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx

hcsc
17 godina

Evo ja ti imam SanDisk Cruzer® Micro 4GB (Black) i stvarno sam zadovoljan. Sve 5

Evo link pa si i sam pogledaj: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx

hcsc
17 godina
neaktivan
PCMaster kaže...
Ja sam kupio u KVARKU:

USB2.0 Flash Disk A-Data RB19
--
USB2.0 Flash Disk A-Data RB19, 4Gb, Rubber, Anti-shock, Water-proof, ReadyBoost, LED Indication for Data Access, Works with Windows Vista™, Orange, retail
--
Cijena: 169.00 kn
 Daj mi reci koliki mu je transfer rate kad prebacuješ s njega, a koliki kad zapisuješ na njega? Imam ga prilike nabaviti pa me zanima...

Inače imam MS206 4GB, ne mogu se požaliti.. Prebacuje  brzinom cca 32MB/s, ali zapisuje brzinom 2,5MB/s - što je prelijeno i presporo... Deklarirana brzina je bila 30MB/s i 25MB/s zbog čega sam ga zapravo i uzeo.. Izlanuo se

Never interrupt your enemy when he is making a mistake.
Napoleon Bonparte
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

I ja ga imam, stvarno je odličan.

marš...aaaa šta ti meni marš...zašto me odbijaš...-ti se sam ****š u čmar...ja bi probao nešto drugo...nešto divlje...-slušaj mali...imao sam mnogo žena a ...

17 godina
USB memorija od 4GB!

Ja nedavno kupio Sandiskov Contour. Predobar disk. Skuplji, ali meni je bitno bilo da je brz i da ima U3, a i volim da bude lep ;)))

cca. 400kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
USB memorija od 4GB!

Kakva su iskustva kada se vas USB disk ponudi na rapoloaganju VISTI za speed-up? Zanima me to, jer imam 1GB memorije koju jos dijeli i video kartica, a comp je na poslu. Ako steknem 4GB disk i omogucim VISTI da ga korisiti, koliko ubrzanje mogu ocekivati. Zanimam me i na koju specifikaciju kod USB diska posebno moram obratiti pozornost, vjerojatno na brzinu citanja/pisanja?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
s corsair-om necete fulati bilo da se radi o 2, 4 ili 8 Gb modelu... brzi su i vise nego dovoljno za vista "ready boost"
17 godina
neaktivan
USB memorija od 4GB!

Ja sam si kupio Apacer-ov stick od 4 GB za 139 kuna i radi odlično. Onda sam si drugi dan kupio još AData stick od 8 GB za 250 kuna. I on radi odlično. Često premještam stvari sa laptopa na komp pa mi treba dosta GB a ne da mi se stalno pržiti na DVD RW.

I am Borg...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja imam taj stick, ali mi ne radi na mp3 fm adapteru. Imam i drugi Toshibin 512mb, taj radi. Mislim da je greška u tome jer prvi stick ima file system:FAT32 a drugi file system:fat

Jel mogu kak promjeniti da na Apaceru imam file system FAT?

17 godina
neaktivan
smallfox kaže...

Kakva su iskustva kada se vas USB disk ponudi na rapoloaganju VISTI za speed-up? Zanima me to, jer imam 1GB memorije koju jos dijeli i video kartica, a comp je na poslu. Ako steknem 4GB disk i omogucim VISTI da ga korisiti, koliko ubrzanje mogu ocekivati. Zanimam me i na koju specifikaciju kod USB diska posebno moram obratiti pozornost, vjerojatno na brzinu citanja/pisanja?

Nećeš dobiti neko veliko ubrzanje ali svakako rastrećenje...to su moja iskustva..dobra opcija ali samo kao skladište a ne kao akcelerator viste(vrlo malo).Nemoj namještati speedna maksimum i raspoloživu memoriju ,,....najbolje sve prepustiš viszi ili sve namjestiš malo ispod onoga što ona napiše ...tako postigneš najbolje rezultate.

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2008 21:35 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan
v_maxcpp kaže...
 Nećeš dobiti neko veliko ubrzanje ali svakako rastrećenje...to su moja iskustva..dobra opcija ali samo kao skladište a ne kao akcelerator viste(vrlo malo).Nemoj namještati speedna maksimum i raspoloživu memoriju ,,....najbolje sve prepustiš viszi ili sve namjestiš malo ispod onoga što ona napiše ...tako postigneš najbolje rezultate.

Što znači rasterećenje? Možeš li mi malo podrobnije opisati svoja iskustva?
17 godina
neaktivan

I ja imam ovoga i zadovoljan sam. Po HD tune-u prosječna brzina mu je 25.4 MB/s, ali jako konstantna

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2008 0:05 (igggy).
15 godina
HCSC kaže...

jel mi može netko pomoć. kad trebam uc u taj usb pojavi se neka instalacija i trazi neki password

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice