- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cpu-z
cpu-z
http://imageshack.us/photo/my-images/714/ramcv.png/
dali ovo znaci da radi duall ? i buni me ovo sto sam zaokruzio u crvenom 3.24 usable ! ???
lijepo ti na cpu-z pod channels# pise "dual"
to sto ti je samo 3,24gb iskoristive memorije ti je iz razloga sto koristis 32bit-ne windowse!
to sto ti je samo 3,24gb iskoristive memorije ti je iz razloga sto koristis 32bit-ne windowse!
znaci trebam zamijeniti win7 32bit za win7 64 ? dali ce onda sve biti uredu ?
Promijeniti će ti se samo tekst, u praksi nećeš ni primijetiti razliku između Windowsa, osim toga ćeš potrošiti vrijeme na reinstalaciju a i 64-bitni će više diska "pojesti" u radu.
Promijeniti će ti se samo tekst, u praksi nećeš ni primijetiti razliku između Windowsa, osim toga ćeš potrošiti vrijeme na reinstalaciju a i 64-bitni će više diska "pojesti" u radu.
pa sta trebam uraditi , dabi to bilo OK ?? koji windows sta ?
pa sta trebam uraditi , dabi to bilo OK ?? koji windows sta ?
Bilo koji 64-bitni Windowsi.
ako ti procesor podrzava 64bitne instrukcije, teoretski bi trebao biti brzi ali koliko je to brze i u praksi - sa 4gb ne bas puno...
win xp 64bit (ne preporucam) i vista 64bit (ne preporucam) i bilo koji windows 7 ima i 64-bitna verzija osim windows 7 starter!
ako ne koristis istovremeno mnogo programa onda ti preporucam taj koji sada trenutno imas
pod mnogo mislim na par jako zahtjevnih programa!
ako ne koristis istovremeno mnogo programa onda ti preporucam taj koji sada trenutno imas
pod mnogo mislim na par jako zahtjevnih programa!
Za neke posebne zahtjeve je i ovako usko grlo slab procesor tako da je najbolje ostati na postojećim Windowsima.
Pa stavi win 7 ultimate i to je to..
Ako imaš priliku stavi 64-bitni OS, isplati se. Osjeti se razlika u iskoristivosti komponenti i mnogočem drugom, a o kasnijim nadogradnjama RAM-a da i ne govorimo.
Možeš se na Microsoftovoj stranici informirati o razlikama.
Ne bi bilo loše pregledati i iskustva na Bug forumu (Tema 1, Tema 2).
Nema problema. Imaš gumb Hvala ispod svakog posta ako ti netko pomogne :)