[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 581.622
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS

nisam dns bio na kompu jer sam spavao do 10h a jucer sam citavu noc naredivao mob

ajde sutra u 10h prijepodne ili u 9 navecer ako mozes da budes online

evo i id tw 389 434 995

a pass ti dam kad budem na kompu jer se mjenja svaki put kad udem u tw

ak sta nebudes mogao evo ti linnk mog fb dodaj pa se dog

http://www.facebook.com/perotb

pero22
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 8:14 (PERO22).
16 godina

Pero, nažalost nisam u mogućnosti ti pomoći do nedjelje. Ukoliko mu netko može pomoći preko teamviewera, slobodno mu se javite. Nego leopolas je javio da radi i dalje na usavršavanju Zoe ROM-a: I added FULLY V6 Supercharger tweak on next version of Zoe, made some changes on kernel and scripts, 3G and Miscellaneous Tweaks.

Kada će biti, vidjet ćemo...

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li zna neko kako da instaliram android sa download mode? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ipak sam uspeo da se snadjem. Pozzz

11 godina
neaktivan

pozz ljudi svima! Zanima me ako mi vi iskusniji možete dati savijet za najbolji rom na lg gt540? imam instaliranu 2.1 službenu nadogradnju pa bih sada stavio nešto novo. Eto ako mi možete dati savijet za najbolji rom koji se pokazao najboljim dosada??? hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Svi GB & ICS custom ROM-ovi
Najbrži kaže...

Lista TOP 5 ROM-ova za naš LG GT540:

1. 2.3.7 | CM7 | AOSP v2.0 - recovery / fastboot
  2. 2.3.7 | CM7 | Zoe 5.7recovery / fastboot 
  3. 4.0.4 | CM9 | ICS CM9.1 FINAL - recovery
  4. 2.3.7 | CM7 | SDSL 4.0 FINAL - recovery / fastboot
  5. 2.3.7 | CM7 | Build Three by tejasdj12 - recovery

11 godina
neaktivan

Hvala GuardianOTB na odg! Sve sam napravio vodeći se tutorialom i rom je odličan(4.0.4 | CM9 | ICS CM9.1 FINAL)
Ali ipak imam jedan problem sa kontaktima: Kada sam ih kopirao sa SD (jer sam prethodno napravio backup) kaka pokušam

pozvati bilo koji kontakt kaže mi da se taj br više nekoristi! onda sam svatio da mi ih je kopirao u obliku npr. : 099-111-2222
i da je to problem jer kada sam br normalno upisao u dialer: 0991112222 onda nema problema.
Sad kako riješiti taj problem (da li je još netko imao taj problem?) ???
I kako izbrisati kontakte iz uređaja jer nigdje nisam našao opciju za brisanje? dogodilo mi se da imam troduple kontakte jer sam
ih kopirao dva puta sa SD-a i jedan sa sim-a?

12 godina
neaktivan

Zasto si tako radio backup? sve brojeve prebacis na svoj google acc i samo sync i nikada neces imati problema. ja nemam niti jedan broj na simu jer nikad vise necu imati "obican mob" :D, provjeri jesu li ti kontakti syncani na : www.google.com/contacts, a za duple kontakte ajde na playstore i potrazi nekakac app tipa duplicate contacts remover ili tako nesto.

14 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...

Zasto si tako radio backup? sve brojeve prebacis na svoj google acc i samo sync i nikada neces imati problema. ja nemam niti jedan broj na simu jer nikad vise necu imati "obican mob" :D, provjeri jesu li ti kontakti syncani na : www.google.com/contacts, a za duple kontakte ajde na playstore i potrazi nekakac app tipa duplicate contacts remover ili tako nesto.

Također i ja imam sve brojeve na svoj google acc i nikad problema, također preporuka!

11 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
GuardianOTB kaže...

Također i ja imam sve brojeve na svoj google acc i nikad problema, također preporuka!

Evo riješio sam sve preko google acc! imao sam syncane kontakte! Na krej mi pameti bilo da to napravim! postojeće duplikate sam izbrisao sa contacts removerom sa playstorea! hvala vam puno! pozz

12 godina
neaktivan

najbrzi

sve sam probao al neuspjevam

mozda mi je to cak do windowsa jer kad upalim mob i spojim ga windowsi mi izbace unkown device sto ne napravi u download modu

radim na xp sp3 ali svejedno cu probati i kod kolege na win7

nije nesta uredu jer kad dodem na ono param 215 on izade iz download moda

napravio sam na njemu fastboot i vidio si sliku sta se dogodi makar sta upisao

jos nez dali ima da recovery ubacim preko kdz 

ako ima javi mi jer mi stvarno hitno jer nez vise sta da uratim

takoder isto ako jos netko da mi moze pomoci preko teamviewera jer najbrzi mi nemoze pomoci do nedjelje ali ipak je to meni hitno

hvala!!!

pero22

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kao prvo, smiri se, moras da radis "hladne glave". Telefon ti nije brickan posto moze da udje u download mod. Zaboravi da si ikad radio ubacivanje fastboot-a i kreni od pocetka po tutorijalu sa prve strane. Najvaznije je da se instaliraju driver-i, zato najvecu paznju obrati na prvih 7 koraka. Mozda ce ti koristiti http://www.modaco.com/topic/336172-how-to-install-windows-xp-fastboot-drivers-for-lg-gt540/. Srecno!

16 godina
Sutra ti pomognem Pero
12 godina
neaktivan

najbrzi probat cu joss jednom ovaj tutorial 

ak neuspijem necu biti doma od 12h do 9 tak da il subota il ces biti online u 9h

pero22

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kakvi su dojmovi sa zoe 5.7? Što ne radi i ono što radi kako radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
U praksi sve radi, a tu je naravno ono '' ali''...holo launcher treba neko vrijeme da nadođe ako nije zaključan u memoriju, a ako je ostalo radi usporenije. Kod mase instaliranih aplikacija boot time je 2+ minute, dok kod friškog je oko 60s,najbrže mi je bilo za 57s. Nemam swap niti onaj neki ext2sd ili kako već. OC ide do 800mhz, stabilno na 768. Bench testove sam uradio, ali ne znam jesam li objavio. Ako imaš pitanja, možete pitaj.
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
U praksi sve radi, a tu je naravno ono '' ali''...holo launcher treba neko vrijeme da nadođe ako nije zaključan u memoriju, a ako je ostalo radi usporenije. Kod mase instaliranih aplikacija boot time je 2+ minute, dok kod friškog je oko 60s,najbrže mi je bilo za 57s. Nemam swap niti onaj neki ext2sd ili kako već. OC ide do 800mhz, stabilno na 768. Bench testove sam uradio, ali ne znam jesam li objavio. Ako imaš pitanja, možete pitaj.

Jel samo na tom launcheru ili? Jer mislim staviti GO launcer.
Još nisam stavio taj Rom, nisam stigao. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 0:40 (Liverpool1892).
12 godina
neaktivan

ja neznam jel sam ja glup il sta

ev postavio sam sliku update-a zoe 5.0 preko fastboota i zakljucio sam da sam ja nekako obrisao tih par datoteka jer vald fastboot prvo nade datoteke koje treba izmjeniti pa ih promjeni, dakle nez sta da vise napravim vec sam 8 tutoriala izmjenio svaki sam probao podva puta

neke tutoriale nedovrsi kako treba ali meni se cini da ni jedan se nedovrsi....

recovery sam imao i onda je nestao

tu sam stavio jos jednu sliku "i device" pa dali su meni svi driveri na broju ako sam stavio mob u fastboot???

update from fastboot update from fastboot
i device i device
pero22

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na 5.7 romu mi ne radi ona proširena memorija koja je bila na 5.0. Ništa nisam mijenjao, samo sam ga instalirao preko 5.0 (recovery). I resetirao mi se sam nekoliko puta. Dali je to samo kod mene, moja krivnja?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za resetovanje ne znam, ali sam lično pitao Lea za proširenu internu memoriju i rekao je da je izbacio tu skriptu ili šta li je već, jer je pravila probleme u radu telefona.

12 godina
neaktivan
PERO22 kaže...

ja neznam jel sam ja glup il sta

ev postavio sam sliku update-a zoe 5.0 preko fastboota i zakljucio sam da sam ja nekako obrisao tih par datoteka jer vald fastboot prvo nade datoteke koje treba izmjeniti pa ih promjeni, dakle nez sta da vise napravim vec sam 8 tutoriala izmjenio svaki sam probao podva puta

neke tutoriale nedovrsi kako treba ali meni se cini da ni jedan se nedovrsi....

recovery sam imao i onda je nestao

tu sam stavio jos jednu sliku "i device" pa dali su meni svi driveri na broju ako sam stavio mob u fastboot???

odoka sta vidim, krivo ti je upisan mbn. mora ga preimenovati na: mbn_file.mbn

nesto si ti krivo napravio. sigurno.

14 godina
neaktivan
dakiva kaže...

Za resetovanje ne znam, ali sam lično pitao Lea za proširenu internu memoriju i rekao je da je izbacio tu skriptu ili šta li je već, jer je pravila probleme u radu telefona.

A upravo ta proširena memorija je prava stvar. Meni nije stvarala nikakve probleme (ili nisam naišao na taj trenutak). Jedino ako nešto nije dobro napravljeno u 5.7, pa je počela pravit probleme. A primjetio sam da mi i baterija puno kraće traje negu u 5.0, makar je rečeno da će trajat dulje. Pala je za 30% u roku 12 sati, šta mi nije bilo ni na jednom romu do sada, a stavljao sam ih skoro sve, samo sam preskočio neke verzije.

16 godina
PERO22 kaže...

bla bla bla...

Pero javi mi se sutra čim budeš online da rješimo i tebe napokon.

16 godina

Citiram leopolasa s xda:

Zoe ROM Version 6.0 (ETA~Unknown):
100% Fully V6 Supercharged (I made the changes inside the kernel.)(Feels more smoother than EVER! )
Added REAL ICS Keyboard for GB (Ported from ICS for GB).
New MMS App (ICS Style + 160 Characters Support + Delivery, Received Notification + ENTER to next line + Customization) Best SMS MOD Ever!
Noop I/O Scheduler (Helps to save battery without lose performance).
New Music Player (Hiki Player, More light and more features than Clean Music).
New values on tweaks (Better values for battery save and performance).
New scripts (Auto-Clean device of "junk" and better defrag for databases).
Re-Designed BootLogo (Looks better than ever! ).
Changes on build.prop (Added new lines and deleted useless ones).
Updated Whole Apps of ROM.
Other Little Fixes.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zoe rom radi super, malo ram memoriju sredis i radi super

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 12:59 (Hellboybazinga).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

LG GT540

ZOE 5.7

AnTuTu rezultati:

- 3683: lagfree - 245/806 MHz

- 3759: lagfree - 320/800 MHz

- 3663: smartassV2 - 245/800 MHz

- 3733: lagfree - 122/800 MHz

Ukljucen SD IO.

0 0 hvala 0
16 godina

Meni je na Zoe verziji 5.0 ili 5.5 max score bio 3531 @ 122~800MHz / smartassV2

Tu je i start-up time ispod 60s na zoe 5.7

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

danas od 7h do 11h ujutro

kasnije necu moc bit online sve do 10h navecer

pero22
12 godina
neaktivan

Najbrži kakav si sa Samsung Galaxy 3 (i5800)? 

0 0 hvala 0
16 godina
Motican kaže...

Najbrži kakav si sa Samsung Galaxy 3 (i5800)?

idk, nikad pokušao. Mislim da se radi preko ODIN-a i imaš u nekom bugu kako se flasha.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice