LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 512.834
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
LG G4 - Rasprava

Kako da dodem do tog updejta ?

I dalje mi azuriranje ne nalazi 6.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Odeš Ovdje!

Odaberes svoj model mobitela, pod Step 1: Sub Category - Smartphones / Model Number - LGH815 

Step 2: Download LG Bridge na PC i instaliraš. Kad pokreneš mislim da je na 3 kartici po redu Software update.

Spojis mob i PC sa usb kablom i odes na Software update meni je odmah nakon provjere našao update (ako ne ponovi)

Kad izbaci da ima nadogradnja ostavis sve spojito i pokreneš sve samo odradi.

Intel Core™ i7
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 22:49 (mserfezi).
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
LG G4 - Rasprava

Eto nakon 24h M same rijeci hvale od batke,brzine, pa i nekih featura kao google tap

Za sad je sve fajn a tek je a ver. ;-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: LG G4 - Rasprava
mserfezi kaže...

Odeš Ovdje!

Odaberes svoj model mobitela, pod Step 1: Sub Category - Smartphones / Model Number - LGH815 

Step 2: Download LG Bridge na PC i instaliraš. Kad pokreneš mislim da je na 3 kartici po redu Software update.

Spojis mob i PC sa usb kablom i odes na Software update meni je odmah nakon provjere našao update (ako ne ponovi)

Hvala.

Probao barem 15 puta ya update i nikako da mi nađe.

13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

A nezz ni ja onda, evo ja sam ovako kao sto sam u prethodnim porukama opisao. Zasad vjerojatno samo kod nas prolazi Vip i Tele 2 sa nadogradnjama. Gdje je kupljen uredaj?

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ni meni nema update-a.
Mobitel je kupljen u T-Coma

13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Strpite se da T-com pusti update ili si sami skinite 6.0 i manualno ga gore stavite. Ne vidim gdje je problem.

1 0 hvala 0
17 godina
Luc989 kaže...
Nakon što sam na poljskoj verziji imao problema sa sporim wifi-em, sada i na službenim 6.0 ROM-om isto..pomaže jedino DnSat aplikacija..ima itko istih problema? Nije problem brzina, nego npr. da se speedtest poveže i ponudi mjerenje brzine treba 15-20 sec. youtube 10- sec. Učitavanje stranica u broweru po 7-10 sec.? Navodno je to problem i na drugim uređajima na 6.0 (Nexus...), jer sustav forsira ipv6, umjesto ipv4 standarda.

Kak si na kraju rešil problem?

Imam 20A i izgleda da je kod mene isti slučaj..

17 godina
LG G4 - Rasprava

Evo dobio sam jutros novi update V20b-EUR-XX. Neće se dugo čekati za zakrpe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 13:58 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Za sada jedino pomaže instalacija DNSet aplikacije. Gledao sam u postavkama rutera, mijenjao nešto..ali nije pomoglo.
Luc
14 godina
neaktivan
mserfezi kaže...

Odeš Ovdje!

Možda glupo pitanje...tako se ne gubi garancija i kolko je taj postupak siguran? Hoce li mi ubuduce nakon toga dolaziti obavijesti o iducem updateu?

Miro
15 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...
mserfezi kaže...

Odeš Ovdje!

Možda glupo pitanje...tako se ne gubi garancija i kolko je taj postupak siguran? Hoce li mi ubuduce nakon toga dolaziti obavijesti o iducem updateu?

ne gubi se garancija, pa to je sve od LG, ne radis ti nista krivo, postupak je 100% siguran. Naravno da ce ti dolaziti obavijesti i dalje.

Nego ja sam uspio dobiti sada 4:30 SOTA, a s time kako ga nisam bas intezivno koristio nisam bas zadovoljan. Al dobro vidjet cemo dalje.

16 godina
digitall kaže...
Almin94 kaže...
digitall kaže...

edit: auto osvjetljenje sad radi bolje, nije pretamno kad si u mracnoj prostoriji, i pokazuje na koliko % je trenutno

Meni ide na zivce auto osvjetljenje. Spusta se na nuila% u mraku... Ja dignem gore, ono se opet spusti.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
17 godina
acarnoje kaže...

Meni ide na zivce auto osvjetljenje. Spusta se na nuila% u mraku... Ja dignem gore, ono se opet spusti.

isključi auto osvjetljenje

16 godina
LG G4 - Rasprava

To je rijesenje? To bi trebalo raditi kako spada, a ne da ja svaki put kad izadem na sunce moram mijenjat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acarnoje kaže...

To je rijesenje? To bi trebalo raditi kako spada, a ne da ja svaki put kad izadem na sunce moram mijenjat...

onda stavi na auto pa nek sam mijenja... :)

17 godina
LG G4 - Rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
H815D je zadnji 5.1 za naše tržište. (Barem je meni bio na Tele 2)
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

i ja sam naručio taj punjač, za auto sam uzeo puregear

14 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Za koliko napuni s tim punjacem?

Miro
17 godina
igy kaže...

Evo dobio sam jutros novi update V20b-EUR-XX. Neće se dugo čekati za zakrpe.

preko bridgea ili ot-e

17 godina
OTA.
Moj je sa Poljskog skladišta.
11 godina
neaktivan
Kakva vam je baterija na MM-u? Meni je loša, 64% i 1.30h SOTa. U procesima nevidim nista čudno.

0 0 hvala 0
10 godina

i mene zanima za koliko napuni s tim punjacem, jer i ovaj stock mi solidno brzo puni, od 20-30% do 100% sat vremena otprilike

vucin_apostol kaže...
Kakva vam je baterija na MM-u? Meni je loša, 64% i 1.30h SOTa. U procesima nevidim nista čudno.

meni je svakim danom baterija na mm sve bolja

jesi napravio factory reset?

13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Baterija drži odlično na 6.0 vidljiva razlika dosta, stalno u upotrebi od poziva surfanja (viber fcb i ost.) nisam radio reset i mob odlicno radi bez ikakvih problema.

Što se tice punjenja za cca 1h se napuni od 10-100% sa njegovim punjacem koji je došao.

Tako da me baš isto zanima koliko je uopce potreban brzi punjać!!!

Intel Core™ i7
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jesam... Odma nakon updatea sam napravio reset. Preko noći dok ugasim wifi i mobilne podatke potroši 1%, ali ovako uz upotrebu na oči gled pada baterija.
11 godina
neaktivan
Meni puni za ono sat i 15, sat i 20.
16 godina
LG G4 - Rasprava

Meni isto na mm lo* baterija. Ali bila je i prije na loli. A što se tiče punjača, kupio sam ovaj aukey i dosta brže puni. Ali samo dok je ugašen ekran. Inače g4 dok je upaljen ekran sporo se puni. Bar meni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kad budete punili sa pravim punjacima a ne tim sr... koji imaju jadno namotaja i sl. i kad vam mobitel pokaze da je pun i ostavite ga jos 20-ak min na punjacu, onda cete znati pravo stanje baterije. Punjac koji sporije puni a kvalitetno i baterija duze traje. Kad vam mob pokaze da je pun, vjerujete da nije. To je zbog marketinga maska da pokazu kako se mob brzo puni. Lijep pozdrav svima!!

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ja punim od prvog dana sa originalnim. I sad nakon update na MM uzasna baterija oko 3.5h SOTa. Ludam sam
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice