Kako da dodem do tog updejta ?
I dalje mi azuriranje ne nalazi 6.0
Kako da dodem do tog updejta ?
I dalje mi azuriranje ne nalazi 6.0
Odeš Ovdje!
Odaberes svoj model mobitela, pod Step 1: Sub Category - Smartphones / Model Number - LGH815
Step 2: Download LG Bridge na PC i instaliraš. Kad pokreneš mislim da je na 3 kartici po redu Software update.
Spojis mob i PC sa usb kablom i odes na Software update meni je odmah nakon provjere našao update (ako ne ponovi)
Kad izbaci da ima nadogradnja ostavis sve spojito i pokreneš sve samo odradi.
Eto nakon 24h M same rijeci hvale od batke,brzine, pa i nekih featura kao google tap
Za sad je sve fajn a tek je a ver. ;-)
Odeš Ovdje!
Odaberes svoj model mobitela, pod Step 1: Sub Category - Smartphones / Model Number - LGH815
Step 2: Download LG Bridge na PC i instaliraš. Kad pokreneš mislim da je na 3 kartici po redu Software update.
Spojis mob i PC sa usb kablom i odes na Software update meni je odmah nakon provjere našao update (ako ne ponovi)
Hvala.
Probao barem 15 puta ya update i nikako da mi nađe.
A nezz ni ja onda, evo ja sam ovako kao sto sam u prethodnim porukama opisao. Zasad vjerojatno samo kod nas prolazi Vip i Tele 2 sa nadogradnjama. Gdje je kupljen uredaj?
Ni meni nema update-a.
Mobitel je kupljen u T-Coma
Strpite se da T-com pusti update ili si sami skinite 6.0 i manualno ga gore stavite. Ne vidim gdje je problem.
Kak si na kraju rešil problem?
Imam 20A i izgleda da je kod mene isti slučaj..
Evo dobio sam jutros novi update V20b-EUR-XX. Neće se dugo čekati za zakrpe.
Odeš Ovdje!
Možda glupo pitanje...tako se ne gubi garancija i kolko je taj postupak siguran? Hoce li mi ubuduce nakon toga dolaziti obavijesti o iducem updateu?
Odeš Ovdje!
Možda glupo pitanje...tako se ne gubi garancija i kolko je taj postupak siguran? Hoce li mi ubuduce nakon toga dolaziti obavijesti o iducem updateu?
ne gubi se garancija, pa to je sve od LG, ne radis ti nista krivo, postupak je 100% siguran. Naravno da ce ti dolaziti obavijesti i dalje.
Nego ja sam uspio dobiti sada 4:30 SOTA, a s time kako ga nisam bas intezivno koristio nisam bas zadovoljan. Al dobro vidjet cemo dalje.
edit: auto osvjetljenje sad radi bolje, nije pretamno kad si u mracnoj prostoriji, i pokazuje na koliko % je trenutno
Meni ide na zivce auto osvjetljenje. Spusta se na nuila% u mraku... Ja dignem gore, ono se opet spusti.
Meni ide na zivce auto osvjetljenje. Spusta se na nuila% u mraku... Ja dignem gore, ono se opet spusti.
isključi auto osvjetljenje
To je rijesenje? To bi trebalo raditi kako spada, a ne da ja svaki put kad izadem na sunce moram mijenjat...
To je rijesenje? To bi trebalo raditi kako spada, a ne da ja svaki put kad izadem na sunce moram mijenjat...
onda stavi na auto pa nek sam mijenja... :)
http://www.aliexpress.com/item/Qualcomm-Certified-Aukey-Quick-Charge-2-0-18W-USB-Turbo-Wall-Charger-Fast-Charger-Black/32368279288.html?ws_ab_test=searchweb201556_3_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_2#feedback
Kupio ovaj QC, s ovim stock punjačem čoek poludi
Nego, vraćam se na 5.1.1, dal ima razlike u, H815B I H815D?
Il je to sve isto?
Tnx
http://www.aliexpress.com/item/Qualcomm-Certified-Aukey-Quick-Charge-2-0-18W-USB-Turbo-Wall-Charger-Fast-Charger-Black/32368279288.html?ws_ab_test=searchweb201556_3_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_2#feedback
Il je to sve isto?
Tnx
i ja sam naručio taj punjač, za auto sam uzeo puregear
Il je to sve isto?
Tnx
Za koliko napuni s tim punjacem?
Evo dobio sam jutros novi update V20b-EUR-XX. Neće se dugo čekati za zakrpe.
preko bridgea ili ot-e
i mene zanima za koliko napuni s tim punjacem, jer i ovaj stock mi solidno brzo puni, od 20-30% do 100% sat vremena otprilike
meni je svakim danom baterija na mm sve bolja
jesi napravio factory reset?
Baterija drži odlično na 6.0 vidljiva razlika dosta, stalno u upotrebi od poziva surfanja (viber fcb i ost.) nisam radio reset i mob odlicno radi bez ikakvih problema.
Što se tice punjenja za cca 1h se napuni od 10-100% sa njegovim punjacem koji je došao.
Tako da me baš isto zanima koliko je uopce potreban brzi punjać!!!
Meni isto na mm lo* baterija. Ali bila je i prije na loli. A što se tiče punjača, kupio sam ovaj aukey i dosta brže puni. Ali samo dok je ugašen ekran. Inače g4 dok je upaljen ekran sporo se puni. Bar meni.