LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.226.751
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G3 - Rasprava
Xeox2 kaže...

Pozdrav svima

Ako mi može netko pomoći oko softvera na G3. Trenutno mi je na 5.0 ali je tajvanska verzija (V21a-TWN-XX), update mi još ne dolazi. Hoću li imati problema ako na njega stavim MM ovu europsku verziju? Kupljen je u slobodnoj prodaji.

Mozes slobodno, da. Napravi backup vrijednih podataka prvo.

ja
12 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Evo tko kaze da je stock marshmallow los. Prilicno visok score u Antutu. Samo sam ga rootao i promjenio governor na userspace.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
skorvy kaže...

Evo tko kaze da je stock marshmallow los. Prilicno visok score u Antutu. Samo sam ga rootao i promjenio governor na userspace.

Također sam na stocku i rootan mob, ali nisam ništa dirao postavke, score je 56302, btw. upravo mi došao QI punjač sa ebaya za 40 kn, radi bez ikakvih problema :)

12 godina
odjavljen
Reedy kaže...
skorvy kaže...

Također sam na stocku i rootan mob, ali nisam ništa dirao postavke, score je 56302, btw. upravo mi došao QI punjač sa ebaya za 40 kn, radi bez ikakvih problema :)

Ma mob radi super na stock. Jedino da dobijemo manualnu kameru..huh..

Ja svoj jos cekam, trebao bi stici za koji dan.

15 godina
LG G3 - Rasprava

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

52k na antutu sa flumics 5.0,nesto slabiji score nego ti ali i onako ne vjerujem u benchamrkse,bitno da mi je sucelje fluidno i brzo,kostantno 60fps imam

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4evernomana kaže...

52k na antutu sa flumics 5.0,nesto slabiji score nego ti ali i onako ne vjerujem u benchamrkse,bitno da mi je sucelje fluidno i brzo,kostantno 60fps imam

Solid kernel ne daje ni 40000 na Antutu, a mobitel radi bolje nego sa bilo kojim drugim kernelom.

9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Da li se zna mozda kad ce biti pustena nadogradnja v30f za Hrvatsku?

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
SOT na 6.0 v30c ono max 2h - na lolipopu nije bio ogroman ali 3.30h je bio u najgorem slucaju...any advice?

0 0 hvala 0
15 godina
Advice? No advice. Sve sam probao i maximalmo imam 2 sata Sot-a. Rotan mobitel, skinuti sav bloatware, Greenify Hibernia sve aplikacije. U mirovanju preko noći mi pocucla oko 13%. Nemam pojma više, morat ću probati sa nekim drugim romom pa ću vidit.
Zadar živi vječno!
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

ja isto kak sam prešao na mm SoT je maks 3h. preko noci mi ode po 10%. mob je star 3mj. na lolipopu sam imao po 6 sati.

tako da sam se razocaral u mm. pokusavao sam vratit na loli al nisam uspio.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ak slučajno ko kupuje G3 ima dobar deal na LG G3

Kod za ekstra popust 10% je CAT10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Kao bivši korisnik LG G3 kome je riknula matična prešao sam na kineza sa zebnjom. Isto tako imao problema sa baterijom i autonomijom. I onda za malo manje love koliko sam trebao dati za novi LG G3 kupim ovo i ja presretan. 

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xiaomi-redmi-note-3/232955.aspx?page=60&jumpto=5015281&sort=asc&view=flat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ima ko da prodaje G3 32gb verziju ili G4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Yappa kaže...

Ima ko da prodaje G3 32gb verziju ili G4?

ja.g3 32gb

16 godina
neaktivan

Stanje? Cijena?

17 godina
LG G3 - Rasprava

Meni je na MM baterija bolja, 4h sot konstantno što mi je ok. Na LP sam imao 3..stock sve, offical update preko moba, 30c

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Imam lg g3 kupljen u tele2 i jos mi nije dosao MM. Zna li se kad ce?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Nešto mi se čudno događa, originalni punjač što je došao uz mobitel puni mi jako sporo. Treba mu više od 8 sati da napuni mob. Mislim da više nije ispravan.

Ono drugo što sam primjetio je - punjenje slabim punjačem, iako traje nenormalno dugo, rezultira mi i do duplo duljim trajanjem baterije odnosno SOT-om.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
badseed01 kaže...
Imam lg g3 kupljen u tele2 i jos mi nije dosao MM. Zna li se kad ce?

Probaj preko LG suita provjeriti.

13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ljudi ev i ja u posljednje vrijeme probleme imam sa stock romom,telefon cesto zasteka,baterija je cisti uzassss postala

htio bi neki stock rom ali da radi stvarno fluidno i bez vecih bugova

ima li iko preporuku sa linkom da to jos veceras flasham jer u subotu putujem za njemacku opet.

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
mersimh kaže...

Ljudi ev i ja u posljednje vrijeme probleme imam sa stock romom,telefon cesto zasteka,baterija je cisti uzassss postala

ima li iko preporuku sa linkom da to jos veceras flasham jer u subotu putujem za njemacku opet.

Koji trenutni stock sada imas?

15 godina
neaktivan
mersimh kaže...

Fulmics. Nakon flashanja flumicsa, ides u Fulmics Hub odakle flashas jedan ili dva fix-a.

13 godina
neaktivan
skorvy kaže...

Koji trenutni stock sada imas?

imam stock 6.0

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
10 godina
neaktivan
mersimh kaže...

I ja imam problem

Ne sa štekanjem već sa baterijom

Zadnja 2 dana je počelo - baterija se isprazni za par sati

malo pratim piše da je aplikacija facebook 65% potrošila :/

ono otvorim facebook tu i tamo ali da visim na njemu baš i ne

Do prije neki dan sve je bilo super

16 godina

A da ju izbrišeš za test :)

10 godina
neaktivan

Izbrisao sam ju

sad se mob puni i ide reset pa ću vidjeti

13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ja sam si uzeo sa Ebaya originalnu bateriju za nekih 15ak dolara. Sada mi baterija drži nekih 30-40% više nego prije. Prije sam imao u prosjeku 2:30 max 3 sata SOT, a sada već par dana 4 sata SOTA izvučem. Ako normalno koristim mob, završim navečer sa još 50% baterije, dok bi prije bio blizu 10% u isto to vrijeme. Mislim da se definitivno isplatila nova baterija  Inače ova prva baterija je stara oko 2 godine. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Da, definitivno je facebook aplikacija cuclala enormno bateriju

Sad trebam vidjeti ponovo ju instalirati ili pokusati sa nekom alternativom facebook lite npr

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Možeš probati opet sa starom, samo se svaki put kod izlaska iz iste odjavi, ja napravim tako svaki put i sve 5.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice