LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.230.113
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
LG G3 - Rasprava

odgledao sam ovaj filmic i posteno se nabrijao na G5...

http://www.androidauthority.com/lg-g5-feature-focus-camera-675007/

dok se ne odlucim dal zamjeniti mog G3 za 5icu, da pitam ovdje...da li postoji ovakva kamera sa G4/5 sa nase G3? dakle da je lake instalacije i da nema probleme i neznam sta, jer sam vec jednom trazio, ali je pisalo da se mogu dogoditi sr*anja sa mobom, softwerom i slicno...dal uopce G3 podrzava sva ova manualna podesavanja? jel tko radio to na svom G3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Sva ta manualna podešavanja imaš na V10, koji će cijenom (naravno kad G5 izađe) biti puno jeftiniji. Ja gledam da to bude moj slijedeći mob.

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

a ne svida mi se V10 nikako...pogotovo zadnja strana...prije bi uzeo G4 nego njega, ali onda kad bi vec mjenjao bi uzeo G5 i bok...

ali pitam dal se da takva ISTA LG-jeva kamera staviti na G3 bez poteskoca i kompliciranih zahvata?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

Ja koliko znam da to nije moguće, G3 nije hardverski sposoban za to. Ako griješim neka me neko ispravi.

Ima portana kamera ali ne rade manuelne postavke.

Tražio sam davno tu kameru sa G4 ali nisam našao, najbliže tome je Xcam LG gdje bar možeš mijenjat ISO i par nekih drugih stvari.

Ako neko zna kako nabaciti manual mode na G3, neka pošalje na PM, bio bih jaaaako zahvalan 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 1:33 (hardenBiH).
9 godina
neaktivan

Trebalo bi. Meni radi, imam neki anonimni s ebay-a.

15 godina
LG G3 - Rasprava

a programi tipa FV-5 i a better camera, imaju sva ta silna podesavanja, ali da li je to u praksi stvarno tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav, 

ispričavam se ako postoji zasebna tema, nisam je našla. Trebam savjet u vezi s popravkom. Naime, puknuo mi je ekran. Doslovce preko noći, nije mi ispao ni ništa. Ujutro mi nije radila lijeva trećina ekrana, a kako sam bila u žurbi nisam ga proučavala i primijetila sam pukotinu tek kad sam stigla na faks. Uskoro je skroz 'poludio', počeo ispisivati svašta, nije me slušao, pa sam ga ugasila i odnijela u t-com. Tip na šalteru je napisao u nalogu samo da ekran ne radi i da ima pukotinu kod mikrofona (pročitala sam da ta pukotina ide pod garanciju, nisam ga prije nosila jer sam mislila da sam ja to skrivila, pao mi je). Rekao mi je da ću se morati jako natezati s njima, što mi je i logično, pogotovo s obzirom da su prevaranti, ali zanima me imam li uopće šanse da se to popravi. znam da mogu slati žalbu inspektoratu i ne znam kome još, ali je li mi pametnije reći da pukotine nije ni bilo ili da je pukotina nastala sama od sebe dok je još bio kod mene? Osim toga, mislila sam da se možda mogu izvući na ovu pukotinu kod mikrofona jer se navodno mora mijenjati cijeli ekran pošto je uređaj tako sastavljen? 

0 0 hvala 0
16 godina
dorina_s_keksom kaže...

Pozdrav, 

ispričavam se ako postoji zasebna tema, nisam je našla. Trebam savjet u vezi s popravkom. Naime, puknuo mi je ekran. Doslovce preko noći, nije mi ispao ni ništa. Ujutro mi nije radila lijeva trećina ekrana, a kako sam bila u žurbi nisam ga proučavala i primijetila sam pukotinu tek kad sam stigla na faks. Uskoro je skroz 'poludio', počeo ispisivati svašta, nije me slušao, pa sam ga ugasila i odnijela u t-com. Tip na šalteru je napisao u nalogu samo da ekran ne radi i da ima pukotinu kod mikrofona (pročitala sam da ta pukotina ide pod garanciju, nisam ga prije nosila jer sam mislila da sam ja to skrivila, pao mi je). Rekao mi je da ću se morati jako natezati s njima, što mi je i logično, pogotovo s obzirom da su prevaranti, ali zanima me imam li uopće šanse da se to popravi. znam da mogu slati žalbu inspektoratu i ne znam kome još, ali je li mi pametnije reći da pukotine nije ni bilo ili da je pukotina nastala sama od sebe dok je još bio kod mene? Osim toga, mislila sam da se možda mogu izvući na ovu pukotinu kod mikrofona jer se navodno mora mijenjati cijeli ekran pošto je uređaj tako sastavljen? 

Ja nisam vidio G3 stariji od 6 mjeseci a da nema tu pukotinu kod mikrofona. Moj ju je dobio nakon 4 mjeseca a da nije niti jednom pao na pod. Nekim frendovima se pukotina pojavila i kod IC ledice na vrhu mobitela.

Dakle ocito je da je rijec o gresci u dizajnu, a uostalom priznaju garanciju na takve pukotine.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Hvala, znam da to ide pod garanciju, ali muči me da li da ja nakon što mi ga vrate nepopravljenog (pretpostavljam da hoće) tvrdim da ekran nije uopće puknuo dok je još bio kod mene (ima li to smisla navoditi u žalbi, kao puknuo je naknadno dok je već bio na putu iz t-coma za agram) ili da tvrdim da je puknuo sam od sebe kako je i bilo, ali to ne mogu dokazati.. to sve u slučaju da oni ne žele popraviti pod izlikom da sam sama skrivila sve u jednom padu (tipa pao mi pa puknuo i okvir i ekran). Vidim da se agram jako trudi oštetiti koga stigne, pa već razmišljam što i kako dalje nakon što mi ga vrate. Osim toga, ako mi se na jave u roku 2 tjedna mogu zahtijevati novi bez obzira na to jel to moje ide pod garanciju ili ne, jel? :D

EDIT: niš, vidla sam maloprije na papiru da je označio 'oštećeno staklo', samo je u opisu napisao da ekran ne radi umjesto da je razbijen pa ajd, al otpada ova žalba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 23:38 (dorina_s_keksom).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dorina_s_keksom kaže...

Hvala, znam da to ide pod garanciju, ali muči me da li da ja nakon što mi ga vrate nepopravljenog (pretpostavljam da hoće) tvrdim da ekran nije uopće puknuo dok je još bio kod mene (ima li to smisla navoditi u žalbi, kao puknuo je naknadno dok je već bio na putu iz t-coma za agram) ili da tvrdim da je puknuo sam od sebe kako je i bilo, ali to ne mogu dokazati.. to sve u slučaju da oni ne žele popraviti pod izlikom da sam sama skrivila sve u jednom padu (tipa pao mi pa puknuo i okvir i ekran). Vidim da se agram jako trudi oštetiti koga stigne, pa već razmišljam što i kako dalje nakon što mi ga vrate. Osim toga, ako mi se na jave u roku 2 tjedna mogu zahtijevati novi bez obzira na to jel to moje ide pod garanciju ili ne, jel? :D

EDIT: niš, vidla sam maloprije na papiru da je označio 'oštećeno staklo', samo je u opisu napisao da ekran ne radi umjesto da je razbijen pa ajd, al otpada ova žalba.

Jako teško će ti ekran besplatno promjeniti, a koliko znam, njegovo puknuće ne pokriva garancija (ispravite me ako griješim). Uvijek možeš pokušati s prigovorima :) 

Zakonom ti ne postoji rok u kojem su dužni popraviti mob, ali se smatra da postoji neko razumno vrijeme(?). Ako je problem pod garancijom, a ne mogu ga popraviti, onda ti daju novi mob, a ako mob zbog tog istog problema završi tri puta na servisu isto ti daju novi, iako po zakonu to nisu dužni.

U svakom slučaju pokušaj s prigovorom, proguglaj da vidiš ima li još tko taj problem, a kontaktiraj i LG, može ti dosta pomoći, meni je.

9 godina
neaktivan

Ma napisat ću prigovor da želim mobitel sa saniranim okvirom, ostalo ne zahtijevam  očito ću morati naučiti tolerirati ovaj grozni zamjenski windows phone, družit ćemo se dugo. hvala u svakom slučaju 

15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ozbiljno garanciju proznaju na te pukotine oko mikrofona i ic porta??

moj ih je dobio nakon 6 mjeseci.

A kako stoji stanje sa garancijom sa onom prvom baš prvom serijom G3 koji se sami od sebe gase?
Jer ja baš imam toga. Trpim taj bulling od mobitela godinu i pol, ali pre ljeni sam ga reklamirati. Imam garanciju do 7 mjeseca, pa bi onda to htio obaviti dok mi je prilika.
Ima li to uopće smisla reklamirati?

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Meni je doslo do puknuca okvira s gornje i doljnje strane odnio G3 u Gundulicevu zaprimili mob bez problema bio je gotov za 7 dana promjenili ekran bez problema.
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Nakon zadnjeg update-a od CM NIGhtly sranje ne mogu vise spojiti se na bluetooth slusalise... Netko zna kako da to popravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tireN1337 kaže...

Nakon zadnjeg update-a od CM NIGhtly sranje ne mogu vise spojiti se na bluetooth slusalise... Netko zna kako da to popravim?

Pricekas slijedeci nightly.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
15 godina
LG G3 - Rasprava

meni je moj padao XX puta na pod, cak jednom i na natopljen asfalt, lijep sloj kise bio, frcala voda oko mobitela, kao aquaplaning kod auta kad vozis po kisi, nikad mobu nista, dakle vidi se da je izrabljen, obje rupice imaju rezove i mic i IR, bio na garanciji, rootan, izmodano dosta toga, nitko A nije rekao za sve to, dobio jos nove jace komponente i vratili mi ga za 0kn...jos sam im sr'ao da sta mi nisu nove maskice stavili kad su vec sve nove komponente unutra, rekli da to ipak garancija ne pokriva :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 11:28 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

RuskeGTT  jače komponente?

a jel se i vaš zna tu i tamo, po ljeti dosta često sam od sebe ugasiti i više se neda upaliti dok mu bateriju ne izvadite. Tek se onda upali. 
ili recimo black screen i tako se zašteka sve dok mu bateriju ne izvadim. Nekad mi po noći to tako pa svijetli cijelu noć pa mi ujutro baterija na 2%...  iritantno jako..

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

da, imao sam prije 2/16, vratili mi ga sa servisa sa 3/32 komponentama

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo moj po 3 put išao danas na servis...opet žuta mrlja na ekranu...ovo je 3. Ekran...nadam se da opet neće ekran mijenjat jer je vjerojatno baš do mobitela... Jel ima još vas takav problem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj je još uvijek odličan nakon 4 mjeseca. Nikakvih problema za sada.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav ekipa. Kolegi je puknuo zaslon na G3, ispao je iz ruke i skroz prestao raditi. Također što je uspio primjetiti je da i kamera daje neke drugačije i čudne boje. Mobitel ima 3 GB RAMa i 32 gb interne memorije. Što mislite, isplati li se popravljati mob i koliko bi to sve okvirno koštalo da sam uzimam dijelove? Ako netko ima iskustva, bio bih mu zahvalan. Unaprijed hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2016 22:17 (alen4430).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ja ne znam jel' imam isti mob. kao i vi, moj preko godinu dana radi perfektno ...

Ispao mi na beton, u kući ispao na pod x puta, bio zaliven vodom, šta je sve preživio 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Još nema novosti vezanih uz MM 6.0.1 (ili koji već) za europu (a da nije Poljski)?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Šta fali Poljskom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
x18x05x kaže...
Šta fali Poljskom?

Ne nudi ga ni LG PC Suite niti LG Mobile Support Tool. Dakle dostupan je samo na poljskoj inačici G3. Eto što mu fali.

Twitter: @191x7
15 godina
Flashaš i radi savršeno. Ako te zanima kako ga flashati, par stranica nazad i naći ćeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Fulmics 4.0 i xceed 2.3e najbolja kombinacija za sad koju sam imao na mobu, dobre performanse, dobra baterija, nema lagga.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
di si naso tu verziju kernela..ja imam 3.4.0 kaj ne bi trebalo bit bolje to?
moze link pliz pa isprobam
Accidentaly sent from my SGS i9000

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako, imao sam TWRP sa stock D855 ROM-om, odlučio sam se cyanogen mod 13 flashati, skinem pravu verziju za moj d855, skinem gapps za njega, backupam sve i system particiju sam backupo, znači samo system particiju (možda sam trebao i boot particiju), odem "advanced wipe" i obrišem data, system, dalvik i cache particiju i flasham ja na CM 13 i dobro, testiram, skužim da je teže smeće i na Chrome-u sporo učitava stranice, nemam knock code, katastrofa, skinem Quick Boot i odaberem recovery, ništa, odem manual recovery, uđe u njega, advanced wipe, system particiju wipeam, odem na restore, restoream stari stock d855, sve prođe dobro, bootam mob, LG logo stoji neko vrijeme i mob se samo ugasi, morao sam izvaditi bateriju da ga ponovo bootam, opet ista stvar, uđem u TWRP, wipeam system, data, dalvik i cache, instaliram CM 13 ponovo, flasha ga, rebootam i uđe u CM normalno, ali u stock rom koji sam backupo neće. Jesam morao i boot particiju backupat? Zašto mi neće uć u stock ROM backup? Ajde benderu, pomozi ;) hvala!

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
16 godina
Gamer6669 kaže...

Ovako, imao sam TWRP sa stock D855 ROM-om, odlučio sam se cyanogen mod 13 flashati, skinem pravu verziju za moj d855, skinem gapps za njega, backupam sve i system particiju sam backupo, znači samo system particiju (možda sam trebao i boot particiju), odem "advanced wipe" i obrišem data, system, dalvik i cache particiju i flasham ja na CM 13 i dobro, testiram, skužim da je teže smeće i na Chrome-u sporo učitava stranice, nemam knock code, katastrofa, skinem Quick Boot i odaberem recovery, ništa, odem manual recovery, uđe u njega, advanced wipe, system particiju wipeam, odem na restore, restoream stari stock d855, sve prođe dobro, bootam mob, LG logo stoji neko vrijeme i mob se samo ugasi, morao sam izvaditi bateriju da ga ponovo bootam, opet ista stvar, uđem u TWRP, wipeam system, data, dalvik i cache, instaliram CM 13 ponovo, flasha ga, rebootam i uđe u CM normalno, ali u stock rom koji sam backupo neće. Jesam morao i boot particiju backupat? Zašto mi neće uć u stock ROM backup? Ajde benderu, pomozi ;) hvala!

Ne mogu ti konkretno pomoci oko tvog problema, jer ja sam potpuno normalno reflashao poslije CM-a, ali dok cekas odgovor od bendera samo da znas da knock knock kod radi, samo ga treba upaliti pod Display & lighta>Tap to wake.

Steta sto su sakrili tu opciju malo dublje pa se ne vidi odmah.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice