LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.132
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
Pupo kaže...

Kako se mob drži s vremenom? Pregazilo ga vrijeme il je još uvijek ok?

Trebam neki uređaj za curu, a prilično me jeftino izađe u nekoj kombi na tcomu, pa razmišljam o njemu. Jer svi ostali uređaji za te novce nisu ni približno hardverski ko LG. Koliko vam baterija traje, neko umjereno korištenje?

tnx

Uzmi 3GB verziju. Za ostalo sto pitas, sve je ok. Kod novog mobitela SOT ide 4h i 30min do 5h. Jos bolje ako nabacis neki custom rom, tipa Cyanogen mod 13 i tako dobijes full nexus experience i puno bolji ekran, odnosno kalibraciju boja u odnosu na stock rom.

14 godina
neaktivan
user3468 kaže...

skini si kernel adiutor sa google playa, sa njim mozes podesavat postavke kernela.. ja sam si smanjio min gpu freq na 200, jer ga po defaultu on stalno drzi na max. Isto tako sam si max cpu freq spustio na 2ghz, napravio undervolt 75mv.

e fala ti, takve savijete trazim, stvarno odlicna aplikacija i podesio sve, al ne znam di se podesava undervolting i na koji nacin
i slobodno ak imas jos nekih savjeta..imam greneffy i xposed,a ukljuceno je  autohibernacija za oderedene aplikacije, shallow hibern, agressive doze..

Accidentaly sent from my SGS i9000
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Jedno pitanje.. Da li je u redu da koristim quick charger od S6 za punjenje G3? Koliko znam i G3 podrzava Qualcomm quick charge 2.0.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ovaj MM je dosta bolji od lollipopa, kao da usporedjujemo Win Vistu i Win 7...
Preporuka je da si stavite Fulmics 3.5 ROM, nisam jos lagg vidio, sve radi tip top.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Purger99 kaže...
user3468 kaže...

skini si kernel adiutor sa google playa, sa njim mozes podesavat postavke kernela.. ja sam si smanjio min gpu freq na 200, jer ga po defaultu on stalno drzi na max. Isto tako sam si max cpu freq spustio na 2ghz, napravio undervolt 75mv.

e fala ti, takve savijete trazim, stvarno odlicna aplikacija i podesio sve, al ne znam di se podesava undervolting i na koji nacin
i slobodno ak imas jos nekih savjeta..imam greneffy i xposed,a ukljuceno je  autohibernacija za oderedene aplikacije, shallow hibern, agressive doze..

Ides na napon cpu-a i onda na global offset, probaj prvo -25 , pa ako ti radi sve ok spusti jos -25, opet testiraj par dana pa jos -25.

jer nema svatko isti cpu, neki moze raditi na vecem undervoltu dok drugi nemoze. moj radi stabilno i na -100mv global offset ali ga svejedno drzim na -75mv.  nekome je -50mv max.

greenify je zakon, ja vecinu aplikacija hiberniram.

13 godina
neaktivan

postavke -> sigurnost -> upravljanje potvrdama -> ukloni vjerodajnice

ovo je za marshmallow. na lollipopu mislim da pise ukloni certifikate. neznam tocno.

tako sam ja sredia sebi kad sam osta bez mobitela pa ga zakljuca preko android device manager. isto mi je bilo blokirano kao i tebi

11 godina
protjeran
frunc kaže...

postavke -> sigurnost -> upravljanje potvrdama -> ukloni vjerodajnice

ovo je za marshmallow. na lollipopu mislim da pise ukloni certifikate. neznam tocno.

tako sam ja sredia sebi kad sam osta bez mobitela pa ga zakljuca preko android device manager. isto mi je bilo blokirano kao i tebi

samo jedno pitanje posto nikad te vjerodajnice nisam cita nit ista :D

sto se moze dogoditi ako ih uklonim sve?

13 godina
neaktivan

Tako je i meni...je li itko rjesio to ja sam repetirao mob na tvorn.postavke i sad mi se otključava klizanjem al to se ko opcija nemoze odabrat...znaci da stavim neku sigurnost nebo mogao Vratit natrag...ima li tko rješenje ?

edit: sad vidim ovo za vjerodajnice...gubi li se šta brisanjem istih?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 19:10 (acerbis).
11 godina
protjeran
acerbis kaže...

Tako je i meni...je li itko rjesio to ja sam repetirao mob na tvorn.postavke i sad mi se otključava klizanjem al to se ko opcija nemoze odabrat...znaci da stavim neku sigurnost nebo mogao Vratit natrag...ima li tko rješenje ?

edit: sad vidim ovo za vjerodajnice...gubi li se šta brisanjem istih?

pa ja prvo mislim jesam li toliko lud i slip, mislim prije je sljakalo normalno, a sad nikako se naviknuti na zakljucavanje:D

nadam se da ce nam netko odg na ovo drugo pitanje:P

13 godina
Jel koristi netko CM13, kakva je snap kamera u odnosu na stock m, te ROM opcenito? Trenutno sam na Fulmicsu 3.5, ali bi nexus experience
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrbean kaže...
Jel koristi netko CM13, kakva je snap kamera u odnosu na stock m, te ROM opcenito? Trenutno sam na Fulmicsu 3.5, ali bi nexus experience

Dobra je kamera, prebacuj se na CM13. Vjeruj mi da se poslije toga neces moci vratiti na stock based rom sve i kad bi htio. :)

13 godina
Imao sam prije CM, ali sam se zbog kamere vratio na stock based. Ako se to popravilo i ako je stabilan mogao bi ga probat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrbean kaže...
Imao sam prije CM, ali sam se zbog kamere vratio na stock based. Ako se to popravilo i ako je stabilan mogao bi ga probat.

Stabilan je i Snapdragon camera je odlicna.

16 godina
neaktivan
Unaprijed se ispricavam ako je već bilo spomenuto. Prijateljica mi ima g3 i ekran joj se počeo čudni ponašati, nakon nekoliko minuta korištenja počne treperit i postpno se smanjuje svjetlina ekrana, sve dok se skroz ne zacrni. Sve se vrati u normalu kad se mobitel zaključa, a zatim ponovno krene isti proces. Odnila je mob u službenog servisera, a oni su joj rekli da ne znaju što je točno, ali da 100% treba mijenjati matičnu jer da je ušla vlaga.
Help 😣

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unaprijed se ispricavam ako je već bilo spomenuto. Prijateljica mi ima g3 i ekran joj se počeo čudni ponašati, nakon nekoliko minuta korištenja počne treperit i postpno se smanjuje svjetlina ekrana, sve dok se skroz ne zacrni. Sve se vrati u normalu kad se mobitel zaključa, a zatim ponovno krene isti proces. Odnila je mob u službenog servisera, a oni su joj rekli da ne znaju što je točno, ali da 100% treba mijenjati matičnu jer da je ušla vlaga.
Help 😣

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jel joj je mob bio na servisu duze vrijeme ili joj je to lik reko "od oka"?
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bio je 3-4 dana.
15 godina
neaktivan
DrFriks kaže...
Bio je 3-4 dana.

Bolje da ga pravi sto prije dok potpuno nije vrisnuo. :)

9 godina
neaktivan
Sta mislite koji je rom bolji koji vi koristite cm ili remix prova san jedan i drugi meni je bolji remix

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
minakic kaže...
Sta mislite koji je rom bolji koji vi koristite cm ili remix prova san jedan i drugi meni je bolji remix

Remix je bio bolji dok je bio 5.1.1 android. Ne znam kakvo je sada stanje sa 6.0.1.

9 godina
neaktivan
Dobar je stvarno jedino sta neznam zasto nece provjeri ota update stalno govori nemogu provjerit nemogu provjerit stvarno neznam zašto to je jedina mana
15 godina
neaktivan
minakic kaže...
Dobar je stvarno jedino sta neznam zasto nece provjeri ota update stalno govori nemogu provjerit nemogu provjerit stvarno neznam zašto to je jedina mana

Zasto ti treba OTA update? Update ne izlazi tako cesto, a kada izadje flesas manualno u TWRP. I kada skine preko OTA, opet ce koristiti TWRP za nadogradnju, tako da ti isto dodje.

16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

stigao v30a za 858hk dual sim... ko će prvi probat i javit dojmove? :D

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dosla ti OTA nadogradnja ili? Daj malo detalja...
14 godina
neaktivan
Pozdrav. Imam Titanium Backup i zanima me koje bloatware aplikacije mogu sigurno ukloniti, a da nema nekih posljedica? Je li sigurno neke Google aplikacije obrisati? Hvala.
Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
16 godina
neaktivan

Nije OTA, samo je objavljen na linku kojeg sam stavila u prethodni post.

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
13 godina
LG G3 - Rasprava

Na mom tel verzija 2/16 Gb, dok sam bio na 5.0 dešavalo se da se tel u toku dana restartao i po nekoliko puta, nevezano koje bih aplikacije otvarao. Nakon toga sam primjetio da se puno češće to dešava kad bi baterija pala ispod 30%. Prelaskom na 6.0 v30b i kupovine nove  baterije to se ne više ne dešavava tako često ali još uvijek se nisam riješio toga problema. Možda jednom ili dva puta u dan ili dva. Pored toga trajnost baterije mi je loša, otprilike do 2 sata SOT i baterija je već na 10 do 15 %. Malo mi sve to ide na živce ali mi žao prodati tel jer je osim ovih problema još uvijek dobar.   Razmišljam da pređem na CM 13 ili ovaj Fulmix. Da li netko iz prve ruke ima iskustva sa ovim ROMovima, da li je kamera puno lošija od stock kamere  i ako može link na način instaliranja istih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sad sam u guzvi pa ne mogu detaljnije, ali preporucam ti Fulmics. Bio sam 2-3 dana na CM i vratio sena Fulmics.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Na mom tel verzija 2/16 Gb, dok sam bio na 5.0 dešavalo se da se tel u toku dana restartao i po nekoliko puta, nevezano koje bih aplikacije otvarao. Nakon toga sam primjetio da se puno češće to dešava kad bi baterija pala ispod 30%. Prelaskom na 6.0 v30b i kupovine nove  baterije to se ne više ne dešavava tako često ali još uvijek se nisam riješio toga problema. Možda jednom ili dva puta u dan ili dva. Pored toga trajnost baterije mi je loša, otprilike do 2 sata SOT i baterija je već na 10 do 15 %. Malo mi sve to ide na živce ali mi žao prodati tel jer je osim ovih problema još uvijek dobar.   Razmišljam da pređem na CM 13 ili ovaj Fulmix. Da li netko iz prve ruke ima iskustva sa ovim ROMovima, da li je kamera puno lošija od stock kamere  i ako može link na način instaliranja istih.

Fulmics je stock based ROM, kamera je iste kvalitete kao i na stock ROM-u, nema razlike, dok ce na CM kameru osjetno biti narusena kvaliteta kamere.

No, svejedno ne bi trebao imati takvih problema s resetiranjem, mozda da ga odfuras na servis?

9 godina
neaktivan
Istina ja sam vec par dana na flumicst i instalirao nova launcher i neke jos detalje i mogu vam rec da san pre pre zadovodaljan niti blokaje nista jos nisam primjetio bug na ovome romu mozete ga slobodno provati trenutno je flumicst 2.7
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice