LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.949
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G3 - Rasprava

Dosao Fulmics 3.5, napokon se vidi promjena Screen density-a (ja sam stavio na 540 i super mi izgleda). Veliki zaslon napokon ima smisla jer sad stvarno puno stane na njega. Evo neke slike da vidite kak to izgleda kod mene. Imate prijedlog nekog dobrog i tocnog widgeta za vrijeme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Weather & Clock Widget sam neki dan isntalirao jer dobro izgleda, imaš ih hrpu za odabrati i dosta postavki tako da se može lijepo sredit.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

Pleeeaseee link za wallpaper!

15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

ekipa koliko je standardno jamstvo za G3 i u koji servis da furam u ZG? kupljen je 19.1.2015. po računu.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DarioGTI kaže...

Pleeeaseee link za wallpaper!

http://i.imgur.com/LOnbjBb.jpg

17 godina
odjavljen
nine kaže...

ekipa koliko je standardno jamstvo za G3 i u koji servis da furam u ZG? kupljen je 19.1.2015. po računu.

2 godine ako se ne varam, sluzbeni servis je Agram servis, bar je tak prema mojoj garanciji, a vjerojatno i svima.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 10:34 (Edge).
9 godina
neaktivan

U mom garantnom listu piše 12 mj. Kupljen u Vip-u. Agram je servis.

15 godina
Fordinjo kaže...

U mom garantnom listu piše 12 mj. Kupljen u Vip-u. Agram je servis.

Da, 12 mjeseci operater i dvanaest uvoznik ili slično. Mislim da je tako nekako, imaš 2 godine sto posto..

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 16:14 (zeko73).
15 godina
zeko73 kaže...

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 16:13 (zeko73).
17 godina
LG G3 - Rasprava

Moj je 2 godine, Tcom

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dali netko ima instaliran remix na LG g3 i zašto nezeli provjeriti OTA update od remixa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
minakic kaže...
Dali netko ima instaliran remix na LG g3 i zašto nezeli provjeriti OTA update od remixa?

Remix uz cyanogenmod je vrh, topla preporuka svima. Btw ne znam zasto ne zeli da provjeri OTA update. Skini manualno update i instaliraj u TWRP.

9 godina
neaktivan
Remix je zakon bolji je od cm puno i napredniji i brži

0 0 hvala 0
15 godina
Kakve su kamere na tim romovima, jel ima bugova sa kamerom. Općenito jel ima bugova?
Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kakve su kamere na tim romovima, jel ima bugova sa kamerom. Općenito jel ima bugova?
Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bog te vidija, koliko mi je postova ovo izbacilo....kuckam na mobilnoj verziji.
Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bog te vidija, koliko mi je postova ovo izbacilo....kuckam na mobilnoj verziji.
Zadar živi vječno!
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ROM je dobar kao cm i nema bugova zna li netko još koji bi ROM moga provat za g3 osim cm i remix

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Imam isti problem da se kod poziva neodcrnjuje ekran dok druga strana ne prekine. Da li netko zna zbog čega se to dešava?
10 godina
neaktivan
Taj Agram ce sve napraviti da izbjegnu servisiranje i aktiviranje garancije...mobitel doslovno mora biti bez ogrebotina (cak i na poklopcu baterije) kako bi uzeli mob na servis, a onda u vecini slucajeva kazu da ti je neki hardware izgorijo zbog krivog nacina koristenja i ma taj nacin sebe zastite - jos ti se nasmiju u facu jer znaju da iz zakon stiti - teska su prevara...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Imaš neki screen protector ili neko zaštitno staklo? Ako imaš onda je do toga problem. Probaj maknuti pa testiraj. Ako nije u tome problem, onda nosi na servis.

9 godina
neaktivan
Dali za fulmics rom treba samo instarita rom ili jos nesto od ovoga navedenog
9 godina
neaktivan
?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pogledaj stranu-dvije unazad, ja postavio isto pitanje i covjek mi objasnio sve lijepo, trenutno sam na fulmics-u + solid kernel 1.7 i prezadovoljan sam..jos si stavio usput twrp 3.0 tak da sam sad up to date sa svim 

sam kaj nigdje ne nalazim neke opcije za solid kernel il se nemre nis ni podesit pretp..al dobro mi radi sve :)

Accidentaly sent from my SGS i9000
11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

ljudi trebam pomoc a tako glup problem

isao sam zakljucati zaslon, prvo s knock code (koji btw na 6.0 treba imati uzorak od 6 tapkanja wtf?) i jedva ga otkljucam, promjenim kasnije na lozinku i uzorak za crtanje i sve radi sve ok. Ali neda mi sad da maknem to, dakle opcija 'Nista' od zakljucavanja nedostupna. A pise ovo: 'Deaktivacija od strane administratora, politike dekodiranja ili certifikatom sigurnosne potvrde'

Naravno da nadodam admin sam

Ima ko kakav savjet??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Purger99 kaže...

pogledaj stranu-dvije unazad, ja postavio isto pitanje i covjek mi objasnio sve lijepo, trenutno sam na fulmics-u + solid kernel 1.7 i prezadovoljan sam..jos si stavio usput twrp 3.0 tak da sam sad up to date sa svim 

sam kaj nigdje ne nalazim neke opcije za solid kernel il se nemre nis ni podesit pretp..al dobro mi radi sve :)

skini si kernel adiutor sa google playa, sa njim mozes podesavat postavke kernela.. ja sam si smanjio min gpu freq na 200, jer ga po defaultu on stalno drzi na max. Isto tako sam si max cpu freq spustio na 2ghz, napravio undervolt 75mv.

bez toga sam imao 4h SOT-a a sada navucem 5h bez problema.

Pazi da si stavio official twrp 3.0 jer ces imat problema sa flashanjem dok se ne prilagode romovi itd.

17 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Kako se mob drži s vremenom? Pregazilo ga vrijeme il je još uvijek ok?

Trebam neki uređaj za curu, a prilično me jeftino izađe u nekoj kombi na tcomu, pa razmišljam o njemu. Jer svi ostali uređaji za te novce nisu ni približno hardverski ko LG. Koliko vam baterija traje, neko umjereno korištenje?

tnx

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ovaj mobitel će biti pila sigurno još 2-3 godine. Tako da ga se isplati kupiti.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Radi odlično. Imam ga već godinu i 2 mjeseca. Baterija drži, problema i zastajkivanja nemam. Ako ga ne slomim ili uništim, još godinu dvije bi morao izdržati bez problema, samo ga treba dobro održavat.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice