- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pleeeaseee link za wallpaper!
ekipa koliko je standardno jamstvo za G3 i u koji servis da furam u ZG? kupljen je 19.1.2015. po računu.
Pleeeaseee link za wallpaper!
ekipa koliko je standardno jamstvo za G3 i u koji servis da furam u ZG? kupljen je 19.1.2015. po računu.
2 godine ako se ne varam, sluzbeni servis je Agram servis, bar je tak prema mojoj garanciji, a vjerojatno i svima.
U mom garantnom listu piše 12 mj. Kupljen u Vip-u. Agram je servis.
U mom garantnom listu piše 12 mj. Kupljen u Vip-u. Agram je servis.
Da, 12 mjeseci operater i dvanaest uvoznik ili slično. Mislim da je tako nekako, imaš 2 godine sto posto..
Moj je 2 godine, Tcom
Remix uz cyanogenmod je vrh, topla preporuka svima. Btw ne znam zasto ne zeli da provjeri OTA update. Skini manualno update i instaliraj u TWRP.

Imaš neki screen protector ili neko zaštitno staklo? Ako imaš onda je do toga problem. Probaj maknuti pa testiraj. Ako nije u tome problem, onda nosi na servis.
pogledaj stranu-dvije unazad, ja postavio isto pitanje i covjek mi objasnio sve lijepo, trenutno sam na fulmics-u + solid kernel 1.7 i prezadovoljan sam..jos si stavio usput twrp 3.0 tak da sam sad up to date sa svim
sam kaj nigdje ne nalazim neke opcije za solid kernel il se nemre nis ni podesit pretp..al dobro mi radi sve :)
ljudi trebam pomoc a tako glup problem
isao sam zakljucati zaslon, prvo s knock code (koji btw na 6.0 treba imati uzorak od 6 tapkanja wtf?) i jedva ga otkljucam, promjenim kasnije na lozinku i uzorak za crtanje i sve radi sve ok. Ali neda mi sad da maknem to, dakle opcija 'Nista' od zakljucavanja nedostupna. A pise ovo: 'Deaktivacija od strane administratora, politike dekodiranja ili certifikatom sigurnosne potvrde'
Naravno da nadodam admin sam
Ima ko kakav savjet??
pogledaj stranu-dvije unazad, ja postavio isto pitanje i covjek mi objasnio sve lijepo, trenutno sam na fulmics-u + solid kernel 1.7 i prezadovoljan sam..jos si stavio usput twrp 3.0 tak da sam sad up to date sa svim
sam kaj nigdje ne nalazim neke opcije za solid kernel il se nemre nis ni podesit pretp..al dobro mi radi sve :)
skini si kernel adiutor sa google playa, sa njim mozes podesavat postavke kernela.. ja sam si smanjio min gpu freq na 200, jer ga po defaultu on stalno drzi na max. Isto tako sam si max cpu freq spustio na 2ghz, napravio undervolt 75mv.
bez toga sam imao 4h SOT-a a sada navucem 5h bez problema.
Pazi da si stavio official twrp 3.0 jer ces imat problema sa flashanjem dok se ne prilagode romovi itd.
Kako se mob drži s vremenom? Pregazilo ga vrijeme il je još uvijek ok?
Trebam neki uređaj za curu, a prilično me jeftino izađe u nekoj kombi na tcomu, pa razmišljam o njemu. Jer svi ostali uređaji za te novce nisu ni približno hardverski ko LG. Koliko vam baterija traje, neko umjereno korištenje?
tnx