Pa zato što se još nikom kod nas ne nudi automatski jer još nije pušteno a mi smo si sami ručno instalirali pa imamo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mjeseca.
Stavio sam si fulmics rom 3.1 i solid kernel 1.7. Mobitel je toliko brz da će se razletit :D Bateriju za sad nemogu točno procijeniti ali čini mi se da se ipak troši nešto brže nego na cloudyu 2.5.
Dodao xposed gore ,također radi odlično, i za sad nemam nikakvih bugova.. dugo sam se premišljao da li da idem na fulmics 3.1 jer sam na XDA forumu pročitao 100 i 1 problem od korisnika, međutim mene nije potrefio ni jedan.
Moze li neko preporuciti ultra slim transparent kejs? Postoji li takva a da je uz to brand name?
Imam jedan vrlo irtantan problem na g3, znaci kada se javim na poziv ekran se zacrni i neodcrnjuje se dok osoba s druge strane slusalice ne poklopi, i sada recimo zna se dogoditi da osoba nekad ne poklopi i moram vadit bateriju da bi opet mogao koristit mobitel, ima iko ikakve ideje sta bi moglo bit?
Vi koji koristite official 6.0, da li imate lag u play storeu? Ali bas ultra nepodnosljiv lag, onaj malo ozbiljniji.
Meni radi kao i prije.
Pa može biti, to sve ovisi o tome kako si ju, da se tako izrazim, maltretirao do sad. Probaj ju samo dobro iskalibrirati prvo (navečer pred spavanje ugasi mob, stavi ga na punjač i ostavi do ujutro). Po mogućnosti prije toga maksimalno potroši bateriju.
Ja evo nakon godinu i 6 mjeseci ne primjećujem neki drastičan pad performansi same baterije. Iako me dosta ljudi "popljuvalo" što mobitel u 90% slučajeva stavljam na punjač navečer i tako ostaje do ujutro.
Ako imaš neki screen protector koji ti ide preko senzora, može ti stvarati taj problem.

Meni radi kao i prije.
Ja imam redraw onih prije otvorenih aplikacija prilikom skrolanja app recents-u. To mi se nije desavalo na Androidu opcenito sve do sada. Ne znam sada je li to neki LG-jev trik da bi imali privid boljeg multitaskinga ili sta vec. Jer svaki put se aplikacija ponovo ucita prije klika na istu.
Na koga se odnosi ovo ?
edit: OT kaj se nemre izbrisat post na ovom forumu..zab sam citirat pa nemrem nac opciju
Stavio sam si fulmics rom 3.1 i solid kernel 1.7. Mobitel je toliko brz da će se razletit :D Bateriju za sad nemogu točno procijeniti ali čini mi se da se ipak troši nešto brže nego na cloudyu 2.5.
Dodao xposed gore ,također radi odlično, i za sad nemam nikakvih bugova.. dugo sam se premišljao da li da idem na fulmics 3.1 jer sam na XDA forumu pročitao 100 i 1 problem od korisnika, međutim mene nije potrefio ni jedan.
nisam upucen u te probleme koje navodis ni sam rom, a vidim da vec par ljudi tu hvali flumics pa eto, ja bi se mako s official-a 5.0 i puknuo neki MM gore..pa ak moze kretki "tutorijal" kak da ni mene ne potrefe problemi, u cem je caka? :)
kamera je ko stock jel?..to je najveci razlog zas sam na official jos uvijek, na samsungu nisam jedan dan imo stock rom haha
nisam upucen u te probleme koje navodis ni sam rom, a vidim da vec par ljudi tu hvali flumics pa eto, ja bi se mako s official-a 5.0 i puknuo neki MM gore..pa ak moze kretki "tutorijal" kak da ni mene ne potrefe problemi, u cem je caka? :)
kamera je ko stock jel?..to je najveci razlog zas sam na official jos uvijek, na samsungu nisam jedan dan imo stock rom haha
wipe dalvik cache, cache, system,
flash fulmics, flash solid, restart i to je to :-)
Kamera je stock marshmallow. i na svim stock baziranim romovima je kamera dobra, kod aospa je problem kvalitete.
Posto je ovo dosta star model, da pitam vas koji ga imate dugo. Kupio sam ga prije par dana a vec zamjecujem ogrebotine po laseru. Da li vidite vi razliku u slikanju kojima je vjerojatno skroz izgreban nakon god dana? Takoder primjecujem ogrebotinu na leci koja se vidi na svijetlu..makar je leca skroz glatka..coating ili?

Laser nije ni najmanje otporan na ogrebotine, kad sam gledo kod frendova taj laser svima je zgreban, ali to ne utjece na rezultat fotke.
Prekrij ga skroz i fokusirar će istom brzinom.
Meni je laser izgreban također, ali ne primjetim da sporije fokusira.
Kad prekrijem laser kao što je momak iznad mene spomenuo, onda primjetim da je sporije malo, nekad čak i ne može fokusirati na neke jednostavne stvari.
Meni je laser izgreban također, ali ne primjetim da sporije fokusira.
Kad prekrijem laser kao što je momak iznad mene spomenuo, onda primjetim da je sporije malo, nekad čak i ne može fokusirati na neke jednostavne stvari.
Narucis na ebayu :)