LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.298
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: LG G3 - Rasprava
klinik kaže...
Pozdrav, imam lg g3 d855 sa androidom 5.0. Mob je kupljen u vipu i dekodiran. Vidim da vas vecina ima vec android 6.0. Zasto se meni ne nudi za skinuti?

Pa zato što se još nikom kod nas ne nudi automatski jer još nije pušteno a mi smo si sami ručno instalirali pa imamo.

9 godina
neaktivan
Neznam , ali meni su normalno zamjenili kuciste puklo je i gore i dole bez problema prije 2
mjeseca.
15 godina
neaktivan
Aaaaa tako dakle..hvala ti na odgovoru. Jel se zna kada ce biti pusteno OTA?
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Stavio sam si fulmics rom 3.1 i solid kernel 1.7.  Mobitel je toliko brz da će se razletit :D  Bateriju za sad nemogu točno procijeniti ali čini mi se da se ipak troši nešto brže nego na cloudyu 2.5.

Dodao xposed gore ,također radi odlično, i za sad nemam nikakvih bugova.. dugo sam se premišljao da li da idem na fulmics 3.1 jer sam na XDA forumu pročitao 100 i 1 problem od korisnika, međutim mene nije potrefio ni jedan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Moze li neko preporuciti ultra slim transparent kejs? Postoji li takva a da je uz to brand name?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Imam jedan vrlo irtantan problem na g3, znaci kada se javim na poziv ekran se zacrni i neodcrnjuje se dok osoba s druge strane slusalice ne poklopi, i sada recimo zna se dogoditi da osoba nekad ne poklopi i moram vadit bateriju da bi opet mogao koristit mobitel, ima iko ikakve ideje sta bi moglo bit?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Vi koji koristite official 6.0, da li imate lag u play storeu? Ali bas ultra nepodnosljiv lag, onaj malo ozbiljniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Meni radi kao i prije.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Do čega može biti mobitel kad dode baterija melada na 50% nekada na 30% mobitel se ugasi i pise da nema baterije.Jeli to problem u bateriji?I gdje ima u HR kupiti orginalne baterije?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Pa može biti, to sve ovisi o tome kako si ju, da se tako izrazim, maltretirao do sad. Probaj ju samo dobro iskalibrirati prvo (navečer pred spavanje ugasi mob, stavi ga na punjač i ostavi do ujutro). Po mogućnosti prije toga maksimalno potroši bateriju.

Ja evo nakon godinu i 6 mjeseci ne primjećujem neki drastičan pad performansi same baterije. Iako me dosta ljudi "popljuvalo" što mobitel u 90% slučajeva stavljam na punjač navečer i tako ostaje do ujutro.

4 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Ako imaš neki screen protector koji ti ide preko senzora, može ti stvarati taj problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 13:20 (Antoniio22).
15 godina
Tako sam i ja prije punio al sad kako sam na 6.0 ne. Napunim prije i on potroši 1-4% preko noći. Zadovoljavajuće, barem nije na punjaču.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Meni radi kao i prije.

Ja imam redraw onih prije otvorenih aplikacija prilikom skrolanja app recents-u. To mi se nije desavalo na Androidu opcenito sve do sada. Ne znam sada je li to neki LG-jev trik da bi imali privid boljeg multitaskinga ili sta vec. Jer svaki put se aplikacija ponovo ucita prije klika na istu.

9 godina
neaktivan
Moras upisati kod i uci u skriveni meni...sve imas na youtubu (kao i obicno)
15 godina
neaktivan
Agram kaže...
Moras upisati kod i uci u skriveni meni...sve imas na youtubu (kao i obicno)

Na koga se odnosi ovo ?

14 godina
neaktivan

edit: OT kaj se nemre izbrisat post na ovom forumu..zab sam citirat pa nemrem nac opciju

Accidentaly sent from my SGS i9000
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 0:06 (Purger99).
14 godina
neaktivan
user3468 kaže...

Stavio sam si fulmics rom 3.1 i solid kernel 1.7.  Mobitel je toliko brz da će se razletit :D  Bateriju za sad nemogu točno procijeniti ali čini mi se da se ipak troši nešto brže nego na cloudyu 2.5.

Dodao xposed gore ,također radi odlično, i za sad nemam nikakvih bugova.. dugo sam se premišljao da li da idem na fulmics 3.1 jer sam na XDA forumu pročitao 100 i 1 problem od korisnika, međutim mene nije potrefio ni jedan.

nisam upucen u te probleme koje navodis ni sam rom, a vidim da vec par ljudi tu hvali flumics pa eto, ja bi se mako s official-a 5.0 i puknuo neki MM gore..pa ak moze kretki "tutorijal" kak da ni mene ne potrefe problemi, u cem je caka? :)

kamera je ko stock jel?..to je najveci razlog zas sam na official jos uvijek, na samsungu nisam jedan dan imo stock rom haha

Accidentaly sent from my SGS i9000
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 0:13 (Purger99).
9 godina
neaktivan
Iz nekog razloga nije odgovorio na pitanje od nekoga sa prijasnje stranice
13 godina
neaktivan
Purger99 kaže...
user3468 kaže...

nisam upucen u te probleme koje navodis ni sam rom, a vidim da vec par ljudi tu hvali flumics pa eto, ja bi se mako s official-a 5.0 i puknuo neki MM gore..pa ak moze kretki "tutorijal" kak da ni mene ne potrefe problemi, u cem je caka? :)

kamera je ko stock jel?..to je najveci razlog zas sam na official jos uvijek, na samsungu nisam jedan dan imo stock rom haha

wipe dalvik cache, cache, system,

flash fulmics, flash solid, restart i to je to :-) 

Kamera je stock marshmallow. i na svim stock baziranim romovima je kamera dobra, kod aospa je problem kvalitete.

15 godina
neaktivan
Pozdrav,
Posto je ovo dosta star model, da pitam vas koji ga imate dugo. Kupio sam ga prije par dana a vec zamjecujem ogrebotine po laseru. Da li vidite vi razliku u slikanju kojima je vjerojatno skroz izgreban nakon god dana? Takoder primjecujem ogrebotinu na leci koja se vidi na svijetlu..makar je leca skroz glatka..coating ili?

0 0 hvala 0
15 godina
Moj nema ni jednu ogrebotinu. Od prvog dana je sav zaštićen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kakav ti to case imas da prekriva cak i laser?
15 godina
klinik kaže...
Kakav ti to case imas da prekriva cak i laser?

Nije baš da pokriva laser, al je mobitel zaštićen. I sad baš gledam kamera nema ni crtice. Valjda je to od osobe do osobe kako čuva mob.

Kupio sam ovu prije nego je telefon došao. 

15 godina
neaktivan
Ja ja ga jos nisam ni stigao ostetiti..crtica je bila na kameri od prvog dana..aj pogledaj si laser dal je ogreban..bas me zanima..jer sam skuzio da se grebe doslovno ako prodes krpicom malo jave po njemu..
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Laser nije ni najmanje otporan na ogrebotine, kad sam gledo kod frendova taj laser svima je zgreban, ali to ne utjece na rezultat fotke.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ako sam dobro shvatio moze mi sporije fokusirati radi ogrebotina
15 godina
neaktivan
klinik kaže...
Ako sam dobro shvatio moze mi sporije fokusirati radi ogrebotina

Prekrij ga skroz i fokusirar će istom brzinom. 

10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Meni je laser izgreban također, ali ne primjetim da sporije fokusira. 
Kad prekrijem laser kao što je momak iznad mene spomenuo, onda primjetim da je sporije malo, nekad čak i ne može fokusirati na neke jednostavne stvari. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hardenBiH kaže...

Meni je laser izgreban također, ali ne primjetim da sporije fokusira. 
Kad prekrijem laser kao što je momak iznad mene spomenuo, onda primjetim da je sporije malo, nekad čak i ne može fokusirati na neke jednostavne stvari. 

Narucis na ebayu :)

ja
9 godina
neaktivan
Molim savjet instalirao sam cm na g3 i gaps isto za aplikacije dali još treba sta osim to dvoje ako netko zna da netrazim na xda forumima.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice