LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.235.654
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
  • Ekipa kakva vam je baterija na vašem G3?

Ima li kakva provjerena dobra kombinacija, može stock ROM, može custom, može kernel (on je i najbitniji jel) koji najbolje štedi bateriju. Ne želim se zamarat nekim power saving opcijama niti onim conservative govenorima, hoću samo da baterija malo dulje traje bez žrtvovanja perfomansi...

Ako ima tko kakvu preporuku, bio bih veoma zahvalan :)

0 0 hvala 0
10 godina
Re: LG G3 - rasprava
EchoOne kaže...

Ima li kakva provjerena dobra kombinacija, može stock ROM, može custom, može kernel (on je i najbitniji jel) koji najbolje štedi bateriju. Ne želim se zamarat nekim power saving opcijama niti onim conservative govenorima, hoću samo da baterija malo dulje traje bez žrtvovanja perfomansi...

sa ovim zadnjim sluzbenim 20P redovito dobijem 5 sati sot, bez kemijanja i bez stednje

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Bok svima,

Evo danas cura uzela kod Tele2 LG G3 pa pitanja par imam:

Da joj stavim Lollipop preko ota ili  da ostane na kitkatu ? koji je najnoviji 5.0 ili 5.0.1 ili 2 (osobno sam na lg g2 pa on ima 5.0.1 a neki su stavili vec 5.0.2) ? i je li stabilan itd

0 0 hvala 0
13 godina
INKOGNITO3 kaže...

Bok svima,

Evo danas cura uzela kod Tele2 LG G3 pa pitanja par imam:

Da joj stavim Lollipop preko ota ili  da ostane na kitkatu ? koji je najnoviji 5.0 ili 5.0.1 ili 2 (osobno sam na lg g2 pa on ima 5.0.1 a neki su stavili vec 5.0.2) ? i je li stabilan itd

Slobodno stavljal loli gore preko OTA... update je stvarno odlican.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
digitall kaže...
EchoOne kaže...

sa ovim zadnjim sluzbenim 20P redovito dobijem 5 sati sot, bez kemijanja i bez stednje

Ne znam na koju foru. Ja samo primječujem da tko puno surfa na mobu kao ja i gleda video da ne može izdržat dulje od 2,5h - 3h Sot-a.

15 godina
R36 kaže...
digitall kaže...
EchoOne kaže...

Ne znam na koju foru. Ja samo primječujem da tko puno surfa na mobu kao ja i gleda video da ne može izdržat dulje od 2,5h - 3h Sot-a.

Ja imam prosjek preko 4h sot-a uvijek....rom je stock v20h

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Isplati li se dat 35€ više za 3gb model?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nemozete uspoređivat koliko tko ima. Nema dvije osobe da koriste mob ma ni slicno a ne isto.

sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Imam mobitel vec 3 miseca i mobitel je sve u svemu odlican ali kad san ga anzurirao na lolipop baterija je slaba malo blokaje i ko da je sporiji...jel ima rjesenje za to ili je to tako

0 0 hvala 0
17 godina
Mario777 kaže...

Imam mobitel vec 3 miseca i mobitel je sve u svemu odlican ali kad san ga anzurirao na lolipop baterija je slaba malo blokaje i ko da je sporiji...jel ima rjesenje za to ili je to tako

Nakon sto si metnuo lolipo vrati ga na tvornicke postavke

11 godina
neaktivan

Oce ostat isto lolipo ali brzi ili...i jeli se sve brise sa mob pa da prebacim na komp slike

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ostat će ti Lollipop, ali će ti nakon Factory reseta pobrisati kompletno sve podatke sa mobitela uključujući i slike, kontakte, postavke, video...

Tako da prije toga napravi kompletan Backup.

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Oce mi mobitel bit brzi jer su mi neki govorili da je to nepotrebno

15 godina
neaktivan

Nisam sad baš pratio par dana, što je najnovije za g3... Zadnje sam stavio 20h ... ima kaj poslije i jel se isplati stavljat ??

Samsung Galaxy Note II :)
13 godina
neaktivan
20P je zadnji, s njim se ponasa trenutno najbolje od bilo kojeg do sad.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

^ Kakve su razlike izmedju 20p i 20h?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Na 20p ne radi Viper4, najbolji audiofislki program svih vremena za slusanje muzike (normalno ko zna da to sve podesi, ludnica od programa) i stoga sam se vratio na Cloudy koji je ubedljivo najkompletniji rom (za sada), razlike u brzini i fluidnosti nema (xposed i graviti box treba deinstalirati normalno jer usporavaju rad mob-a). Sto se tice baterije, ja iskreno neke velike i drasticne razlike nisam primetio, pozz

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Jel ima opcija da npr dok vozim, mob na stalku, kazem npr otkljucaj se, kad se otkljuca, zovi tog i tog?
sent via LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OK Google
14 godina
LG G3 - rasprava

Nakon trećeg G3 koji mi je sad već u rukama mogu reći da sa ovim v20p napokon radi kako spada. I to govorim nakon korištenja M8 :).

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Znam da nije mjesto, ali ako je netko zainteresiran, prodajem G3 32GB 3gb rama... 

Mob je u besprijekornom stanju.

Detalji u inbox... 

Sry, i hvala... 

LP

(Uzeo sam MiNote, i to je razlog prodaje)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

htio bi instalirati kameru sa G4, nasao sam instrukcije

http://www.ibtimes.co.uk/lg-g4-apps-apk-available-lg-g3-download-links-1500506

medutim kad dodem do ovog koraka

Step-6: Go to system/  on the phone, where you should see an . apk and lib folder.

ja nemam u systemu nijedan fajl...neznam sta dalje napraviti...pomoc neka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Opcija show hidden files.

Imas flashable zip koji ima aroma installer pa si biras sta ces isntalirati.

Takodjer: dok xdabbeb ne porta kameru i pripadajuce drivere to nece ici kako treba. Znaci nemas nista u toj novoj g4 kameri sto nemas u g3 kameri(g4 je hardverski drugaciji sto se tice kamere i ostalog), preksinoc je rekao da ce se baciti na to kad dovrsi za g2 neke sitnice.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad se portaju kamera i driveri, znaci li to da cemo dobiti i camera2api zajedno s njima?

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
13 godina
LG G3 - rasprava

Ne znaci, to znaci da ce kamera tek tad biti na razini g3 kamere(appa..)

Trenutno je to samo app kao i svaki drugi s puno beskorisnih slajdera itd

ja

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Stavio sam stock v20P nakon chupa chups roma v20h.. Puno glađe i brže mi radi na chupa chupsu gdje imam svega natrkeljano nego nakon čiste instalacije v20P, pa se vraćam na chupa chups dok cloudy ne izbaci tweakanu 20p bazu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
user3468 kaže...

Stavio sam stock v20P nakon chupa chups roma v20h.. Puno glađe i brže mi radi na chupa chupsu gdje imam svega natrkeljano nego nakon čiste instalacije v20P, pa se vraćam na chupa chups dok cloudy ne izbaci tweakanu 20p bazu.

Moja preporuka ti je http://forum.androidnow.pl/threads/7604-%E2%98%85-AndroidNow-HD-G3-14-0-%E2%98%85

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jeli taj 20p radi zamjetno bolje od 20h? I zanima me može li se instalirat na 16 gb t mobile verziju?jos ako netko ima link..bilo bi super :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni 20p radi zamjetno lošije.. s tim da sam napravio kompletan wipe i format.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 15:07 (user3468).
15 godina
bender_007 kaže...

Opcija show hidden files.

Imas flashable zip koji ima aroma installer pa si biras sta ces isntalirati.

Takodjer: dok xdabbeb ne porta kameru i pripadajuce drivere to nece ici kako treba. Znaci nemas nista u toj novoj g4 kameri sto nemas u g3 kameri(g4 je hardverski drugaciji sto se tice kamere i ostalog), preksinoc je rekao da ce se baciti na to kad dovrsi za g2 neke sitnice.

znaci u biti sad kamera samo IZGLEDA tj sucelje, kao G4, a funkcije nula?

nista cekat cu, nadajuci da se izbaciti sve opcije i podesavanja da stvarno imaju neku funkciju...i da radi na 4.4.2

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice