LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.468
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Kamera na G3 nije za motion shoteve, gdje god ima pokreta biti će problema, pogotovo uz blic, nije to Xenon da se možeš pouzdati u njega.Meni je tu najbolje rezultate davala dobra stara Z1 uz burst mode, opali 30 sličica uz koju sekundu, svaki pokret mi uhvati. Ali ima i veći senzor..

Najveća prednost na G3 je odlično procesiranje slike, bolje nego ono na Samsungu i Sony-u, LG jedini parira Apple-u po tom pitanju

1 0 hvala 0
17 godina
Re: LG G3 - rasprava

zato ja za neke privat evente,koncerte,partye , nocni clubbing i sl. korisim Nokiu lumiu 1520 kao primarni fotich jer po prakticnosti , zoomu, okidanju , stabilnosti  ubije G3 uzduz i porijeko (i ne grije se u opce)

a sa denimom je ubaceno dolby 5.1 i 2k/4k 30fps snimanje i (standarno ugradnjenih 4HEVC-a )  kolko ti stane na mob nema ogranicenja od 5min. 

dok za sve ostalo g3 izlete,putovanja art fotkanje i sl gluparije... po danu ..g3 je vise nego solidan s snimanje u 4k przi se mob nemres ga drzat 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 17:15 (4mal).
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Što se tiće slikanja treba i znat slikat. Dosta ekipe uopće ne kuži kad je idealni trenutak za stisnut shot!! Meni na G3 u 99% slučajeva slika ispadne savršeno. Po danjem svijetlu je 100% a po mraku 98%.

Ima ekipe koja sam stišće shot ne pazeći na fokus i onda se čude kao pura dreku što su slike loše. Ja dao frendu G3 da me uslika s kolegicama na domjenku. Znači od 5 slika, ni jedna ne valja. Negdje je slikao 10 puta i tek mu je tad slika ispala odlično. Jednostavno ne kuži kako fotić funkcionira i kad stisnut., i možeš ga j...!! 

Nočno snimanje s G3 je odlično. Mislim da uz Iphone ima najbolje nočno snimanje.

2 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

Kakva je sad situacija sa G3 16/2GB vs 32/3GB? Znam da je u početku ovaj sa 16gb više kašljucao u odnosu na 32 gb, jel to sad ispeglano sa novim verzijama softwarea?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
blackened_bm kaže...

Kakva je sad situacija sa G3 16/2GB vs 32/3GB? Znam da je u početku ovaj sa 16gb više kašljucao u odnosu na 32 gb, jel to sad ispeglano sa novim verzijama softwarea?

Po čem je to kašljucao kad je razlika u perfomansama ravno 8% u korist 32/3gb ak ne i manja...???

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
14 godina

Pa tako su ljudi u početku pisali... nisam ga imao da pišem svoja iskustva, samo se sjećam pisanja po netu o tome.

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Otkad imam lollipop 20h ,stalno mi je free preko 600mb rama na 2gb verziji...radi sasvim fino...3gb nisam ni probao tako da nezz koliko je bolji..ugl nitko nije spomenuo da tmobile 16 gb po defaultu ima wireless charging odnosno poklopac sa 4 pina :) još moram punjač nabavit...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Imao sam 3 lg g3 modela i svaki je bio 32gb i nijedan ne radi fluidno kao m8 ili xperia z3 ili z2. To nije zbog ram memorije nego zbog neoptimiziranog softvera

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
maks0806 kaže...

Imao sam 3 lg g3 modela i svaki je bio 32gb i nijedan ne radi fluidno kao m8 ili xperia z3 ili z2. To nije zbog ram memorije nego zbog neoptimiziranog softvera

Imam 20h, LG G3 16gb model 2gb rama i mobitel od tog softwarea leti.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
SimeKZ kaže...
maks0806 kaže...

Imam i ja 20h, sa 3gb rama. Ili ne vidis lag ili ne želiš vidjeti...ne kuzim zasto je ljudima tesko priznati da je mobitel usporen tamo gdje ni pod razno ne bi smio biti? sto vam je zao novaca koje ste dali za njega pa si ne zelite priznati? Iskreno jedini mobitel koji mi je ovako trzao i lagao bio je galaxy s3.. neoptimizacija softwarea i mozes ga hebat

A ljudi koji ce mi dati TD idite u nekakav centar pa se uvjerite,  m8 jednostavno radi onako kako bi trebao i g3. Kad stisnes dialer ili settings otvara odmah  a ne da mu treba sec ili dvije.  Htjeli vi to priznati ili ne mobitel ne radi kako bi trebao i to je to.. 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 6:23 (merio).
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja kuci imam i G3 i M8 (ženin). Ja to sta ti tvrdis, nevidim. Mozda bi ti vidio jer si takav korisnik. Ja ne. Ono sta se meni vise sviđa kod M8 je završna obrada samog uređaja. Al rad oba, meni, je isti.

sent via LG G3

5 3 hvala 0
11 godina
maks0806 kaže...

I to se je sa novom nadogradnjom 20h promjenilo

tomas
11 godina
merio kaže...
SimeKZ kaže...
maks0806 kaže...

Imam i ja 20h, sa 3gb rama. Ili ne vidis lag ili ne želiš vidjeti...ne kuzim zasto je ljudima tesko priznati da je mobitel usporen tamo gdje ni pod razno ne bi smio biti? sto vam je zao novaca koje ste dali za njega pa si ne zelite priznati? Iskreno jedini mobitel koji mi je ovako trzao i lagao bio je galaxy s3.. neoptimizacija softwarea i mozes ga hebat

A ljudi koji ce mi dati TD idite u nekakav centar pa se uvjerite,  m8 jednostavno radi onako kako bi trebao i g3. Kad stisnes dialer ili settings otvara odmah  a ne da mu treba sec ili dvije.  Htjeli vi to priznati ili ne mobitel ne radi kako bi trebao i to je to.. 

Prijatelju,prodaj g3 i kupi sebi m8 i saltaj po njemu dokle ti mila volja jer je on ipak savrsen mob,svasta

tomas
15 godina
sheimus kaže...
merio kaže...
SimeKZ kaže...
maks0806 kaže...

Prijatelju,prodaj g3 i kupi sebi m8 i saltaj po njemu dokle ti mila volja jer je on ipak savrsen mob,svasta

Nisam rekao da je savršen, već samo da radi kako treba Out of the box..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
15 godina

Molim vas lijepo da više nepravite usporedbe sa ostalim telefonima...ovo je tema za G3 i rasprava o našem trenutnom telefonu....postoje teme i za vaš telefon a ne da dolazite nama tu solit pamet kako G3 loše radi...unaprijed zahvaljujem

13 godina
merio kaže...
SimeKZ kaže...
maks0806 kaže...

Nemam sta vidjet. Od kad je doso 20h mobitel leti, pa nisam mutav da ne vidim razliku. Mobitel nije usporen nigdje, ali bas nigdje... dok prije mi se Dialer otvaro po 5-6 sekunda. 

Kako ti je kolega gore reko, uzmi M8 i raspali iz teme...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Moby-Split kaže...

Ja kuci imam i G3 i M8 (ženin). Ja to sta ti tvrdis, nevidim. Mozda bi ti vidio jer si takav korisnik. Ja ne. Ono sta se meni vise sviđa kod M8 je završna obrada samog uređaja. Al rad oba, meni, je isti.

Daj molim te ne pričaj nebuloze!

Pratim sve teme i ne želim se petljat i izazivat svađe, ali tvrdit da G3 radi kao M8 je nebuloza.

Tvoj problem je što sam sebe želiš uvjerit u to, ali nemoj širit neistinu.

Da ne vidim svojim očima, ne bih ništa govorio.

M8 sa sense-om radi ispeglanije i amen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 10:56 (zabranjeniples).
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Vidim bilo je riječi o fotkama i videu

Kazite mi molim vas kako bi ocijenili mogućnosti hvatanja akcije na dnevnom svjetlu (pas u igri)

bilo fotografija ili ako postoji mogućnost vađenja fotke iz videa.

Kvaliteta koja mi je potrebna (u pixelima) je ona za net ali da fotke budu oštre (npr trenutak kad pas otvorenih zubiju hvata nešto u skoku)

Moguće sa G3 ili?

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Stvarno više ne kontam. Ovo nije tema LG 3 VS. HTC M8 VS. SONY Z3, ako vam fali vi koji imate M8 i Z3 slobodno ju kreirajte i iznosite svoje utiske. Ova je tema isključivo vezana uz LG G3 pa o tome bi se trebalo i komentirati, a moderatori bi trebali početi malo opominjat i brisati postove koji nemaju veze o ovoj temi i koji samo izazivaju flame war i to namjerno od strane određenih osoba. Niti mi ne idemo (barem ja) u teme od M8 ili Z3 i kenjam po njima i njihovim uređajima jer osjećam milisekundicu u kašnjenju gefufne na getrubni.

Dajte se više skulirajte. LG G3 je odličan uređaj koji odlično radi za sve koji nisu picajzle i kojima sve živo smeta i nikada u životu neće biti zadovoljni pa ni sretni jer ništa ne zadovoljava njihove superiorne zahtijeve u tehnici.

Inače u startu ti famozni M8 i Z3 koštaju 1500 kn (mislim na nove uređaje) i više od LG3, pa ako se to isplati definitivno si to onda uzmite te uređaje koje za tu cijenu morate hvaliti jer u suprotnom ste kreteni koliko ste para dali za nikakvu razliku u uređajima.

Eto toliko od mene i molim bez flame war-a koji toliko željno želite.

Moj PC  
7 4 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Zašto ne usporediti dva moba pa nismo offtopic...

Mnogo stvari mi se više sviđa na g3 ali to da radi kao m8 ili z2/z3 nije istina. Možete govoriti štogod želite, ali g3 je usporen na mjestima gdje m8 i z2/z3 nisu. G3 koristim trenutno ko daily driver nakon z2 prije njega. Primjetno je tromiji i tko god poriče to nije realan i nije koristio oba dulje vremena jedan poslije drugog. Cheers

Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
zabranjeniples kaže...
Moby-Split kaže...

Pratim sve teme i ne želim se petljat i izazivat svađe, ali tvrdit da G3 radi kao M8 je nebuloza.

I taj m8 jedino sta ima bolje je ta ugladenost rada i zvuk i bolja izrada(metal,ovisi kome pase)a sve drugo je na strani g3 eventualno baterija zato nemoj ti trakeljat bezveze i trolat 

tomas
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 12:26 (sheimus).
11 godina
LG G3 - rasprava

Imao sam g3 6 mjeseci i bio prezadovoljan sa njime ali igrom slucaja za jeftine mi pare uletila z3 pa reko super,uspio prodat g3 i ostavio sebi z3.Imao ga tjedan dana i rjesio ga te si kupio novi g3,tolko o z3,osim baterije,zvuka i kvalitete izrade z3 se nemoze u nicemu mjerit sa g3,pa kome krivo kome pravo ali to je realnost

tomas
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Tako je...uostalom da sam zelio da mi mob leti i da mi nije bilo zao para uzeo bi ip6 i mirna bosna,naspram njega je i m8 laggav:p

Android ne postoji savrsen npr na m8 kamera nevalja...na g3 jedino sta ni smeta je kamera u voznji po noci npr prije tunela stisnes da slika ,on drzi otvoreno 1sec da pokupi cim vise svijetla i bude zamuceno...mozda burst mode hvata ok pod tim uslovima to nisam probao...i slomo je naprema iphoneu los...tjt po svemu ostalom ja sam zadovoljan :)

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Moby-Split kaže...

Necu se spustat na tvoj nivo pa ti necu odg tako bahato. To je samo tvoje misljenje. Nemozes tvrdit da je meni nesto sta je i tebi. Nekima se G3 sam gasija, moj nije. Po tebi se i moj gasija al ga je neko drugi palija pa ja to nisam skuzija? Po mom amaterskom koristenju i znanju, razlike nema. Po tvom expertnom, ima. I? U cemu je problem? Ti zelis mene (a i ostale) uvjerit da je to tako kako ti tvrdis? Ako ce tebi bit lakse, je u pravu si. Ja kad stisnem ikonu postavke, odem u wc (mala nužda), vratim se, on taman uša u postavke. Eto, jel ti sad lakše?

sent via LG G3
13 godina
LG G3 - rasprava

Može se itekako mjeriti. Na strani g3 je veličina ekrana i kamera, na strani z3 su baterija, kvalitetniji ekran, i brzina rada. Ostalo je stvar preferenci. 

I btw trenutno ip6 vise lagga nego m8. Imam 6+ pa zna imat bugova i tako, m8 radi stvarno najispeglanije od svih ostalih. Da, moby split, imas g3 sliku na profilu i stalno hvališ po svemu g3, nisi mi mjerodavan. G3 je sveskupa gledano bolji telefon, al m8 radi primjetno bolje 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 12:48 (maks0806).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Prevelik mi je to telefon. Još obvazno stavi masku na njega i postane stvarno glomazan.

0 0 hvala 0
11 godina
maks0806 kaže...

Može se itekako mjeriti. Na strani g3 je veličina ekrana i kamera, na strani z3 su baterija, kvalitetniji ekran, i brzina rada. Ostalo je stvar preferenci. 

I btw trenutno ip6 vise lagga nego m8. Imam 6+ pa zna imat bugova i tako, m8 radi stvarno najispeglanije od svih ostalih. Da, moby split, imas g3 sliku na profilu i stalno hvališ po svemu g3, nisi mi mjerodavan. G3 je sveskupa gledano bolji telefon, al m8 radi primjetno bolje 

Kvalitetniji ekran,kako kome,tebi je ali meni nikako,ama bas nikako,uglovi gledanja,jako zakrenes jedan i drugi isto se gubi slika pogotovo na crnoj i po cemu je onda bolji?Sto se tice izrade,z3 je ljepa i stvarno jako kvalitetno napravljen ali je i g3 jako kvalitetno napravljen sa o zirom da je plastican,dovoljno povledat s5 i sve je jasno koliko je g3 kvalitetno napravljen a da ne govorim o padovima g3 i z3 koji ce bolje proc ako padnu,e to je realnost

tomas
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

zasto mi je s vremenom pocelo lagat kod pisanja poruka na viber, sms i hangouts ?

kako da napravim factory reset? oce mi ostat ista verzija andorida gore?

hvala

i7 power!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Neznam samo di si vidija da ja hvalim G3. Dapace, ako nađes moj post koju str prije napisao sam da mi je m8 bolje izrađen mobitel. Malo si polupa loncice. Da mi sad ponudis neki mob u zamjenu, nebih prihvatija. G3 mi je odlican, al nemam neki određeni razlog. Valjda ljubav na prvi pogled. I zena mi nudi zamjenu, ja njoj g3 ona meni m8, i necu. Iako su mi podjednaki i m8 mi je dosad najljepsi mob, pogotovo zlatni u zlatnom spigenu.

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 13:38 (Moby-Split).
13 godina
LG G3 - rasprava

Sorry ali boje, kontrast i kutevi gledanja kod g3 su korak unazad od g2. Također bijela je puno bjelija na g2/z2/z3 nego na g3 i crna je crnija i manje svijetli

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 14:52 (maks0806).
Moj PC  
0 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice