LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.230.225
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
RuskeGTT kaže...

offtopic

Koji je to model? Hahahaha :D

Sorry.

I Don't Give A Damn
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Netko je pričao ovdje da hoče G3. Imam G3 32GB zlatni dobiven po račun. Kupljen u Tele 2 - star 4mj bez ogrebotine, garancija, otključan na sve mreže. Neka se javi u pp za dogvor oko cijene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 16:09 (R36).

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Sta mislite za zamjenu G3 16gb model za Sony Z3 Compact ( novi, zapakiran ) Garancija poceli teci prije 5 dana.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sta mislite za zamjenu G3 16gb model za Sony Z3 Compact ( novi, zapakiran ) Garancija poceli teci prije 5 dana.

Teško...ako češ mjenat provjeri kameru na Z3compact da ne ostaneš razočaran.

13 godina
R36 kaže...
SimeKZ kaže...

tesko kao? lik mi nudi to...

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
R36 kaže...
SimeKZ kaže...

Ti imaš Z3comapct ili imas G3??Prvo reci što imaš jer iz ove poruke je nejasno.

13 godina
R36 kaže...
SimeKZ kaže...
R36 kaže...
SimeKZ kaže...

G3 imam...

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
R36 kaže...
SimeKZ kaže...
R36 kaže...
SimeKZ kaže...

G3 imam...

Onda sam ja dobro napisao. Teško u smislu da ja ne bi...a ako češ mjenjat provjeri kameru na Z3compact da ne ostaneš razočaran.

13 godina
neaktivan
Ja ne kontam zasto se moj mobitel neda otkljucat na sve mreze, zatrazio sam od troje kljuc, i svi su dali isti kod, ali neve se odkljucat, upisem kod nit se onaj brojac maknebda sam upio krivo niti ista, ubijek je na 1 od 10 i to je to.
Neznam jos mi pada napamet da ga vratim na KK pa probam tamo upisat unlock code pa onda nadogradit na 5.0 jer ostalo vise nema logike iako ni to da ga vratim na kk nema logike al je jedino preostalo za isprobat.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
Ne isplati se mijenjat za Z3. Jedino gdje ces profitirat je baterija, a gubis inch ekrana...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo mene, zapravo da kazem nesto o LG G3 koji imam par dana :D

Telefon je sam po sebi odlican. Sam po sebi sto sam skocio sa S3 na LG G3  ovaj je do JAJA!

Medjutim ima naravno neke mane, po meni a to su sledece:
Zapravo greje se, baterija kao baterija mogu reci da solidno drzi, samim tim sto je 5.5 ekran to vuce kao lud, ali meni nekako izgura ceo dan, sto sam ja zadovoljan. To sto trza, jest trza nije nesto mnogo ali oprimetio sam da ima malo i toga.

OSTALO SVE 5!

Imate li neke savete kako da sacuvam bateriju da gura jos koji minut vise? :D nemojte mi reci, manje ga koristi :D hahaha

1 0 hvala 0
13 godina
Markoni Time kaže...

Evo mene, zapravo da kazem nesto o LG G3 koji imam par dana :D

Telefon je sam po sebi odlican. Sam po sebi sto sam skocio sa S3 na LG G3  ovaj je do JAJA!

Medjutim ima naravno neke mane, po meni a to su sledece:
Zapravo greje se, baterija kao baterija mogu reci da solidno drzi, samim tim sto je 5.5 ekran to vuce kao lud, ali meni nekako izgura ceo dan, sto sam ja zadovoljan. To sto trza, jest trza nije nesto mnogo ali oprimetio sam da ima malo i toga.

OSTALO SVE 5!

Imate li neke savete kako da sacuvam bateriju da gura jos koji minut vise? :D nemojte mi reci, manje ga koristi :D hahaha

Nemoj imat 100% svjetlost, gasi programe u pozadini... 

Mobitel nebi imo trunke laga da nema QHD rezu, da ima FHD iso bi ko podmazan. 

15 godina
LG G3 - rasprava

mislim da mi je krepo curin g3.... sad je htjela prebacit pjesama na njega i spoji ga na laptop kad je kopirala neku gresku je izbacio laptop nisam vidio sta i ona vice nema mi mobitela na laptopu....mob je crko i nemoze se vise upalit.... ni a ni b... a star je mozda 3 mjeseca....nemogiu vjerovat...

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

stvarno neznam više, treba mi otključan mob al ovog svog nemogu nikako, ima netko ideju u čemu je problem.

znači upisem kod kaze da nije otkljucan, ali ni onaj brojač se ne mrda uvijek je 1 od 10 i tako kolko ja god upiso kljuć.

tu nešto neštima, al nezz što.

edit:

Dali je moguće da HT kad otkljuća monitel to otkljucava preko nekog servera ili nešto, pa kad ja unesem unlock kod on to dozvoli ili ne. Ovo mi palo napamet nakon što sam čito upute od ht za otkljucavanje mobitela i piše da mora bit ht kartica u mobitelu kad se kod unosi. Što je zanimljivo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 23:01 (PC - stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

stvarno neznam više, treba mi otključan mob al ovog svog nemogu nikako, ima netko ideju u čemu je problem.

znači upisem kod kaze da nije otkljucan, ali ni onaj brojač se ne mrda uvijek je 1 od 10 i tako kolko ja god upiso kljuć.

edit:

Dali je moguće da HT kad otkljuća monitel to otkljucava preko nekog servera ili nešto, pa kad ja unesem unlock kod on to dozvoli ili ne. Ovo mi palo napamet nakon što sam čito upute od ht za otkljucavanje mobitela i piše da mora bit ht kartica u mobitelu kad se kod unosi. Što je zanimljivo.

1.Ne pratis dobro postupak otkljucavanja i tu svaki put fusas.

2.Ocito se od T-mobile Lg ne mogu otkljucat...a tako pise i na stranici gdje kupujes kodove.Nisu oni to tamo napisali iz zajebancije.Prije se moglo,sad vise ne i j... ga.

To su ta dva razloga.Trece nema.

Ps.Prije 1-2mj je pao neki sustav otkljucavanje od LG.Ili je LG zakrpao rupe preko kojig se to otkljucavalo ili si taj sustav nije jos digao pa ne radi na odredenim mrezama.

13 godina
neaktivan
R36 kaže...
PC - stručnjak kaže...

edit:

2.Ocito se od T-mobile Lg ne mogu otkljucat...a tako pise i na stranici gdje kupujes kodove.Nisu oni to tamo napisali iz zajebancije.Prije se moglo,sad vise ne i j... ga.

Ps.Prije 1-2mj je pao neki sustav otkljucavanje od LG.Ili je LG zakrpao rupe preko kojig se to otkljucavalo ili si taj sustav nije jos digao pa ne radi na odredenim mrezama.

Ok ne fulam sigurno, znači sve je po uputama.

Pošto je prijevremeni raskid imam pravo na otključavanje od strane HT-a, e sad poslo sam im mail al ko če ga znat kad če oni odgovorit na to.

Vjerojatno postoji neka fora s tim.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Ja sam za s4 isao u ducan di je kupljen i kroz tjedan, dva dosao kod (code)
sent via LG G3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
R36 kaže...
PC - stručnjak kaže...

edit:

Ok ne fulam sigurno, znači sve je po uputama.

Pošto je prijevremeni raskid imam pravo na otključavanje od strane HT-a, e sad poslo sam im mail al ko če ga znat kad če oni odgovorit na to.

Vjerojatno postoji neka fora s tim.

Inbox... 

12 godina
neaktivan
R36 kaže...
PC - stručnjak kaže...

edit:

Sustav je pao prije cca 20tak dana... Ja sam taman bio uzeo moj G3... No, sustav su vratili na noge kroz kojih 3-4 dana...

A razlog pada sustava nije bio slucajan, nego namjeran... 

Dizali su cijenu unlock kredita, tako mi je objasnio jedan serviser... 

S obzirom na cijenu unlocka Samsunga i ostalih, LG je bio prejeftin i mogao se otkljucati vec za 1.5$ preko eBaya, sto je uistinu smijesno... 

Sad se moze otkljucati za 3.99 funti, ali ni to nije puno... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 7:29 (Wh1T3L10n).
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Čudno mi je da tema o G3 nije među "izdvojenim temama" tj gore na vrhu.,a tema o S5 je...Tema o S5 ima i manje pregleda i komentiranja od G3 tako da mi je politika "izdvojenih tema" totalno nejasna!!

4 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Možda da preimenujemo temu u Samsung LG G3 - rasprava

To bi nam možda omogućilo vrh.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 12:26 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Novi sam na forumu, pa prvo pozdrav svima. Evo citam vec neko vrijeme ovu temu jer sam 31.12.14 kupio LG g3 u vipu i otkljucao ga na sve mreze. Odmah sam napravio updateove na L 5.0 tako da nisam isporbao KK nikako. Meni je u glavi da je svaka nova verzija androida najbolja pa sam tako i za L 5.0 mislio, al ocito da sam se zaje*** :P :P 

Sad imam problem jer kao i vecini baterija jako malo traje, a kupio sam ovaj mob izricito zbog baterije i elegancije koja je najavljena, a to nisam nikako dobio. Mozda je do L 5.0 a mozda i do hard reseta kojeg nisam pravio, samo sam jednom ga vratio na tvornicke postavke preko "postavki" a nisam ono sa "volume - i tipka za otkljucavanje" (mozda to i je hard reset al nevjerujem pa sorry ako nesto krivo govorin). 

Sta se tice jos baterije igram sim city buildit i malo po wpp pisem poruke i baterija nemoze pola dana izrzat. da igram 45 minuta-1h igricu samo baterija mi dode na 10% sta je nenormalno za 3000mAh.

Imam lg g3/3g/32gb pa ako netko zna kako da mi pomogne oko baterije ili da se vratim na KK 4.4.4 bio bih mu jako zahvalan. 

Isprike jos jednom ako nesto krivo govorim :P

Pozz :)

0 0 hvala 0
15 godina
Ante73 kaže...

Novi sam na forumu, pa prvo pozdrav svima. Evo citam vec neko vrijeme ovu temu jer sam 31.12.14 kupio LG g3 u vipu i otkljucao ga na sve mreze. Odmah sam napravio updateove na L 5.0 tako da nisam isporbao KK nikako. Meni je u glavi da je svaka nova verzija androida najbolja pa sam tako i za L 5.0 mislio, al ocito da sam se zaje*** :P :P 

Sad imam problem jer kao i vecini baterija jako malo traje, a kupio sam ovaj mob izricito zbog baterije i elegancije koja je najavljena, a to nisam nikako dobio. Mozda je do L 5.0 a mozda i do hard reseta kojeg nisam pravio, samo sam jednom ga vratio na tvornicke postavke preko "postavki" a nisam ono sa "volume - i tipka za otkljucavanje" (mozda to i je hard reset al nevjerujem pa sorry ako nesto krivo govorin). 

Sta se tice jos baterije igram sim city buildit i malo po wpp pisem poruke i baterija nemoze pola dana izrzat. da igram 45 minuta-1h igricu samo baterija mi dode na 10% sta je nenormalno za 3000mAh.

Imam lg g3/3g/32gb pa ako netko zna kako da mi pomogne oko baterije ili da se vratim na KK 4.4.4 bio bih mu jako zahvalan. 

Obavezno smanji osvjetljenje zaslona na ispod 50%. Osobno držim na 40% i sve super. Baterija mi bez problema drži jedan dan i imam oko 3 sata i 20 minuta SOT-a od toga se 90% odnosi na igranje igara. Vjerovatno da ne igram toliko nego da surfam ili slušam glazbu, vjerujem da bi SOT bio veći nego sada.

Također imam G3 32GB, ali slobodan uređaj (nije bio ni na jednu mrežu vezan) i odmah sam također napravio update na Android 5.0 Lollipop i sve fercera ok. Ako ti nije problem napravi hard reset pa vidi onda kako će ti se uređaj ponašati.

10 godina
neaktivan

imam auto osvjetljenje al sam u tamnom vecinu vremena tako da nevjerujem da je do toga. 

Napravit cu hard reset pa cu vidjet. zanima me samo dal se mogu vratit na KK nekako sad. nije mi root-an mob do sada.

Hvala :)

15 godina
Ante73 kaže...

imam auto osvjetljenje al sam u tamnom vecinu vremena tako da nevjerujem da je do toga. 

Napravit cu hard reset pa cu vidjet. zanima me samo dal se mogu vratit na KK nekako sad. nije mi root-an mob do sada.

Hvala :)

Makni kvačicu sa auto osvjetljenja i daj ručno na 40% i vidi kako će ti se ponašati baterija 2 dana.

10 godina
protjeran

En effet, je offre mes services de personnes honnêtes qui ont besoin d'un soutien financier ou créer des activités rentables ou pour convaincre un avenir meilleur a un taux d'intérêt estiméà 3%. Je tiens à vous dire que je suis prêt à vous donner le crédit avec un nombre de la quantité que vous voulez.
Alors faire des prêts tout en arrière pour faire augmentations de capital leur revenu. Il ya peu de preuves de nombreux prêts que je fais. Je ne aurais jamais enfreindre la loi. Prêter à toute personne honnête et sérieux, bien sûr, ne peuvent pas payer dans un délai raisonnable.

Vous pouvez me contacter via pascal.folachinov@hotmail.com

PS. Mon but est d'obtenir des prêts pour les personnes dans le besoin.

Merci de me contacter pour tous vos besoins.

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

jedno pitanje,sta nije isto preko postavki factory reset i hard reset preko +/- power.zanima me jer sam napravio preko postavki i meni je sve ok,ali uvijek moze bolje(razmazio me g2 koji je letio)

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - rasprava

Pa trebalo bi bit, ali ne znam pozadinu factory reseta u postavkama. Pretpostavljam da wipea /data & /cache a isto to radi i hard reset...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

neznam sta ce vama osvjetljenje na 40 50 ili cak 100% ono WTF? meni stoji na 0% skupa sa automatskim podesavanjem, vise od toga ne treba...ni ne usudim se misliti sta bi bilo da drzim na 50% ili 100%, ako mi vec sad nikad baterija ne traje duze od 3,5-4h

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ante73 kaže...

Jer se ti šališ ili...to je kao da ja kažem kupio sam Ferrari jer su rekli da malo troši i da je elegantan...Možda je elegantan ali malo ne troši :-)

Ne znam gdje si ti to pročitao, ali ovo oko baterije nema veze s stvarnošču. Prvo se malo informiraš oko moba a onda ga tek kupuješ. Mogu reći da je na G3 baterija najgora, a na Z3 najbolja.

Pošto meni baterija nije problem, SOT 3-4h, kompletno sam jako zadovoljan s mobitelom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice