LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.530
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: LG G3 - rasprava
Chriss kaže...

Eto, kome je zivot mio nek svoju G3-ojku puni golu, bez straznjeg poklopca ;)

http://izona.geek.hr/lg-g3-eksplodirao-prilikom-punjenja/#.VJyea3D6OA

To su teške gluposti, neki mitovi koji nemaju veze s vezom. Isto tako kao i ovo punjenje na krevetu... Da bi se krevet zapalio mobitel mora proći neku granicu njegovih deklariranih temperatura što je izuzetno puno i prije bi svo staklo popucalo po njemu i mobitel bi automatski isključio punjenje, tj. zablokirao bi ulaz struje.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina

Neki ljudi stvarno ne razumiju salu, pa onda sta ce nego udarat po TD-u ...

13 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Možda to i jest šala s tvoje strane, ali nije šala s strane pisatelja članka.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ozbiljno planiram uzeti G3, 32GB/3GB RAM verziju. Čitajući na netu tekstove - sve je to super, zaista, ali kad gledam poneki review na YT, svako malo primjetim neki sitni lag, neznam da li je to samo na KK ili i na LP ? Cijena uređaja baš i nije mala, a ne želim uzeti nešto što je vrhunski uređaj po hardweru, ako mu je softwear neispeglan kako bi trebao biti.

Čitao sam pomalo i ovu temu, iako nemam vremena ni volje pročitati 80+ stranica, vidim da su vlasnici u nekom omjeru 50:50 zadovoljni, a druga polovica ima te razno razne laggove te se nadaju updateu. Telefon ne planiram root-ati niti stavljati custom ROMove, dakle ostao bi na orginalnom ROMu.

Rješavaju li ti updatei te laggove ili se još mora čekati da LG te banalnosti riješi?

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
DarioGTI kaže...

Ozbiljno planiram uzeti G3, 32GB/3GB RAM verziju. Čitajući na netu tekstove - sve je to super, zaista, ali kad gledam poneki review na YT, svako malo primjetim neki sitni lag, neznam da li je to samo na KK ili i na LP ? Cijena uređaja baš i nije mala, a ne želim uzeti nešto što je vrhunski uređaj po hardweru, ako mu je softwear neispeglan kako bi trebao biti.

Čitao sam pomalo i ovu temu, iako nemam vremena ni volje pročitati 80+ stranica, vidim da su vlasnici u nekom omjeru 50:50 zadovoljni, a druga polovica ima te razno razne laggove te se nadaju updateu. Telefon ne planiram root-ati niti stavljati custom ROMove, dakle ostao bi na orginalnom ROMu.

Rješavaju li ti updatei te laggove ili se još mora čekati da LG te banalnosti riješi?

Ako ti je bitna brzina i fluidnost, rađe uzmi M8 ili Z3, ako su ti bitna kamera, ekran, dizajn i te điđe miđe, G3 je pun pogodak

S tim da ima sasvim solidne performanse na 20e verziji 

17 godina
DarioGTI kaže...

A da sjedneš sa mnom na kavu pa pogledaš mob uživo, blento? :)

13 godina
Deawood kaže...

Meni je to jasno a ja mislim i svima ovdje...

Ja nisam upozoravao na nista, samo mi je bila smijesna prica al nebitno.

Meni samo nisu jasni ovi TD-ovi, ne da me to nesto dira nego nekima ocito nije jasno cemu sluze.

Ili iznesite svoje misljenje ili lupajte nevidljivi TD onome tko je napisao ovaj tekst...

12 godina
neaktivan
Chriss kaže...
Deawood kaže...

Meni je to jasno a ja mislim i svima ovdje...

Ja nisam upozoravao na nista, samo mi je bila smijesna prica al nebitno.

Meni samo nisu jasni ovi TD-ovi, ne da me to nesto dira nego nekima ocito nije jasno cemu sluze.

Ili iznesite svoje misljenje ili lupajte nevidljivi TD onome tko je napisao ovaj tekst...

Da te ne diraju ovi TD-ovi nebi ih spominjao u svakom postu...

Neko mi je stavio drogu u heroin..
13 godina

Prvo ne diraju me nego mi nije jasno sta je ljude navelo na lupanje TD-a kad nemam veze s tim tekstom nit sam nekog krivo savjetovao a bome nisam ni pogrijesio u necemu, samo sam linkao tekst i nasalio se, zato sam i reagirao.

A drugo, u kojem "svakom postu", sta sam ja od jucer na ovom forumu?

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Zna neko kad ce neki update za lolipop? 

Moj PC  
2 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

I mene zanima kada ce update. I nakon factory reseta opet cesto dobijem "Home has stopped working", cesto mi wifi ne upali i osjetim lag u ponekim radnjama.

Uz to baterija me najvise zivcira koja je slabija za pola sata screen time-a. 

Los im je update za LG.

I Don't Give A Damn

2 0 hvala 0
15 godina
BOGDO kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...
stiffler kaže...
BOGDO kaže...
stiffler kaže...
MrRango kaže...

Kako se kreću cijene Spigen oklopi za ovaj mobitel

Gledam po ovim internet oglasima po 20 KM su, da li su originalni, ili su i to lijeve neke kopije

:D :D

EDIT: Uglavnom gledam ove Slim Armor oklope.

Original: http://www.ebay.com/itm/Spigen-LG-G3-Case-SLIM-PROTECTIVE-Case-Slim-Armor-SERIES-/201200001126?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item7481ea681e

vrijedi svake lipe, odlična !!!

Meni osobno prevelika. 

Ja sam prešao s nje na LG Slim Guard

imam ju i ja orginal slažem se pre FAT je za đep uskoro mjenajm dao sam 200kn za nju preko ebaya...uglavnom narucujem ovo PRE SICK JE https://dbrand.com/shop/lg-g3

Je debela je al štiti, malo narusava tanašni izgled samog moba al eto negdje dobiš negdje zgubiš, bitno da mi je mob siguran. Btw naručio ovo pa kad dojde postam slike.

Eto kako sam i naveo stigla je Spigen Flip View zaštita za G3, stigla u utorak iz UK. Dojmovi su slijedeći, case je kvalitetno izrađen, iskreno možda su se mogli malo više potruditi oko dizajna al ajd sve u svemu ok. Mob odlično sjeda u ovaj plastičan dio. Mane su te da se ova siva "takanina" s unutarnje strane dosta maže, i ako imate vlažnije (ljudi kojima se više znoje) ruke ostaju otisci po vanjskoj strani. Sve se to može rješiti nekim normalnim održavanjem s nekakvom pamućnom krpicom ili sl.. No da dalje ne duljim prilažem vam slikice.

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 12:46 (BOGDO).
13 godina
neaktivan
Nije mi jasno malom alo mobitel se nesto jako uspori, kad pisem po tipkovnici sve je tromo, pomogne gasenje i paljenje al ne dugo. A ram nije popunjen nikad. Na 20E je....
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
LG G3 - rasprava

SOT na V10L od neki dan ...

Igre(40-50min), YouTube(30-40min), Face, Net, WhatsApp, Viber, WiFi, Brightness na automatici, ...

0 2 hvala 0
14 godina
PC - stručnjak kaže...
Nije mi jasno malom alo mobitel se nesto jako uspori, kad pisem po tipkovnici sve je tromo, pomogne gasenje i paljenje al ne dugo. A ram nije popunjen nikad. Na 20E je....

I moj isto... Nakon nekog vremena tipkovnica na whatsapp recimo jako troma postane...gasenje paljenje pomaze. 20E isto
14 godina
neaktivan
Command Prompt kaže...

Nakon nekog vremena tipkovnica na whatsapp recimo jako troma postane...gasenje paljenje pomaze. 20E isto

Ovo se i meni događalo, na 20A i 20E. Ostale verzije Lolipopa nisam probao.

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
hmm meni pise nakon RR settings il home has stoped working
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

Zna li netko da li G3 iz Vipove ponude podrzava wireless charging?

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...
hmm meni pise nakon RR settings il home has stoped working

Imam isti problem. D855 5.0L

Ocito bug.

I Don't Give A Damn
13 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Za home has stopped working, instalirajte si Nova Launcher i force stop-ajte LG-a Launcher. I budite na Novi, onako i ovako bolje radi nego bilo koji drugi. 

0 0 hvala 0
17 godina
anarchyST kaže...

To nije do operatera, svi G3 telefoni imaju bežično punjenje

15 godina
anarchyST kaže...

Svi d855 (oznaka za stari kontinent) modeli podržavaju wireless charging out of the box. Ovo što je naveo kolega @ico2005 je istina, samo što američanski modeli dolaze bez pinova na zadnjoj maskici, mislim da je u pitanju AT&T i T-mobile, i onda ekipa kupuje druge zadnje maskice, uglavnom neka nebuloza za američansko tržište.

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 8:38 (BOGDO).
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava
Što mislite o Slim Armor case-u? Vidim da na službenom Spigen site-u koštaju 25 dolara, na ebayu imaju po 11 dolara i free shiping, što mislite jel falšetka ili orginal?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Za 11$ i free shipping je fake. Ali nije baš velika razlika između fake i original Spigena.

0 0 hvala 1
14 godina

@ico2005 @BOGDO

Ok, hvala na potvrdi!

Da li ovih bezicnih punjaca ima po domacim trgovinama? Moze preporuka?

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
14 godina
odjavljen
iandic kaže...

Za 11$ i free shipping je fake. Ali nije baš velika razlika između fake i original Spigena.

Hmm, kolika bi bila razlika između fake i orginalnog, točnije u čemu? Hvala :)

I molim vas preporuku maskice, do cca 10 eura, sa ebaya, hvala

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav, imam namjeru kupiti Note 3 ili G3, sada me samo zanima kod G3 jel' se jos grije kao prije ili je to rijeseno. Ne bih bas volio "baciti" 2500 kn zbog tog problema. Nadam se da mi mozete pomoci pri odabiru izmedju ta dva uredaja, jer oba su vrhunski modeli i oba mi se svidaju. Samo me je strah zagrijavanja i koliko sam procitao nekog laga. I naravno zamolio bih Vas ako mozete reci neke prednosti izmedju ta dva navedena modela.

0 0 hvala 0
13 godina
Gsm arena pa usporedi.

G3 se zagrijava pri vecem koristenju kao svaki drugi mobitel. Update ima na zadnji android i to je najbitnije da je podrska stalna.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan

Razumijem da se zagrije zbog igrica i svega ako se "cacka", dal' se ugasi kao i prije onako na suncu. Tako sam bar citao da se desavalo.

13 godina
A koljite ga je taj drzao na suncu da se ugasio. Gluposti i nebuloze.
Ne gasi se, na zagrijava se... na lollipopu leti + neki launcher ako ti se da zezat s tim da si ga malo slozis kako tebi pase i mobitel ludnica.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice