LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.231.102
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G3 - rasprava

Do cega bi moglo biti sto jos nisam dobio lollipop update preko OTA-e?

Jos neko vrijeme necu imati funkcionalan komp pa mi onda dode malo previse za cekanje na lolli-a :D

Btw. Mob je s Tele Zwei-a...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 21:00 (Chriss).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
win32 kaže...

Sutra mi dolazi G3 pa me zanima ima li kakav kvalitetan kejs za njega (ne zanimaju me ona obicna silikonska smeca i sl.).

Sada koristim Case-Mate, a imao sam Spigen i sl. no Case-Mate za G2 koji sada koristim mi je bio daleko najbolji.

Gledam Spigen za G3 i ne izgleda lose:

http://g3cases.com/spigen-slim-armor/

Je li tko koristio koji Incipio za G3 (s njima imam pozitvna iskustva):

http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/lg-smartphone-cases/lg-g3-cases.html

Recimo ovo od Incipa-a:

http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/lg-smartphone-cases/lg-g3-cases/octane-comolded-case-lg-g3.html

http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/lg-smartphone-cases/lg-g3-cases/dualpro-case-lg-g3.html

Mozda Poetic:

http://g3cases.com/poetic-invictus/

Ako netko ima preporuku za ok kejs, a da ne daje neki ogroman izgled uredaju i da je kvalitetne izrade, neka sibne poruku ili neka tu posta link.

Svejedno mi je od kuda narucujem.

Jos jedna stvar, jeste li nasli kakav kvalitetan screen protector (unatoc Gorilla Glass-u, ok mi je imati sp na uredaju)?

Ja imam neku tanku silikonsku maskicu od oko 30-ak KN koju sam kupio u Tele 2 centru (a vidio sam identične i u Elipsu) za prvu ruku da imam nešto i na kraju se pokazala odlična. Te hibridne maske sa dva sloju dodaju mobitelu dosta debljine i nikako mi se ne sviđaju. Sa ovom maskom mi je ispao mobitel par puta na beton i nigdje ništa. A i do sada sam uvijek imao silikonske maske i svi mobiteli su prodani u stanju kao novi. Jedino sam za G2 imao Spigen uz ostale silikonske maske.

Također sam u startu naručio Spigen za G3 ali mi nije pasalo što su tipke Volume Up i Down bile teško dostupne jer su bile duboko u plastici pa obrati pažnju na to (jedino ako imaš full tanke prste to ti neće smetati).

Znam da ekipa pljuje po jeftinim tempered glass zaštitama ali ja imam ovu i nisam mu našao niti jednu manu: http://www.ebay.com/itm/Premium-Real-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-LG-G3-D850-D855-/251581263113

Još se nigdje nije ogrecalo, zalijepilo se bez greške i bez imalo muke te se nigdje još nije odvojilo.

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja imam S Line crnu silikonsku masku.

Prezadovoljan sam za 29kn. :)

Imao sam nilkin na note3, nije mi se svidala. Iako je bila protiv klizanja prstiju meni je sve bilo klizavije nego bez maske. 

A inace mrzim maske u kojima mob izgleda kao cigla.

Sto tanje to bolje, i silikonske da ublazavaju udarce.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jedina stvar kaj me živcira na lolipopu nemogu vise blokat reklame sa onim appom koji sam vec zaboravio kak se zove jel zna neko? ima ko pticu malu logo u sredini loga....i JEL IMA KOJI ADD BLOCK da radi na loliju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava
Adaway misliš?

Ja koristim Adfree i radi na apsolutno svim ROM-ovima bez beda.. fantazija je, trenutno sam na Cloudy ROM-u sa ChupaChups kernelom i nema problema

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

bonbon/t-mobile - jos nista od llizalice ? 

Ima, samo treba preko PC sync programa... 20E... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 0:59 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

lucky patcher

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Radi se backup i instalacija lizalice... nadam se da ce lizalica bit jos fluidnija i baterija barem 20% gore.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Jedina stvar kaj me živcira na lolipopu nemogu vise blokat reklame sa onim appom koji sam vec zaboravio kak se zove jel zna neko? ima ko pticu malu logo u sredini loga....i JEL IMA KOJI ADD BLOCK da radi na loliju?

Ad Away radi najnormalnije meni.

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav
Imam problema sa memorijom. Znači "ostalo" mi zauzima 20gb tačnije System data, ima li nacina kako da to formatiram, jer ovako imam samo 10gb od 32gb?

Wazza
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 15:49 (Hatunaaaa).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
stiffler kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

kako ti radi?

17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
stiffler kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

kako ti radi?

Pa kak i treba, blokira reklame. Ne kužim

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Zato jer zahtijeva root, a root se nemože dobiti na Lollipopu, barem ne na neki jednostavan, "klasičan" način (npr.Towel root). Možda griješim, nemam uređaj pa nisam u toku.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Zato jer zahtijeva root, a root se nemože dobiti na Lollipopu, barem ne na neki jednostavan, "klasičan" način (npr.Towel root). Možda griješim, nemam uređaj pa nisam u toku.

da to sam mislio pise ROOT potreban kak onda radi na loliju?

17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
Deawood kaže...

da to sam mislio pise ROOT potreban kak onda radi na loliju?

Pa imaš prerooted rome i custom Lollipop romove.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

AndroidNow HD 7.5

sent via LG G3

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Sinoc preko LG PC Suita dobio updejt na V20E . Danas malo probam pa vidim , na prvu mi se cini da nije bas fluidan al cemo vidjet ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

navodno sam cuo da je ovo bolja verzija Ea od one poljske i italy ver da je vise ispeglanija zato i je tolko kasnila ... {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam par dana na 20e. Baterija je losija nego na kit kat, imam pola sata manje screen time. I prikaz postotka baterije ne radi tocno.

Uz to malo vise RAMa zauzima OS.

I ponekad mi wifi ne upali pa moram restartat mobitel.

Sve u svemu nadam se nekom updateu ubrzo.

I Don't Give A Damn

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ne znam kako vi stojite sa 20e verzijom, ali kod mene nakon par dana korištenja, počinjem da primjećujem lag, nije uvijek prisutan.

Najviše se primijeti na recent apps kad otvaram, i kada nakon duzeg vremena otvaram Menu, te ponekad pritiskom na Home tipku.

Kod sve tri navedene stvari, jako je spor odziv, te zastajkivanje.

Skoro sam aktivirao Developer Options, i animacije postavio na .5x, i nekako kao da se manje primijeti lag, kao da prekrije ga nekako. Prije aktivacije navedenog, animacije su bile iskljucene.

Mobitel nije rootan, do sada nisam ni na jednim to pokusavao, citao sam cemu sluzi, ali nisam pokusavao.

Da li bi mogao ostvariti kakve bolje performanse rootanjem, sta uraditi??

Ne koristim nikakve Cutom ROM, ne da mi se zaje*avati oko toga, samo da fluidno leti mobitel, to mi treba

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni je bas obrnuto brze mi rade recent apps 10 puta i nema laga a imam animacije na 1x5 posto.. Jedino se baterija brze prazni moja jedina kritika.. 

10 godina
neaktivan
Sve potpisujem...nakon desetak dana koristenja ...
Dodao bih da su klijenti za mail i gmail totalno zastekali, gmail sam morao raditi cak unisttall azuriranja.
Takodjer se sve cesce smrzne da m oram vaditi bateriju vani...
Na pocetku je letio
13 godina
LG G3 - rasprava

Nisam imao priliku koristit 4.4 cim sam ga kupio u vipu prije 10 dana odmah sam imao azuriranje na lollipop i mogu reci da mi sve odlicno radi fluidnost, baterija odlicna 2 dana bez problema uz dosta koristenja, aplikacije super rade osim facebook messengera on se nece upaliti direktno sa zakljucang uredaja, prije ovoga sam imao galaxy s3 zatim iphone 5c i mogu reci da ovaj radi fantasticno, nezelim pljuvati niti po jednom mobitelu svi imaju nesto svoje dobro ali mogu reci da sam sa ovime prezadovoljan. Preporuka svakome ko zeli odlican android sa fantasticnim ekranom, 3 gb rama, odlicna kamera, baterija.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Koristi itko AOSP da malo napise iskustva?

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
KAKO DA MAKNEM OKRUGLI SAT SA HOME SREENA ZNA NEKO?
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Daj ne galami...

Pogledaj si link ak ti kaj pomaže 

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 20:37 (BOGDO).
12 godina
neaktivan
BOGDO kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Daj ne galami...

Pogledaj si link ak ti kaj pomaže 

hmm stavio sam i opet se vrati na lock screen 

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
hmm stavio sam i opet se vrati na lock screen,kaze jedan na redditu da ovo napravim al ne kuzim kako...znaci na lock skrenu drzim okrugli sat dok se ne prikaze kanta za smece? ovo je on napiso "Drag the knock square down.
Press and hold the clock and a bin appears, same as removing any other widget.
Be aware though, I can't find anyway to put the LG circular clock back, just the standard clock, or 3rd party downloaded ones."
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Koliko ja znam na lollipopu se nemoze maknit

sent via LG G3

2 0 hvala 1
13 godina
LG G3 - rasprava

Eto, kome je zivot mio nek svoju G3-ojku puni golu, bez straznjeg poklopca ;)

http://izona.geek.hr/lg-g3-eksplodirao-prilikom-punjenja/#.VJyea3D6OA

1 7 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice