LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.164
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
toxic kaže...

Danas sam gledao par modela mobiela između ostalog i g3....

na prvu sam vidio da nije fludian i reko wtf.. pa ovo cudo ima bolestan hw i 3 gb rama, zar je moguce da u listanju obicnih aplkacija on laga? Navodno je ovo boljka lg-a te se tu i tamo mora napraviti hard reset? Sa druge strane z3 leti mislim da su usporedivi vise manje...

Gdje si gledao taj mobitel i koji FW je na njemu ?? Ja sam radio usporedno na G3 i na N3 koji su oba bili natrpani aplikacijama i korišteni onak neko vrijeme i nije bilo razlike, oba su radila super bez lagga. S druge strane bilo je dosta riječi da su ovi stariji FW imali dosta problema sa laggom, pa je možda i do toga...

Chriss kaže...

Eto, stiglo i drugo kaljeno staklo od Nillkin-a, ovaj put za samo 6 i nešto dolara(trenutna cijena je ispod 6$) pa ako nekog zanima, evo trgovine:

http://www.aliexpress.com/item/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-LG-G3-D850-Free-shipping-wholesale/1910974063.html

S tim da sam ja uzeo Nillkin Amazing H, dok je Amazing H+ skuplji nekih 4-5 dolara, sad jel ima neke bitne razlike stvarno ne znam...

A kad već spominjem Nillkin, evo jedan zanimljiv video(H+) :

http://m.youtube.com/watch?v=61fnJu3HZKg

Jel problem staviti taj Nilkin ?? Ili je jednostavno...

Samsung Galaxy Note II :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 7:43 (goranbm).
13 godina
neaktivan

U životu sam zaljepio možda 3 folije na zaslon i za sve 3 sam se napatio ko budala.

Nillkin stavio iz prve, ko od šale..

17 godina
goranbm kaže...
toxic kaže...

na prvu sam vidio da nije fludian i reko wtf.. pa ovo cudo ima bolestan hw i 3 gb rama, zar je moguce da u listanju obicnih aplkacija on laga? Navodno je ovo boljka lg-a te se tu i tamo mora napraviti hard reset? Sa druge strane z3 leti mislim da su usporedivi vise manje...

Gdje si gledao taj mobitel i koji FW je na njemu ?? Ja sam radio usporedno na G3 i na N3 koji su oba bili natrpani aplikacijama i korišteni onak neko vrijeme i nije bilo razlike, oba su radila super bez lagga. S druge strane bilo je dosta riječi da su ovi stariji FW imali dosta problema sa laggom, pa je možda i do toga...

U Vip centru... bili su baš jedan pokraj drugog.... uzimam mobitel na pretplatu već sam zatražio prijenos broja sa t-mobile na vip + imam vremena par dana razmislit koji uređaj da uzmem..

Na raspolaganju su mi: Noka 930 (trenutno mi je prvi pick - sviđa mi se), z3, lg g3, samsung s5.. - znam da nije tema za ovo ali eto..

Fakat ne znam.. lg g3 ima bolestan hw ali kad sam vidio ovo malo me odmaklo.

psn id: mNik987
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Sve su to odlični mobiteli, uzmi onaj koji ti se sviđa najviše :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
goranbm kaže...
toxic kaže...

U Vip centru... bili su baš jedan pokraj drugog.... uzimam mobitel na pretplatu već sam zatražio prijenos broja sa t-mobile na vip + imam vremena par dana razmislit koji uređaj da uzmem..

Na raspolaganju su mi: Noka 930 (trenutno mi je prvi pick - sviđa mi se), z3, lg g3, samsung s5.. - znam da nije tema za ovo ali eto..

Fakat ne znam.. lg g3 ima bolestan hw ali kad sam vidio ovo malo me odmaklo.

Pogledaj koji je FW na njemu. Jel bilo je problema sa starijim verzijama FW-a. Možda nisu nadogradili, tko zna koliko stoji taj primjerak tamo... Evo ja sam prije 10-ak dana prešao sa N3 na G3 i razlike ja ne vidim. Čak mogu i reći da N3 ima veći lag prouzrokovam TouchWizom... U 10 dana nisam doživio nikakak lagg.

Nadam se da neće zamjeriti admini, ali nadovezat ću se na ovaj popis uređaja između kojih biraš. Nokia 930 je meni isto odličan uređaj, i po speckama i po dizajnu, ali ja se jednostavno nisam mogao priviknuti na WP. Imao sam jedno 2 mjeseca 925-icu, i po pitanju fuidnosti, brzine, mobitel je strava. Ma to leti brzinom svjetlosti, hehe. Ali nekako mi ta jednostavnost WP-a nije sjela, Navikao sam na Androidu da imam 6 početnih ekrana, hrpu widgeta, i nekako me odbija taj metro izgled početnog ekrana na Lumiji. Od ostalih nećeš pogriješiti da uzmeš bilo koji, jer su sva 3 odlični uređaji. Iako sam dugo vremena bio na Samsungu (s3, N2 i N3) počeo me odbijati taj njihov dizajn koji je isti iz serije u seriju, nekako mi to postalo monotono i bez veze. Kod Z3 me opet odbija taj kockasti dizajn, jer po mom ukusu više volim tako malo ajmo reć "zaobljenije" uređaje. Probao sam bio sva tri ova navedena (osim Lumie) i G3 mi je totalno najbolje sjeo u ruku i baš mi paše. Prije njega sam imao N3, i osjećaj dok radim na mobu po pitanju udobnosti mi je ful na strani G3 :) Naravno svako ima neke svoje želje i potrebe i nije svakome sve isto, tako da bi trebao otići i sve te uređaje isprobati i vidjeti koji po dizajnu tebi najviše paše, jer su hardverski svi odlični uređaji koji su tu negdje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 10:20 (goranbm).
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

V20a-219-01

V20a-EUR-XX

ljudi koja je razlika izmedu ove dve verzije lollipopa?? koja je bolja ??

0 0 hvala 0
17 godina
donsale98 kaže...

V20a-219-01

V20a-EUR-XX

ljudi koja je razlika izmedu ove dve verzije lollipopa?? koja je bolja ??

Iste su verzije. 219-01 i EUR-XX su oznake operatera.

13 godina
neaktivan
Nema razlike jer onom ko je kupio mob u ht kad flasha fw ce bit 219-01 dok onaj ko je u tele2 kad flasha isti taj fw ce bit EUR-XX, taj broj je ubiti oznaka operatera zw kojeg je brendiran ili regiju.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan

Znaci to je zadnja verzija ? zasad nema novije?

17 godina
LG G3 - rasprava

Cemu pitanje ako znas odgovor vec? 

Kad ce se vise zajednica na xda razviti vise xD 

Od svih flagship mobova, cak i jeftinijih G3 ima najslabiju zajednicu tamo. Developeri ga ne vole baš 

1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
stiffler kaže...

Od svih flagship mobova, cak i jeftinijih G3 ima najslabiju zajednicu tamo. Developeri ga ne vole baš 

imam jos jedno pitanje pa cu prestati :D
hvala puno inace, mozda ce i nekome drugome pomoci sta pitam...

napravio sam normalno update na 5.0 kako je pisano na mob.hr pa me zanima da li cu dobivati preko ota najnormalnije update nadalje ??

17 godina
donsale98 kaže...
stiffler kaže...

napravio sam normalno update na 5.0 kako je pisano na mob.hr pa me zanima da li cu dobivati preko ota najnormalnije update nadalje ??

Ne znam kako je tamo opisano ali je islo samo flashanje firmwarea bez ikakvih popratnih radnji onda ces dobivati OTA.

15 godina
neaktivan

E da se nadovežem. Pošto je flashan ovaj Poljski FW, onda će dobivati i prateće OTA nadogradje istog FW-a ili griješim ?? Neće dobiti nadogradnju kad pusti operater naš ?

13 godina
neaktivan
donsale98 kaže...
stiffler kaže...

Ne. Od sad sve sam...

13 godina
goranbm kaže...
Chriss kaže...

Eto, stiglo i drugo kaljeno staklo od Nillkin-a, ovaj put za samo 6 i nešto dolara(trenutna cijena je ispod 6$) pa ako nekog zanima, evo trgovine:

http://www.aliexpress.com/item/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-LG-G3-D850-Free-shipping-wholesale/1910974063.html

S tim da sam ja uzeo Nillkin Amazing H, dok je Amazing H+ skuplji nekih 4-5 dolara, sad jel ima neke bitne razlike stvarno ne znam...

A kad već spominjem Nillkin, evo jedan zanimljiv video(H+) :

http://m.youtube.com/watch?v=61fnJu3HZKg

Jel problem staviti taj Nilkin ?? Ili je jednostavno...

Iskreno, ja nisam stavio ni prvi ni drugi jer čekam da G3 pošaljem na servis,... al znam da je odličan screen protector za odličnu cijenu, inače nebih naručio drugog bez da sam probao prvog, jel.

Al EchoOne ti je sve rekao ... {#}

btw. Evo prilično sigurnog prodavača za one koji žele H+ verziju:

http://m.aliexpress.com/item/2045745885.html

17 godina
LG G3 - rasprava

Kad pojačate brightness na maximum i stavite na tamnu pozadinu (crnu skroz recimo) jel imate kao neku crvenu pjegu od vrha ekrana prema sredini?

1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
ekipa na lolipopu koji vam je SOT i ukupno trajanje baterije?
neke ostale bugove koji vas muce?
16 godina
LG G3 - rasprava

jel mogu rootan 5.0 odma direkt flashat?

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Mozes. Ja sam bio na custom romu i stavio direkt lollipop. Samo sam pobrisao sve. Nek se pocisti sve. Nije mi problem sve ispocetka

sent via LG G3

0 0 hvala 0
16 godina
Moby-Split kaže...

Mozes. Ja sam bio na custom romu i stavio direkt lollipop. Samo sam pobrisao sve. Nek se pocisti sve. Nije mi problem sve ispocetka

krivo sam pitao... mob mi je prije sat vremena doso iz vipa i nije rootan sad al sam vidio da je neko napiso da ima rootana verzija 5.0 pa me zanima dali nju mogu direkt s ovim lg flash tool-om stavit ili moram stavit 5.0 pa rootat?

VenAtoR#2231
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nema root za lollipop. To su kitket verzije na bazi lollipopa. Mislim da to neide preko flashtoola nego treba root, pa flashify, pa recovery pa flešat rootani lollipop. 

sent via LG G3

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Nema root za lollipop. To su kitket verzije na bazi lollipopa. Mislim da to neide preko flashtoola nego treba root, pa flashify, pa recovery pa flešat rootani lollipop. 

Ima prerootan rom na 5.0

13 godina
neaktivan
stiffler kaže...

Da malo bolje pratiš mob svijet znao bi da je LG do nedavno imao zatvoren bootloader...

17 godina
R36 kaže...
stiffler kaže...

Da malo bolje pratiš mob svijet znao bi da je LG do nedavno imao zatvoren bootloader...

No shit Sherlock.

Ima mjesec dana ot toga. Očekivao sam da će jači developeri već krenut s official izdanjima svojih romova.

13 godina
neaktivan
stiffler kaže...
R36 kaže...
stiffler kaže...

No shit Sherlock.

Ima mjesec dana ot toga. Očekivao sam da će jači developeri već krenut s official izdanjima svojih romova.

Da ROM-ovi se inače izbace u čas posla.Sjedeneš na kavu{#}.,i uz kavu izbaciš ROM.{#}

Šta ti očekuješ da bi u mj dana već na xda forumu trebalo biti 50 ROM-ova.{#}

Imaš večinu najvažnijih ROM-va - CM je izbacio Lollipop ROM.

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pitanje ... Rucno sam stavio 5.0 na svoj g3 sad me zanima dali daljni update mobitel sam trazi i radi ili opet ja moram skidat i ru no radit update? Hvala!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Dok dođe update putem ota-e vec ce izac kdz tako da vjerojatno ni neces cekat ota-u

sent via LG G3

0 0 hvala 0
17 godina
R36 kaže...
stiffler kaže...
R36 kaže...

No shit Sherlock.

Da ROM-ovi se inače izbace u čas posla.Sjedeneš na kavu{#}.,i uz kavu izbaciš ROM.{#}

Šta ti očekuješ da bi u mj dana već na xda forumu trebalo biti 50 ROM-ova.{#}

Imaš večinu najvažnijih ROM-va - CM je izbacio Lollipop ROM.

Znam da treba vremena, no očekivao sam Slimkat recimo official, Carbon official. Ima romova, samo su unofficial. 

Nadam se da će uskoro bit više toga.

Kernel source nije objavljen još ili je?

11 godina
neaktivan

Sorry stari ne kuzim se tolko u ove kratice kaj si napisao pa ak bi mogao objasnit?

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ljudi stalno imam notifikaciju u kojoj piše "prijava na mrežu (hr vip)  ? Stalno me gnjavi sa time? 

A normalno imam signala 

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 12:58 (donsale98).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice