LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.240.267
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - rasprava
R36 kaže...
staromodni UI itd...

Staromodni UI na Nexus 5 ?

Dali ti uopče znaš što je UI i da se ovdje radi o čistom androidu?

Mislim da ljepše i jednostavnije od toga ne može bit.

Sve ostalo je načičkano, negdje više, a negdje manje.

I opet, u potpunosti se slažem s nekim ljudima.

Sve je stvar osobnog ukusa i osobnog odabira.

Nekome više paše metal, nekome plastika.
Nekome paše da se telefon manje zagrijava, nekome da ima bolju kameru i sl.

Lag neču spominjat, jer ste tu postali ko ovce.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 9:06 (zabranjeniples).
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Cura ima mobitel 2 tjedna i baterija mu je bila odlucna sve do jucer, za 2 sata skoro nekoristenja se smanji za 10%. Dobila je neki dan update na 10c pa jel bi mogao u tom mozda biti problem ili u necem drugom?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
R36 kaže...
staromodni UI itd...

Staromodni UI na Nexus 5 ?

Dali ti uopče znaš što je UI i da se ovdje radi o čistom androidu?

Mislim da ljepše i jednostavnije od toga ne može bit.

Sve ostalo je načičkano, negdje više, a negdje manje.

I opet, u potpunosti se slažem s nekim ljudima.

Sve je stvar osobnog ukusa i osobnog odabira.

Nekome više paše metal, nekome plastika.
Nekome paše da se telefon manje zagrijava, nekome da ima bolju kameru i sl.

Lag neču spominjat, jer ste tu postali ko ovce.

UI (user interface)...,daj me prosvijetli!!!

Da, jako dosadan i monoton je čisti Android.,kao i CM...

12 godina
R36 kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

onda cu ipak uzet G3 i update napravit i prebacit na ART jel tak ok?

Ovako mob je odlican i te price s lagom i stekanjem su bedastoca.Mobitel je best bay u 2014 god.Ne trebas prebacivat na ART jer ce ti se samo baterija brze trosit (imao sam ART i vratio se na Dalvik).Na Dalviku radi odlicno.

@Mitch ima americku verziju koja steka jer je puna bloatware tako da njegaove komentare ne uzimaju u obzir.Ti neces kupit u HR americku nego internacionalnu verziju tako da se ne brini.

Jedino dobro razmisli zbog baterije.Baterija mu je po meni minus.Nije bajna a nije ni losa ali ipak su mogli bolju bateriju stavit.SOT ti je 3-4h pogotovo ako puno surfas.

Best buy a svaki drugi se gasi. Ovaj gore je napisao da kada stavi svjetlinu na 100% mi zablokira,bekog baterija zeza,trecem se na suncu gasi,cetvrtom kad snima video. Po meni to je malo previse bugova ili kvarova za jedsn flagship
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
R36 kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

onda cu ipak uzet G3 i update napravit i prebacit na ART jel tak ok?

Ovako mob je odlican i te price s lagom i stekanjem su bedastoca.Mobitel je best bay u 2014 god.Ne trebas prebacivat na ART jer ce ti se samo baterija brze trosit (imao sam ART i vratio se na Dalvik).Na Dalviku radi odlicno.

@Mitch ima americku verziju koja steka jer je puna bloatware tako da njegaove komentare ne uzimaju u obzir.Ti neces kupit u HR americku nego internacionalnu verziju tako da se ne brini.

Jedino dobro razmisli zbog baterije.Baterija mu je po meni minus.Nije bajna a nije ni losa ali ipak su mogli bolju bateriju stavit.SOT ti je 3-4h pogotovo ako puno surfas.

Best buy a svaki drugi se gasi. Ovaj gore je napisao da kada stavi svjetlinu na 100% mi zablokira,bekog baterija zeza,trecem se na suncu gasi,cetvrtom kad snima video. Po meni to je malo previse bugova ili kvarova za jedsn flagship

Meni ništa od navedenog.

Najčešće se ljudi žale po forumima tako da ispada da je to večina...tako da je to relevantno. Frend je kupio G3 i nema takvih problema.

Nadogradnje riješavaju navedene probleme. Večini ekipe na xda forumu ja 10h riješila problem gašnja mobitela. 

Baterija nikog ne zeza, nego je baterija naprosto loša i procesor nije optimizira za navedeni ekran, i zato se baterija brzo troši. Mogla bi biti i bolja al tako je kako je.

Rekao sam u prošlim postovima. Tkome je baterija bitna neka G3 ne kupuje.

ps. Pa Z2 ti se gasi prilikom snimanja 4k videa...također se pregrijava.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 10:00 (R36).
11 godina
LG G3 - rasprava

Meni je baterija na G3 odlicna...ne gledam SOT jer mi je van pameti da dnevno buljim u mob 4-5 sati kao neki niti za to imam vremena, ali ono sto je meni bitno da mi moga uobicajenog koristenja baterija pred spavanje oko ponoci bude na oko 50% od 7 ujutro kada ga prije posla skidam sa punjaca...na isti nacin koristenja Galaxy S4 mi je navecer bio "mrtav".

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 10:09 (ocean77).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Meni je baterija na G3 odlicna...ne gledam SOT jer mi je van pameti da dnevno buljim u mob 4-5 sati kao neki niti za to imam vremena, ali ono sto je meni bitno da mi moga uobicajenog koristenja baterija pred spavanje oko ponoci bude na oko 50% od 7 ujutro kada ga prije posla skidam sa punjaca...na isti nacin koristenja Galaxy S4 mi je navecer bio "mrtav".

Aj to stoji.,al nije to klasično buljenje nego ono da ne palim doma laptop kada dođem s posla, pa uzmem mob i pročitam par čalanaka, komentara na forumu itd... 

11 godina

Razumijem sto hoces reci jer to i ja radim, ali dnevno rijetko predjem 2 sata.

15 godina

Zakon su mi ovi likovi koji telefon nisu ni vidjeli ali pljuju po njemu jer su tamo negdje pročitali da su u početku bili problemi... ja imam telefon i NEMAM niti jedan od navedenih problema od kad sam na 10j, baterija mi traje skoro 3x više nego na s3...

12 godina
LG G3 - rasprava
Pa naravno da cu prvo procitat po internetu nesto za stvar koja kosta 400€ prije nego ju kupim. Trazim mobitel jer cu ga kupit kao poklon clanu obitelji. Razmisljao sam o gs5 htc m8 ili taj lg g3. Htc je najbolji od ta 3 imam ga i sam sluzbenog imao do sad m7 i kako mi se cini kupit cu bas njega pa makar bila dva ista u kuci nakraju. Nazalost g3 odpada a on mi je bio prvi izbor zato sam se i zanimao za njega al citajuci postove ovdje i jos na par foruma sam se predomislio cak su mi i korisnici tih telefona rekli da ga zaobidem ako mogu. Ja nisam dosao trolati ili prcati vas sa tim mobitelima niti mi je to ikakva namjera samo iznosim svoje misljenje.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Pa naravno da cu prvo procitat po internetu nesto za stvar koja kosta 400€ prije nego ju kupim. Trazim mobitel jer cu ga kupit kao poklon clanu obitelji. Razmisljao sam o gs5 htc m8 ili taj lg g3. Htc je najbolji od ta 3 imam ga i sam sluzbenog imao do sad m7 i kako mi se cini kupit cu bas njega pa makar bila dva ista u kuci nakraju. Nazalost g3 odpada a on mi je bio prvi izbor zato sam se i zanimao za njega al citajuci postove ovdje i jos na par foruma sam se predomislio cak su mi i korisnici tih telefona rekli da ga zaobidem ako mogu. Ja nisam dosao trolati ili prcati vas sa tim mobitelima niti mi je to ikakva namjera samo iznosim svoje misljenje.

Preporučujem ti da članu obitelj ne kupiš ni jedan mobitel jer svaki ima manu :

G3 - sve več znaš.

M8 - problemi s 3G i 4G mrežom...brejkanje, kvlaliteta izrade... - jednom forumašu ovdje (mislim) nisu mogli popravit M8, pa je uzeo u zamjenu G3...

Z2 - ekran u gornjim kutevima ima lufta, pregrijavanje...

S5 - problemi s kamerom i vodootpronošču - ne priznaju pod garanciju i kažu da je sam korisnik kriv.

Najbolje da članu obitelji kupiš karticu za govornicu...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 11:14 (R36).
15 godina

Lol

12 godina
LG G3 - rasprava
A tebi bi bilo bolje da nisi tolko zatucan i prihvatis istinu. Lg jos dugo mora radit mobitele da dostignu jednog samsunga,sinya i htca covjece ovdje nesmijes iznjet svoje misljenje odmah te fanboyevi napadnu

2 10 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ne smijes to u niti jednoj temi, a mob je najbolje isprobati kod nekoga, jer ljudi svasta pisu po forumima
13 godina
omomomomoomm kaže...
A tebi bi bilo bolje da nisi tolko zatucan i prihvatis istinu. Lg jos dugo mora radit mobitele da dostignu jednog samsunga,sinya i htca covjece ovdje nesmijes iznjet svoje misljenje odmah te fanboyevi napadnu

LG je svoje napravio sa G2, koji je vrhunski uređaj. Prije su bili sigurno katastrofalno sta se tice mobitela. No od 4x HDa su vrhunski, pogotovo su pogodili sa G2, a G3 je prica za sebe.

Imam LG G3 i do sada niti jedan problem nisam imao koji je ovdje naveden.... 2/16 verzija. Bateriju drzim bez punjaca po 3 dana. Nema danas mobitela koji ce svakome pasat, ali nemoj pricati ako ga nisi koristio barem tjedan dana da mobitel nevalja samo zato jer je par ljudi na forumu reklo da ima probleme. A svakim updateom moze biti samo bolji i fludiniji, mada je i sada fluidan.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Istinu...rekao sam da im je baterija za k...,nisam ni rekao da je G3 savršenstvo. Znači bio sam realan.

Ajmo ovako - kako ti možeš znat unaprijed da će G3 ili bilo koji drugi mob koji kupiš imat grešku??? Kupovanje mobitela kao i automobila ti je lutrija. Sve ovisi kakve si sreče. Možeš bit jedan od sretnika kao tu mi koji nemaju problema s G3 a i nemoraš.,ali ne možeš u naprijed znat i pametovat...

Prvo skoči pa reci hop...!!! Kužiš!!!

Ako hočeš članu obitelji (ako je mlađi) kupit mob.,kupi mu Iphone 5c ili 5s i član obitelji če biti zadovoljan. Tako sam ja svoju suprugu usrečio {#} 

Drugo - Sony (svaki 6mj top model - sami sebe vode u propast),HTC (oni su na izdisaju) će uskoro postat prošlost jer dolaze Oppo,Xiaomi,Mezui koji rade iste ako ne i bolje mobitele za pola cijene!!! - to je neka druga priča.,čisto zato što si spomenuo Sony,HTC!!

Uživaj u odabiru mobitela.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 11:42 (R36).
14 godina
odjavljen
Tako je ljudi, svakome svoje, meni npr Sony, vama LG, mobitel kupujete za sebe a ne za nekoga drugoga, G2/G3 su fantasticni telefoni i mobitel se treba probati bar tjedan dana da se vidi kako se ponasa :)
15 godina
LG G3 - rasprava

R36, pričaš pixdarije!

Poanta mog posta očigledno nekima nije shvatljiva.

Ne znam tko je gori, ovi što kenjaju bez da vide/koriste uređaj ili ovi što ga imaju i dižu ga u nebesa, tako što kenjaju po konkurenciji, a konkurenciju nisu koristili.

Na kraju sve dođe na isto, isti kxxxx-drugo pakovanje.

Kenjaš po M8 i spominješ kvalitetu izrade ?

Meni osobno najbolje izrađen mobitel.

Problem sa mobilnim podacima se javlja samo na vipu, pa ne predstavlja problem uređaja.

Sony se po meni dosta dignuo u odnosu na prije.

Iako kažem po meni, mislim da je i budalama jasno da je to činjenica.

Naravno, to ne znači da će se svidit meni ili tebi.

Lg sam koristio još od Nexus 4 / Optimus G generacije.
Izrazito sam bio zadovoljan.

Ova tema je postala nešto kao Samsungova S4 onda.

Kažeš par loših strana, pa skoro popiješ ban, a o napadima da ne govorim.

Poanta svega je!

Svaki uređaj ima svoje prednosti i mane.

O kranjem korisniku ovisi, što mu paše i na što će se odlučit.

Na kraju krajeva, svojim prepucavanjima ne pomažete nikome pri kupnji nekakvog uređaja.
Upravo iz tog razloga, postoje neki kvalitetniji strani forumi, koji su relevantni pri kupnji.

P.S. podebljanu rečenicu dobro proučite, pa onda nastavite komentirat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 11:55 (zabranjeniples).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Samo zapamtite jedno, SVAKI UREDJAJ IMA KOMPROMISE
17 godina
LG G3 - rasprava

Pišete gluposti.

Morate biti svjesni da u svakom žitu ima kukolja. Bio to HTC, Samsung, Sony, LG... Ima ljudi koji su kupili pojedine modele i zbog problema s njima požalili, dok su drugi vlasnici istog modela prezadovoljni s istim. I pritom ne mislim na općenito korištenje jer nismo svi jednaki kad je u pitanju upotreba smartphone-a, nego baš hardwerski / softwarerski problemi. Meni je iskreno žao ljudi koji su kupili G3 (ili neki drugi model moba) i imaju probleme s istim, ja eto nisam (zasad) u toj grupi što se tiče G3.

Kolega je par postova iznad spomenuo kako LG treba još puno vremena da dostigne Samsung (recimo). Možda kolega zaboravlja da je Samsung, ne baš tako davno, imao ogromne probleme što se tiče SDS sindroma, odnosno "insane" chipa, zbog kojeg je iznenada "umirala" hrpa njihovih smartphone-a, pa su brže bolje izdavali hrpu patcheva (među njima sam bio i ja, sa svojim Galaxy Note 2). I da li ćeš zbog toga čuti mene da pljujem po Samsungu? Nećeš. Da li je to razlog što sam prešao na LG? Nije.

Malo smanjite tenzije.

0 0 hvala 0
12 godina
LG G3 - rasprava
Isprobao sam ja taj uredaj ako si na mene mislio ovi sto kenjaju a nisu isprobali. Nisam ga imao mjesec dana ali dva tri sata sam proveo na njemu

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Problem je i što mnogi ovdje nemaju G3 kakav bi trebali; nadogradnje su važne, a mnogi su zapeli čak i na prvim firmwareima kao V10a. Većina problema na G3 riješena je do V10h, a kamoli s betom V10j koja radi odlično. Kupovanje uređaja u telekoma i nije najbolji potez za korisnike koji smartphone zaista koriste.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
3 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

R36, pričaš pixdarije!

Poanta mog posta očigledno nekima nije shvatljiva.

Ne znam tko je gori, ovi što kenjaju bez da vide/koriste uređaj ili ovi što ga imaju i dižu ga u nebesa, tako što kenjaju po konkurenciji, a konkurenciju nisu koristili.

Na kraju sve dođe na isto, isti kxxxx-drugo pakovanje.

Kenjaš po M8 i spominješ kvalitetu izrade ?

Meni osobno najbolje izrađen mobitel.

Problem sa mobilnim podacima se javlja samo na vipu, pa ne predstavlja problem uređaja.

Sony se po meni dosta dignuo u odnosu na prije.

Iako kažem po meni, mislim da je i budalama jasno da je to činjenica.

Naravno, to ne znači da će se svidit meni ili tebi.

Lg sam koristio još od Nexus 4 / Optimus G generacije.
Izrazito sam bio zadovoljan.

Ova tema je postala nešto kao Samsungova S4 onda.

Kažeš par loših strana, pa skoro popiješ ban, a o napadima da ne govorim.

Poanta svega je!

Svaki uređaj ima svoje prednosti i mane.

O kranjem korisniku ovisi, što mu paše i na što će se odlučit.

Na kraju krajeva, svojim prepucavanjima ne pomažete nikome pri kupnji nekakvog uređaja.
Upravo iz tog razloga, postoje neki kvalitetniji strani forumi, koji su relevantni pri kupnji.

P.S. podebljanu rečenicu dobro proučite, pa onda nastavite komentirat.

Citaj - prvo skoci pa reci hop!

Dardevil kaže...

Pišete gluposti.

Morate biti svjesni da u svakom žitu ima kukolja. Bio to HTC, Samsung, Sony, LG... Ima ljudi koji su kupili pojedine modele i zbog problema s njima požalili, dok su drugi vlasnici istog modela prezadovoljni s istim. I pritom ne mislim na općenito korištenje jer nismo svi jednaki kad je u pitanju upotreba smartphone-a, nego baš hardwerski / softwarerski problemi. Meni je iskreno žao ljudi koji su kupili G3 (ili neki drugi model moba) i imaju probleme s istim, ja eto nisam (zasad) u toj grupi što se tiče G3.

Kolega je par postova iznad spomenuo kako LG treba još puno vremena da dostigne Samsung (recimo). Možda kolega zaboravlja da je Samsung, ne baš tako davno, imao ogromne probleme što se tiče SDS sindroma, odnosno "insane" chipa, zbog kojeg je iznenada "umirala" hrpa njihovih smartphone-a, pa su brže bolje izdavali hrpu patcheva (među njima sam bio i ja, sa svojim Galaxy Note 2). I da li ćeš zbog toga čuti mene da pljujem po Samsungu? Nećeš. Da li je to razlog što sam prešao na LG? Nije.

Malo smanjite tenzije.

Potpisujem!!!

Tonči kaže...

Problem je i što mnogi ovdje nemaju G3 kakav bi trebali; nadogradnje su važne, a mnogi su zapeli čak i na prvim firmwareima kao V10a. Većina problema na G3 riješena je do V10h, a kamoli s betom V10j koja radi odlično. Kupovanje uređaja u telekoma i nije najbolji potez za korisnike koji smartphone zaista koriste.

Potpisujem!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 12:29 (R36).
15 godina
R36 kaže...
omomomomoomm kaže...
Kupovanje mobitela kao i automobila ti je lutrija. Sve ovisi kakve si sreče. 

Možda ako kupuješ polovno ili neki čing-ming fon.

Potpis!
12 godina
LG G3 - rasprava
Mislis? Ja kupio novi novxati bmw 3 ova nova linija i vec me ostavio ma cesti :)

0 0 hvala 0
15 godina
omomomomoomm kaže...
Mislis? Ja kupio novi novxati bmw 3 ova nova linija i vec me ostavio ma cesti :)

iznimka koja potvrđuje pravilo

Potpis!
13 godina
LG G3 - rasprava

jel mi moze neko rec zašto mi csr racing ne radi na mobu tj instalira se i sve normalno i onda svaki put kad udjem prestane radit..??
dobim izvješće itd..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Pa ne bih se bas slozio sa tvojom tvrdnjom.

Ja trenutno imam V10a (na vipu sam i to je valjda zadnji OTA update) i mogu se kladiti da ce mi baterija duze trajati  nego tebi na v10 h ili v10j..

Da li ti mozes kao ja na v10a postici 60 sati sa baterijom,od toga 4 SOT na svom mobitelu sa v10 h ili v10j?

Citao sam bas malo o tim updateima i nisu bas tako super kao sto se prica..

Neki dan sam ja malo testirao i  postao 2 scrreenshota koji potvrdjuju moju pricu.

A koristim stalno i viber,whats up,skype,2 mail accounta (svakih 10 min refresh),facebook,facebook messenger,twitter i instagram non stop..

12 godina
R36 kaže...
omomomomoomm kaže...

Preporučujem ti da članu obitelj ne kupiš ni jedan mobitel jer svaki ima manu :

G3 - sve več znaš.

M8 - problemi s 3G i 4G mrežom...brejkanje, kvlaliteta izrade... - jednom forumašu ovdje (mislim) nisu mogli popravit M8, pa je uzeo u zamjenu G3...

Z2 - ekran u gornjim kutevima ima lufta, pregrijavanje...

S5 - problemi s kamerom i vodootpronošču - ne priznaju pod garanciju i kažu da je sam korisnik kriv.

Najbolje da članu obitelji kupiš karticu za govornicu...{#}

ili nokiu 3310,nece pozaliti..  :)

12 godina
LG G3 - rasprava
Frende nokiu 3310 si samo ti kupi.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice