LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.231.572
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
LG G3 - rasprava
Koliko vidim jako puno problema za jedan flagship uredaj. Nesto slicno kao i sa htc m7 kad je izasao premium flagship a imao par ozbiljnih problema. Nisam dosao ovdje trolat niti pljuvat po vlasnicima ali takvi problemi se nesmiju dogadati jednom flagsipu.

6 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: LG G3 - rasprava
omomomomoomm kaže...
Koliko vidim jako puno problema za jedan flagship uredaj. Nesto slicno kao i sa htc m7 kad je izasao premium flagship a imao par ozbiljnih problema. Nisam dosao ovdje trolat niti pljuvat po vlasnicima ali takvi problemi se nesmiju dogadati jednom flagsipu.

Baš i ne. Nema ništa više problema, nego drugi flagshipi. Uvijek je fokus na najnovijem telefonu pa se najviše o njemu piše i čita, ali G3 ima relativno malen broj stvarnih problema (sharpening, gašenje, lag) i to su redom problemi koje se riješi lakše od pucanja stražnjeg stakla zbog vrućine, otpadanja magnetskih konektora na Z2 ili ispadanja kamere ili zvučnika na M8 te pucanja ekrana na donjem rubu na S5. Svaki ima nešto. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Postoji jedna stvar, koliko mi se čini ti problemi koji si naveo za G3 su zahvatili ili sve ili većinu korisnika i sve po svuda se spominje, dok ovi problemi za Z2, M8 i S5 su zahvatili mali broj korisnika i nigdje na npr. bugu se ne spominju ti problemi (tako da je moguće da je to bila prva isporuka ili za neka određena tržišta). Tako ja na M8 nemam niti jedan od navedenih problema, jedino što se volume rocker razmrdao od one stock maskice:( I frend na S5 nema niti jedan od navedenih problema. 

2 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Postoji jedna stvar, koliko mi se čini ti problemi koji si naveo za G3 su zahvatili ili sve ili većinu korisnika i sve po svuda se spominje, dok ovi problemi za Z2, M8 i S5 su zahvatili mali broj korisnika i nigdje na npr. bugu se ne spominju ti problemi (tako da je moguće da je to bila prva isporuka ili za neka određena tržišta). Tako ja na M8 nemam niti jedan od navedenih problema, jedino što se volume rocker razmrdao od one stock maskice:( I frend na S5 nema niti jedan od navedenih problema. 

Nisu. Ti problemi su također zahvatili mali broj korisnika. Problem je u broju prodanih uređaja i buci koju stvara novi uređaj. Bug forum i nije neko mjerilo, jer ovdje jako mali broj ljudi kupuje flagship telefone. G3 je kupljen u više primjeraka, jer je jako jeftin kod naših operatera (bio je oko 1000kn u THT-u). Svi su problemi softverski, tako da nema veze sa serijom. Problem je jedino što u nas nadogradnje ne stižu većini, jer su kupili uređaj u telekomu.

12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

pozdrav momci , ako je netko zainteresiran za spigen maske za G3 nek se javi , ja si namjeravm kupit jednu sa njihovog stora a postarina je 10 dollara pa da ustedim mozemo nas par naruciti sve u sutu , da podjelimo postarinu . Ako je netko zainteresiran nek mi se javi na pm . 

http://www.spigen.com/brands/lg/g3.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 11:48 (Adict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Adict kaže...

pozdrav momci , ako je netko zainteresiran za spigen maske za G3 nek se javi , ja si namjeravm kupit jednu sa njihovog stora a postarina je 10 dollara pa da ustedim mozemo nas par naruciti sve u sutu , da podjelimo postarinu . Ako je netko zainteresiran nek mi se javi na pm . 

http://www.spigen.com/brands/lg/g3.html

Cijene su nize na amazonu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Dobro govoris , jeftiniji su al neznam koliki bi mi sihpping bio za hrvatsku preko amazona , i kaze a je free shipping poslije 35 $ . Je to istina . 

Kaze mi ovako kada odem na placanje:

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 13:02 (Adict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel ima smisla stavljat flash player? Ako ima, koja je zadnja verzija (11.1)?

Moram i dolphina instalirat?

Ili neki drugi prijedlog za gledat sport stream na mobu?

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 16:51 (Moby-Split).

0 1 hvala 0
16 godina
Adict kaže...

Dobro govoris , jeftiniji su al neznam koliki bi mi sihpping bio za hrvatsku preko amazona , i kaze a je free shipping poslije 35 $ . Je to istina . 

Kaze mi ovako kada odem na placanje:

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

Probaj amazon.de

amazon.com ne zeli isporucivat da ne bi bilo poreza slucajno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
R36 kaže...

3.2GB rama naspram 3GB kod Z2 i G3

Tvoji komentari me tjeraju na smijeh i s guštom ih čitam (nekako mi je milo, kao u osnovnoj školi).

A ovo citirano mi je najjače dosada.

Ako ti je ovo nekakav kriterij kod uzimanja uređaja, onda se povuci u svoje odaje.

Osobno nemam ništa protiv nikoga, a LG sam počeo cijenit od Nexus 4/Optimus G uređaja.

Zadnji Samsung s kojim sam bio prilično zadovoljan, bio je S3.

Npr, jedan M8 koji ima 2gb rama radi ko sat.

Čitam komentare u ovoj i S5 temi i zaista mi se neda ubacivat, jer je tu napisano toliko djetinjastih komentara da je to smiješno.

Na kraju krajeva, ekipa je već dovoljno puta objasnila.

Svaki od flagshipova ima svoje prednosti i mane, pa tko voli nek izvoli.

Osobno, radije bi išao na M8 nego na G3.

Mada mi je G3 isto sexi {#}.

13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
R36 kaže...

3.2GB rama naspram 3GB kod Z2 i G3

Tvoji komentari me tjeraju na smijeh i s guštom ih čitam (nekako mi je milo, kao u osnovnoj školi).

A ovo citirano mi je najjače dosada.

Ako ti je ovo nekakav kriterij kod uzimanja uređaja, onda se povuci u svoje odaje.

Osobno nemam ništa protiv nikoga, a LG sam počeo cijenit od Nexus 4/Optimus G uređaja.

Zadnji Samsung s kojim sam bio prilično zadovoljan, bio je S3.

Npr, jedan M8 koji ima 2gb rama radi ko sat.

Čitam komentare u ovoj i S5 temi i zaista mi se neda ubacivat, jer je tu napisano toliko djetinjastih komentara da je to smiješno.

Na kraju krajeva, ekipa je već dovoljno puta objasnila.

Svaki od flagshipova ima svoje prednosti i mane, pa tko voli nek izvoli.

Osobno, radije bi išao na M8 nego na G3.

Mada mi je G3 isto sexi {#}.

Aj baš mi je drago što sam te nasmijao {#} - tko se češće smije duže živi.,barem tako kažu.{#}

Svatko ima svoje prioritete i potrebe, pa neka uzme tko šta želi.

15 godina
R36 kaže...
RuskeGTT kaže...
kako da nadogradimo na zadnju verziju ako nam ne izbacuje nista? 10b je kod mene

Pretpostavljam da je tvoj T-mobile 2/16gb???

jeste, ali ne zadugo...

13 godina
LG G3 - rasprava

Jel kupovao netko Wireless chargere i ostale gadgete za G3 ? Ako je od kuda tocno, gledo sam po Ebayu ali zanima me jos opcija.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ja sam kupio jedan koji bi trebao odgovarati za G3 i Nexus 5 od zene...nije mi jos dosao pa nemam iskustva jos s njima.{#}

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nedavno je bilo par natpisa na temi, kako se na G3 baterija preko noci ne prazni. Ljudi skinu mob s punjaca navecer i ujutro je i dalje na 100%. Na srecu jos nitko nije napisao da mu se preko noci mob sam od sebe napunio.

Pratio sam zadnjih par dana sto se dogadja s mobitelom kad se napuni na 100% i situacija je sljedeca: Prvih 20+ minuta surfanja mob i dalje prikazuje napunjenost 100% i nakon toga se pocme prazniti, vise manje kontinuirano (svakih par min upaljenog ekrana ode 1%). Ovakvo ponasanje sam primjetio i na vecini, ako ne i na svim mobitelima koje sam do sada imao. 

Ponavljam da ovo nije stvar smo g3 nego vecine ako ne i svih mobitela...

Ali isto me zivcira kad se nadje ekipa koja tvrdi da se mob u 10ak h ne isprazni ni 1% kad je na cekanju. :)

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
ocean77 kaže...

Ja sam kupio jedan koji bi trebao odgovarati za G3 i Nexus 5 od zene...nije mi jos dosao pa nemam iskustva jos s njima.{#}

Kupi od Lumie ili Nexus original...naj

15 godina
LG G3 - rasprava
sinoc prije spavanja u 2:30 bila na 100%, jutros kad sam se probudio u 8 bila na 98% do kraja dana na 40%...ja zadovoljan (s obzirom da ne koristim ga previse dok radim)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bakaluar kaže...

Ali isto me zivcira kad se nadje ekipa koja tvrdi da se mob u 10ak h ne isprazni ni 1% kad je na cekanju. :)

Imal sam prije G2 u deep sleepu mi je izdrzala na 100% prek 13h, cak nekad i vise...

A imal sam slucaj da mi je izdrzala 16h deep sleep, to mi se jedanput dogodilo, inace rijetko kad mi se dogodi da mob ne diram tak dugo..

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 9:39 (zvonac).
12 godina
LG G3 - rasprava
Meni npr na iphone 5s je ovakva siruacija jucer u 11 navecer sam ga izvadio iz punjaca i nisam ga nista koristio i sad u 10 kad sam se probudio je jos uvjek bilo 100% ali stvar je u tome da mi je u 26minuta uporabe telefona baterija palantrenutno na 95%

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nillkin bumperi

{#}

Ako koga zanimaju, inbox

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 14:13 (Moby-Split).

3 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
evo sinoc u 4 kad sam isao spavat je bilo na 96%, na budenju u 9 bilo je 93%...

nego zanima me taj deep sleep, koji k je to? nigdje ga nisam nasao, kad sam pitao frenda koji ima G3 ako zna sta je to, rekao mi da se drogiram da to ne postoji na mobu :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Neznam tocno al da moram rec ovo bi reka. Mob upaljen al trosi minimalno bateriju. 

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 17:10 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...

nego zanima me taj deep sleep, koji k je to? nigdje ga nisam nasao, kad sam pitao frenda koji ima G3 ako zna sta je to, rekao mi da se drogiram da to ne postoji na mobu :D

Deep Sleep je funkcija ARM procesora vec 5-6 godina da zaustavi clock na nekakvih 0 MHz, ugasi PLL i eMMC (flash) i nakon odredenog broja sati, minuta, sekundi se upali na 300 MHz, u par sekundi ili minuti napravi sync i ponovo utone u deep sleep.

Teoretski ne trosi nista, u praksi radi na 0.1V

16 godina
odjavljen
Mitch kaže...
RuskeGTT kaže...

Deep Sleep je funkcija ARM procesora vec 5-6 godina da zaustavi clock na nekakvih 0 MHz, ugasi PLL i eMMC (flash) i nakon odredenog broja sati, minuta, sekundi se upali na 300 MHz, u par sekundi ili minuti napravi sync i ponovo utone u deep sleep.

Točno. Samo objasni ti to ljudima... {#}

13 godina
LG G3 - rasprava

POnosni vlasnik LG G3 2/16 verzija Šampanjac boja. Mobitel je genijalan, ekran obozavam. Jos doma imam LG SMart TV sve se zivo sinka... bomba mobitel.

U potrazi za Tempered Glass, Caseom i ostalim điđama da ovaj stroj bude maksimalno zasticen.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Mitch kaže...
RuskeGTT kaže...

i gdje se to pali?

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

automatski se pali osim ako nemas neke aplikacije koje remete deep sleep, aka bloatware, znaci ako ti se mob trosi preko noci vise od 5% , moras provjerit sta mu remeti deep sleep.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

automatski se pali osim ako nemas neke aplikacije koje remete deep sleep, aka bloatware, znaci ako ti se mob trosi preko noci vise od 5% , moras provjerit sta mu remeti deep sleep.

Ma lako za taj deep sleep. Evo, izvadio mob iz punjaca prije 1h i sad ima 23 min SOT-a a baterija je i dalje na 100%. To je ono sto sam htio reci. A kad padne ispod 100% tad se svakih par minuta SOT-a smanji za 1%. Ne prikazuje potrosnju kako treba. Sad bi realno trebao pokazat oko 95%.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo, o ovome pričam:

http://prntscr.com/4czl9v

http://prntscr.com/4czlt3

Update: Izdrzao je 35 min 23 sec i onda je baterija pala na 99%.

Na slikama se vidi i slab prijem signala :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 9:35 (Bakaluar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ni dobro. Jesi probo zagasit internet. Gps. Zabrani pristup lokaciji u postavkama zaa uslugu google services. Zagasi auto sync. Neka aplikacija ti zesce trosi bateriju. Vjerojatno nisi rootan pa nemos koristit wakelock detector. Probaj skinut cpu spy i tamo ces vidjet povjest koristenja cpu po frekfencijama.

Edit. 

Zbunio me graf mislio sam da ti baterija pala za tih pol sata. Citaj drugi post

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 10:54 (Djozaa).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice