LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.353
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Ma kaj ce ti stock 6.0 kad ce sigurno izac rom koji je isti ko stock samo bolji i 6.0, a i da ti iskreno kazem mislim da je stock los i da nevalja.Ja stavio blisspop i samo cekam da izfuraju 6.0 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Se zna kad bude onda 5.1.1 ili budu sad nekaj novo izmislili?

5.2 recimo

samegas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

šta koristite da maknete reklame? imam g2 i rootan je.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: LG G2 tema

AdAway

11 godina
protjeran
LG G2 tema

Kaj mislite na novi xda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

:) Meni je uvijek stari - pouzdani :), danas sam ga vidio kad nisam bio ulogiran. Dislike

ja

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ima netko neki dobar prijedlog za neki rom??
Tolko sam ih izmjenjao ni sam ne znam koj imam al svi ovi custom romovi su slabi na bateriji pa me zanima jel ima koji s kakvom takvom oke baterijom ili da se vratim na stock? Ajmo neki dobri prijedlozi molim vas

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ekipa u dvojbi sam. 

Imam priliku uzet G3 32 gb kod tele2, na produljenje ugovora. 

E sad, isplati se trpit novi ugovor kod njih 2 godine da bi za to zamjenio G2 i G3. Pročitao sam sve recenzije i usporedbe, itd, no kaj vi mislite, je G3 toliko bolji od G2 il nije? 

18 G2
1 G3

0 0 hvala 0
16 godina
Ma kakav ugovor, ne isplati se sa g2 na g3, ništa bolje ne dobijes osim veceg uređaja.
12 godina
neaktivan

Presao sam sa G2 na G3, i mogu reci da je puno bolji tel, kamera, display, pa i brzina samog uredjaja

13 godina
Fabolous kaže...

Presao sam sa G2 na G3, i mogu reci da je puno bolji tel, kamera, display, pa i brzina samog uredjaja

:) ja kad sam presao sa g2 na g3 cinilo mi se da to nije "prelazak" nego downgrade.

Sad od verzije 20H pa jos više s novijim firmware'om se bome vidi da je to zvijer.

ja
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Hvala svima. 

Vjeroatno je malo bolji uređaj G3, al zbog samog ugovora i činjenice da Tele2 nema baš neku mrežu i pokrivenost interneta (jako rijetko u selima ima ko više od edge) ostat ću na G2 i preći na bonove na tomato.

Znači, čitamo se i dalje u ovoj temi. :)

1 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Nazalost, moram reci kako i G2 gubi snagu za normalno surfanje, bas kak je to bilo cijelo vrijeme sa mojim prethodnim mobom, SGm2, "darom" Tcoma.

Jednostavno sve pocinje brejkati, kao i sad u ovom boxu za pisanje.

Iako bi prema specifikacijama sve trebalo letjeti, same stranice nisu optimizirane za njih.

U vrijeme mini Galaxya barem sam imal neki jadni komp, koji je za forume ipak bil kolko-tolko dobar.

No njega nemam jos od pocetka zime ove godine.

Ni koristenje Tapatalka vise nije ugodno.

Nije tome kriv sam mob, vec "IT politika", mora se prodati novo, a da svatko ima i komp se podratumijeva.

Tolkoo  tome, sad vec opako brejka tipkovnica

samegas
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Armor kaže...

Nazalost, moram reci kako i G2 gubi snagu za normalno surfanje, bas kak je to bilo cijelo vrijeme sa mojim prethodnim mobom, SGm2, "darom" Tcoma.

Iako bi prema specifikacijama sve trebalo letjeti, same stranice nisu optimizirane za njih.

U vrijeme mini Galaxya barem sam imal neki jadni komp, koji je za forume ipak bil kolko-tolko dobar.

Nije tome kriv sam mob, vec "IT politika", mora se prodati novo, a da svatko ima i komp se podratumijeva.

Jesi siguran da to nije sam do tvog uređaja' Jer meni surfa savršeno, štoviše otvara brže stranice nego na PC-u... Ja iskreno nikakvih ni sličnih problema nemam niti sa surfanjem niti sa stopanjem aplikaciji, nista...

15 godina
Armor kaže...

napravi backup i probaj sa factory resetom pa javi kakvo je stanje

17 godina
LG G2 tema

Lijepo pise, nemam komp od pocetka zime... 

Inqace bi vec probal i Lollipop...a vjerojtano ip rodalovaj iku pil jeftiniji mob.

Ovo samna mjerno ovak ostavil kajs e slov ticed ,s da vidite kak mi brejka tipkovnica.

samegas
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Neki proces ocito koci mobitel.

ja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je bila slična situacija, i kad sam već bio lud, zaključio sam da ekran ne reagira na touch na nekim djelovima ( samo neka slova na tipkovnici,pa ti utipka slovo do njega). Poslao ga na servis i zamjenili su ekran. Od tada sve ok.

16 godina
LG G2 tema

Jucer sam htio isprobat novi rom sa Cloudyja na CM12 te sam bricko mob, najverovatnije stavio krivi (JB) bootloader te sad imam bootlogo loop , mogu jedino uci u download mode ali mi ga windows nešto teško prepoznaje. Recoveri nece. Usb driver instalira 10min.. Kad hocu fleshat stock s ft2014 krene i stane, izbaci da nema komunikacije s mobom ? Ima li koji stručnjak s ovakvim iaskustvima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skini tot fajl i Skini lg flash Tool 1.8.x
ja
16 godina

Taman sam skidao tot.., to mi je bila zadnja opcija i uspijelo :))

Nego može preporuka nekog roma?

17 godina
LG G2 tema

Ma ekran je tip- top.

Ima nekih vijesti o službenom 5.1.1 izlasku? 

samegas
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Armor kaže...

Ma ekran je tip- top.

Ima nekih vijesti o službenom 5.1.1 izlasku? 

Koliko znam, nema. Valjda ćemo do kraja godine dobiti ili 6 ili 5.1.1

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav, razbio mi se ekran (i digitalizer i staklo) tako da ne funkcinora touch a vidim sliku i kad palim/resetiram. Pa sad nemogu ni otkljucat mobitel a htio bi si izvuci slike i kontakte preko laptopa.Sad me zanima dali postoji mogucnost da maknem zakljucavanje putem kompa ili da ga otkljucam .Zakljucan je uzorkom ili ti ono povezivanje točki :P 

usput zna tko koliko je servis ?

:( :(
Nemam potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 18:33 (askip).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
askip kaže...

Pozdrav, razbio mi se ekran (i digitalizer i staklo) tako da ne funkcinora touch a vidim sliku i kad palim/resetiram. Pa sad nemogu ni otkljucat mobitel a htio bi si izvuci slike i kontakte preko laptopa.Sad me zanima dali postoji mogucnost da maknem zakljucavanje putem kompa ili da ga otkljucam .Zakljucan je uzorkom ili ti ono povezivanje točki :P 

Spoji miš putem OTG kabela pa izvuci sve što ti treba.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
11 godina
LG G2 tema

Kakav je Blisspop rom? Troši li više bateriju od stock roma?

Pomalo, šegavo i vajka!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
askip kaže...

Ako ćeš mijenjati displey nemaš potrebe prebacivati podatke neće nigdje nestati a cijena će biti preko 100eura minimalno ako radiš u servisima, ako radiš sam onda će biti dosta jeftinije.
Ekran si mu lijepo sredio :D

10 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2021 18:27 (Schmietendorf).
17 godina
LG G2 tema

Osobno nimalo ne "strepim" za 6.0, jer pretpostavljam da bude malo veselja, s onda muke i jadi po neuspojavama tipa baterija, aplikacije, gašenja itd. 

Na 4.4.2 sam, nemam komp i nadam se bar stabilnoj 5.x verziji, možda digne malo performanse jadnog androida. 

Zalosno je da na nečemu s ovakvim specifikacijama bilo kaj šteka i doslovno ne leti...

samegas
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 9:26 (Armor).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Preporučujem vam Resurrection RMX ROM. Performanse su neuporedivo bolje. Mobitel leti sa ovim softverom. Jedino što se gubi je funkcionalnost stražnje LEDice (ona oko power tipke). Za kameru koristim Google Fotoaparat i fotografije su OK. Ja sam na ovaj ROM prešao sa Cloudy 3.3 ROM-a i RRMX je svakako brži.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice