LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.079.363
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
LG G2 tema

Pozdrav, 

Imam G2 mobitel na kojeg sam već nekoliko puta flashao razne KDZ romove iz raznih regija. Sada kada gledam, više mi onaj csmg.lgmobile sajt ne radi. 

Mob je kupljen u TELE2 i na kutiji ima oznaku 6HU. 

Kada pogledam na csmg.lgmobile dobijam situaciju koja se vidi na slici. 

Više nema DOWNLOAD linka i STATUS je promjenjen u 2. 

Ima li netko kakav savijet? 

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All th
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema
Opcijom CSE Flash(fullwipe) preko flashtool-a ti izbaci error da ti je memorija puna?
16 godina
Bladepu kaže...

Pozdrav, 

Imam G2 mobitel na kojeg sam već nekoliko puta flashao razne KDZ romove iz raznih regija. Sada kada gledam, više mi onaj csmg.lgmobile sajt ne radi. 

Mislim da to vec odavno ne funkcjonira ... btw sve kdz romove imas na ovoj stranici >LINK <

13 godina
PiXeLsss kaže...
Opcijom CSE Flash(fullwipe) preko flashtool-a ti izbaci error da ti je memorija puna?

Flash tool sam našao na ovom linku http://www.cellrabta.pk/2013/10/how-to-download-and-install-kdz-lg-firmware-all-android-models/

A na slici se vidi šta mi izbaci. Još nisam postavio KDZ fajl ali kad pokrenem nakon 20% mi izbaci grešku

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Promeni na CDMA i onda ubaci kdz,tako ti sve pobrise i vrati na stock......

jacooOO
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Koji kdz da ubacim ako može link. Bojim se da još više ne pokvarim ako se može pokvariti i sta staviti pod Type i Phone mode. Hvala

Tel je D802 16 Gb verija

Razmišljao sam da probam staviti bilo koji što manji ROM  kako mi opet ne bi izbacilo grešku da nemam dovoljno memorije, a nakon toga vratiti na lolipop kada oslobodim još memorije

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 18:52 (MRSKI).
12 godina
neaktivan
LG G2 tema
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Probao sve ali uvijek se tel restarat na nekih 35% instalacije i vrati me na početak i nudi ponovni pokušaj

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Moguce je da si ti skinuo pogresne fajlove,proveri to lepo inace drugo sto mozes uraditi jeste da njima tamo pises ili njihov forum pretrazis jer je bilo jos slicnih takvih problema kao sto ti imas 

jacooOO
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
LG G2 tema

Napokon uspio. Kada sam pokušavao flašati stock rom vidio sam da svaki put instalacija bude duža 3 do 5%. I nakon tridesetak pokušaja dogurao do 100% Kao da sam ga nogom nabijao u telefon E jeste me koštalo živaca dok nisam vidio da ide polako i da li će na kraju se pokrenuti. U glavnom sada ide opet update na lolipop koji mi LG PC Suite nudi i nadam se da me neće opet nešto shebati

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Već mi ovo postaje glupo, Lolipop došao prije mjesec dana na Vipove telefone, a ostatak još čeka... Pitanje dali će doći uopće do ljeta... bezveze...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Već mi ovo postaje glupo, Lolipop došao prije mjesec dana na Vipove telefone, a ostatak još čeka... Pitanje dali će doći uopće do ljeta... bezveze...

Trebalo doci do 3.5. na Tele. Vidi cuda nema :) 

12 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

Pozdrav, 

I ja imam isti problem. Samo ja sam kupio svoj mobitel u BIH (BH Telecom) ali i na mojoj kutiji pise 6HU.

Posto mi je mob sa 16GB falshao sam Hungary Open 16G verziju 30a i sve radi OK. Jos nisam probao 30b.

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

post dbrand nema za g2 naljepnice. dali zna netko jos neku kvalitetno dobru i pouzdanu stranicu za stickere? 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
amkan kaže...
Bladepu kaže...

Pozdrav, 

I ja imam isti problem. Samo ja sam kupio svoj mobitel u BIH (BH Telecom) ali i na mojoj kutiji pise 6HU.

Posto mi je mob sa 16GB falshao sam Hungary Open 16G verziju 30a i sve radi OK. Jos nisam probao 30b.

Dali imaš ti problema sa LED notifikacijama (konkretno plavom) da s vremena na vrijeme se pali, a nema nikakvih notifikacija?

16 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Probao sve ali uvijek se tel restarat na nekih 35% instalacije i vrati me na početak i nudi ponovni pokušaj

Jesi pokušao ući u download mode i u flash pa iz njega izbrisat sve što možeš (wipe data, cache, dalvik, factory reset)..?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
12 godina
neaktivan
kvaju kaže...

Dali imaš ti problema sa LED notifikacijama (konkretno plavom) da s vremena na vrijeme se pali, a nema nikakvih notifikacija?

Nisam primijetio. Jedino kad uradim knock on na diplayu upali mi se plava ledica, a nisam vise siguran da li je to bilo i na KK-u.

14 godina
neaktivan
amkan kaže...
kvaju kaže...

Nisam primijetio. Jedino kad uradim knock on na diplayu upali mi se plava ledica, a nisam vise siguran da li je to bilo i na KK-u.

Ima i na Kk-u tj svijetlo tirkizna boja (knock on)

Jel itko dobio update od TELE 2 ? tj onaj tko je pod ugovorom ?

13 godina

ovaj problem nekad ja imam sa LED i to kad dobijem poruke preko whatsapp-a, kad počistim mem u task manageru onda više ne zeza, rijetko se dešava

14 godina
neaktivan

ja pod ugovorom nema updatea. 

15 godina
LG G2 tema

Kako sam na Tele2, a navedeni baš ne žure sa Lollipopom za LG G2, skinio sam LG Flash Tool, zatim sa stranice LG G2 Firmware skinio HUNGARY_OPEN_16G V30b LGD802 od 1.65 GiB i upucao u svoj LG G2 i evo sve radi za pet. Tijekom Flasha napravio hard restart i instalirao novi softver. Ponavljam nekoliko putam sam postavio pitanje Tele2 kada će pustiti Lollipop, odgovor je uvijek bio na kraju mjeseca. Kako je travanj prošao nije mi se dalo čekati i to je to.   

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

posjedujem g2 od 8mj prosle god i nije da ubijam telefon i da sam konstantno na njemu. noramlno ga koristim,pokoji poziv poruka viber malo internet i to je to. nekako koda mi se previse grije telefon i dobio sam zutu mrlju gore na ekranu. posto imam garanciju,imali tko iskustva kad bi ga poslao dali bi mi promijenili zaslon ili sta god  vec je otislo? hvala unaprijed ako itko odgovori :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RondoVK kaže...

posjedujem g2 od 8mj prosle god i nije da ubijam telefon i da sam konstantno na njemu. noramlno ga koristim,pokoji poziv poruka viber malo internet i to je to. nekako koda mi se previse grije telefon i dobio sam zutu mrlju gore na ekranu. posto imam garanciju,imali tko iskustva kad bi ga poslao dali bi mi promijenili zaslon ili sta god  vec je otislo? hvala unaprijed ako itko odgovori :)

Poznata mrlja, taj slučaj spada pod garanciju samo ga pošalji.

15 godina

Šta se sve gubi nakon hard-reseta, jel se izbrišu SMS-ovi?

14 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...

mislim da se sve gubi tako i sms-ovi

15 godina
jigsaw5063 kaže...
LogicusMPS kaže...

mislim da se sve gubi tako i sms-ovi

Asti pasa, i mislia sam.

12 godina
LG G2 tema

Da li je netko imao problem sa bijelom mrljom tj crtom na vrhu ekrana?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

ma g2 je pun tih mrlja... ja sam prvi koji sam kupio zamjenio za novi koji također ima crtu, al nije vidljiva pri normalnom korištenju, a i nije mi se više dalo zajebavat s jamstvom i nosat ga okolo.

Inače za LG koji je majstor ekrana mi je to malo jadno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znaš li, ili neko drugi, kako najbolje napravit backup podataka pred hard reset i da li se sve da vratit nakon reseta putem restorea?

14 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...

Znaš li, ili neko drugi, kako najbolje napravit backup podataka pred hard reset i da li se sve da vratit nakon reseta putem restorea?

LG pc suite ili Coolmuster Android Assistant e sad ne znam da li si u mogućnosti napraviti backup sms-ova

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice