LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.085.906
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
Mobitel mi je pao par puta al nista ozb sad jos e u maski pa san pomislia da nije mozda radi toga nes se sj****
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nista od drivera hvala svejedno! Napravit ću reinstall windowsa pa cemo onda vidit.

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ljudi!

Zadnjih par dana mob mi je popi*dio! do danas je jos nekako bio upotrebljiv, ali danas zivi uzas! ekran sam od sebe luduje, scrolla, sticse, uzas!! dali ima kakav lijek za to? Imam garanciju na mob, ali sam u fucking irskoj, a garancija je u T-scum-u u HR!!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bacelj kaže...

Pozdrav ljudi!

Zadnjih par dana mob mi je popi*dio! do danas je jos nekako bio upotrebljiv, ali danas zivi uzas! ekran sam od sebe luduje, scrolla, sticse, uzas!! dali ima kakav lijek za to? Imam garanciju na mob, ali sam u fucking irskoj, a garancija je u T-scum-u u HR!!

Uvijek odi redom:

- reset (pali pa ugasi)

ako se stanje ne promijeni

- factory reset

- flashaj novi softver

- garancija

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 0:40 (Edge).
16 godina
neaktivan

Isto se meni događalo sa vipovim g2. Pokušao sam sa factory reset, ali to riješenje je trajalo najviše 1 dan. Stavio sam custom ROM i sada nemam tih problema. 

11 godina
protjeran
LG G2 tema

Jel istina da na zaključanom neće bit lollipop i kada će uopće doći lollipop na onaj lg support tool

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Nije istina.

A LP ce doci:

1. kad ga lg pusti operaterima (ne kazem da nije..)

+

2. kad se operateri odluce za pustiti ga ili ne.

ja

1 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

U najgorem slucaju ako operateri ne odrade svoje, moci ces flashati neki od sluzbenih KDZ lollipopa i nema frke!

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Istina

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

LP. 

Eto od jučer i ja postao ponosni vlasnik G2. Kupio ga u sancta domenici, otključanog. Nakon s3, iphone-a,  neuspješnih s3 nea i htc one-a, odlučio se kupiti g2 novi iz trgovine, isključivo zato g2 jer svi forumi ga hvale, i pričaju kako je baš taj model best buy u svojoj klasi.

E sad pitanja, kako produljiti bateriju (što sve isključiti) i poboljšati ju? Očemo li dobiti nadogradnju na 5.0 ili ne? I par savjeta o aplikacijama ili nećemu sličnome u vezi g2.

Hvala. :)

1 0 hvala 0
13 godina
Pa za početak możeš provjeriti koju verziju androida imaš. Kao sto je već par puta preporučeno stavi v20h radi trajanja baterije. 5.0 bi trebao ubrzo :D
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Jel se može nekak rješit ovo s memorijom.Imam 16gb verziju a pokazuje mi sam 10gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jozagloza123 kaže...

Jel se može nekak rješit ovo s memorijom.Imam 16gb verziju a pokazuje mi sam 10gb

10 imaš slobodno, ostalih 6 ti zauzma OS i ostale stvari koje dođu s mobitelom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Btw jel itko znao da camera uopce nije u punoj kvaliteti.Neki tip je mod-o da moze 4k.Evo par primjeraka:

https://www.dropbox.com/s/w9j4l822h4kblh4/20150207_195821.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/8nz9ygbas57vt5g/1423335542506.jpg?dl=0

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 20:04 (jozagloza123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
siljo90 kaže...

S obzirom da je official neces imati problema. Te VIPove gluposti ce ti se pojaviti i na v20h u aplikaciji Update Centar ali ih ne moras skinuti i instalirati. Samo obavezno pazi koju ces verziju instalirati jer imas i za 16GB i za 32GB mob.

A kako znat koji je FW za 16 a koji za 32 gb verziju?

Mislim na stranici http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Znaći mogu bez pardona skinut NEU/EUROPE OPEN V20H iako je moj 6IP/VIP_16G(CROATIA) V20D?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 20:53 (silasara2).
13 godina
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Sestra mi ima G3 i ja bi joj htio updajtat na lollipop i sad ju zanima dali ce joj se sve izbrisat?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 13:40 (jozagloza123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
jozagloza123 kaže...

Sestra mi ima G3 i ja bi joj htio updajtat na lollipop i sad ju zanima dali ce joj se sve izbrisat?

Pa pitaj u temi za G3? Sve u svemu, ako radiš OTA update ili preko PC Suite-a neće se pobrisati, ako ideš preko flash toola normal flash isto neće, a ako radiš CSE flash onda se briše sve 

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

MOlim pomoc ! Rootala sam mobitel danas prvi put, spucala custom recovery da bih stavila cloudy g3, sve je bilo gotovo nakon recoverya i mobitel se jednostavno iskljucio. Neda se upaliti, ekran kao da svjetli, neka siva boja, no s njim se ništa ne dešava. Da li se moze kako resetirati mobitel ili nešto, kao da je zablokirao a nece se upaliti tipkom za paliti?

I am spoderman

0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Prilikom instalacije odabrala si rom za svoju verziju d802? 

EDIT: jeli mozes uci u download mode?(ukljuci mob u pc i drzi vol UP + power off) ...ako mozes flesaj stock kdz rom: LINK

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 16:27 (PiXeLsss).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
lena spody kaže...

MOlim pomoc ! Rootala sam mobitel danas prvi put, spucala custom recovery da bih stavila cloudy g3, sve je bilo gotovo nakon recoverya i mobitel se jednostavno iskljucio. Neda se upaliti, ekran kao da svjetli, neka siva boja, no s njim se ništa ne dešava. Da li se moze kako resetirati mobitel ili nešto, kao da je zablokirao a nece se upaliti tipkom za paliti?

Ako ti sve propadne, možeš ga baciti u download mode i gore vratiti originalni rom. 

1. Otiđeš OVDJE i upišeš vlastiti IMEI broj. Stranica će ti ponuditi download link originalnog softwarea. To ti je Stock rom od preko 1GB veličine. 

2. OtiđešOVDJE i skineš LG DRIVERE i LG FLASH TOOL 2014

3. Pripremiš software i firmware (KDZ fajl) i onda telefon pokreneš u "DOWNLOAD MODE". 

4. Uredno flashas stock rom i sve ti se vrati na tvorničke postavke. 

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those… moments…wil
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Uspjela sam na kraju. Upalio se mob i dovrsila sam i imam sada cloudyg3 ali sa jako puno bugova... Nece mi uci u galeriju fotografija uopce, u postavkama puno toga ne radi. Ne znam sto da radim, ocito nesto nije uspjelo 100 posto jer puno toga ne radi :(

I am spoderman

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Svida mi se jako clouda g3 ali toliko mi toga ne radi da ne moze ovako funkcionirati pa bih si vratila na normalni. Glupa sam sto sam uopce isla to raditi 

I am spoderman

1 0 hvala 0
16 godina
lena spody kaže...

Svida mi se jako clouda g3 ali toliko mi toga ne radi da ne moze ovako funkcionirati pa bih si vratila na normalni. Glupa sam sto sam uopce isla to raditi 

a vjerojatno je nešto krivo ako ti ne funkcionira toliko toga. Ja isto imam cloudy već 2 mjeseca i radi sve odlično bez ijedne greške.

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

UGasila sam ga i htjela ponovo upaliti, i nece, cim se upali pise Security error :(

I am spoderman

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da li mi mozes ti korak po korak objasniti kako si si stavio to, ja sam ocito nesto krivo, a sad ne mogu ni upaliti mobitel, ne znam vise sto da radim

I am spoderman
13 godina
LG G2 tema

Sta si radila da dobijes security error ?

Mozes li step by step ?

usput, zale se ljudi da ne radi link za root + recovery pa da okacim.

ja
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 20:52 (bender_007).

1 0 hvala 0
16 godina
lena spody kaže...

Problem je rijesen tako sto je ponovila instalaciju, ali ovog puta s uradjenm wipe-om(system,data,dalvik...) :)

BTW Procurijo je danas Custom offical stock lolli za naš D802  

edit: ps rijec je o Lolli portu za nas d802 s korejsko G2 (f320)

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 21:17 (PiXeLsss).
13 godina
LG G2 tema

Da ali security error nema nikakve veze s tim ali nek je sredjeno :)

javlja se ako je pogresan kernel flashan (ili u slucaju cloudyg2 roma da je pogresna varijanta odabrana)

ja

2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Ali još nema za d802

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice