LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.276
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G2 tema
silasara2 kaže...

Poslo sam im upit ali mi ne javljaju ništa, a glupo mi kupovat ako nemogu dobit kod jer mi već 5 servisa javilo da nemogu dobit kod za moj IMEI

Ako ti broj nije ovisan o nikakvoj tarifnoj preplati(ugovoru), mozes prebacit broj na tomato(vip) bez ikakvog troska i imat funkcionalan mob ...

to je jedno od rijesenja, ps :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 23:57 (PiXeLsss).
16 godina

@Tino_nkdz
Decki pomoc, kako da vratim stock rom na svoj lg g2, kupio sam ga bio rootanog i ima cloudy rom onaj, i sve super do nekidan, poceo me touch nesto zezati jednostavno krene sam od sebe pisat, ne da se koristit, restartiro sam ga i nista, trebao bi ga vratit na stock rom i od rotati, pa da mi ponovo vrijedi jamstvo jer ga imam do 8 mj. Svaka pomoc je dobro dosla. Hvala.

Preuzmi kdz stock firmware OVDJE  (Pronadi posljednju verziju: EUROPE OPEN - 152 NEU/EUROPE OPEN V20H LGD802 1.64 GiB)

Nakon toga, stavi mobitel u Download mode, pokreni lg flashtool, dodaj taj kdz file i zapocni instalaciju.

Pogledaj detaljan postupak OVDJE

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 0:29 (PiXeLsss).
13 godina
LG G2 tema

pa nije valjda da se neda otključati mobitel?

planiram curi kupit, vecina je na vip zakljucana,a ona je na t-mobileu..

ako se neda otkljucat onda necu ni kupovat.

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

pa nije valjda da se neda otključati mobitel?

planiram curi kupit, vecina je na vip zakljucana,a ona je na t-mobileu..

ako se neda otkljucat onda necu ni kupovat.

Kažu mi da pošto je novi mob još nema u bazi od servera IMEI broj al da kroz nekoliko dana če se to rješit

Živim u nadi (zaključan na vip a treba mi t-mobile)

14 godina
neaktivan

Probo i tu, platio, poslo IMEI i nakon nekog vremena dobio ovu poruku

Your order for LG Unlock code- Instant - (moj IMEI) has processing failure .

13 godina
LG G2 tema

Evo i mog problema sa ekranom. Normalan pritisak prsta na bilo kojem mjestu na donjoj strani ekrana rezultira time kao da sam stisnuo iz sve snage. A nista, servis ne gine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 14:30 (siljo90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel ti mozda bio izlozen vlazi ili vodi? 

13 godina
Koliko ja znam nije. Kupio sam ga polovnog i bio je star mjesec dana. A i kad sam ga kupio, nisam primjetio taj problem jer se to vidi i u izborniku i igrama ili dok gledam video na yt tako da bi ga uocio odmah. Touchscreen normalno radi preko tog mjesta (testirao sa aplikacijom), ali jednostavno kad normalno pritisnem ekran na tom mjestu ili 1-2cm okolo, to se pojavi. A i mozda se jace pojavljuje dok je ekran zagrijan. Recimo dok surfam netom ili nesto tako jednostavno, ne primjeti se jako, ali dok sam u igri onda se jace vidi.
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Jeli zna itko neki rom sense za g2

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 17:04 (jozagloza123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li će doći Icecream na G2 i kada? :/

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kupio bi LG g2 polovan ali me brine ono zagrijavanje i žute mrlje na ekranu.
Da li se taj problem može ikako spriječiti, da li je od vas netko imao taj problem ?

Jigsaw
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mack83 kaže...

Da li će doći Icecream na G2 i kada? :/

Doće jedino ako će LG izbacivat update unatrag...onda ga možeš uskoro očekivat.

13 godina
jigsaw5063 kaže...

Kupio bi LG g2 polovan ali me brine ono zagrijavanje i žute mrlje na ekranu.
Da li se taj problem može ikako spriječiti, da li je od vas netko imao taj problem ?

ni jedno ni drugo, mislim da su to bili problemi s prvim serijama i da se sad koristi drugo ljepilo.

Što se tiče zagrijavanja, ako igraš igre 5 sati u komadu naravno da će se pregrijati, meni se još nikad nije pregrijao u normalnom radu, za igre neznam, jer igram uglavnom QuizUp

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Hvala ti sada mi je već lakše, onda ću ga i uzeti :)
Ne bi igrao dosta igre za to imam računar
Da li ima kakva oznaka ili tako nešto da ne bi potrefio na neki iz prve serije ako ih ima još dostupno ?

Jigsaw
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 13:39 (jigsaw5063).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Samo ciljaj na što noviji, tj da ima što više jamstva, nema posebnih oznaka

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ljudi imam problem..lg g2 imam jedno 15-ak dana, uzeo sam ga zbog baterije jer kazu da je odlicna. Ali kod mene je suprotno, batreija jedva izdrži dan, a kad bi igrice igro onda i pola dana. Šta mislite, da ga nosim nazad u vip, pod garancijom je!?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
imran zakhaev kaže...

Ljudi imam problem..lg g2 imam jedno 15-ak dana, uzeo sam ga zbog baterije jer kazu da je odlicna. Ali kod mene je suprotno, batreija jedva izdrži dan, a kad bi igrice igro onda i pola dana. Šta mislite, da ga nosim nazad u vip, pod garancijom je!?

Ovisi kaj ti je sve upaljeno. Kada ja igram (modern combat 5) ode baterija za pola dana. Inace kada je whatsapp, viber face itd (wifi sam bez synca) dan i pol dva. Kada ti se napuni mob istavi ga jos 15-30 min na punjacu

17 godina
LG G2 tema

Pozdrav svima. 

Trenutno imam Nexus 5 sa kojim sam jako zadovoljan, mob je brz ko munja i stabilan. Sve u svemu odličan je osim što mu baterija nije baš nešto. Nisam ga mislio mijenjati al dobio sam danas novi G2 pa sam sada u nedoumici koji zadržati a koji na Njuškalo. Htio bih čuti vaša mišljenja koji bi bilo bolje zadržati a koji prodati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Svi mi imamo različite ukuse i zahtjeve ipak malo izučiš oba mobitela pogledaš karakteristike malo ih testiraš zatim ostaviš sebi onaj koji ti više odgovara, bar bi ja tako uradio.

Jigsaw
13 godina
jigsaw5063 kaže...

Hvala ti sada mi je već lakše, onda ću ga i uzeti :)
Ne bi igrao dosta igre za to imam računar
Da li ima kakva oznaka ili tako nešto da ne bi potrefio na neki iz prve serije ako ih ima još dostupno ?

Uzmi Crveni, kao i ja, dobro izgleda, a crveni je izašao početkom 2014 trebao bi biti good.

Što se tiče baterije, ako se mislite igrati, da baterija ce jedva izdržati dan, pa nije to gameboj jebemu, terat igre na fullhd rezoluciji i quad core procesoru mora koštat i malo soka

:D

meni nekad izdrži skoro dva dana, sa neka 4h SOTa, wifi i 3g stalno upaljeni.

a recimo na poslu ga znam ne dirat po 8sati i ugasim wifi i 3g i kada idem kuć imam još 99% :D

legnem u krevet i 3 sata youtubea na 20% svjetline na wifiju posucla oko0 50% baterije

toliko o bateriji. Super je.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 23:49 (Srkee).
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Kako se update na 4.4.Radi mi stock ali je na 4.2.2

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 23:04 (jozagloza123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Pozdrav svima!

Djevojci sam danas kupio LG G2 pa sam dosao po neke korisne informacije.

Ispricavam se što je ovako padobranski

Inace sam vlasnik Note 4 i prije njega galaxy s2. Rootanje,flashanje i slicne radnje mi nisu strane.

Zanima me ako mi netko moze preporuciti neki custom rom i kernel koji bi mogao flashati da izvucem maksimum od mobitela.

Isto tako me zanima dal na lg-u postoji neka zastita tipa knox na samsungu ili kao sto je bio flash counter na s2,i ako postoji dal se moze ponistiti,

odnosno u slucaju da se na mobitelu nesto strga,dal ga mogu vratiti u prvobitno stanje i poslati na servis bez da mi odbiju garanciju?

Dal moram nesto napraviti prije ikakvog flashanja(backup neki ili nesto), da se ne promijeni IMEI broj i sl, jer je mobitel bio kodiran na vip al sam ga otkljucao(treba za t-mobile karticu).

Eto hvala unaprijed, svaki savjet je dobrodosao. Ako je netko voljan pomoci moze mi poslati i PM da ne spamamo temu :)

Lijep pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GrimReaperKC kaže...

Pozdrav svima!

Zanima me ako mi netko moze preporuciti neki custom rom i kernel koji bi mogao flashati da izvucem maksimum od mobitela.

Isto tako me zanima dal na lg-u postoji neka zastita tipa knox na samsungu ili kao sto je bio flash counter na s2,i ako postoji dal se moze ponistiti,

odnosno u slucaju da se na mobitelu nesto strga,dal ga mogu vratiti u prvobitno stanje i poslati na servis bez da mi odbiju garanciju?

Dal moram nesto napraviti prije ikakvog flashanja(backup neki ili nesto), da se ne promijeni IMEI broj i sl, jer je mobitel bio kodiran na vip al sam ga otkljucao(treba za t-mobile karticu).

Preporučujem ti CloudyG3 ROM (port G3 rom-a) mobitel je malo brži + puno ljepši izgled UI-a. On dolazi sa novim kernelom koji je dobar, iako možeš stavit Dorimanx kernel koji je još bolji, dobivam 6 sati SOT-a bez problema i mobitel radi bez ijednog lagga ili slično. 

Ne postoji nikakva zaštita tipa knox niti flash counter. Vratiš ga u prvobitno stanje bez problema (iako ne znam točne postupke jer nisam imao potrebe, ali ima kolega na forumu koji znaju).

Ja sam prije flashanja napravio backup defaultnog roma u recoveryu, ali to je samo radi sigurnosti ako bi što pošlo u krivom smjeru. IMEI i sl se neće promjeniti. 

Dakako, za sve to mobitel ti mora biti rootan. Možeš ga probat rootat preko towelroota (apk koji samo pokreneš i sam ti roota mob), ako neće ići onda preko cmda i usb kabla na računalu. Ništa teško, ništa strašno. Također kada to uradiš skineš iz google playstore-a SuperUser i AutoRec (custom recovery), kada to napraviš spreman si za novi rom i ostale stvari. Možda zvuči puno i komplicirano, ali u praksi je to oko pola sata posla.

13 godina
LG G2 tema

Prvo si skines tvoj stock kdz, pogledaj u postavkama koji e 20d/e/f/g/h ?

onda lg flash tool2014 za nedajboze

prva strana ovog threada ima dosta informacija :)

ioroot25 za rootanje

autorec koji je u prilogu na prvoj stranici za recovery

zavisi na kakve romove naginjes. Aosp ili stock ?

Nemamo knox, nemamo ni potrebe za triangle reset :) ni nista od toga.

Pitaj stogod bude trebalo, ima ekipe koja je flashoholicarski svaki dan tu :)

ja

0 0 hvala 1
13 godina
LG G2 tema

hvala puno momci, oboje ste mi puno pomogli :)

ma nije to komplicirano, imam iskustva s time samo na samsungu koji ima drugacije programe,al zapravo se sve svodi na isto :)

budem odmah sutra probao se malo pozabavit.

taj cloudy g2 3.0 je aosp ili stock rom?

na s2 sam vecinom koristio neat koji je bio stock rom. uparen sa dobrim kernelom dobivao sam odlicne rezultate.

aosp su bili bogatiji,ali sa uvijek losijom baterijom i kamerom. neznam kakvo je tu stanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Cloudy je stock rom, samo sa UI od G3.

AOSP ima lošiju kameru, ali bolju bateriju na LP. 

Također, neke fore sa stocka, Knock code i tako to nedostaju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
Ja koristim Validus 5.0.2. već par dana i jako sam zadovoljan. Izdrži 6-7h SOT-a, jako fluidan ROM te mi u kameri vise nema stekanja na losijoj svjetlosti. U biti sam jako zadovoljan.
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Imam jedan veliki problem.Probo sam flashat ovaj kitkat i vise se neda upalit automacki ode u twrp.I sad neznam sta da radim

http://www.droidviews.com/update-lg-g2-to-android-4-4-2-kitkat-without-losing-root/2/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kad si već u TWRP flashaj neki drugi, s XDA.

Problem s ovim je, što traži KK bootloader, a ti si pretpostavljam na JB.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Uspel sam,ovo je savršeno i btw kak mogu dobit kitkat.Taj kaj sam skinuo stock je 4.2.2 i sad neznam kak da stavim 4.4.2 bez roota

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 16:59 (jozagloza123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice