Kako instalirati Igo Primo na LG G2? Igo po defaultu traži vanjsku SD karticu za instalaciju, a ovaj mob je nema. Pomoć?
LG G2 tema
- poruka: 4.960
- |
- čitano: 1.074.037
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako instalirati Igo Primo na LG G2? Igo po defaultu traži vanjsku SD karticu za instalaciju, a ovaj mob je nema. Pomoć?
Ja ga najnormalnije instalirao, i sve radi....
Igo folder na internu memoriju, instaliraš apk, i treba raditi.
Jedni pricaju da ne ostaje garancija, drugi pricaju da ostaje. Treci da ne ostaje ali da nitko to ni ne gleda. Ima li netko sluzbenu informaciju?
Ovako svi mobilni uređaju koji su kupljeni od 1.7.2013 pa nadalje mogu se dekodirat kodom bez ikakvog straha od gubljenja garancije.
A sto se tice rootanja mobitel se moze rootat i neke stvari se mogu napravit tipa nezz obrisat koju app sta trosi memoriju il nesto slicno i u tom slucaju jamstvo se ne gubi!
Ali ako idete overclookat procesor onda naravno nemate pravo na jamstvo!
Ja ga najnormalnije instalirao, i sve radi....
Igo folder na internu memoriju, instaliraš apk, i treba raditi.
Izgleda da je u tvojem sys.txt filu podešena putanja na internu memoriju. Nisam siguran da li je to jedina datoteka koju bi trebalo promijeniti ili ima još nešto. Ako netko zna detalje, molim da mi pomogne.
Da li bi ti bio problem da mi kopiraš tu tvoju sys.txt datoteku ( u rutu foldera IGO na mobu) i pošalješ na mejl ( pošaljem ti ga na PP)?
Ljudi, moj savjet vam je jednostavno uzmite jamstveni list i procitajte ga. Nije vam dan figurativno. Cini mi se da tamo pise da se gubi garancija u slucaju otkljucavanja uređaja bez odobrenja operatera ili tako nesto, ali pise vam sve potanko i za rootanje i sve zivo.

Bas biser, ne sjetim se pogledat u jamstvo :-D..u jamstvu stoji da otkljucavanjem putem imei koda ako nije sluzbeno kod operatera gubis garanciju..kraj sapunice
Mislim kupiti lg g2 preko tia mob, pa me zanima jeli on onda otkljucan na sve mreze ili?
Ljudi, moj savjet vam je jednostavno uzmite jamstveni list i procitajte ga. Nije vam dan figurativno. Cini mi se da tamo pise da se gubi garancija u slucaju otkljucavanja uređaja bez odobrenja operatera ili tako nesto, ali pise vam sve potanko i za rootanje i sve zivo.
U načelu, sve što radite mobitelu a da nije predviđeno od strane proizvođača je gubitak garancije. U nekim slučajevima je to ok, ali u većini nema smisla jer to je kao da vam Dell proda laptop i kaže: - Je, možete sve ali ne smijete nikako koristiti Control Panel, a pogotovo ne smijete isključivati pojedine servise...
Mislim, WTF?
Smiješno je koliko su mobil-firme rigidne po tom pitanju. Sva sreća pa serviseri nisu tolika gamad i znaju prihvatiti rootan uređaj na servis. Naime, lako je saznati što je i zašto je otišlo, i što ima veze s korisnikom a što ne.
Što mislite koliko ce se ovaj mobitel zadrazati na trzistu?
trebam pomoc, znaci rootam mobitel i sad nikako da skuzim kako da stavim ovaj custom recovery :(
trebam pomoc, znaci rootam mobitel i sad nikako da skuzim kako da stavim ovaj custom recovery :(
Skineš AutoRec, instaliraš ga i onda samo pratiš ono šta ti piše na ekranu (al moraš imat rootan mob i bit na kitkatu).
Ovdje imaš temu na xda i link za skinut aplikaciju pa pročitaj malo prvi post jer tamo imaš sve objašnjeno.
Imas i ovdje na prvoj stranici :/
Dali je netko probao staviti Cyanogenmod 11 M8?
hitnooo trebam pomoc, probo sam ovaj auto rec i kad sam iskljucio mob samo su mi se gore neka bijela slova u lijevom kutu prokazala i nista viseee :( helppppp
Sta pise?
hitnooo trebam pomoc, probo sam ovaj auto rec i kad sam iskljucio mob samo su mi se gore neka bijela slova u lijevom kutu prokazala i nista viseee :( helppppp
Sta pise?
[870] Fastboot mobe started
[920] udc_start()
Sta pise?
[920] udc_start()
Koji si tocno autorec probao ? Ajd vidi kako se zove fajl..
Vidi jel mozes u download mode (vjerojatno ne)
Ako ne mozes onda javi pa ti sredim to.
--- Usput, zamolio bi drustvo da lajka moj fb page (da..fb..nisam od fb'a zanatlija ali eto malo da reklamiram)
MOJ FB PAGE - LG G2 - appovi itd.
Hvala puno :), ne volim gnjaviti tim stvarima ali eto ako netko osjeca da sam mu ikada pomogao neka samo klikne na lajk batn :)
Sta pise?
[920] udc_start()
Koji si tocno autorec probao ? Ajd vidi kako se zove fajl..
Vidi jel mozes u download mode (vjerojatno ne)
Ako ne mozes onda javi pa ti sredim to.
--- Usput, zamolio bi drustvo da lajka moj fb page (da..fb..nisam od fb'a zanatlija ali eto malo da reklamiram)
MOJ FB PAGE - LG G2 - appovi itd.
Hvala puno :), ne volim gnjaviti tim stvarima ali eto ako netko osjeca da sam mu ikada pomogao neka samo klikne na lajk batn :)
evo ovako se zove: D800_AutoRec.apk :/
E vidis. Treba se zvati d802_autorec
ti si at&t verziju skinuo.
Jel znas baratati command promptom ?
Ajd nabrzake instaliraj teamviewer
+ koja je verzija bila ? Ako ne znas -> http://lg-firmware-rom.com/ ukucaj ovdje imei pa vidi jel D ili F ili koja vec.
+ pa zar nisi vidio prvu stranicu ove teme ? Tu imas paket koji sadrzi i root i autorec preveden na naski, za nase verzije.
Ima tko problema sa sceenom na mobitelu, naime kad pritisnem ekran skroz uzduž desnog ruba mi se boja preljeva po ekranu.., i na ljevom rubu isto, ali ne tolko kolko i na desnom.!? Najbolje se primjeti na crnoj podlozi.
E vidis. Treba se zvati d802_autorec
ti si at&t verziju skinuo.
Jel znas baratati command promptom ?
Ajd nabrzake instaliraj teamviewer
+ koja je verzija bila ? Ako ne znas -> http://lg-firmware-rom.com/ ukucaj ovdje imei pa vidi jel D ili F ili koja vec.
+ pa zar nisi vidio prvu stranicu ove teme ? Tu imas paket koji sadrzi i root i autorec preveden na naski, za nase verzije.
pa radio sam nesto malo sa comand promptom al onak povrsno, evo napiso sam sad taj imei i skidam taj frimeware al neznam sta dalje.
btw sta je taj teamviewer
Koji skidas ? Koji pise ? B ? D ? F ?
Koji skidas ? Koji pise ? B ? D ? F ?
D80220F_00
Ok, ukratko - posaljem ti paket, raspakiras ga - pokrenes "pokreni_me".. Kad zavrsi ugasis mob (iskopcas kabl) --- drzis volume up i spojis na komp. Flashas firmware pomocu lgflashtool 2014 (posaljem link).
Postoji mogucnost da ce raditi ovako da ne moras dirati.
Ok, ukratko - posaljem ti paket, raspakiras ga - pokrenes "pokreni_me".. Kad zavrsi ugasis mob (iskopcas kabl) --- drzis volume up i spojis na komp. Flashas firmware pomocu lgflashtool 2014 (posaljem link).
Postoji mogucnost da ce raditi ovako da ne moras dirati.
moze, a kad ces to poslat?
Evo uploada se.
Jel mozes provjeriti kad spojis u takvom stanju na komp. Desni klik na my computer, properties, device manager. Pogledaj jel ima neki uredjaj bez drivera.
Evo uploada se.
Jel mozes provjeriti kad spojis u takvom stanju na komp. Desni klik na my computer, properties, device manager. Pogledaj jel ima neki uredjaj bez drivera.
Nakon toga bi trebao moci ili normalno bootati. Ako ne onda moras u download mode (sad bi trebao i u download mode moci uci).
pise mi usb transaction failed i jos nesto ispod, neznam sad sta da radim, al hvala ti na trudu :)
evo uspio sam hvala ti puno jos samo trebam ovo sa flashtoolom idem ga skinut :)