LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.074.288
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: LG G2 tema
Luc989 kaže...

Ovako, instalirao sam neku igru sa black marketa, i nakon pokretanja stoji ekran upaljen sa slikom igre preko cijeloga ekrana(virus?!), ne rade tipke home, back..nemogu ga ugasiti niti ništa..ima netko neku ideju osim čekanja da se baterija isprazni, a za to treba cijeli dan i više?

Stisni i drži Power tipku dok se ne ugasi (ne sjećam se dobro jer sekunde idu kao sati, ali pretpostavljam nekih 10-15 sekundi)......to mu dođe kao da si skinuo bateriju.

15 godina

Koji je klinac s tim g2 i led notifikacijom?!

Neki dan sam tu pitao za kolegu koji je uzeo u tcomu g2 on ne rade mu led noticikacije za whatsup, viber...itd. Čačko sam malo po netu i nekako sam uspio osposobiti preko factory reseta i gašenja google backupa. I radilo mu je 2 dana i sad mu je opet prestalo raditi. Wtf?

Jel imao to taj problem? Ja sam svoj uzeo u Vipu i nikakvih problema nema, radi ko urica.

BF Nick: Xtream_Switch
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ima li netko mozda problema sa Google Maps ?

Od kada mi se updatealo kada odem u setting-general-battery i stisnem sto mi trosi bat vec dva dana vidim da se google maps vrte a zgasio sam ih i stopirao

Edit: ponovo stopirao i upalilo se nakon nekog vremena

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 11:01 (INKOGNITO3).

0 0 hvala 0
10 godina
INKOGNITO3 kaže...

Ima li netko mozda problema sa Google Maps ?

Od kada mi se updatealo kada odem u setting-general-battery i stisnem sto mi trosi bat vec dva dana vidim da se google maps vrte a zgasio sam ih i stopirao

Edit: ponovo stopirao i upalilo se nakon nekog vremena

To je privremeno zatvaranje, do slijedećeg restarta.

A koliko ja vidim, a nemam LG-ev telefon da ti je gps uključen a google karte nisu.

isključi gps u postavkama ili na gornjoj traci ako to ima kao što samsung ima.

ako ne pomaže ni to, odi u postavke pa upravljanje aplikacijama nađi google maps i clear cashe, ako neće ni to onda u svim google servisima očisti cashe.

Ne znam gdje to točno stoji u LG-evim postavkama, ja pričam onak kak znam od samsunga

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Odinstalirao sam i ponovo instalirao sada je ok. Mislio sam da ce biti i dalje problem ali je sve ok za sada.

Usput izasao je Modern Combat 5 pa probajte ;)

0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Evo ponosni sam vlasnik G2 nekoliko sati!

Jedina mana po meni su slusalice! Ja ne volim slusalice one koje idu skroz u uho nego one obicne!

Imam slusalice od L9 one su super samo je mana sto nemaju za pojacat i smanjit posto su na ovom g2 fizicke tipke iza!

Pa me zanimaju jel postoje slusalice koje nejdu skroz u uho znaci one normalne i da imaju na sebi opciju za pojacavanje i smanjivanje!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mario777 kaže...

jel ta rootanja rade neki servisi ja se u to ne razumin

Nitko na forumu te ne bude hranio na žličicu. Daj si malo truda i pročitaj temu od početka.

Ili se sprijatelji s Googleom.

A poradi i na pismenosti i bit ćeš puno ozbiljnije shvaćen.

11 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...
Mario777 kaže...

jel ta rootanja rade neki servisi ja se u to ne razumin

Nitko na forumu te ne bude hranio na žličicu. Daj si malo truda i pročitaj temu od početka.

Ili se sprijatelji s Googleom.

A poradi i na pismenosti i bit ćeš puno ozbiljnije shvaćen.

slusaj majstore zelin kupit ovaj mob i zanima me iskustva drugih a moja pismenost i razumjevanje u mobitele nije tvoj problem

14 godina

Slusaj ti vamo majstore, posto se ne razumis u rootanje ne trebas ni znati sta je to onda. Kupi mobitel i ne kenjkaj prevec ovdje.

11 godina
neaktivan

samo me zanimalo es a ti tolko govno...svaka cast

12 godina
Mario777 kaže...

samo me zanimalo es a ti tolko govno...svaka cast

Stari moj upises u google trazilicu rootanje mobitela i za manje od 1 sekunde dobit ces rezultata i odgovora na stotine tisuca!

Daj si fakat malo truda!

Kresimir
13 godina
LG G2 tema

Pozdrav,

imam LG G2 32GB sa 4.4.2 ROMom (D80220C) i htio bi staviti CloudyG3 na njega.

Rootao sam ga sa TowelRootom pa ako mogu step by step upute za instalaciju recoverya. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2014 23:00 (markonezg).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
markonezg kaže...

Pozdrav,

Rootao sam ga sa TowelRootom pa ako mogu step by step upute za instalaciju recoverya. Hvala

Imaš na 1. stranici u 1. postu sve opisano.

16 godina
neaktivan

Dajte djeco, šta ste svi zaglumili neke (neurotične) face.

Trošite toliko redaka da se narugate nekome tko ne zna, a to isto vrijeme i prostor mogli ste iskoristiti da mu ukratko objasnite u čemu je stvar.

Pokažite malo dobre volje, budite prijatelji. 

Mario777@ Rootanje ti je otključavanje sistemskih funkcija mobitela, dakle omogućava ti da s njim učiniš nešto što su proizvođači mobitela/softvera htjeli sakriti od tebe. 

Koji put rootanje može biti jako korisno, kao npr. kada želiš ukloniti one reklame što ti se stalno vrte u pregledniku ili poisključivati nepotrebne servise i aplikacije koje ti troše memoriju i bateriju.

Neki put rootanje može biti i opasno, jer rootanje ti omogućava i da kasnije staviš softver kojim ćeš moći OC-ati (overklokati, dakle ubrzati takt procesora) mobitel, što može dovesti do problema u radu uređaja.

Dakle, najvažnije ti je da se upoznaš što s tim radiš i s posljedicama te mogućim kvarovima i gubitkom garancije. Najbolje ti je da počneš listati stranice koje govore o osnovama rootanja, ako te to zanima, i to za pojedini mobitel koji te zanima. Nešto više možeš saznati na stranicama XDA (samo upiši u tražilicu xda i mobitel koji te zanima) i ako dobro znaš engleski, počni proučavati. A ima i ovdje na Bug-u korisnih tema koje te mogu uvesti u svijet "otključavanja" mobitela. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 3:55 (Danyel).
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ko zeli da kupi ovaj model a zanima ga kakva je kamera evo prilike da se uveri.

Sve slike su na auto mod slikane,sa xdabbeb fixom :-) 

https://www.flickr.com/photos/119145808@N03/

1 0 hvala 1
13 godina
IMT539 kaže...
markonezg kaže...

Pozdrav,

Imaš na 1. stranici u 1. postu sve opisano.

Hvala, uspjelo je ;)

11 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Dajte djeco, šta ste svi zaglumili neke (neurotične) face.

Trošite toliko redaka da se narugate nekome tko ne zna, a to isto vrijeme i prostor mogli ste iskoristiti da mu ukratko objasnite u čemu je stvar.

Pokažite malo dobre volje, budite prijatelji. 

Mario777@ Rootanje ti je otključavanje sistemskih funkcija mobitela, dakle omogućava ti da s njim učiniš nešto što su proizvođači mobitela/softvera htjeli sakriti od tebe. 

Koji put rootanje može biti jako korisno, kao npr. kada želiš ukloniti one reklame što ti se stalno vrte u pregledniku ili poisključivati nepotrebne servise i aplikacije koje ti troše memoriju i bateriju.

Neki put rootanje može biti i opasno, jer rootanje ti omogućava i da kasnije staviš softver kojim ćeš moći OC-ati (overklokati, dakle ubrzati takt procesora) mobitel, što može dovesti do problema u radu uređaja.

Dakle, najvažnije ti je da se upoznaš što s tim radiš i s posljedicama te mogućim kvarovima i gubitkom garancije. Najbolje ti je da počneš listati stranice koje govore o osnovama rootanja, ako te to zanima, i to za pojedini mobitel koji te zanima. Nešto više možeš saznati na stranicama XDA (samo upiši u tražilicu xda i mobitel koji te zanima) i ako dobro znaš engleski, počni proučavati. A ima i ovdje na Bug-u korisnih tema koje te mogu uvesti u svijet "otključavanja" mobitela. 

fala san mi postaje jasnije vidit cu kakv ce bit sa ovi obicnimm :)

13 godina
LG G2 tema

Stavio sam Xdabbeb's Camera i snimao 10 min videa u 120 FPS i kada sam primio mob bio je vruć kao nikada niti jedan smartphone. Stoga pripazite ^^

Luc
Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Luc989 kaže...

Stavio sam Xdabbeb's Camera i snimao 10 min videa u 120 FPS i kada sam primio mob bio je vruć kao nikada niti jedan smartphone. Stoga pripazite ^^

Nisam mislio da je G2 sposoban isporuciti 120 frejmova. Tek sada vidim tu aplikaciju. ^^

17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jeli tko naručivao Spigen slim armor preko ove stranice. http://www.kappsa.com/

Dostava je iz njemačke dhl-om

ili mi je bolje naručit sa Ebay-a

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ispričavam se što ovako upadam u temu al planiram kupiti navedeni mobitel, samo me zanima ima li razlike u izradi između crne i bijele boje? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Ispričavam se što ovako upadam u temu al planiram kupiti navedeni mobitel, samo me zanima ima li razlike u izradi između crne i bijele boje? 

Izmedju crne, bijele i gold boje? xD

14 godina
neaktivan
LG G2 tema
Nekada Seffiano na ebayu košta manje od 50 kn sa free dostavom
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li otkljucavanjem preko ong koda ostaje garancija?

Mobitel mislim kupiti u tele2, a t-mobile sam.

0 0 hvala 0
16 godina
skyfall1 kaže...

Ostaje garancija i dalje.

14 godina
neaktivan
ARazer kaže...
Nekada Seffiano na ebayu košta manje od 50 kn sa free dostavom

A neko nema volje cekat mjesec dana da dođe. Ja sam je narucio jer sam je imao namjeru koristit, al sam uzeo G3

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 11:40 (Moby-Split).
11 godina
neaktivan
skrba kaže...
skyfall1 kaže...

Ostaje garancija i dalje.

Kako znaš?

14 godina

Jedni pricaju da ne ostaje garancija, drugi pricaju da ostaje. Treci da ne ostaje ali da nitko to ni ne gleda. Ima li netko sluzbenu informaciju?

14 godina
LG G2 tema

Mislim da brkate otključavanje i rootanje, kod otključavanja kodom garancija ostaje jer ne daje mogućnost prčkanja po OS-u, a kod rootanja vjerojatno ne ostaje.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice