pozz, imam jedno pitanje, jucer sam uzeo G2 i vjerojatno nemam srece jel sto mi se dogajdja, kada idem tipkat neciji broj brojevi mi uzasno kasne, dakle stinem 1 i on se pojavi nakon sec( probajte zamislit kad idem upisat broj od 9 znamenki na kaj to lici), scroolam po facebooku i isto se osjeti stekanje, cura ima takodjer g2 koji je uzela prije 3 tjedna i njen radi savrseno, provjeravao sam sve je isto, od verzije softwarea do svega ostalog. imam osjecaj da sam dobio neku ostrkljenu verziju i najrdje bi isao to reklamirat i trazit novi uređaj. jel mislim iskreno da sa ovime nije sve u redu. I da napomenem 2 puta sam radio factory reset i ista prica
LG G2 tema
- poruka: 4.960
- |
- čitano: 1.074.780
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ejjj
moze neko koji ima dugo ovaj mobitel rec jel ima kojih problema neki govore da tipkovnica nije nesto koje jos mane imaa??HVALA
ejjj
moze neko koji ima dugo ovaj mobitel rec jel ima kojih problema neki govore da tipkovnica nije nesto koje jos mane imaa??HVALA
Onaj kome ne valja tipkovnica na G2, tome onda vjerojatno ni jedna ne valja.....što se tiče ostalog, reći ću samo da me telefon i nakon 8 mjeseci korištenja i dalje oduševljava, pogotovo od kad je na njemu CloudyG3.
pozz, imam jedno pitanje, jucer sam uzeo G2 i vjerojatno nemam srece jel sto mi se dogajdja, kada idem tipkat neciji broj brojevi mi uzasno kasne, dakle stinem 1 i on se pojavi nakon sec( probajte zamislit kad idem upisat broj od 9 znamenki na kaj to lici), scroolam po facebooku i isto se osjeti stekanje, cura ima takodjer g2 koji je uzela prije 3 tjedna i njen radi savrseno, provjeravao sam sve je isto, od verzije softwarea do svega ostalog. imam osjecaj da sam dobio neku ostrkljenu verziju i najrdje bi isao to reklamirat i trazit novi uređaj. jel mislim iskreno da sa ovime nije sve u redu. I da napomenem 2 puta sam radio factory reset i ista prica
Najbolje reklamirati uredjaj
ejjj
Ako ti ne valja tipkovnica onda stavis drugu -od Google keyboard pa do Swiftkey.
Osobno meni jedino smeta sto kada su predmeti u pokretu ispadnu mutni kada slikam.
ejjj
Onaj kome ne valja tipkovnica na G2, tome onda vjerojatno ni jedna ne valja.....što se tiče ostalog, reći ću samo da me telefon i nakon 8 mjeseci korištenja i dalje oduševljava, pogotovo od kad je na njemu CloudyG3.
cek jos nisan dobia g2 sta je to cloudyG3
ejjj
cek jos nisan dobia g2 sta je to cloudyG3
cloudyG3 ti je Custom ROM baziran na orginal ROM-U od Lg G3-a
koja je razlika izmedu D801 D802 D803 i jos eke verzija koja je nejbolja
koja je najbolja po tebi bice vecina odi ima D802
koja je najbolja po tebi bice vecina odi ima D802
Sve su jednake, osim korejske F*** verzije, koja se razlikuje po tome što ima izmjenjivu bateriju i utor za micro-sd karticu.
Ovdje svi imaju D802, jer su ostali namjenjeni za ostala tržišta (Azija, SAD, Kanada, Brazil, etc.)
Imam G2 vec par mjeseci i htio bi isprobati neki custom ROM baziran na orginal ROM-u od Lg G3-a, ali me interesuje u slucaju da ga bude neki kvar i da ga moram dati na popravak u servis da li oni u servisu mogu otkriti da sam ja root-ao mobitel i stavljao custom ROM ako prije nego im predam mobitel vratim stock ROM na njega i evo odmah ako nije problem da predlozite koji je custom ROM baziran na G3 ROM-u najbolji trenutno?
A evo i ja imam G2 već par dana, i pomalo se pripremam za rootanje i ugradnju ROMa...
Više manje mi je sve jasno (ovo radim prvi put i nije mi baš sve jedno) ali ipak imam par pitanja (naravno, noob)
G2 je iz TELE 2, zaključan i dolazi sa KK 4.4.2 i D802b
- dali je potrebno/preporučljivo raditi upgrade sa D802b na D802d ili D802f (prije rootanja), i ako jest, na koji preporučate, jer vidim da se i nisu baš svi usrećili sa D802f
(možda je pitanje glupo jer ionako planiram ubaciti custom rom i kernel, pa se mislim dali u stvari kernel mijenja ovaj firmware ili je ipak firmwae nešto širi pojam)
- dali je za rootanje potrebna SIM kartica u uređaju ili je svejedno (koristim još stari mob i neda mi se cvikati karticu na micro prije nego to bude potrebno)
- dali je potrebno prethodno otključati MOB
- dali svi custom ROM automatski eleminiraju u postavkama traženje upgrade firmwarea ili je to potrebno ipak još jednom ručno napraviti (vidio sam po forumima puno muke
sa brickanim mobovima nakon što im se instalira upgrade firmwarea nakon ROOTa, ali sa stock ROM, pa pitam što je sa custom ROM)
- može li neka preporuka za kernel uz CloudyG3 ROM odnosno za kernel općenito ili je najbolje koristiti ono što se dobije uz ROM
I upravo dok ovo pišem vidim da me čeka još pitanja, odnosno htio sam preporućiti link sa genijalno jednostavnim objašnjenjem i uputstvima za ROOT i custom ROM : http://www.symbianize.com/showthread.php?t=1160796
ali vidim da se pojavio i KK baseband, koji nije obuhvaćen na prethodnom linku a pojavljuje se kod ClodyG3 1,2 ROM, a spominje se i na review-youtube baš kod Cloudy Pro II v 2.2.
Dali je i dalje ovaj KK baseband potrebno posebno flashati ili je već u ROMU (G3 ili Pro II)
Malo smotano, ali ipak molim za pomoć
p.s. nekad mi izgleda da je bilo jednostavnije diplomirati nego skužiti kako se roota i flasha
jel ta rootanja rade neki servisi ja se u to ne razumin
Lega mi danas uzeo g2 preko njuskala iz tcoma. I skontali smo da mu ne radi led notifikacija od whatsupa. Sve ostalo radi ali za whatsup ne radi. U opcijama je sve upaljeno no ne mogu skontati zašto ne radi. Ja imam g2 iz vipa već 2 tjedan i prezadovoljan sam.
Skonto sam da mu je zadnja verzija 20b no ne nudi mu ništa za ažuriranje. Meni je 20d gore odkako sam ga kupio. Jel se može preko kompa kako updateati?
Skini na komp LG Pc suite, prikopčaj ga (kod prvog uštekavanja obavezno stavi kvačicu i potvrdi na ekranu moba kaj te traži), i dalje budete znali...
A evo i ja imam G2 već par dana, i pomalo se pripremam za rootanje i ugradnju ROMa...
Više manje mi je sve jasno (ovo radim prvi put i nije mi baš sve jedno) ali ipak imam par pitanja (naravno, noob)
G2
- može li neka preporuka za kernel uz CloudyG3 ROM odnosno za kernel općenito ili je najbolje koristiti ono što se dobije uz ROM
I upravo dok ovo pišem vidim da me čeka još pitanja, odnosno htio sam preporućiti link sa genijalno jednostavnim objašnjenjem i uputstvima za ROOT i custom ROM : http://www.symbianize.com/showthread.php?t=1160796
ali vidim da se pojavio i KK baseband, koji nije obuhvaćen na prethodnom linku a pojavljuje se kod ClodyG3 1,2 ROM, a spominje se i na review-youtube baš kod Cloudy Pro II v 2.2.
Dali je i dalje ovaj KK baseband potrebno posebno flashati ili je već u ROMU (G3 ili Pro II)
Malo smotano, ali ipak molim za pomoć
p.s. nekad mi izgleda da je bilo jednostavnije diplomirati nego skužiti kako se roota i flasha
u prvom postu vec imamo i sto se tice rootanja i instaliranja custom recoverya :)
-rootanje - 3 sec
-instalacija recovery - 15 sec zbog potrebnih priprema
Pozdrav ekipo,
imam u planu kupit ovaj mobitel pa me zanima kamera!
Dali video zapisi imaju sumova?
I ako ga rootam znaci samo da mogu stavit applikaciju full version poweramp nista nebi brisao jel bi izgubio jamstvo?
Skoro svaki video zapis bude unisten noise canceling mikrofonima, tako da ono, imas na youtube milion snimaka, a ja i dalje ne kapiram zasto nisu ubacili opciju da se to iskljuci. Ako slikas nocu dosta je sporo, treba citava vecnost da napravi sliku, pad fps-a to verovatno znas, ali to moze da se resi root-om i ubacivanjem drugog moda za kameru (bez obzira na to video snimci su i dalje unisteni zbog mikrofona) a o video stabilizaciji ne zelim ni da govorim, kao da ne postoji, samo uporedi video snimak od sony z1 ili z2 iako ti telefoni nemaju hardversku stabilizaciju imaju softversku koja je mnogo bolja od G2. Ili uporedi nokiu lumiu 920, 925, 930 i pogledaj njihove opticke stabilizacije naspram G2 i sve ce ti biti jasno. Cisto moje iskustvo, propraceno sa jos milion njih koje mozes naci na youtube. Ali retko ko ce ti ovako odgovoriti jer naravno svako svoga konja hvali.
Pitanjce, ako koristimo već CloudyG3 1.2 rom, jel ima potrebe updejtat?
Pa i nema. Po meni nepotrebno. Svakako nemojte na cloudyPro instalirati.
Pa i nema. Po meni nepotrebno. Svakako nemojte na cloudyPro instalirati.
Nisam primjetio nikakvu razliku. I dalje čekam ovo, nije u ovom OTA koji je došao na G3.
Zanima me jel netko zna kako drugačije konfigurirati tipke na slušalicama, sada su defaultno postavljene na pojačavanje i stišavanje a ja želim da prebacujem pjesme. Tražio sam u opcijama i nisam ništa konkrentno našao.
Zanima me jel netko zna kako drugačije konfigurirati tipke na slušalicama, sada su defaultno postavljene na pojačavanje i stišavanje a ja želim da prebacujem pjesme. Tražio sam u opcijama i nisam ništa konkrentno našao.
Prebacuješ pjesme tako da stisneš dvaput srednju tipku za slijedeću pjesmu, tri puta za prethodnu.
ima li neka apk za g3 keyboard koja ne zahtjeva root ?
Prebacuješ pjesme tako da stisneš dvaput srednju tipku za slijedeću pjesmu, tri puta za prethodnu.
Mogli su to i bolje napraviti.
ima li neka apk za g3 keyboard koja ne zahtjeva root ?
Ne. Objasnio sam zasto ovo zahtijeva root. Samo zato sto kb app ovisi o 6(po novom 7) libova koji moraju ici u /system/vendor/lib
Jedino ako netko decompile napravi, dopusti drugu putanju libova...
Mogli su to i bolje napraviti.
Imaš na Google Playu appova s kojima možeš to konfigurirati kako god želiš.
Ovako, instalirao sam neku igru sa black marketa, i nakon pokretanja stoji ekran upaljen sa slikom igre preko cijeloga ekrana(virus?!), ne rade tipke home, back..nemogu ga ugasiti niti ništa..ima netko neku ideju osim čekanja da se baterija isprazni, a za to treba cijeli dan i više?