LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.079.702
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
agent_00klc kaže...

Evo i ja sam kupio mob prije tjedana dana. Pa me zanima sta mislite o bateriji kod mene.

Citam da vi imate preko 5h OST i preko 50h na jednom punjenju. Ja sam imao najvise 4h58min i 36h na jednom punjenju. Evo jedan screenshot od jucer. Sve je stock, nije rootan.

Ja sam zadovoljan pogotovo ako uzmem u obzir da sam dosao sa Gnex koji je jedva izdrzao 17h na bateriji sa 1h15min SOT.

PS kod mene jos nema updatea na 4.4. T-mobile

OST najvise ovisi o tome sto radis na njemu... Ako recimo puno gledas film,ili citas, OST ce biti lako prebacit preko 7-8h... Ako si pak vise tip od dopisivanja i zvanja, tada će podatkovni promet jesti bateriju, pa samim time će i OST bit manji... Meni je max 6h i nest sitno minuta, inace mi bude 4-5h jer cesto tipkam poruke i nakon tipkanja ugasim ekran... 

15 godina
LG G2 tema

Napokon!!

Kreće KitKat za hrvatski G2

Bilo je i vrijeme više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

:) Pa ali nema uopce nikakve razlike u nasem i francuskom recimo.

ja

0 0 hvala 0
15 godina

Jel ima kakve razlike od recimo onog što si ti postavio link za download i recimo za tele 2?

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kupio sam danas neko no name jeftino USB OTG kablo. Ustekam ga u telefon i onda sa druge strane ustekam svoj Kingston DataTraveler 4 GB USB stick, koji ima FAT32 sistem. Na telefonu se pojavi ona animacija sa "ustekanim USB stickom" (slicno kao kada ustekam slusalice), ali kao da se stick ne da mountati. Jednostavno ga ne vidim nigdje, ni u file exploreru, niti se pojavljuje u "Memorija" sekciji u Postavkama. Probao sam preko ovog kabla ustekati svoj USB gamepad i definitivno postoji signal, jer sam pomocu gamepada mogao odmah navigirati po sistemu. Moze li mi neko pomoci?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Koju bi masku preporucili za LG G2 da je cijena do 15-ak $ na ebay?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

KK + root! {#}  radi na mom D802 EUR XX (16 GB).....savršeno !!!

EDIT: skoro "savršeno", nekaj mi uzrokuje battery drain, neka od third party appova pretpostavljam, jer u safe modu radi normalno ???

EDIT 2: back to 4.2.2, čekam službeni update i root za KK...ono što sam primjetio u tih par sati korištenja je da je mob radio nekako uglađenije (smooth bi rekli vani), ne samo "sirovo" brz ko što je sada, knock on je još bolji, jedina zamjerka ide na račun auto brightness-a koji je na KK malo pretaman u mraku, bar za moj ukus, ali s druge strane to je dobitak za bateriju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 11:51 (Iwa1001).

1 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Jel vam se kad dogodi da preko noci jako padne baterija?

Nocas mi je od 23 do 4 sati pala 9%, tada sam se probudio i pogledao koliko je sat. Nakon toga od 4 do 6 je pala 1%. Ocito je nesto radilo u pozadini i vuklo bateriju, a nakon toga prestalo.

Nadam se da kad izađe Kitkat toga vise nece biti.

its summer in here...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Jel vam se kad dogodi da preko noci jako padne baterija?

Nocas mi je od 23 do 4 sati pala 9%, tada sam se probudio i pogledao koliko je sat. Nakon toga od 4 do 6 je pala 1%. Ocito je nesto radilo u pozadini i vuklo bateriju, a nakon toga prestalo.

Nadam se da kad izađe Kitkat toga vise nece biti.

Ocito imas instalirano nesto sto ti radiu pozadini, kad ne bi trebalo... Na svojem nemam takvih problema, eventualno ako mi uzme 1%,a najcesce ni to...

15 godina

Da budem malo pogledao sta radi.

its summer in here...
13 godina
LG G2 tema

Knock code

ja

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

stavio sam KK ali na svome G2 nemam knock code opciju.Moze li mi netko objasniti =) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

stavio sam KK ali na svome G2 nemam knock code opciju.Moze li mi netko objasniti =) 

Toga nema jos za sada na KK za G2

15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jos sam malo njuskao za kejsove (sta da radim kada ih volim zamjenit i tako to, a nije nista preskupo pa ih mogu zamjenit). {#}

Evo sta sam nasao za nas G2, a da je po meni vrijedno spomena (da imamo sve na jednom mjestu s time da neke nisam namjerno naveo (npr. QW koji provjereno steti displayu):

PureGear DualTek Extreme Shock Case 

PureGear Slim Shell

Incipio BRIG

Incipio DualPro

Diztronic Matte Back Black TPU Case

Body Glove DropSuit

Ballistic Aspira Series Case

Ballistic SG (Shell Gel) Series Case 

Case-Mate Tough Case

Otterbox Commuter Series Case

Poetic Invictus Hybrid Case

Speck CandyShell

Cruzerlite Bugdroid Circuit Case

Trenutno mi se cini da od ovih svih bi narucio prvi koji sam linkao u temi tj. PureGear DualTek Extreme Shock Case, a ako je jos netko zainteresiran za narudzbu neceka iz navedene trgovine neka mi sibne veceras ili najkasnije sutra PM jer si to moram naruciti.

Diztronic je odlican, ali se ne slaze bas najbolje s screen protectorima tj. zna ih dizati na rubovima.

Incipio BRIG je neki "univerzalni" case i navodno uredaj odlicno lezi u njemu i ne smeta screen protectorima, a opet dobijete koliku-toliku zastitu (po meni uistinu odlican kejs).

Incipio DualPro mi se cini ok, samo ne znam kako izgleda onaj drugi, plasticni dio koji ide na vanjski dio.

Body Glove su dosta nahvalili i navodno se radi o odlicnom case-u.

Nisam nista posebno nasao o ovome kojega bi ja sada arucio, ali cini mi se da pruza odlicnu zastitu, a nije toliko bulki kao neki (npr. Ballistic).

KK sam instalirao, ali imam mali problem s VIP i njihovim internetom (taj problem je bio prisutan i na 4.2).

Pored sebe drzim dva uredaja, oba na VIP-u, LG G2 i Sony Xperiu Z, dok se Xperia Z uredno spoji na VIP server i provjeri nadogradnje za operativni sustav, LG mi izbaci poruku da se ne moze spojit na server i da provjerim postavke mreze.

Kada je ukljucen Wlan, onda sve uredno provjeri, a u opcijama mi je naravno namjesetno da skida update kako god, bilo preko wlan-a, bilo preko VIP interneta.

Probao sam cak promjeniti nacin rada mreze, ali ni to ne pomaze (tocnije, ne znam sta sve nisam isprobao).

Kada nije na wlan-u, nekada na par sekundi zna izgubit mrezu tj. pukne internet veza (ne dugo, ali pukne).

Ovakve stvari su mi nove posto na t-mobile nisam imao ni slicne probleme.

Zvao sam SZK i sada cekam da se netko udostoji to provjerit i da mi jave sta je s time (sjecam se da je bolja polovica imala isti problem na Arc S-u i da su joj mailom poslali neke postavke i da je to na taj nacin rijeseno (ni ona se ne sjeca sta je bilo u pitanju, ali problem je bio isti)).

Zvao sam jucer SZK, zvao sam ih i danas te su mi rekli da moram sacekati da "dodem na red". OMG

E sada, zanima me bi li mi netko od vas htio poslati na PM ili na mail svoje mrezne postavke pa da vidim razlikuju li se slucajno u necemu postavke od mojih?

P.S.

Ako netko misli narucivat case, neka se javi sto prije pa da to narucim...sacekati cu do sutra pa narucujem. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Pitanje za vlasnike g2, zadnjih nekih 2god koristim galaxy s3 super zadovoljan i sad iman opciju da ga minjan za g2  uz nekih 100€ nadoplate...koliko je to isplativo, da li ce bit neke osjetne razlike u koristenju ako je neko vec od vas presa sa iste kombinacije i kakva su vam iskustva sa kamerom posto cesto slikajem pa mi je to relativno bitno.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa i ne trebaš mijenjat. S III nije loš mobitel nimalo. Ako baš imaš para da ti nije teško ispucat 100€ zamijeni, G2 je svakako bolji aparat.

Što se tiče kamere, nije nešto u low-light uvjetima, barem ne ova na 4.2.2 JB-u. Nisam flashao KK niti sam ga ima tako da nemogu govorit za to, ali s druge strane, u prirodnom osvjetljenju slike su savršene, kao i video recording.

Neznam, probaj sam sa sobom odvagnit.

14 godina
LG G2 tema

Dvoumim se izmedju SGS5 i LG G2 pa me zanima samo jedna stvar. Vidim da ste se raspucali screen protectorima i tim stvarima a ja ne volim jednostavno to imati na mobitelu pa me zanima dali mu je ekran toliko osjetljiv ili? Imao sam S1 i S3 i nisam imao problema sa grebanjem iako nisam nikad stavio SP. Iskreno nisam ni koristio neki skuplji SP pa ne znam kakve su kvalitete naspram onih obicnih po dolar dva koje sam kupio jednom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

SP je nepotreban ako paziš, al straznji case je poželjno uzet, al ne zbog ocuvanja, vec zbog katastrofalne izrade stražnjeg dijela, koji pucketa na samo malo jaci pritisak...

0 0 hvala 0
15 godina
mastermax kaže...

SP je nepotreban ako paziš, al straznji case je poželjno uzet, al ne zbog ocuvanja, vec zbog katastrofalne izrade stražnjeg dijela, koji pucketa na samo malo jaci pritisak...

Vidiš kod mog nema tog pucketanja. Osjetim malo uvijanja plastike na jači pritisak, ali ništa se ne čuje.

14 godina
LG G2 tema

Kod mene isto nema tog pucketanja, ni nakon 3 mjeseca nošenja po džepovima hlača...

1 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Kod mene nema pucketanja, danas stavio "spigen slim" i sp xtreme guard i spigen mi dize sp, tako da ne koristim sp.

Btw, samsung s2 dvije godine nosio u džepu i bez ijedne ogrebotine na ekranu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nema ni kod mene pucketanja plastike ni kod jaceg pritiska, ali svakako preporucam koristenje case-a i screen protectora posto ekipa kaze da je display na G2 poprilicno osjetljiv (ne zelim taj dio isprobavat).

Ovdje ima par dobrih preporuka:

Top 10 Best Screen Protectors for the LG G2

@ajeto007

Jesi stavio onaj novi XtremeGuard (suho postavljanje) ili onaj stari koji se na mokro postavlja?

Je li ti ostalo sta mjehurica zraka nakon postavljanja?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ako ste ikada vidjeli otvoren G2, mogli ste primjetiti da na sredini ima lufta između plasticnog poklopca i baterije... Ne radi se o jednom uređaju,vec su svi takvi,jer to je dizajnerska greška i svi su tako dizajnirani... 

0 0 hvala 1
15 godina
mastermax kaže...

Ako ste ikada vidjeli otvoren G2, mogli ste primjetiti da na sredini ima lufta između plasticnog poklopca i baterije... Ne radi se o jednom uređaju,vec su svi takvi,jer to je dizajnerska greška i svi su tako dizajnirani... 

Jest, al očito ne škripi svaki.

@ win32 - aj nabaci slike onog Spigena od 10$.

11 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...
mastermax kaže...

Ovisi što je za tebe škripanje?... Uglavnom plastika pucketa kad se savija,a na sredini stražnje strane ima dovoljno lufta da se plastika savije, dakle ako na tom mjestu pritisneš plastiku, ona ce se savijati i pritom pucketati... Nije jedan LG G2 nista drugaciji od drugog, i ne koristi se druga vrsta polikarbonata... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 15:23 (mastermax).
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Moj se skoro opće ne čuje, osim ako baš jako stisnem, šta u normalnom korištenju sigurno neću..dok se na G2 od cure čuje to škripanje već prilikom laganog stiskanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Stavio novi-suho postavljanje, mjehurići uz malo truda nestali, ali kada sam ga stavljao u slim armor case nadigne mi sp, i tako 2 puta, te sam nakon toga odustao od sp.

13 godina
neaktivan
mastermax kaže...
LogicusMPS kaže...
mastermax kaže...

Ovisi što je za tebe škripanje?... Uglavnom plastika pucketa kad se savija,a na sredini stražnje strane ima dovoljno lufta da se plastika savije, dakle ako na tom mjestu pritisneš plastiku, ona ce se savijati i pritom pucketati... Nije jedan LG G2 nista drugaciji od drugog, i ne koristi se druga vrsta polikarbonata... 

probao i neskripi jednostavno je to samo tebi :) 

Pero
15 godina
mastermax kaže...
LogicusMPS kaže...
mastermax kaže...

Kralju kažem ti, meni se savija na pritisak malo, al se ne čuje ni škripanje ni pucketanje ni nikakav drugi zvuk.

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice