LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.081.756
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
LG G2 tema

Sony nikad nihe znao posteni mobitel napraviti.

2 2 hvala 0
17 godina
Re: LG G2 tema

Škripi, i izluđuje me to...

čak razmišljam mob zamjeniti za xperiu z1 samo iz tog razloga

Meni nije jasna samo jedna stvar. Zašto mobitel savijate? {#} Jel uređaj škripi prilikom normalne upotrebe? Jer savijanje G2 nije normalna upotreba, niti je za to namjenjen...

13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Toxx kaže...
amb19 kaže...

Dali i vama mob škripi kad ga malo savijate?

Pazi samo da ti se Z1 ne savine {#}

Hahahahahaha

Dakle ništa ni od Z1, a ništa, čekat G3 i ndati se da će imati kvalitetnije kućište :D

13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Meni nije jasna samo jedna stvar. Zašto mobitel savijate? {#} Jel uređaj škripi prilikom normalne upotrebe? Jer savijanje G2 nije normalna upotreba, niti je za to namjenjen...

Pa nije da ga nužno savijam, nego kad ga malo bolje uhvatim škripi tu i tamo, najviše škripi kad mu čistiš ekran tako da ga trljaš od rukav majice...

Imao sam prije Note2 koji je tu i tamo zaškripio ali u rekao bih dosta manjoj mjeri, te  Lg 4X koji nije uopće škripio. 

17 godina
LG G2 tema

A jbg. svaka plastika će ti malo zaškripiti. Ako ti to toliko smeta onda uzmi metalni uređaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
lllnuclearlll kaže...

Meni nije jasna samo jedna stvar. Zašto mobitel savijate?  {#} Jel uređaj škripi prilikom normalne upotrebe? Jer savijanje G2 nije normalna upotreba, niti je za to namjenjen...

:) tko hoce savijen - ima lg flex :)

ja
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Pitanje za vlasnike G2.

Jel zaflekate staklo kamere kad stišćete te gumbiće iza? I dali bi vam ipak bilo draže sad nakon dužeg korištenja da su te tipke na standardnim mjestima?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 13:58 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam se totalno naviknuo na gumbiće sa zadnje strane, pa sad na svim telefonima ih tražim sa zadnje strane, a o "knock on"-u da ne pričam, kuckam po svim ekranima koji mi dođu u ruke! :)

17 godina
LG G2 tema

ja sam se navikao da dugmicima prilazim od dole. i onda kad napipam power button lako se orjentisati.

tako da nikad ni ne dodirnem kameru.

a knock on mi je bas predobar i vec mi je usao pod kozu.. neki dan sam uhvatio sebe kako kuckam po tabletu da se upali... stvarno super stvar..

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Neke 4k snimke, samo za vlasnike s800 uredjaja. (Kao sto je nas g2)

OVDJE 

ja

1 0 hvala 0
17 godina
bender_007 kaže...

Neke 4k snimke, samo za vlasnike s800 uredjaja. (Kao sto je nas g2)

OVDJE 

Isprobao na 1080p monitoru... Fenomenalna snimka (makar ju ne mogu ni vidjet u pravom svijetlu) {#}

13 godina
LG G2 tema

Takodjer i ovo http://box.houkouonchi.jp/4k/

skidam ovaj od 4 giga rekreativno :)

Na mobu predivno izgleda. Na full hd ekranu vjerojatno bolje (bolje nego kakav full hd film mrvicu sigurno)

Jel netko probao na htc one i slicnima pokrenuti ? Steka ko ludo :)

ja

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Je li kome dosao kuci onaj LG Quick Window ili su ga dobili samo oni koji su osobno otisli po njega?

Rekli su da ce stici kroz 10-ak dana, a sada je proslo skoro tri tjedna i nista. LOL

surfacena kaže...

Jesi mozda kupio taj armor? Cini mi se ok pa ga mozda piknem posto nikako ne bi uzimao one ogromne armore i caseova koji poprilicno povecaju masu i velicinu uredaja.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 13:16 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Hm, uputi ti njima email pa pitaj sta se dogadja.

Moguce da salju u tvoj "lokalni" tele2 pa da dodjes po njega ?

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Hm, uputi ti njima email pa pitaj sta se dogadja.

Moguce da salju u tvoj "lokalni" tele2 pa da dodjes po njega ?

Poslao vec par mailova i poruka na Facebook, ali nista. 

Cak sam lijepo rekao da cu platiti bilo koji oblik dostave ili kako god vec to ide, ali nista.

Nisam uredaj kupio u Tele2.

Pazi, jos su javili da mi je kao rezervirana crna maska i da ce se javiti kroz 10-ak dana, a sada je od toga maila proslo skoro tri tjedna. {#}

Malo ne ozbiljno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 13:54 (win32).
15 godina

Brate nisu se ni meni još javili, nemoš virovat. Otprilike smo u dva dana poslali mailove.

13 godina
LG G2 tema

Hm, svakako im to o neozbiljnosti napisi i na FB. Pa ce se pokrenuti malo.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
bender_007 kaže...

Hm, svakako im to o neozbiljnosti napisi i na FB. Pa ce se pokrenuti malo.

Neće, odi na njihovu stranicu i pogledaj koliko kritika imaju. Treba doći do Tele2 centra.

15 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...

Brate nisu se ni meni još javili, nemoš virovat. Otprilike smo u dva dana poslali mailove.

Evo meni se danas javili i na FB i na mail te rekli da nisu jos imali dostavu prema meni te da se kao strpim jos malo (tri tjedna im je trebalo za to, uzas).

Sve stima da ocekujem besplatnu dostavu, ali je bezveze jer sam rekao da cu platiti osobno bilo koji oblik dostave.

Nemam pojma koji im je oblik dostave (moguce da uistinu ides u Tele2 po cover, makar ja nisam tamo uzeo uredaj no meni je svejedno samo neka se dogovore i posalju), ali ocito cu danas-sutra morati naruciti drugi cover pa cu onda mirnije cekati ovaj...meni je sve to bezveze jer da sam znao koliko cu cekati, uredno bi sve platio i da sam narucivao cover iz vana vec bi mi stigao.

No ajde, bas me zanima koliko je to jos "malo" kako su naveli u mailu.

Edit:

Danas narucujem ovaj case pa javim kakav je kada dode (jedino ako u meduvremenu ne nadem nesto sto mi izgleda ljepse, a da je slim):

http://dx-box.com/sgp-lg-g2-case-slim-armor.html

Malo mi je cudna cijena tj. na toj stranici je nekako prejeftin posto na Spigen official site-u stoji duplo veca cijena.

Sluzbene stranice (24.99$, 19.99£):

http://www.spigen.com/lg-g2-case-slim-armor.html

http://www.spigen.co.uk/lg-g2-case-slim-armor.html#.UukPv-GTlgk

Ok mi se cine i ova dva case-a:

http://www.wirelessground.com/body-glove-lg-g2-dropsuit-case-black.html

http://www.wirelessground.com/incipio-lg-g2-dualpro-case-black.html

P.S.

Vidim da se navodi kako na Quick Window-u moze doci do grebanja displaya?

Tu info sam dobio na PCE forumu i danas sam malo googlao te se izgleda to navodno pokazalo tocnim:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445335&page=2

http://forums.androidcentral.com/lg-g2/318902-quick-window-case-scratching-screens.html

E sada, jedino sta bi se isplatilo je uzeti npr. ZAGG ili neki bolji screen protector pa neka grebe njega, ali malo me ovo razocaralo. 

Ne znam kako mogu dopustit da im sluzbeni case tako osteti uredaj (+ poprilicno skupi case).

Quick Window - osteceni display Quick Window - osteceni display
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 15:44 (win32).
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Taj slimarmor je vijerovatno kopija cim je takva cijena.vidit ces kad dodje kako ce biti pakiran.

Tako je bilo meni sa s4 ali case je sasvim ok.

A sto se tice prozorcica to je stvarno minus ja koristim od nillkina koji nema metalne rubove i case je odlicam ima magnet za zatvaranje i cijena je pristupacna.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pajopu kaže...

Taj slimarmor je vijerovatno kopija cim je takva cijena.vidit ces kad dodje kako ce biti pakiran.

Tako je bilo meni sa s4 ali case je sasvim ok.

A sto se tice prozorcica to je stvarno minus ja koristim od nillkina koji nema metalne rubove i case je odlicam ima magnet za zatvaranje i cijena je pristupacna.

Da, vidio sam taj Nillkin i dobar je.

Na istoj stranici gdje sam vidio taj navodno fake armor, imaju i Nillkin, ali moguce da je i on fake:

http://dx-box.com/nillkin-fresh-series-pu-leather-case-for-lg-g2-d802.html

Nego, narucio sam XtremeGuard screen protectore (full body) za G2 i Xperiu Z te me s popustom izaslo 2.20$ za oba uredaja.

Ako nekoga zanima, kupon za popust je 90off2 te morate uzeti bar dva komada da dobijete popust (inace je jedan 10.99$ za full body dok su dva s popustom 2.20$).

Prije sam koristio ZAGG protectore (osobno sam bio prezadovoljan s istima), ali ovi navedeni XtremeGuard su navodno ok (nisam ih koristio do sada pa ne mogu nista reci iz prve ruke) i jako jeftini pa cu ih uzeti tek neka se nadu s obzirom na akciju (ako nece valjati jednostavno ih bacim u smece i necu se nesto posebno uzrujavat s obzirom na cijenu).

Lako narucim ZAGG ako nece valjati.

Sto se tice navedenog armora, ipak cu uzeti original, razlika je u 10$ i ipak taj armor drzi poprilicno skup uredaj da bi stedio na par $$$.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 13:37 (win32).
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Rekao bi da nije fake jer tako nesto sam ja svoj platio i doso je u originalnom nillkin pakiranju.

Dok slimarmor je dosao u obicnoj kuti.

Dali ima neku case da pokriva tipke za volume i power?

I da salju za hr.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
win32 kaže...

Prije sam koristio ZAGG protectore (osobno sam bio prezadovoljan s istima), ali ovi navedeni XtremeGuard su navodno ok (nisam ih koristio do sada pa ne mogu nista reci iz prve ruke) i jako jeftini pa cu ih uzeti tek neka se nadu s obzirom na akciju (ako nece valjati jednostavno ih bacim u smece i necu se nesto posebno uzrujavat s obzirom na cijenu).

Lako narucim ZAGG ako nece valjati.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023277

14 godina
LG G2 tema

Evo, meni je danas stigao ovaj case i moram reći da sam oduševljen!

Case izgleda poput pravog oklopa, otvori na njemu su savršeno centrirani i fit je 100%...crni dio je napravljen od prave gume dok je bijeli dio od plastike. Na donjoj strani ima gumena vratašca koja zatvaraju USB otvor i čini mi se ko praktična stvar protiv nakupljana prašine i mucica iz džepova. Na gornjoj strani guma dođe skroz do ruba ekrana, što je meni osobno skroz cool.

Nekima se možda neće dopasti što mob s ovim oklopom dobiva dosta na debljini ali daje najveću moguću zaštitu koju sam do sada vidio.

Sve u svemu, telefon sad izgleda ko neki ultra vojnički gadget, spreman za lansiranje projektila na terenu i totalno je drugačiji od drugih, poput pravog ratnika! {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda je ok, pogotovo ako uzmem u obzir popust od 90%. {#}

Javim kakav je kada stigne.

Makar cudno mi je sto ljudi kazu za ZAGG posto je meni bio odlican i ne mogu reci bas niti jednu negativnu stvar za njega, jedino sto nisam stavljao full body vec samo na display te je prezivio bez ikakvih ostecenja u uistinu ekstremnim uvjetima (najbolji dokaz je sam iPhone na kojem sam ga imao posto je bio bez crtice na displayu kada sam ga prodavao). {#}

Kako god, ovaj XtremeGuard je s obzirom na popust bio odlicna kupovina (inace kupon za popust jos vazi pa ako netko misli kupovati taj isti screen protector, bolje neka to napravi sto prije jer za 2,20$ za full body x 2 ne moze pogrijesit {#}).

Sto se tice onog SGP slim armora, kaze prodavac da je original + koliko vidim imaju zanimljivu politiku pa se mozda isplati riskirat:

"We spend most time to think about how to make transactions more and more smoothly. It is believed that people are basically good. In order to save the time and cost involved in replacing wrong or broken items, we announce an excellent new offer: Now our customers only need to take a photo to show the evidence and we will immediately ship correct replacements!"

Jedina stvar koju ne znam je odgovara li ta verzija case-a za nase G2 posto dok sam narucivao screen protector bilo je dvije verzije protectora tj za "verizon" te druga izvedba za "AT&T, Sprint, T-Mobile" pa ne znam ima li to bilo kakve veze kod kupovine case-a i u cemu je uopce razlika?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 13:05 (win32).
15 godina
neaktivan
Na mobu sam pa ne mogu editirati post.

Danas sam naime narucio onaj SPG slim armor, s dostavom me izasao malo vise od 12 $.

Citam da G2 u Koreji ima normalan poklopac baterije i utor za SD karticu.
Jesu to samo glasine ili...?

Sto se tice onih razlika oko caseova, Verizon verzija G2 je malo veca.

Jos jedna stvar, jeste primjetili na nekim case-ovima kako kod bljeskalice ima jos jedna rupa?
Navodno se radi o prorezu za mic?
On je kod nas gdje? S donje strane ili...?

Cudno mi je da se toliko razlikuju verzije G2.

P. S.

Mozda ce jedan G2 kod mene biti visak pa ako nekome treba. ;)
14 godina
win32 kaže...
Citam da G2 u Koreji ima normalan poklopac baterije i utor za SD karticu.
Jesu to samo glasine ili...?

Da, korejski model ima poklopac baterije, utor za SD kartice i ako se ne varam antenu za tv {#}. Ali je zato baterija manja, "samo" 2610mah i uredaj je malo deblji. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
14 godina
LG G2 tema

Pokušavam naručiti case za G2:

http://www.amazon.co.uk/Cruzerlite-Bugdroid-Circuit-Case-LG/dp/B00FEITC02/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1391245977&sr=8-7&keywords=Cruzerlite+Bugdroid+Circuit+Case+for+LG+G2

I kaže da ne šalje u HR, na američkom amazonu isto.

Ima netko da je uspio kupiti neki case preko amazona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 18:21 (LogicusMPS).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice