LG G2 tema
- poruka: 4.960
- |
- čitano: 1.025.692
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Amo preporuke i savjeti. Gdje nabaviti bijeli G2 sa garancijom od 32 GB? Dao bi i 3200 za njega (za 2800 imam novi 16GB dostupan sutra) koliko mi je dobar...
A ti nisi slusao kad smo mi molili: "echoone, nemoj prodavati mob, uzmi jos jedan da imas 2" :)
Najbolja opcija i mislim da nema bolje, ali se mora u Austriju po njega.
RAzmisljam prodati Htc One i kupiti ovo cudo, iskreno samo zbog velicine ekrana i baterije. No brine me jedna sitnica, citao sam da skoro ko s4 ili s3 ima nepotrebnog zastajkivanja(stutter)
Iskreno nakon s2 i s3 sam postao alergican na bilo kakav stutter, pa i onaj od milisekundu. Jednostavno ne zelim prijeci sa One-a jer je to prvi android koji sam koristio, a da nema ni sekunde laga ili stuttera, pa me zanima kod vas dali je istina da ima trzanja?
Kod mene niti milisekunde....jučer sam spojio hdd na njega, pokrenuo mkv od 11 GB (full HD, DTS) i vrti mali ko veliki....
Onda bi ga mogao uzeti, nije da je ONE los mobitel, dapace, ali jednostavno je ugodnije raditi na vecem ekranu.
Nemoj uzimati nista dok ne isprobas. Koliko god nama bio super itd..bitno je sta ti mislis.
Znaci ili u neki tcentar ili kod kolege isprobaj.
Da li su svi dobili uz telefon ovaj orginal cover http://www.lg.com/us/cell-phone-accessories/lg-CCF-240V-White-quickwindow-folio-case
Ili je to samo Tele 2 davao kao poklon?
Da li su svi dobili uz telefon ovaj orginal cover http://www.lg.com/us/cell-phone-accessories/lg-CCF-240V-White-quickwindow-folio-case
Ili je to samo Tele 2 davao kao poklon?
Samo tele2. Ja u vipu nisam dobio..
Ja sam naručio preko webshopa....kad sam otvorio paket baš sam se iznenadiojoš sam počeo razbijat glavu koju masku uzet..mogu reči da je cover izvrstan
Kod kupovine sam se dvoumio izmedu njega i S4, ali nakon kratkog druzenja s S4 ipak sam uzeo onaj koji mi je bolji, a to je bez sumnje G2.
Isti dan sam kupio i Xperiu Z pa ako nekoga zanima usporedba mogu linkat na temu od PCE foruma gdje sam realno usporedio ta dva modela posto oba uredaja koristim (Z koristi vise bolja polovica, ali dosta sam se druzio s njim i znam sve prednosti i nedostatke).
Imao sam do sada dosta uredaja no G2 mi je daleko najbolji uredaj kojega sam koristio u zadnje vrijeme.
Najvise me fascinira baterija, nevjerojatno koliko dura na jednom punjenju, a mob se bogme dosta koristi.
Za toliko trajanje baterije je vjerojatno zasluzan i odlican display koji se za razliku od ostalih uredaja koje imam pokazao kao najmanji potrosac (ne znam je li neki bug u pitanju ili nesto slicno tome, ali kada gledam na potrosnju baterije pokazuje mi da je display najmanji potrosac).
Kako god bilo i tko god bio "krivac" za ovako dobru bateriju, doslovno mu se klanjam posto je napravio savrsen posao i nisam jos vidio tako dobru bateriju na smartphone-u (a spadam medu one koji su koristili ovakve uredaje jos od Palma).
Kod kuce imam Samsung S+, Sony Arc S (jedan od IMHO zescih failova od strane Sony-a), LG G2 te Xperiu Z i G2 ima toliko bolju bateriju od navedenih uredaja da se to uopce ne moze usporedivat.
Kratko sam koristio S4, ali G2 je jednostavno bolji uredaj (bar meni) te je to razlog sto sam ga i kupio na kraju.
Samsung S+ i Arc S vise ne mislim koristit pa ce ici u oglasnik cim prije posto mi ionako samo stoje kod kuce.
Zanima me samo jedna stvar, a to je li netko od vas nasao neki dobar cover za G2 koji bi bio slican onom coveru od LG-a?
Htio sam kupiti njihov original cover, ali iskreno ne izgleda mi bas ok napravljen (mozda se varam pa bi cijenio ako netko baci par rijeci o tom LG coveru ako ga koristi).
Ono sto mi je vazno kod covera je da je tanak i da ne povecava velicinu i masu uredaju kao npr. oni silikonski coveri, znaci trazim nesto kao ono od LG-a, ali da je malo bolje izvedeno.
win 32,imam orginal flip cover od lg-a i mogu ti ga toplo preporučiti...cover je odličan,odlična kvaliteta uređaja...i što je najbolje toliko prijanja uz mob da se ni neskuži da je okružen maskom...ako ti nije bed dati oko 270kn uzmi,nečeš požalit,ja sam je dobio kao poklon kad sam uzeo mob u tele 2
ja nisam mogao vjerovat,idem jučer stavit punit baterija bila na 9% i da vidim koliko je na bateriji kad ono 41h i to sam dosta zvao,viber,whatspp,sms,3g,wi-fi...
Mogu se kladit da će u S5 nagurat 3200 mAh...
Inače ja bi pristao i na kompromis da su uređaji malo deblji kao prije 2 godine, a da je baterija 4000+ mAh, al ovaj LG stvarno ubija. Nadam se samo da će ići naprijed s tim, a ne zahebati uređaje poput Nexusa 5.
Navodno baterija tek postane najsnažnija kad se napravi negdje oko 100 punjenja do kraja
Istina, osobno se konstantno zbunjujem koliko baterija traje na G2.
Xperia Z mi dura u prosjeku dan i pol maksimalno (Arc S i S+ obavezno svaku vecer su isli na punjac), sto znaci da bi je svaku vecer trebao stavljati na punjac, dok s G2 to nikako nije slucaj (osobno ni sam ne bi vjerovao da na nekom smartphone-u toliko dura baterija da ga sam ne posjedujem).
Evo sada gledam i na bateriji je 76 sati i 36 minuta te je jos na 22% (uzmimo u obzir da je na mobu stalno ukljucen Wlan, dosta se koristi WhatsApp, koristim aplikacije kao npr. AppyGamer, Flipboard...Youtube, web...sync je takoder stalno ukljucen i sve se redovito azurira).
Osobno mislim da je za sve "kriv" display (naravno uz odlicnu bateriju), potrosnja displaya na 60% osvjetljenosti je 4% (za kratku usporedbu, na Samsungu S+ je potrosnja 4'' displaya 22% i to uz istu razinu osvjetljenosti).
Na 5'' Sony Xperia Z i na 60% osvjetljenosti je potrosnja baterije na display 39% (velika razlika u odnosu na veci display kod LG-a i njegovih 4% (makar mi je iskreno cudna tako mala potrosnja, mozda je rijec o nekom bugu, ali eto baterija dura pun kufer pa o cemu god da se radi ne bunim se)).
win 32,imam orginal flip cover od lg-a i mogu ti ga toplo preporučiti...cover je odličan,odlična kvaliteta uređaja...i što je najbolje toliko prijanja uz mob da se ni neskuži da je okružen maskom...ako ti nije bed dati oko 270kn uzmi,nečeš požalit,ja sam je dobio kao poklon kad sam uzeo mob u tele 2
Hvala ti puno na info.
Ako je cover toliko dobar onda mi se ne isplati traziti nikakve alternative te cu uzeti taj original LG.
Reci mi samo povecava li dosta masu uredaju?
Brine me jos jedna stvar, a to je sto na coveru ne postoji nikakav magnet ili nesto sl. sto ce drzati cover zatvorenim pa mozes li mi reci otvara li se bezveze cover ili se to nekako drzi pod kontrolom?
Istina, osobno se konstantno zbunjujem koliko baterija traje na G2.
Xperia Z mi dura u prosjeku dan i pol maksimalno (Arc S i S+ obavezno svaku vecer su isli na punjac), sto znaci da bi je svaku vecer trebao stavljati na punjac, dok s G2 to nikako nije slucaj (osobno ni sam ne bi vjerovao da na nekom smartphone-u toliko dura baterija da ga sam ne posjedujem).
Evo sada gledam i na bateriji je 76 sati i 36 minuta te je jos na 22% (uzmimo u obzir da je na mobu stalno ukljucen Wlan, dosta se koristi WhatsApp, koristim aplikacije kao npr. AppyGamer, Flipboard...Youtube, web...sync je takoder stalno ukljucen i sve se redovito azurira).
Osobno mislim da je za sve "kriv" display (naravno uz odlicnu bateriju), potrosnja displaya na 60% osvjetljenosti je 4% (za kratku usporedbu, na Samsungu S+ je potrosnja 4'' displaya 22% i to uz istu razinu osvjetljenosti).
Na 5'' Sony Xperia Z i na 60% osvjetljenosti je potrosnja baterije na display 39% (velika razlika u odnosu na veci display kod LG-a i njegovih 4% (makar mi je iskreno cudna tako mala potrosnja, mozda je rijec o nekom bugu, ali eto baterija dura pun kufer pa o cemu god da se radi ne bunim se)).
Koliki ti je SOT bio u tom trenutku kad si ove informacije napisao? 4% mi je izuzetno premalo za ekran jer radi se o najobičnijem LCDu kakav imaju i svi ostali...
Koliki ti je SOT bio u tom trenutku kad si ove informacije napisao? 4% mi je izuzetno premalo za ekran jer radi se o najobičnijem LCDu kakav imaju i svi ostali...
Sta znaci "SOT"?
Ne znam, ali znam samo da mi je potrosnja displaya od prvoga dana na samom dnu potrosnje (bas zato sam i rekao da se mozda radi o nekom bugu posto mi je potrosnja displaya veca cak i na 4'' uredaju i to daleko veca).
Definitivno se slazem da je 4% malo (moze jos netko od ekipe koja takoder ima G2 javiti sta kod njih pise o potrosnji baterije na display?).
Sta znaci "SOT"?
Ne znam, ali znam samo da mi je potrosnja displaya od prvoga dana na samom dnu potrosnje (bas zato sam i rekao da se mozda radi o nekom bugu posto mi je potrosnja displaya veca cak i na 4'' uredaju i to daleko veca).
Definitivno se slazem da je 4% malo (moze jos netko od ekipe koja takoder ima G2 javiti sta kod njih pise o potrosnji baterije na display?).
Screen on time. Vrijeme koliko ti je ekran bio ukljucen. I meni se cini da je to neki bug jer je na svim uredajima ekran obicno pri vrhu a ovo nije nikakav posebni ekran.
Screen on time. Vrijeme koliko ti je ekran bio ukljucen. I meni se cini da je to neki bug jer je na svim uredajima ekran obicno pri vrhu a ovo nije nikakav posebni ekran.
Moguće je ak ne koristi ekran
S800 je ujedno i odlican powersaver :)
Takodjer, pogledati ove linkove
+
Moguće je ak ne koristi ekran
Moras bit budala da imas takav mob i ne koristis ekran