zanimaju me haf modeli. navedene sam vec gledao. zanima me kad ce sledeca tura da izadje posto mi treba drugo kuciste.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za te pare nije lose ! Dolazi s 1 x 120mm prednjim ventom , podrzava do max. 3 venta ( straznji + bocni ) , podrzava grafe do max. 270mm duljine , zadovoljavajuce dimenzije , cak ima i USB 3.0 !
To ne mozes znat, kad bi je najavili ljudi bi prestali kupovat starije modele i cekali nove,sta bi lose utjecalo na njih.
Niti znam kakvi ce biti novi modeli , a jos bolje neznam kad ce izaci !
pozz!! zanima me koje uzet kuciste do 400-450 kn!! HVALA!!
Ako mozes , protgni se do Fractal Design Core 3000 !
al neko kuciste iz linksa il hg spota... HVALA!!!
Imas tog Fractala i u HG Spotu ! Kaj se tice Linksa idi na Coolermaster Centurion 5 II !
pozdrav, moze preporuka kucista za cca max 450 kn
ima li tko kakvih iskustava s ovim
Chassis SILVERSTONE Precision PS05B Midi Tower > http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=SST-PS05B
ili da malo potegnem do fractal designa 3000? iako je vec pomalo zastarjelo (nema usb 3.0)
fala
Taj Silverstone dolazi samo s jednim 120mm ventom sto je ocajno ! Ja bih se rađe protegnuo do provjerenog Fractala 3000 !
Danas sam bio u linksa i vidio uživo coolermaster silencio 650. Moram priznat da sam ugodno iznenađen, puno je ljepši nego na slikama. Izuzetno kvalitetno i solidno je napravljen te mi se izolacija cini izrvsna. Prednja vratašca su prilično teška i kad ih se zatvara imate osjecaj da zatvarate drveni ormarić. Sve u svemu odlican konkurent fractal define-u r4 kojeg jos nema kod nas :)
Danas sam bio u linksa i vidio uživo coolermaster silencio 650. Moram priznat da sam ugodno iznenađen, puno je ljepši nego na slikama. Izuzetno kvalitetno i solidno je napravljen te mi se izolacija cini izrvsna. Prednja vratašca su prilično teška i kad ih se zatvara imate osjecaj da zatvarate drveni ormarić. Sve u svemu odlican konkurent fractal define-u r4 kojeg jos nema kod nas :)
ali je magnet prejak :) btw uspio sam amortizirat diskove :) i sada je to bomba :)
ali je magnet prejak :) btw uspio sam amortizirat diskove :) i sada je to bomba :)
Eto ga ,super. Ma kuciste odiše kvalitetom a dimenzije su identične ko moj cm 690 2 xd, bar od oka.
btw uspio sam amortizirat diskove :) i sada je to bomba :)
Mozes napisat kako ? Cisto me zanima !
Da nije možda kupio diskove na kredit?!?
Evo i kod nas je stiglo CoolerMaster HAF XB kućište
Jel zna netko razlog zašto je haf 912 plus poskupio za cca 100kn?
Zato da zarade dodatno na njemu kad ga već ne mog nikom prodat. Prošlo je njegovo vrijeme i trebao bi past ispod 500 kn, a ne da je sad po 600+ kn, a prošle godine dok je još bio kolko tolko konkurentan sam ga u Linksu uzeo za 500 kn.
Zato da zarade dodatno na njemu kad ga već ne mog nikom prodat.
Di je logika u toj rečenici, osim da se možda koristi kao mamac za idiote (ono, vidi kučište skočilo za 100kn, mora da je vrh) ??
Postoje ljudi kojima se sviđa taj kejs i uzet će ga bez obzira na poskupljenje, onaj ko je pametan i zna za bolje izbore neće.
Postoje ljudi koji pate na crvene led ventove ili klinci koji dođu do police i kažu tatici "oću taj".
Postoje ljudi koji si žele napraviti konfiguraciju primjerice u crvenoj-crnoj šemi pa im upada u buđet i neda im se tražiti dalje ili se zezat sa s jeftinijim kućištima i traženjem ventilatora.
Može tu biti više objašnjenja zašto je poskupio ... pogledaj malo nabavu, imaju ga: ADM i LINKS što te dovodi to toga da im je najvjerojatnije ostalo par komada i vjerojatno neće više dolaziti pa pokušavaju okrenut neku lovu na njima.
Opet pitam, di je logika u onoj rečenici koju i napisao post prije ??
Napisao si, da je do poskupljenja došlo, čisto da zarade nešto kad ga već ne mogu nikome prodat .
BTW, ovo što si sad napisao, ima smisla .
Pa sam si si napisao logiku "Mamac za idiote iliti neznalice", al eto ja sam se možda mrvicu krivo izrazio pa me sad hebeš
Pa sam si si napisao logiku "Mamac za idiote iliti neznalice", al eto ja sam se možda mrvicu krivo izrazio pa me sad hebeš
Ma malo zafrkancije ne škodi.
Ugl, da je cijena ogromna, tu se isto slažem s tobom.
Svakako se za 700-800kn da nać pristojnije, i oku manje kičastije kučište.
Naravno
Kić i izgled još nekak ako je oprema na mjestu, međutim stavi ga uz bok sa cjenovno istim FRACTAL ARC MIDI-em i sve je jasno. Razlika je nebo i zemlja, a da se i izgled ubraja
Je,jucer san sinja da su došli. Nije skupo...