Stize xfx napajanje 850w black edition

poruka: 5
|
čitano: 2.542
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

XFX je napokon predstavio napajanje, čija je glavna odlika da ima snagu od 850W, model XFX 850W Black Edition PSU.

Napajanje podržava ATX12V i EPS12V standarde, a odlikovana je i 80Plus Silver certifikatom za faktor iskorištenosti od 88%,a što se tiče maksimalne struje ona iznosi 70A pri 12V. Za hlađenje ovakvog napajanja zadužen je 135mm ventilator.

sta mislite o ovom napajanju ???moze li biti konkurent "nepobijedivom"corsairu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prije bih rekao da je to samo jedan novi rebrand; SeaSonic, CWT ili neki lošiji.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Stize xfx napajanje 850w black edition

Stavio si mi trn u oko s tim Corsairom... Svaka cast Corsairu na NJEGOVIM PROIZVODIMA, ali po meni nepobjedivi su trojica - prvi Seasonic, drugi Tagan, treci Silverstone. Neznam dal XFX sam proizvodi svoje/a napajanje/a, al kolko znam njegovi ostali proizvodi su jako dobro prihvaceni. Ova trojica su za mene Sveto Trojstvo za napajanja.

17 godina
neaktivan

Kaj svi tako hvalite Corsair kad je to samo rebrandirani Seasonic, kaj nebi onda bilo pravedno da zasluge pripisujete Seasonicu (ko recimo Chieftec koji se ćak i hvali kako rebrandiraju Delta napajanja)

Ontopic: Kad malo bolje pogledam tržište napajanja više od pola firmi rebrandiraju neku drugu pa tako i ovaj xfx, znači ništa novo i extra kaj već nismo vidjeli

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nije Corsair samo Seasonic.

TX650, VX450, CX400 su seasonic
TX850, TX750, VX550 su cwt

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice