Imam ovo kučište. Na njemu imam ulaz za mikrofon i za slušalice ali niti jedan od njih ne radi, ZAšto? priključci iza na matičnoj normalno rade, ali ovi bi dobro došli kada hoću gledat nešto tiho dok cimer spava! postoji li mogućnost da nešto nije dobro spojeno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ovo kučište. Na njemu imam ulaz za mikrofon i za slušalice ali niti jedan od njih ne radi, ZAšto? priključci iza na matičnoj normalno rade, ali ovi bi dobro došli kada hoću gledat nešto tiho dok cimer spava! postoji li mogućnost da nešto nije dobro spojeno?
Možda ti front audio nije spojen na matičnu? provjeri to.
eeeee...kad bi ja znao koji kabel treba u koji utor stavit u tom moru žica :)
eeeee...kad bi ja znao koji kabel treba u koji utor stavit u tom moru žica :)
Na svakoj žičici ti ima oznaka, a u manualu matične ti jasno piše gdje ti se spaja front panel audio.
ok, budem pogledao, samo da te pitam još...jednom su mi rekli da je ne moguće imati isdodobno one iza ulaze i ove gore da rade. jeli to istina?
ok, budem pogledao, samo da te pitam još...jednom su mi rekli da je ne moguće imati isdodobno one iza ulaze i ove gore da rade. jeli to istina?
Ne bih rekao. Može se podesiti u driverima večine zvučnih kartica da ti:
- Isti zvuk daje na oba izlaza (dakle i na front audio i nazad) istovremeno.
- Da radi samo jedno (prednji ili stražnji).
- Da se pri uštekavanju u prednji automatski prebacuje s stražnjeg zvuk na prednji.
- Da se koristi 2 mikrofona (prednji i stražni) istovremeno za npr stereo snimanje.
- ...
meni ne rade ni kad ih spojim iza na maticnoj ploci
ovako imam problem igram cod 2.....neko vriejem i sve do sad mie islo sve supp dakle igram sa slusalicama koje imaju mikrofon obične slušalice....i sam mi kada ukljucim slušalice se nečuuje ništa na slušalicama nego je sve na zvučnicima za komp..pomoć
Zašto mi jedna slušalica radi a jedna ne radi??
Zašto mi jedna slušalica radi a jedna ne radi??
Mozda je na jednoj zica puknuta pa nema kontakta.Probaj malo frkat zicu , koje su to slusalice?
Moguce da je nesto skiknulo jesil probao restart racunala s ukljucenim slusalicama i mikrofonom,probaj meni je jednom pomoglo...
pa jesam probao sve i pegledao al neče
pa jesam probao sve i pegledao al neče
A onda je valjda riknula, ak imas garu odnesi na servis !
To su mi slušalice od mp3-a
A onda kupi druge !