Coolermaster GX750w vs Coolermaster TX650w

poruka: 77
|
čitano: 8.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

znaci mislim kupit jedno od tih dva napajanja....pa koje je bolje i kvalitetnije?
cijena mi nije bitna...bitna mi je kvatiteta, efikasnost napajanja itd....
hvala {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 17:43 (AMD4ever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako ti nije bitna cijena, gledaj seasonic ili nešto bolje, ne coolermaster {#}

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako cijena nije bitna idi na TX850/AX750 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Coolermaster GX750w vs Coolermaster TX650w
imba kaže...

Ako ti nije bitna cijena, gledaj seasonic ili nešto bolje, ne coolermaster {#}{#}{#}

mislil sam na to da mi cijena tih dvaju napajanja nije bitna {#}{#}

14 godina
neaktivan

Uzmi Crosair 650TX.

Kruger
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GSE kaže...

Ako cijena nije bitna idi na TX850/AX750 

cijena nije bitna izmedu tih dva napajanja....i pital sam koje da uzmem GX750w ili TX650w ne zanima me nikakav TX850 ili AX750w

14 godina
neaktivan

Evo ga za 630kn, dobra cjena za dobro napajanje.

Kruger
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina

TX650 - imam već 2 godine samo riječi hvale. Nečujan u loadu

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

onda uzimam TX650w {#}

16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Cini mi se da ti imas Corsair, a ne Coolermaster.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Hyperion kaže...

Coolermaster GX750w vs Corsair TX 650W

krivo sam napisal {#}

14 godina
neaktivan
AMD4ever kaže...
Mentalist kaže...
Hyperion kaže...

Coolermaster GX750w vs Corsair TX 650W

krivo sam napisal {#}

Bilo mi je malo čudno CM TX ali nisam išao provjeravati, definitivno TX 650.

Kruger
15 godina
neaktivan

Isti vrag, koji te izađe jeftinije tog uzmi.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nacuo sam po forumu da se stavljaju sad jeftinije komponente u TX 650 posto im je istekao ugovor sa Seasonicom.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Nacuo sam po forumu da se stavljaju sad jeftinije komponente u TX 650 posto im je istekao ugovor sa Seasonicom.

Istina, sad je CWT OEM no navodno je kvaliteta ostala na razini Seasonica.

17 godina

A možda su u nas još one starije verzije?

Nisam to znao.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

koje da onda nakraju nek uzmem?

http://www.melcomp.hr/katalog/index.cgi(upisi u trazi...corsair 650) u karakteristikama pise CMPSU pa dal tai C znaci da je novo napajanje ili ono staro?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 23:13 (AMD4ever).
17 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...

gdje ta oznaka piše? na kutiji ili na samom napajanje

AMD4ever kaže...
ATiGamer kaže...

koje da onda nakraju nek uzmem?

http://www.melcomp.hr/katalog/index.cgi(upisi u trazi...corsair 650) u karakteristikama pise CMPSU pa dal tai C znaci da je novo napajanje ili ono staro?

mislim da ne

CMPSU može značit nešto u stilu certificate management power suply unit{#}

tx650w je odlično napajanje,među najtišim corsair napajanjima i među najboljima šta se tiče regulacije napona(bolje i od nekih hx modela)

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
15 godina
M4X kaže...

gdje ta oznaka piše? na kutiji ili na samom napajanje

Model napajanja piše i na kutiji i na samom napajanju.

Po svemu pročitanom, ono što ti je Ati rekao je oznaka CWT-a u TX-u.

E sad, po svemu sudeči, tih napajanja još nema kod nas.

Dakle, kod nas bi još trebali bit ovi sa Sisom.

Ali svakako provjerite, ukoliko ne želite dobit ništa osim Sise.

Također, več sam rekao, googlanjem (corsov forumu i još par foruma),

navodno da je kvaliteta,stabilnost na razini starijih napajanja i kod ovog novog TX-a.

Tako da ispada da na njemu nisu previše izgubili kao na onim novim CX ili možda i GS điđama.

Ali to nije 100%!! Najbolje bi bilo pročitat neki review ili čut od nekog tko može potvrdit iz prve ruke.

15 godina
neaktivan

Ne može prosječan korisnik uočiti razliku u performansama TX-a od CWT-a ili Seasonica, u to me nitko ne može uvjeriti. Pod prosječnim korisnikom podrazumijevam i njegovo znanje ali i konfiguraciju do kakvih 300W. Nek je i 350.

Također CM GX750 ili Cors 650 da u jednom kompu imaš jedan, u drugom drugi sa istim komponentama i  setupom, ne bi znao gdje je koji.

Tako da je zaista svejedno, treba uzeti jeftiniji sa što duljom garancijom.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

tako je oba su kvalitet i snaga tako da uzmeš jeftinijeg

CM       Corsair

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dery kaže...

tako je oba su kvalitet i snaga tako da uzmeš jeftinijeg

CM       Corsair

cm gx750w je naravno jači,720w prema 636w kod corsaira

oba imaju po 5god garancije

tako da je bolje više w

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 12:23 (M4X).
15 godina
neaktivan

Osobno sam veliki fan CM-a, al mislim da je ovaj GX750 osjetno skuplji od TX-a 650, koji je koliko, gore je link negdje bio - 630kn tako nešto.

Mislim da ovaj ispod 800 nećeš naći CM.

Isto tako ne sviđa mi se kresanje tvorničke garancije, ako piše prokletih 5g, dajte nam 5g, a Feniks to uredno sreže. To je uradio i sa mojim Realpower M620 modelom, na kutiji 5g piše, blješti, a na računu 24mj. Mrš Feniks i puj Feniks, što se toga tiče...

Jedino po isteku garancije, ne daj Bože da što pođe po zlu, uz kopiju računa i datum kupnje poslati napajanje direktno na njihov servis za EU, di god on bio.

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=112836&kateg=0613

Kako sam i rekao, napajanje je zaista sjajno  - ali politika cijena i kresanje garancije, u ovom slučaju na ajd,ruku na srce 48mj. - ja ne znam kome to ide u korist.

Dati 900kn za ovaj PSU je čak i za mene koji sam fan CM-a ( koristio ih ili imao 5 bar  koliko pamtim ) = nerazumno.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 13:38 (thedream).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
thedream kaže...

Ne može prosječan korisnik uočiti razliku u performansama TX-a od CWT-a ili Seasonica, u to me nitko ne može uvjeriti. Pod prosječnim korisnikom podrazumijevam i njegovo znanje ali i konfiguraciju do kakvih 300W. Nek je i 350.

Nije stvar u tome!! Stvar je u tome da je Corsair sa nekim novim serijama prilično uštedio i time umanjio kvalitetu samog proizvoda.

Tipičan je primjer nova CX serija. I ne samo to. Nego su još uz to srezali i broj kablova i garanciju.

Tako da se ne priča samo o konkretnoj razlici između CWT-a i Sise opčenito.

Ali po svemu pročitanom do sada, ovaj novi TX ne odudara od stariji napajanja istog proizvođača.

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
thedream kaže...

Nije stvar u tome!! Stvar je u tome da je Corsair sa nekim novim serijama prilično uštedio i time umanjio kvalitetu samog proizvoda.

Tipičan je primjer nova CX serija. I ne samo to. Nego su još uz to srezali i broj kablova i garanciju.

Tako da se ne priča samo o konkretnoj razlici između CWT-a i Sise opčenito.

Ali po svemu pročitanom do sada, ovaj novi TX ne odudara od stariji napajanja istog proizvođača.

Mislim da tu ne bi trebalo biti nikakvih problema,da..ali slažem se da novi trend uštede i ugradnje povlači određene zaključke. Navikli su na naš brand i kvalitet, kupovati će neovisno što im uvalimo pod haubom, ko ih hebe, a mi uštedjeli..

Ne znam pozadinu raskida ili jednostavno isteka ugovora sa Seasonicom, koja je to i čija odluka i korist, ali sigurno da im CWT predstavlja uštedu a Sisa trošak - hoću reći, manji dio korisnika je ipak i znao da je ono fkt Sisa unutra..bilo je bitno da je to Corsair TX650.

Tom politikom se vode i dalje, tko i gleda ispod haube, manji dio korisnika, većina će iskeljiti novac čisto jer se radi o nečemu što je Corsair TX.

Jasno, daleko od toga da se uopće usudim reći da je -C lošiji od starog TX-a, koliko sam gledao specke ima i nešto više snage. Samo eto - nedostaje mi pošteni rivju.

Cemetary gates
15 godina

korisnik sam tx650-ke,  samo riječi hvale , nečujan , ma savrsen , i iznenadno efikasan , moj komp potegne oko 380w uvrh glave , napajanje lagano toplo na ispuhu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 14:09 (athlon64).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koliko sam skuzil po postovim...oba napajanja su jako dobra i kvalitetna...ako bi utel Corsair TX 650w onda bi ga kupil u Melcomp-u za 670kn s jamstvom od 36 mjeseci
a ako bi uzel CoolerMaster GX750w...kupil bi od tipa za 500kn s njuskala (tip je iz varazdina ko i ja pa testiranje nije problem) postoji problem sto napajanje nema garancije....al je jeftino tj samo 500kn
link oglasa http://www.njuskalo.hr/kucista/coolermaster-gx750w-oglas-2363066

sto bi vi forumasi ucinili? sto se vise isplati?
uzet CM GX 750w za 500kn bez garancije il Cosrair TX650w ( iz melcompa ) s 36 mjeseci garacije?

pogledajte moj komp u moj PC da vidite koje se vise isplati jer imam clockan proc, clockane grafe u CrossFireX-u

hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 17:09 (AMD4ever).
17 godina
odjavljen
AMD4ever kaže...

koliko sam skuzil po postovim...oba napajanja su jako dobra i kvalitetna...ako bi utel Corsair TX 650w onda bi ga kupil u Melcomp-u za 670kn s jamstvom od 36 mjeseci
a ako bi uzel CoolerMaster GX750w...kupil bi od tipa za 500kn s njuskala (tip je iz varazdina ko i ja pa testiranje nije problem) postoji problem sto napajanje nema garancije....al je jeftino tj samo 500kn

uzet CM GX 750w za 500kn bez garancije il Cosrair TX650w ( iz melcompa ) s 36 mjeseci garacije?

pogledajte moj komp u moj PC da vidite koje se vise isplati jer imam clockan proc, clockane grafe u CrossFireX-u

hvala

uzima dvoglavu grafičku i onda mu treba napajanje od 1000w

ja bi radije CM

15 godina
neaktivan
AMD4ever kaže...

hvala

Drobi gluposti da mu treba jače napajanje, pitam se šta slaže? 3SLi GTX-a kakvih drogiranih? Pa napajanje ima 720W na 12V i max output od 900W(?!).

Ili ne zna šta prodaje, pa daje jeftino - što tebi savršeno odgovara, ili napajanje ima fehler kakav. Manjak garancije je ajmo reći minus, ali za tu cijenu mislim..da ga za 500 dobiješ, osobno bi ga uzeo ovaj tren.

Mnogi će kontrirati bolje uzeti Sisu 520 ili nešto iz trgovine sa garancijom, pa makar gotovo duplo manje snage, ali ovo napajanje je brutalac kupnja - ako je, kako momak kaže ispravno 100%.

Moj glas pošto ne kupujem za sebe da daš 170kn više i imaš garanciju iz trgovine, ovakve kupnje pusti meni. {#}{#}

Cemetary gates
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice