AMD FX 4300. Full bundle. Kupljen u Ožujku 2016. Garancije je do 03. 2017. ako se ne varam. Trebam procjenu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ne kužim te procjene, ako možeš kupiti novog za 467 kuna, biš li kupovao rabljenog za 400? mislim da nema šanse.
Novi je ali samo proc od 467kn i dostava pa te izadnje oko 490kn bez coolera. inace je 520kn tako da bi za 400kn na njuski mogao proc
Ako dobije 350kn za njega nek proda.
Novi je ali samo proc od 467kn i dostava pa te izadnje oko 490kn bez coolera. inace je 520kn tako da bi za 400kn na njuski mogao proc
Ma daj, pa dostavu imaš i za rabljeno, a cooler dolazi s procesorom koliko ja znam.
Pardon, vidim da je to oem verzija nisam ni znao da to itko prodaje lol. Da, 530 u normalnom dućanu, dakle 350 bi bilo ok ako ima još dosta garancije...
Sta ce ti na proc garancija? ili radi ili ne radi, napisano je da ima. znaci cca 20% dolje od cijene i to je to.
Za 20% rađe kupim novo, 35% min da bih razmišljao...
Gle to mozda zvuci malo 20% ali uglavnom to tako ide, bez garancije minimalno 30% dolje. na iznos recimo 1000kn bi to iznosilo 200kn dolje. Mozda je tebi malo, ali za tu lovu kupis jos dobar cooler ili nesto drugo