[Procjena] Monitor Samsung 23.6"

poruka: 5
|
čitano: 293
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Koliko bi mogao dobiti novaca za monitor Samsung SyncMaster BX2350, LED Full HD, 23.6", odziv 2ms, kupljen u 6. mjesecu 2011., radi sve kao i prvog dana, ja bi se prebacivao na 1440p monitor, pa bi prodavao onda ovog.

10 godina

nema nitko da bi mogao dati procjenu otprlike? vidim da na njuškalu ljudi prodaju lcd samsunge sa manje inča za 500-700 kn, jel mogu ja za ovaj svoj dobiti 500?

zanima me jer mi je prijatelj zaniteresiran da ga kupi, i volio bi mu dati poštenu cijenu

13 godina
protjeran

pa daj ga onda frendu za 500 i amen!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
10 godina
Re: [Procjena] Monitor Samsung 23.6"
Stjepanj kaže...

znači misliš da je 500 realna cijena? ako je dati ću mu za 400, ali ako bi realnija cijena bila 600-700 kn onda bi mu dao za malo više, ne bi ga ni ja sad davao za duplo manje.

s obzirom da se radi o samsung LED monitoru, koji je star 4 godine, ali je bio pristojno održavan, i nisam imao nikakvih problema, je li bi mogao očekivati (po nekakvom generalnom iskustvu) da će monitor raditi fino barem iduće dvije godine?

13 godina
protjeran
Re: [Procjena] Monitor Samsung 23.6"
Cansee kaže...
Stjepanj kaže...

znači misliš da je 500 realna cijena? ako je dati ću mu za 400, ali ako bi realnija cijena bila 600-700 kn onda bi mu dao za malo više, ne bi ga ni ja sad davao za duplo manje.

s obzirom da se radi o samsung LED monitoru, koji je star 4 godine, ali je bio pristojno održavan, i nisam imao nikakvih problema, je li bi mogao očekivati (po nekakvom generalnom iskustvu) da će monitor raditi fino barem iduće dvije godine?

to je TN monitor, 4g je vec poprilicno! kaj se tice trajnosti to s elektronikom nikad neznas...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice