[Procjena] CX 600 Corsair napajanje

poruka: 6
|
čitano: 583
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Jeli previse traziti 400 kn? Nemam garanciju, kupio sam ga prije 1.5 godinu od tipa skupa sa grafickom. Dao mi racun od graficke bio a od napajanja ne. Tako da neznam ni gsje ga je kupio.

Ispravno je i drzi trwnutno komponente u rac. Razlog prodaje je treba mi za Crossfire jace i kvalitetnije.

Novo je oko 650, ovisi o ducanu.

13 godina
protjeran
Re: [Procjena] CX 600 Corsair napajanje
Luka123 kaže...

Jeli previse traziti 400 kn? Nemam garanciju, kupio sam ga prije 1.5 godinu od tipa skupa sa grafickom. Dao mi racun od graficke bio a od napajanja ne. Tako da neznam ni gsje ga je kupio.

Ispravno je i drzi trwnutno komponente u rac. Razlog prodaje je treba mi za Crossfire jace i kvalitetnije.

400 kn je po meni previse, ako nema garanciju i racun 300 kn je vrh...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
9 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
Luka123 kaže...

400 kn je po meni previse, ako nema garanciju i racun 300 kn je vrh...

Da, te CX seriju su uzas. Vidio sam hrpu krepanih bas tih CX600 modela. Ne znam ko ih radi za Corsair, al koma su.

13 godina

Hvala decki ide za 300 onda uskoro. Ako koga interesira PM iskljucivo. Nesmijemo ovdje :)

10 godina
odjavljen
sinisaper kaže...

Da, te CX seriju su uzas. Vidio sam hrpu krepanih bas tih CX600 modela. Ne znam ko ih radi za Corsair, al koma su.

Imam to napajanje već dugo, ima ga i frend, nikad problema sa njime uz to da je napajanje tiho.

Proizvodi ga CWT.

Battlelog: Glavas_ZG
13 godina

odlucio sam ga neprodavat nakon zadnjeg posta. Stvarno bi bilo suludo i previse da ga prodam za -400kn stvarne cijene.

Imam jos jedno kuciste radije cu poceti slagati novu konfu. Ovog sam htio prodat samo zato jer kupujem novo za cf. Ali "budim realni" ovo da se kvari cista glupost. Pogledajte mi komponente pod moj pc.

Moze lock :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice