Opet kriva slika :D
Ja bih ovo... Zna li se kakve su im cijene u Hrvatskoj? Duplo?
Misliš na čokoladicu duplo? Ak ne i troduplo, rvat prije baca u smeće nego da nekome da ispod cijene.
pa ovaj sa jednim procesorom će biti oko 18000KN
Ja bih ovo... Zna li se kakve su im cijene u Hrvatskoj? Duplo?
Moja procjena temelji se na cijeni skupljeg MacBooka Pro 15inčnog koji košta 2500$ kao jefitniji MacPro i kod nas košta 19000KN
bome nije, pogledaj malo unutrašnjost
prije su bile dvije ploča za RAM a sad je jedna velika ploča za RAM i procove
Za ovakvu mašinu nebi mi žao bilo izdvojiti i 20,000 jer mi trenutni PC košta skoro 30. Cijena ovakve PC mašine nešto je niža, ali koliko sam imao prilike vidjeti, jako fino je složeno.
Ima jedna stvar koja me strašno nervira kod Applea. Garancija im je - godinu dana! Dell i HP radne stanice u tom rangu cijene imaju u pravilu 3 god. garancije.
Mi imamo 4 MacPro-a u Bugu koje mijenjamo svake 3 godine. Ne kvare se često, ali lani je jednome otišla matična ploča (nakon cca 2 god. rada) - nova ploča (i ugradnja) je koštala 5300 kn.
U USA se barem može dokupiti produženje garancije na 3 god. Kod nas nisam vidio takvu mogućnost.
Slažem se da im je to ogromna mana, ja bi za svoj unibody MacBook Pro odmah nadoplatio 3 godišnje jamstvo.
Nemogu ni zamisliti koliko bi me košta bilo koji njegov dijelić da krepucne.
Razmišljam da kupim AppleCare Protection Plan koji bi me došao negdje oko 300$ preko eBaya.
Priznaju ga u Hrvatskoj, provjereno.
Znači li to da će konačno stići driveri za ATI 4870 i da ću je moći koristiti na Hackintoshu? Mislim koristim je i trenutno ali reza ne ide iznad 1024x768.
Imam Mac Pro early '08 oko godinu dana (cca 1 mjesec od kada je izašao) i od kada sam ga uzeo, mislio sam da ću ga držati dok ne dođe nasljednik, alis sada mi je jako drago da sam ga zadržao, s obzirom da je novi puno, puno skuplji. Recimo mogao bih ga zamjeniti s onim 4-core modelom ali mislim da mi je pametnije držati se 8-core starijeg nego ovog novijeg...
Ima jedna stvar koja me strašno nervira kod Applea. Garancija im je - godinu dana! Dell i HP radne stanice u tom rangu cijene imaju u pravilu 3 god. garancije.
Mi imamo 4 MacPro-a u Bugu koje mijenjamo svake 3 godine. Ne kvare se često, ali lani je jednome otišla matična ploča (nakon cca 2 god. rada) - nova ploča (i ugradnja) je koštala 5300 kn.
U USA se barem može dokupiti produženje garancije na 3 god. Kod nas nisam vidio takvu mogućnost.
ja isto kada gledam .. stari 8 core se cini kao dobra kupnja ..
ja isto kada gledam .. stari 8 core se cini kao dobra kupnja ..
Nabavio sam nedavno stariju generaciju 2 x 2.8 GHz Quad Core i iako sam bio svjestan da ce doci Nehalem nije mi zao. Jos jedno dulje vrijeme ce odnos ulozeno-dobiveno biti daleko vise u korist starije generacije. Barem za moje potrebe koje ukljucuju hrpetinu obrade grafike i videa.
A da bih ovo volio "provozati", svakako bi.
Lijepe masine ali opet kolike su pare u pitanju.... Thanks but no thanks.
apple care priko ebaya za macbook pro ima za 180$...
baš sam danas gledao, samo šta šalje samo u SAD pa ću morat molit da mi pošalje u našu Tunguziju
baš sam danas gledao, samo šta šalje samo u SAD pa ću morat molit da mi pošalje u našu Tunguziju
Znači li to da će konačno stići driveri za ATI 4870 i da ću je moći koristiti na Hackintoshu? Mislim koristim je i trenutno ali reza ne ide iznad 1024x768.
Znam da je malo offtopic, ali jel zna neko, jel postoji neka vrsta docka za apple-ove laptope? Znate na sta mislim, ono u sto prikljucis sve kablove i sve to, a onda laptop samo postavis na to, da se ne mora svaki put sve ponovno spajat, ako hocu recimo kod kuce imat laptop s prikljucenim monitorom, tastaturom, misem, zvucnicima....
nekad davno je postojao ... powerbook duo , tako nešto se zvalo ...
danas najbliže tome je da uzmeš ovo http://www.apple.com/displays/features.html :D
A.
nekad davno je postojao ... powerbook duo , tako nešto se zvalo ...
danas najbliže tome je da uzmeš ovo http://www.apple.com/displays/features.html :D
A.