evo upravo skidam MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE.N.RTM.X64 i zanima me par stvari...
jel su zahtijevi isti kao i za release prewiew, jel ga mogu instalirat direktno sa windows 8 release prewiew koji sad koristim bez przenja na cd pa bootanjem i jel kad budem instaliravo da si mogu namjestiti 32 bit kao sto mi je sad
Mogu, samo pokreneš setup od RTM-a i upgrade je tu. Sve od prošlog Windows-a je u Windows.Old.
Mogu, samo pokreneš setup od RTM-a i upgrade je tu. Sve od prošlog Windows-a je u Windows.Old.
a zahtijevi...
Nista posebno, x64 je arhitektura tako bi 2 GB RAM-a bili minimalno.
izgleda da mi ne podrzava... treba mi 32bitna verzija... jel zna netko kad ce ona izac?
Procurila i 32 bitna ENTERPRISE verzija:
MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE.RTM.X86.VOLUME.ENGL ISH.DVD-WZT
BUILD: 6.2.9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247
FILE: 9200.16384.120725-1247_x86frev_Enterprise_VL_HRM_CENA_X86FREV_EN-US_DVD.iso
SIZE: 2,551,154,688 byte
SHA-1: 15CE0B54557B0EC6376ACBBF76E33714FFC3A632
MD5: 5BC27DBAD05D0D40869CD03634FFAABC
CRC: 8F5F944A
Original MS.
googlaj
Probao na jedan dan. Izbrisao. I moram reci da preskacem windows 8. Nista revolucionarno. I jos plus namecu nam taj metro. Windows 7 rules for a long time.
Probao na jedan dan. Izbrisao. I moram reci da preskacem windows 8. Nista revolucionarno. I jos plus namecu nam taj metro. Windows 7 rules for a long time.
Metro sklizavo pipkalo ili sućelje, ne moraš uopče nit koristit sve se to zaobiđe bez frke pa onda imaš vizualnu situaciju približno ko na Windows 7.
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-8/95931.aspx?page=8&jumpto=3067025&sort=asc&view=flat
Ajde neka mi tonči koji mi je dao td kaze zasto on misli da je win 8 revolucija. Objasni malo kralju a ne samo td bez veze.
Ajde neka mi tonči koji mi je dao td zasto on misli da je win 8 revolucija. Objasni malo kralju a ne samo td bez veze.
Dao ti je i cekpi TD, zamisli da sam ti i ja dao, ali ne volim TD-ati. TD je samo iskazivanje neslaganja sa tvojim postom.
Objašnjavanje zašto Windows 8 nije glupost bih prijavio kao spam, tih poruka na forumu ima na tone. Ponovno upadati u rasprave i dokazivati neke stvari se više nikome neda, ni meni, ni Tončiju ni cekpiju niti bilo kome.
Ovim putem šaljem hejterima 8.ice iz razloga što danas ovo čitaju sa win 7-ice koju su na velike hejtali također prije izlaska.
Win 8 nije ništa loše, da pače, po meni je puno bolje sređena od sedmice.
I meni je Windows 8 bolji od prethodnika. Zapravo, jedino mi se ne sviđa taj cijeli Metro koncept ali s tim mogu živjeti. :)
Oce li izlaziti Profesional ili Ultimate i ostale verzije Win8 kao u Windows 7? Kada?
Oce li izlaziti Profesional ili Ultimate i ostale verzije Win8 kao u Windows 7? Kada?
Verzije su: Windows 8, Windows 8 Pro i Windows 8 RT koji je namjenjen racunalima sa ARM procesorima. Media centar ce biti samo kao nadogradnja.
Sve to 26. listopada ovo godine.
Sklonit ces ga kada izade activator za Windows 8.
Pazi Senaide da ne popiješ žućka...
Verzije su: Windows 8, Windows 8 Pro i Windows 8 RT koji je namjenjen racunalima sa ARM procesorima. Media centar ce biti samo kao nadogradnja.
Sve to 26. listopada ovo godine.
Napokon nesto normalno ko XP.
Nemrem se snac vise sa ovim sedmicama.
e jel moguce kako maknut da kad palim win 8 mi netreba password?
stavio bih ti lmgtfy ali mi se neda
http://www.techf5.com/2805/enable-direct-windows-8-login-no-password/
Ovim putem šaljem hejterima 8.ice iz razloga što danas ovo čitaju sa win 7-ice koju su na velike hejtali također prije izlaska.
Win 8 nije ništa loše, da pače, po meni je puno bolje sređena od sedmice.
Hahahah. Ja win 7 koristim od naj ranije bete. To je naj bolji win do sad. Ne znam sta vi posebno vidite u 8-mici ali nema veze necemo se svadati. Svi koji misle da im je win 8 dobar neka ga koriste. Ja ostajem na starom dobrom windows 7. I nisam hater.
Šta posebno vidimo u Osmici? Uglađeniji i ispoliraniji Windows od prethodnika sa novim sučeljem koje nam se sviđa ili ne sviđa, a ne smeta nam.
Sedmicu ću držati još malo i zdravo đaci, Windows 8 Pro i Linux Ubuntu 12.04 (p)ostaju moji OS-ovi.
Postoji li način za isključenje cijelog Metroa.
Evo ti odgovora što se tiče ne-zovimo-ga-metro-nego-windows8-style sučelja:
Microsoft said to block ability to boot straight to desktop in Windows 8
Ne postoji! Pogledaj moj post na prvoj stranici teme, objasnio sam što je to famozni Windows Style. Zamisli ga kao full screen Start.
Postoji, može se isključiti korištenjem alternativnog shell-a.
Već je napravljena takva vrsta shell-a korištenjem explorer-a sa Windows sedmice.
Ne radi se o nićemu ilegalnom i ne mjenjaju se nikakve sistemske datoteke.
Rezultat je potpuno isključivanje "metro" funkcionalnosti i vračanjem starog Windows 7 start menu-ija.
Neke stvari još uvijek ne rade kako treba, ali developer obećava novije verzije.
Pročitati cijeli thread jer je pri kraju thread-a novija verzija:
http://www.neowin.net/forum/topic/1091045-windows-7-explorer-for-windows-8/
P.S.
Ne preporučejem gornju metodu jer gašenjem "metro-a" nećete moći koristiti nikakve "metro" funkcionalnosti, ni "metro" programe uz moguće druge probleme.
Radije koristite Classic Shell
Pa onda je bolje ostati na Windows-u 7 nego stvarati sebi probleme sa alternativnim shellovima.
Pa onda je bolje ostati na Windows-u 7 nego stvarati sebi probleme sa alternativnim shellovima.
Pitanje je bilo da li postoji mogućnost. Postoji!
Ljudi bi možda htjeli nešto do brzine i fluidnosti novog OS-a, a vizualnost stare Windows sedmice.
Neka ljudi sami zaključe jel ima paše ili ne.
Ne preporučejem gornju metodu jer gašenjem "metro-a" nećete moći koristiti nikakve "metro" funkcionalnosti, ni "metro" programe uz moguće druge probleme.
''You need to have Windows 8 Release Preview 32-bit installed. Most likely won't work for other builds''
Čemu onda uopće ovo?! Postoji mogućnost ,ali ne radi - !!