Ko zna odakle nju Krešimir leecha... Teško je nešto manje od GB i može se naći na raznim warez stranicama...
Krešo, ne o tome na BOLu
Dobro, pustimo izvor... sto ima nova u njoj?
Dobro, pustimo izvor... sto ima nova u njoj?
Pa ako je toliko velik (skoro 1 GB prema onome što kaže Smooth Operator) pitanje je što ostaje staro?
zar nije bilo riječ o tome da će SP sadržavati samo updateove isl. stvarčice koje smo i tako do sada skidali putem Windows Updatea ?
Bilo je rečeno da će sadržavati updateove i podršu za USB 3.0 i još neke diđe miđe sad nesjećam se koje
Trenutno skidam...Ako vas zanima od kud javite se na pm...Ovdje baš i nesmijem...
a par sati nakon ove vijesti možemo očekivati probleme tipa: skinuo sam likanu beta verziju sp1 za moje kvazi legalne windoze i sada mi ne radi xyz
a par sati nakon ove vijesti možemo očekivati probleme tipa: skinuo sam likanu beta verziju sp1 za moje kvazi legalne windoze i sada mi ne radi xyz
Ili još bolje: Windoze mi više nisu legalne (Lastane što da radim....).
Trenutno skidam...Ako vas zanima od kud javite se na pm...Ovdje baš i nesmijem...
Radje reci sta ima nova kad skines :)
Već vidim gro korisnika sa x problema zbog RC-a. Jer čuj, mora se sve prvi instalirat i isprobat. :)
EDIT: Eh, tek sad vidim da je Cekpi nešto slično već rekao.
Radje reci sta ima nova kad skines :)
Bolje nemoj instalirati odmah. Prvo probaj pronaći što kažu ljudi po forumima.
Ne kuzim,cemu instalraivati sad beta verziju sp1 ak sve radi perfektno??!!Bolje pricekajte finalnu verziju a ne odma na betu...
Ne kuzim,cemu instalraivati sad beta verziju sp1 ak sve radi perfektno??!!Bolje pricekajte finalnu verziju a ne odma na betu...
Znatiželja to je razlog
Znatiželja to je razlog
A možda čovjeka nešto ždere s prethodnom verzijom i nada se da će to riješiti SP-om.
Jedino kaj će riješit je da će dobit watermark i rok trajanja do 30. 08. 2011.
(No dobro ,ko da je to bitno ,ionako ti windowsi nisu genuine u 99% slučajeva :-)))) )
Ja stvarno ne shvatam čemu tolika žurba oko skidanja SP1 kad svako onaj koji redovno koristi Windows Update već ima sve zakrpe!? Jel to stvarno tolika nužda da se i prokleti Service Pack i to RC žuri dijeliti na Web-u?
Šta misliš zašto svaki drugi korisnik ima Windows 7 Ultimate?
Ja se drzim stare poslovice: Ne popravljaj ako radi.
zbog bit lockera?
Puno sam i rekao.
zbog bit lockera?
ma ne, nabavili su ju jako povoljno
Puno sam i rekao.
tinejdžeri kriptaju pr0n da roditelji nebi vidjeli ...
Puno sam i rekao.
tinejdžeri kriptaju pr0n da roditelji nebi vidjeli ...
bitlocker ne sluzi tome...
Ja se drzim stare poslovice: Ne popravljaj ako radi.
Istina, ali ce za cca godinu dana u sys req svakog programa i igre pisati Win 7 SP1, Vista SP2, XP SP3 kako to inace biva.
bitlocker ne sluzi tome...
nego kriptanju volumena sa slikama sa krstitki?
Nije bitno kriptiranje unutar sustava, nego kad medij za pohranu zavrsi na sustavu koji mu nije namjenjen.
Hocu reci... BitDefender nije isto ko npr PGP Desktop...
Jupi... Ako su samo updatei,
volio bi si to vLiteati u svoj W7,
tako da poslije instalacije ne moram cuclati još 450+Mb updatea...