ihush po meni je ovo gotov proizvod. Instalacija protekla bez trunke muke, sve radi identično kao i Windows 8.1 samo bojim se da malo više troši memorije i CPU-a, ali treba to netko stručniji sa više vremena da provodi.
Šugavi google mi je opet instalirao 32 bitnu verziju Chromea (a kažu da je 64 bitna izašla iz bete) i još gore iz Clouda pokupio opet Xclaim Malware koji podvlači riječi u portalima (ako pređem mišem preko rieči iskoči mi video reklama) pa ću da to progooglam da vidim šta ga zeza te skinuti ovu verziju chromea i staviti 64-bitnu.
Windows je validan do 15. aprila a ne do 1. kako je bilo najavljeno. Vodeni žig nije toliko opisan sa onim gro tekstom nego samo piše Windows Technical Previe i ispod Evaluation Copy i broj builda. Winver pokazuje kao što sam i mislio da je to Windows verije 6.4.
Updateova nema osim klasičnog 100 MB za Windows Defender za sve ostalo radi k'o doksa. Mislim da je velika patka i laž da je ovo poluzavršen proizvod, to su priče za malu djecu, ovo je završen proizvod, sa tim da vjerojatno sam MS želi da dobije što više feedbackova kako bi mogli udvoljiti korisnicima kako oni hoće. Na mom računaru ide dok se ne ugasi.
Charmi su tu samo treba stisnuti Win+C, uostalom dojam je da se 10-tka može bez problema naštimati da to izgleda identično kao i 8-ca (uključivanje full Modern UI-a). Office radi kao podmazano čak i hardverska akceleracija. Sada je već kasno sutra ide gro ostalih programa. Adobe, Autodesk, Matworks, Wolfram, K-Lite, Winamo, GOM, WinRAR, te dvije igre... i to je to nakon toga idu ponovo neka moja iskustva... sada ću ga ostaviti cijelu noć da radi kako bi mi sa OneDrive mogao sinhronizirati 10 GB podataka.
laku noć svima pa se čujemo ujutru.