Windows 10 Mobile od idućeg tjedna kreće prema već

poruka: 55
|
čitano: 8.728
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 10 Mobile od idućeg tjedna kreće prema već".
11 godina
neaktivan

Ovakvih objava na forumima od strane operatera je bilo već nekoliko.

Seeing Is Believing!

+

Na Windows central nema nikakve vijesti o tome kao ni na MSP-u

SIVE LUBANJE SILOM
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 18:46 (Hrvoje.RH).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Re: Windows 10 Mobile od idućeg tjedna kreće prema

Da nije malo okasnio? :D 

12 godina

A di je 640-ka ?!?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
13 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da čudno a skoro sti HW ko u mojoj 830.

Baš zato mi je i čudna ova vijest, a i MS je reklamirao 640 da će biti w10 nadogradiv

SIVE LUBANJE SILOM
10 godina
neaktivan

to nije microsoftova vijest i ne plačite ako ne bude tako jer svaki put se ljudi nađu uvrijeđeni kad nasjednu na glasine.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

A di je 640-ka ?!?

to Vodafone talijanski je dao objavu a ne Microsoft... možda oni planiraju za svoje uređaje ali to nikako nije vijest da će ići kako oni kažu... koliko puta je već bilo takvih vijesti i onda ljudi se čude, ljute, pljuju..

12 godina
dadn kaže...

to nije microsoftova vijest i ne plačite ako ne bude tako jer svaki put se ljudi nađu uvrijeđeni kad nasjednu na glasine.....

Šta iman plakat pa moja 640-ka već vrti desetku

12 godina
odjavljen

Kome se žuri - Windows Insider. Na Lumia 630 radi fenomenalno .

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
dadn kaže...

Šta iman plakat pa moja 640-ka već vrti desetku

ne govorim o Insideru koji vrtite, mislim o onima koji plaču da je Microsoft obećao...

12 godina

A to. Na to ne plačem na to sam ljut da ne kažem bijesan

10 godina
neaktivan

stvar je da Microsoft ništa nije obećao kao što ni jednom do sada nije obećao. sve su to bile glasine raznih portala, fejs stranica i slično. Microsoft nikad nije dao datum za službeno puštanje Windowsa 10 Mobile... a onda ljudi kad dođe taj datum pljuju po Microsoftu kao ih je prevario a u biti su nasjeli na glasine od tko zna koga...

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
jesam ti reko :D
Samobor je lepa varoš
16 godina

A o čemu bi BUG pisao kada ne bi objavljivao glasine... i demantije glasina...

A za 640-ku nema frke, kad-tad će Developer preview postat Public release. :D

17 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

I na DS (Dual SIM) modelu?

Think.
16 godina
dadn kaže...

stvar je da Microsoft ništa nije obećao kao što ni jednom do sada nije obećao. sve su to bile glasine raznih portala, fejs stranica i slično. Microsoft nikad nije dao datum za službeno puštanje Windowsa 10 Mobile... a onda ljudi kad dođe taj datum pljuju po Microsoftu kao ih je prevario a u biti su nasjeli na glasine od tko zna koga...

Nije li sâm Microsoft nadogradnju najavio još za decembar mjesec prošle godine?

Na kraju krajeva, nije to apsolutno nikakvo opravdanje, štaviše. U moru lažnih objava i piskaranja kojekakvih Internet stranica najmanje što bi Microsoft mogao uraditi je oglasiti se po tom pitanju i korisnicima dati kakvo-takvo objašnjenje, te reći kad se nadogradnja može očekivati. Njihova šutnja je samo pridonijela tome da se Internetom šire glasine o datumu OTA nadogradnje.

Know your world.
12 godina
odjavljen
ChrisB kaže...
Silwncer kaže...

I na DS (Dual SIM) modelu?

Da.

10 godina
protjeran

izašao je LP i MM a već je najavljen i N* android dok se MS kravi i krpa s esencijalnim stvarima koje još nema na OSu

3 4 hvala 0
15 godina
Pogrebno poduzeće Microsoft. Šminkaju mrtvaca...
But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
5 9 hvala 0
9 godina
neaktivan
nemrem_mama_mi_sere kaže...

izašao je LP i MM a već je najavljen i N* android dok se MS kravi i krpa s esencijalnim stvarima koje još nema na OSu

da, to je vrlo zanimljiva činjenica.

Međutim, još je zanimljivija činjenica da MM pokreće oko 1% svih smartphona na svijetu, dok WindowsPhone 8,1 pokreće oko 2,5% svih smarphona na svijetu.

14 godina
nemrem_mama_mi_sere kaže...

Koje bi to bile stvari?

10 godina
neaktivan
escobar_ kaže...
dadn kaže...

Nije li sâm Microsoft nadogradnju najavio još za decembar mjesec prošle godine?

Nije. to je ona famozna izjava iz 5. mjeseca 2015 kad se najavljivao Insider pa se navelo da bi W10M mogao izaći u 4 kvartalu a koji su ljudi onda koristili da šire glasine prvo da dolazi u 9. mjesecu pa onda kako bi rok prolazio stalno bi se mijenjale glasine...

15 godina
Stabilan browser, prebacivanje mapa na sd karticu, swiftkeyboard, upotrebljiv fb app, pravovremene notifikacije whatsapp... Sve problemi koji se vuku od kad sam na WP-u. Ok, browser shit je noviji problem. I ništa nije riješeno.

Pustimo za sada WpX, još nije službeno vani i pitanje je hoće li išta od ovoga riješiti.
But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
10 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
Stabilan browser, prebacivanje mapa na sd karticu, swiftkeyboard, upotrebljiv fb app, pravovremene notifikacije whatsapp... Sve problemi koji se vuku od kad sam na WP-u. Ok, browser shit je noviji problem. I ništa nije riješeno.

Pustimo za sada WpX, još nije službeno vani i pitanje je hoće li išta od ovoga riješiti.

ali sve ovo što si nabrojao meni radi super na W10M... ma ni na 8.1 sa 920 i 640 nisam imao problema koje pišeš... kum ima 630 i kod njega sve super, od prekjučer ima i 550... nikakvi problemi sa notifikacijama, browserom, a naročito ne sa poteznim pisanjem na W10M....

fejs je druga priča to je ionako generalno s*anje bez obzira na app pa to me nije ni briga...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 11:50 (dadn).
17 godina
Win 8.1 mi radi odlicno na 640XL, 920 i 535, ali svakako se radujem 10ki, jer volim promjene 😊
Xbox: Muskarcina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Najjaci su mi ovi komentari "Mani sve super radi!". To bi MSu mogao postati i moto samo da ekipa iz marketiunga prepozna WP ekipo po forumima 

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina

Men to super

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A kaj bi trebao reci da ne radi ukoliko radi?!

Da budem iskren swiftkeyboard nikad nisam koristio, ni na jednom mobitelu, pa za to necu nista komentirati. Notifikacije za Wapp su uvijek ispravno radile, ovo mi je prvi put da cujem od nekoga da je imao ili jos ima problema s tim. Prije bih rekao da je doticni korisnik koji vrlo vjerovatno nikad nije ni koristio WP a ne W10M mislio na Viber, jer znam da je bilo prituzbi na to, no Bogu hvala, ja nikad ni s Viberom nisam imao problema. Zapravo jedno sto stoji, i sto zamjeram W10M, mada ne znam ni koliko je to sama krivica MSa, to je vise problem izdavaca samih aplikacija, ali kad izdavac ne vodi previse racuna, mogao bi se MS potruditi i u dogovoru s Viberom i FB integrirati video pozive u te aplikacije. Meni osobno ne trebaju jer za to koristim Skype, ali su ipak jako popularne aplikacije, i sigurno ce odbiti određeni dio fenncy korisnika kojima je uz izgled mobitela primarno da imaju sve funkcionalnosti iako ih nece 90% koristiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Stavljanje mapa na SD karticu radi uredno na 640 koja vrti desetku. Malo provjeriti prije pisanja. ;)
10 godina
protjeran
BinHex kaže...

Koje bi to bile stvari?

pa recimo ne možeš postaviti statičku ip adresu za wifi, a da ne govorim kako nema torrent klijenata, to je samo ono što mi je trebalo...

e da i titlovi ne rade ukoliko je film na sd kartici u stock playeru, tako nešto je bilo ili ukoliko je sd kartica formatirana u exfat... nisam siguran... te samo jedan browser WTF

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 17:23 (nemrem_mama_mi_sere).
14 godina

1. fakat sve esencijalne stvari :rofl:

2. od 4 nabrojane stvari, 2 nikad nisam ni iskustavao a to su staticka IP adresa, te gledanje filmova preko mobitela, pa ne mogu reci jeli pricas gluposti kao za preostale 2, jer ima torrent klijent (bar jedan, koji ja imam instaliran) te ima 4-5-6 browsera, iako ja koristim EDGE, cuo sam da je UC browser najbolji. Znaci za stvari s kojima sam ja upoznat 100% si u krivu, kad bih se imao volje pozabaviti i preostalim dvijema stvarima,nebih se iznenadio da zapravo otkrijem da nije krvi OS vec tvoja informaticka nepismenost :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 15:12 (BinHex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice