Velika nadogradnja Bugovog foruma

poruka: 182
|
čitano: 21.774
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Velika nadogradnja Bugovog foruma".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Promjene na BOL Forumu, Kako vam se sviđaju promjene na BOL Forumu?
16 godina
neaktivan
RE: Velika nadogradnja Bugovog foruma
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

mislim da je ovim patchem ovaj forum postao najbolji IT forum u hrvatskoj. obožavam ga.

svaka čast ekipa!

nebi ja ovo baš zvao pach...
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahº°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨APOCALYPTICA°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸¨°º¤ø„ º¤ø„¸Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic
17 godina
neaktivan

mislim da je ovim patchem ovaj forum postao najbolji IT forum u hrvatskoj. obožavam ga.

svaka čast ekipa!

Ne samo u Hrvatskoj, možda čak i na Zemlji :)
Ne šalim se...
Jaunty user :)
16 godina
neaktivan

Jel sada sve gotovo ili jos radite?

Hoce forum izaci iz bete sad kad to napravite do kraja ako jos radite?

0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

nisam našao da li je ranije spomenuto: hoće li i dalje uz glavni profil (gore desno, ispod tražilice, iznat tema) svejedno pisat broj poruka? čisto da se znamo orijentirat

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan

negativno, potpuno su maknuli post counter u svakom pogledu!Smijeh

mislim da broj postova može vidit samo mod.

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
17 godina
neaktivan

Ipak se okreće. Na bolje, naravno. Hvala i svima nama jer i mi smo dio našega foruma koji je daleko najbolji ma koliko mi šutjeli o tome.

AMD 7750 BE (3,4 GHz), Scythe kama cross, Gigabyte GA-M720-US3, Zotac 9800GTX+, 4GB DDR2 6400, WD 640 GB, Chieftec 550W i zvuk 2+1 Altec Lansing.
16 godina
neaktivan
CUNO kaže...

Ipak se okreće. Na bolje, naravno. Hvala i svima nama jer i mi smo dio našega foruma koji je daleko najbolji ma koliko mi šutjeli o tome.

jep korisnici rade ovaj Forum boljim 
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahº°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨APOCALYPTICA°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸¨°º¤ø„ º¤ø„¸Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic
16 godina
neaktivan
markbodin kaže...

nisam našao da li je ranije spomenuto: hoće li i dalje uz glavni profil (gore desno, ispod tražilice, iznat tema) svejedno pisat broj poruka? čisto da se znamo orijentirat

Moje mišljenje je da će to ostati. Nitko neće spamati da bi 'sam uživao' (ovo zvuči bolesno) u broju svojih postova, ali ako je broj postova javan, mnogi će namjerno 'nabijati' postove.
17 godina
neaktivan

Svaka cast! Stvarno, ovo je sad bez nedostataka. Evo razmisljam sto bi se jos moglo dodati, ali stvarno se niceg nemogu sjetit!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Super posao BugovciCool

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Random. kaže...
markbodin kaže...

Moje mišljenje je da će to ostati. Nitko neće spamati da bi 'sam uživao' (ovo zvuči bolesno) u broju svojih postova, ali ako je broj postova javan, mnogi će namjerno 'nabijati' postove.
  to se radilo ali sad imamo nespavalice i Bric tako da tamo možeš spamat 0-24 btw ja u 5 tjedana nisam bio biljna uš i tvoj mi se status čini prebrzo dobijen tako da je tu sigurno 30% namjerno nabijenih postova
17 godina
protjeran

može li kompliciranije ? nekada je forum služio za traženje pomoći,ali doktorirati na njemu... ha čujte,sve se plaća ,pa i doktorat Smijeh

Z

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

jesam ja to dobro procito il ne: nema vise brojanja poruka?! pa kako cemo bez toga!!??

edit: nije sarkazam

Danas je teško biti glup. Previše je Slovenaca. Xfire: inferno2912
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 18:53 (Inferno).
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Random. kaže...
 uvijek se moze napraviti ovo i tako si mjeriti postove u nekim temama, a bez obzira na sve to zna se da naxxem ima uvijek najvise.

Suspendiran sam a pisem.. koji bug... a ipak je ovo bug forum..
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 18:54 (Escudo).
17 godina
neaktivan

Nece bit bacanja postova bezveze i ismijavanja mene i naxeema zbog 3k ili više bodova.

Za to smo i ja i on i ponosimo se time.

Dosta je više nazivanja korisnika spamerom samo zato što ima puno poruka.

Ja to pozdravljam.

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
LUXX kaže...

Nece bit bacanja postova bezveze i ismijavanja mene i naxeema zbog 3k ili više bodova.

Za to smo i ja i on i ponosimo se time.

Dosta je više nazivanja korisnika spamerom samo zato što ima puno poruka.

Ja to pozdravljam.

Ja te cijenim kao moda LUXX, naxeema također.
Obojica ste pošteni i svaka vam čast.
+ i za manic.
BUG forum rula
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
krle kaže...

Jel itko pročitao članak uopće? 
17 godina
moderator
sk8 4 life kaže...
  nebi ja ovo baš zvao pach...
 Slažem se, posebice kada se vidi i drugi (admin) dio, a i dosta je kôda izmijenjeno... Sasvim sigurno najveća nadogradnja do sada!
krle kaže...

Da, kao što piše u vijesti na Bolu - izaći ćemo iz bete - mada ni sami ne znamo što to znači! :) Forum će se i dalje nadograđivati, ali nam je bitno da je stabilan, brz i bez bitnijih bugova.

Točno!
sk8 4 life kaže...
CUNO kaže...

jep korisnici rade ovaj Forum boljim 
 Tako je - korisnici su imali veliki utjecaj na uvedene promjene!

A s novim promjenama cilj je ubiti volju spamerima da guše forum nepotrebnim postanjem - bedastoća.
Assassin kaže...

Svaka cast! Stvarno, ovo je sad bez nedostataka. Evo razmisljam sto bi se jos moglo dodati, ali stvarno se niceg nemogu sjetit!

Bez brige - imamo mi još dosta ideja! Nećemo stati na ovome. Cool
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
  to se radilo ali sad imamo nespavalice i Bric tako da tamo možeš spamat 0-24 btw ja u 5 tjedana nisam bio biljna uš i tvoj mi se status čini prebrzo dobijen tako da je tu sigurno 30% namjerno nabijenih postova
 Žao mi je što moram zbog ovoga ići u offtopic, ali osjećam se dužnim odgovoriti na ovo.

Slobodno provjeri moje poruke i otvorene teme. Ne uživam u broju poruka, niti me to 'pali'. Štoviše, mišljenja sam da su moji postovi konstruktivni te da komentiram samo onda kada je to potrebno.

BTW, da nebi sve završilo na offtopicu, otvorio sam temu u s prijedlogom za ukidanje tipke 'HVALA' na dijelu foruma 'Ostalo'.

Netočno. Ja sebi još uvijek vidim broj postova a o tome je bilo pitanje.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 19:07 (Random.).
17 godina
neaktivan
Random. kaže...
sk8 4 life kaže...
 Žao mi je što moram zbog ovoga ići u offtopic, ali osjećam se dužnim odgovoriti na ovo.

Slobodno provjeri moje poruke i otvorene teme. Ne uživam u broju poruka, niti me to 'pali'. Štoviše, mišljenja sam da su moji postovi konstruktivni te da komentiram samo onda kada je to potrebno.

BTW, da nebi sve završilo na offtopicu, otvorio sam temu u s prijedlogom za ukidanje tipke 'HVALA' na dijelu foruma 'Ostalo'.
 Moram se složiti s njim. Random. ne spamma. BTW Ove promjene su odlične!
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 19:05 (Horagio).
16 godina
neaktivan

Bravo Bugovci!!! odlican posaoCool

Ja oso u Vinkovce bio sat 2 i odma na Bug forum kada ono super iznenađenje a posebno mi se sviđa ovo moj pc odlicnO!!

Potpis nije nužan kada si tužan...:P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Random. kaže...
sk8 4 life kaže...

OK OK nemoj se odma pjenit...nećemo više to komentirat kao što si rekao "off topic"
17 godina
Random. kaže...
sk8 4 life kaže...

A zbog čega?
To je super novost, recimo da ti neko pomogne, zar je teško reći hvala?
To je humano napraviti...
17 godina

kada počnete status mjeriti preko nove formule hoće li biti nazadovanja?

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Random. kaže...
sk8 4 life kaže...

A zbog čega?
To je super novost, recimo da ti neko pomogne, zar je teško reći hvala?
To je humano napraviti...
 Pa bilo bi dobro da neki mod ukine tu tipku na nekim temama tip "Pogodi igru" i sl. Znači, to je odluka moda.
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan

Sada je ionako odličan forum postao još puuuuuuno bolji. Svaka čast na nadogradnji.

Area-51 m15x

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
 Pa bilo bi dobro da neki mod ukine tu tipku na nekim temama tip "Pogodi igru" i sl. Znači, to je odluka moda.
 Mislim da nema potrebe da moderator ukida neke funkcije u takvim temama jer one same po sebi nebi niti trebale biti otvorene pošto su tu samo za spamanje.

Nabavite si neku igru pa pogađajte gradove, igre i šta god već hoćete do mile volje, ali ne na forumu. Ovo je informatički forum za riješavanje problema korisnika, a ne forum za pogađanja "pojmova".
"The Boss"
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Assassin kaže...

Bez brige - imamo mi još dosta ideja! Nećemo stati na ovome. Cool
 Evo sjetio sam se: bilo bi dobro kad bi se moglo nekako vidjeti tko se sve slaze s necim a tko ne, i tko je zahvalio.
Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan

klik na Hvala..ne znam,mislim da to treba prispitati,ostalo mi se čini ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne gubil li mogućnost prati autora smisao ukidanjem broja poruka ?

Više bi koristi imala neka prijatelj mogućnost... što je opet besmisleno za ovakav tip foruma...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Promjene na BOL Forumu, Kako vam se sviđaju promjene na BOL Forumu?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice