Dal se broje gdje ti Hvala klikovi na necijem profilu????
Samo da kažem ostatku koji nije skužio. Ovi brojevi kraj hvala, slažem se i neslažem se su "klikabilni", pa dok se klikne na njih, pokažu se svi koji su kliknuli na njih
Nadogradnje su cool. Korisno bi moglo biti ovo, a i dobro je što se poruke mogu odmah slati uz pomoć dva klika, a ne prvo na profil, pa onda privatna poruka, pa piši, pa šalji.
Za sad, sve 5 za promjene
Samo da kažem ostatku koji nije skužio. Ovi brojevi kraj hvala, slažem se i neslažem se su "klikabilni", pa dok se klikne na njih, pokažu se svi koji su kliknuli na njih
Nadogradnje su cool. Korisno bi moglo biti ovo, a i dobro je što se poruke mogu odmah slati uz pomoć dva klika, a ne prvo na profil, pa onda privatna poruka, pa piši, pa šalji.
Za sad, sve 5 za promjene

hmm...meni je stvarno sve odlicno...ali
ja sam primjetio da mi je forum (internet-mozda ima vise toga za ucitavati)malo sporiji.....neznam zasto....hehe
Sve je to Ok, ali mi nije jasno zašto se ne prebace na vBulletin kao i svi veći forumi, nego pišu/rade svoj?
hmm...meni je stvarno sve odlicno...ali
ja sam primjetio da mi je forum (internet-mozda ima vise toga za ucitavati)malo sporiji.....neznam zasto....hehe

Sve je to Ok, ali mi nije jasno zašto se ne prebace na vBulletin kao i svi veći forumi, nego pišu/rade svoj?

JAO što je dobar ovaj novi BUG forum

Ovo sam odavno ocekivao, konacno dosao je taj dan.

hahaha
lololololol
Mirek,jel se vi to šalite il?
sad mi je tipka prijavi još bolja što zanći da ću se naprijavit ko lud spameri pazi te se mene jer kad ja kliknem...pih...
hahaha
lololololol
Mirek,jel se vi to šalite il?
jel vama valja brzi odgovor? meni ne
jel vama valja brzi odgovor? meni ne

jedino kaj su smješkići ostali isti...
jedino kaj su smješkići ostali isti...

mislim da je ovim patchem ovaj forum postao najbolji IT forum u hrvatskoj. obožavam ga.
svaka čast ekipa!
bilo bi bolje da sebi ne mozes dati plus i minus i hvala