Nisam volio Stevea Jobsa (nevolim Apple), ali ipak on je bio čovijek i kao takvog ga trebamo žaliti.
Počivao u miru.
Nisam volio Stevea Jobsa (nevolim Apple), ali ipak on je bio čovijek i kao takvog ga trebamo žaliti.
Počivao u miru.
velika senzacija što je umro, što je s ljudima koji umiru od razih bolesti za koje se nikad ne čuje. Što je s ljudima koji ginu u liniji posla? Umre tamo neki Stevo Poslić i to je senzacija, umre tamo neki vatrogasac spaseći familiju pa tko ga j*be bit će kratko na vijestima i do svidaniya. Kud ovaj svijet ide...
Oduvijek se najviše pažnje pridavalo poznatim osobama. To je jednostavno tako.
Pokazuje kako su ljudi vrlo glupa egocentrična stvorenja...
što se tiče Jobsija,njega ipak duboko cijenim i poštivam za razliku od hrpetine Zombi-sledbenika..
Steve Jobs je naročito tijekom 70 ,80 i 90ih godina prošlog stoljeća podobrano usmjerio IT industriju,ako baš i ne vrhunskom tehnologijom,a ono primjenom nekih inovativnih stvari..zadnje što je vrijedno pomena(na žalost) su vrhunski G4 i G5 strojevi,sve nakon toga je više pomodnost,koju baš ne obožavam..
Pokazao je što znači vrhunski management i marketing u promoviranju proizvoda,koji,usprkos,tek malo iznadprosječnog proizvoda,uspijeva nametnuti milijunima Obožavatelja..Zaključio bih da je Apple(Steve Jobs) ipak genije od upravljanja masam ljudi,ali i image-maher,što svakako nije za potcijeniti..
Bilo kako bilo..POČIVAO U MIRU...
nije stvar u izrugivanju al niti sam znal čovjeka, niti sam mu znal familiju pa nemam niti potrebu izrazit saučešće s druge strani niti je taj čovjek riješio problem gladi u svijetu da bih imao moralnu obvezu osjećat divljenje prema njemu
Nisu ni tesla ni einstein riješili problem gladi u svijetu pa se svejedno smatraju jednima od najvećih genijalaca svojih doba. Kao što je jobs bio genijalac svog doba.
čitanje s razumijevanjem: tema nije genijalnost nego smrt steva jobsa što je očito dobar dio postera na ovoj temi shvatio (pre)osobno kao da su izgubili prijatelja ili člana obitelji
@opcom
ti moraš shvatiti da svi ljudi na svijetu niti su jednaki, niti mogu biti jednaki.
Ako nekog zaboli slijepo crijevo - traži pomoć od kirurga, a ni pod koju cijenu ne bi dozvolio da ga operira neka lokalna budala koji je cijeli život lokao po gostionama i tukao se.
kirurg i lokalna budala niti su jednaki - niti mogu biti jednaki.
A da je tebi nestao netko vazan?
nadam se da se šališ
@opcom
ti moraš shvatiti da svi ljudi na svijetu niti su jednaki, niti mogu biti jednaki.
Ako nekog zaboli slijepo crijevo - traži pomoć od kirurga, a ni pod koju cijenu ne bi dozvolio da ga operira neka lokalna budala koji je cijeli život lokao po gostionama i tukao se.
kirurg i lokalna budala niti su jednaki - niti mogu biti jednaki.
ne bi vjerovao al skoro sve države svijeta se temelje na jednopravnosti i jednakosti njihovih građana (hint)
nije stvar u izrugivanju al niti sam znal čovjeka, niti sam mu znal familiju pa nemam niti potrebu izrazit saučešće s druge strani niti je taj čovjek riješio problem gladi u svijetu da bih imao moralnu obvezu osjećat divljenje prema njemu
Nisu ni tesla ni einstein riješili problem gladi u svijetu pa se svejedno smatraju jednima od najvećih genijalaca svojih doba. Kao što je jobs bio genijalac svog doba.
čitanje s razumijevanjem: tema nije genijalnost nego smrt steva jobsa što je očito dobar dio postera na ovoj temi shvatio (pre)osobno kao da su izgubili prijatelja ili člana obitelji
zaista je teško razumjeti ovako ignorantske postove. Što i da su shvatili preosobno ( što ne vidim da jesu )? Ponekad ti je bliži ili draži netko koga ne poznaješ osobno ( možda baš zato ) . Mnoge ljude "poznaješ osobno" al ne zaigra ti ništa kad odu, a neke koje nikad nisi upoznao osobno doživio si preko medija, čuo ili pročitao njihove riječi ili su te njihova djela nadahnula nečim. Sjećam se kad je dražen poginuo, osjećao sam se lošje nego kad su odlazili mnogi koji sam "osobno poznavao" ili su mi bili rodbina.
Jobs je bio vizionar, lik koji je inspirirao i poticao, karizmatik i filozof ... tehnološki guru u pravom smislu te riječi. Zaista je šteta što su takvi ljudi toliko rijetki i svatko normalan će skinuti kapu i pokloniti se njegovoj imaginaciji, volji i fokusu. Riječi njegovih nekadašnjih kolega, Gatesa, Scullija, Balmera, Brina, Pagea itd itd ... kasnije suparnika ili konkurenata nisu isprazne i dovoljno govore o njegovom utjecaju i koliko će takva osoba faliti.
Počelo je opet, a nije ni vrijeme ni mjesto. Tema zrela za lock...
Šokiran sam , R.I.P.
r.i.p.
bugovci, zar nije primjerreno napisati Preminuo S.J.
niste vi 24 sata
velika senzacija što je umro, što je s ljudima koji umiru od razih bolesti za koje se nikad ne čuje. Što je s ljudima koji ginu u liniji posla? Umre tamo neki Stevo Poslić i to je senzacija, umre tamo neki vatrogasac spaseći familiju pa tko ga j*be bit će kratko na vijestima i do svidaniya. Kud ovaj svijet ide...
Oduvijek se najviše pažnje pridavalo poznatim osobama. To je jednostavno tako.
Pokazuje kako su ljudi vrlo glupa egocentrična stvorenja...
pokazuje samo kako je egocentričan netko tko ne može ili ne zna odati počast drugom ljudskom biću. Jednom koje je ostavilo velik i vidljiv trag iza sebe. Taj trag je vrlo pozitivan iako ti u svojoj zasljepljenosti svojom "veličinom" ne vidiš.
@cekpi
države se temelje na jednakopravnosti , to je ok
ali kad te zaboli, tražiš liječnijka, a ne lokalnu budalu da te operira
RIP Steve Jobs.
Svijet (ne samo) tehnologije neće biti isti bez njega.
R.I.P geniju
R.I.P.
Žao mi je njegove obitelji jer su izgubili oca i supruga itd...itd....A ne treba tugovati jer se čovjek mučio s bolešću....Mnogi fanovi jabuke su od njega radili božanstvo a to je krivi načičin jer i sam Jobs to ne bi želio....Bio je velik vizionar ali ni blizu humanist kao Bil Gates....
Humanost Bill Gates_a je u rangu Obamove nobelove nagrade za mir..
RIP majstoru!
Nek mu je laka zemlja.
Počivao u miru.
Meni dođe da uronim glavu u solnu kiselinu kad vidim poruke poput - "Što je on to napravio"?
Pa on je bio i ostati će jedna od najutjecajnijih osoba u svijetu tehnologije. Neke njegove ideje su donijele evoluciju u svijet tehnlogije.
I takvi, koji pišu drske i bahate komentare trebaju otići na liječenje.
Neka je imao bolesnu politiku i možda skupo naplaćivao sve usluge (po nekima zatupljivao korisnike), nije on jedini koji je to činio, vjerojatno ni htio, oko njega je bio krug ljudi koji su imali utjecaj na njega.
Zato, Vi, koji ste arogantni i bezobrazni ne tražite ništa u ovoj temi.
Steve Jobs je ostao legenda koja je iza sebe ostavila revolucionarne ideje i uređaje, koji su itekako unijeli "raznolikosti" u naš nazovimo svijet.
Neka ti je laka zemlja. Biti će teško bez tebe!
Počivao u miru.
prvo to uopće nije vijest. drugo-hoće li i moju smrt objaviti tako "na svim portalima" ?
jesmo li svi jednaki ?
što je on to napravio osim komade plastike prodavao po stostrukoj cijeni ?
Što ti onda nisi napravio komad plastike i prodavao po trostrukoj cijeni. Kada budeš to uradio onda ti pišemo na BUG-u i svim ostalim portalima!
R.I.P.
R.I.P.
ode....
(dokaz da te i najveca svota novca nemoze uciniti zdravim.. steta za njega!)
Počivao u miru.