Tko je dobio safire?

poruka: 36
|
čitano: 4.112
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tko je dobio safire?".
13 godina
odjavljen
Tko je dobio safire?

I za rođendan sam dobio-figu.

Čestitke sretnim dobitnicima!!!

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Tko je dobio safire?
Pranja kaže...

I za rođendan sam dobio-figu.

Čestitke sretnim dobitnicima!!!

Hehe...zanimljiv datum rođenja...sretan rođendan! {#}

I naravno, čestitke dobitnicima!

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
13 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

Hehe...zanimljiv datum rođenja...sretan rođendan! {#}

Zna se-najbolje stvari dolaze na kraju. {#}

SK crew
14 godina
Kao inače ništa.
Čestitke dobitnicima
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
Tko je dobio safire?

TOOOOO!!!

Dobi...

Kvragu, opet ništa!

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tko je dobio safire?

Dobio sam sat! :)

Moj PC  
18 0 hvala 0
16 godina
igy kaže...

Ajde konačno da nam i neki aktivniji i stariji forumaš dobije nešto...pa taman to i sat bio..;)

Čestitke Igore..{#}

17 godina
DamageHigh kaže...
igy kaže...

Ajde konačno da nam i neki aktivniji i stariji forumaš dobije nešto...pa taman to i sat bio..;)

Čestitke Igore..{#}

što reći, igram dugo, ovo je prva nagrada... možda sam sat malo i prestario, ali je nagrada nagrada... u svakom slučaju zahvaljujem BUG-u

hvala Damage!

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 15:37 (igy).
16 godina
neaktivan
Tko je dobio safire?

Čestitke svakome što je nešto uboo, ja nisam ni igrao pa me nebriga :D.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
35 kn rade dam za petarde :D

salim se, cestitke
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
odjavljen
Tko je dobio safire?

Čestitam svim dobitnicima.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

1 0 hvala 1
15 godina
Tko je dobio safire?

Konačno neki Samoborac dobio nešto. Čestitam Samoborcu, jedino mi je žao kaj taj Samoborac nisam JA! {#}

Čestitam i ostalima na osvojenim nagradama, i samo da znate da Galaxy S2 ide opet u Samobor, i to meni.T

ak da netrebate ni igrati. Kupujte BUG ali nemojte igrat jer je nagrada sigurno moja. {#}

095/9170-795
Moj PC  
0 1 hvala 2
15 godina
Tko je dobio safire?

Čestitke dobitnicima!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Tko je dobio safire?

I OPET nista {#}

Ofc.

3 0 hvala 0
14 godina
Tko je dobio safire?

Nemam srece. Ja mislim da ni jedna nagrada nije osla na Pag.

AMD u <3 Intel u 8===3
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tko je dobio safire?

Bilo je lijepo dok je trajalo....

Šteta

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Čestitke dobitnicima!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
Tko je dobio safire?

Čestitke sretnim dobitnicima ,a ostalima zelim vise srece drugi put !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Tko je dobio safire?

a več 6 kupujem BUG i svaki mjesec šaljem po 2 koda ali brate nikad ništa,pa niti među prvih 10 da budem...

X...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tko je dobio safire?

a bas su sretnici...prva nagrada bi mi sjela ko budali šamar... ajii

1 0 hvala 0
13 godina
Tko je dobio safire?

A štaš zadovoljit ču se ipak kupnjom(draga moja kupuje :)) 6870!!

Čestitke dobitnicima!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Tko je dobio safire?

Prestat cu igrat ove nagradne igre samo me svaki mjesec drze u neizvjesnosti i ipak nista ne bude{#} salim se...

Cestitke dobitnicima {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Tko je dobio safire?

Uskoro će se nagradne igre provoditi preko novog formulara. Prestati će se koristiti Jednstveni kod, a umjesto njih dolaze dva pitanje: "Jeste li u rodu s redakcijom?" I "Ime i prezime člana redakcije". Da se olakša posao voditeljima nagradne igre.

Inače čestitke dobitnicima.

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.

2 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tko je dobio safire?

joooj, niš nis dobil. Se vas bum tužil.

I kiselinom polijal.

PS Zeljko Spervan.

EDIT: kad prelazimo na e-izdanje? ipad itd....

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 18:57 (diablo2211).

0 0 hvala 0
17 godina
Tko je dobio safire?

Cestitka dobitnicima i sva najbolje u 2012. godini!

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
bobica257 kaže...

Uskoro će se nagradne igre provoditi preko novog formulara. Prestati će se koristiti Jednstveni kod, a umjesto njih dolaze dva pitanje: "Jeste li u rodu s redakcijom?" I "Ime i prezime člana redakcije". Da se olakša posao voditeljima nagradne igre.

Ovo je samo jadan pokušaj humora ili optužba za namještanja nagradne igre?

15 godina
bobica257 kaže...

Upravo to. Zašto nagrade nikad ne dobiju ljudi kojima takav hardver recimo predstavlja luksuz. Moj frend ima ku*ac od kompa(ni moj nije bolji) i stalno živi u nadi da će mu BUG nagradna donjet nešto.Kupuje svaki mjesec već dugih 5 godina kao i ja i nikad ništa nije dobio(kao i ja).Ni majicu ni ništa. Sve te über nagrade idu finoj gospodi koja na to gledaju:" Oh divno nagrada,šteta što već imam 1337 mašinu al eto nek se nađe da se mogu ku*čit pred ekipom kako sam dobio nagradu." bug zaboravlja na male ljude iz malih sredina. Očito je da je random kod pisan za mjesta sa stanovništvom 20.000 pa nadalje te u kojima postoje "veze" za domaće delicije.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
dj_renny kaže...

Upravo to. Zašto nagrade nikad ne dobiju ljudi kojima takav hardver recimo predstavlja luksuz. Moj frend ima ku*ac od kompa(ni moj nije bolji) i stalno živi u nadi da će mu BUG nagradna donjet nešto.Kupuje svaki mjesec već dugih 5 godina kao i ja i nikad ništa nije dobio(kao i ja).Ni majicu ni ništa. Sve te über nagrade idu finoj gospodi koja na to gledaju:" Oh divno nagrada,šteta što već imam 1337 mašinu al eto nek se nađe da se mogu ku*čit pred ekipom kako sam dobio nagradu." bug zaboravlja na male ljude iz malih sredina. Očito je da je random kod pisan za mjesta sa stanovništvom 20.000 pa nadalje te u kojima postoje "veze" za domaće delicije.

Ti nisi zdrav.

15 godina
Tko je dobio safire?

Čestitke dobitnicima. Nekako su ove nagradne igre postale česte.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.

0 0 hvala 1
15 godina
dj_renny kaže...
bobica257 kaže...

Moraš znat da je udio ljudi koji kupuju BUG iz mjesta gdje je 20.000 stanovnika podosta puta manji nego udio ljudi koji kupuju BUG u Zagrebu (750k-1m). To je 1:50.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice